Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 31., kedd 16:05

Caraway írta: Hat nagyon kene egy Casemirohoz hasonlo vedekezo kozeppalyas. Viszont sajnos ugy nez ki, hogy iden nyaron mar nem jon oda senki, pedig tenyleg csak annyi hianyozna egy fullos csapathoz. Igy marad a Fred, Matic, Mctominay, Pogba negyes, hat eleg hatmatgyenge. :D

Camavingat irogattak, de o ugye a Realba akart menni. Attol felek, hogy jovore Rice fog jonni valami Maguirehez hasonlo aron, pedig full atlag a srac szerintem. En magam se tudom, ki kene oda, de jovore ez lesz a prioritas.

A mai egyetlen United hir, hogy Dan James 25+5 millio font elleneben a Leedshez csatlakozik. Jo kis ar erte. Mindig nagyon akart es igazi energiabomba, de sajnos korlatoltak a kepessegei. Viszont Bielsa rendszerebe illeni fog.

Gondolom már átjött, de én olyan rossz focistának tartom Fredet, hogy felfoghatatlan, nagyon sajnálom, hogy nézned kell.. Alapvetően kellene már egy jó MU, de amíg ilyenek vannak ott a keretben az még nagyon messze van..
Tominé, Pogba gyak. akik focisták középre..
Öreg-lassú Maticra vad lenne csapatot építeni.. Kellene igen még egy vkp oda..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 31., kedd 15:57

Pad'em írta:
Caraway írta:
Mar ezert az utolso sorert megerte. :'( :sziv:
Szép. Jó a marketingese :D

Kpst nem terveztek végül venni? Oda még vinnétek valami baszó ütközőembert, kész a BL esélyes keret. Persze edző nem ártana, egy Zidane-nal már most odaadnám a serleget kb.
Hat nagyon kene egy Casemirohoz hasonlo vedekezo kozeppalyas. Viszont sajnos ugy nez ki, hogy iden nyaron mar nem jon oda senki, pedig tenyleg csak annyi hianyozna egy fullos csapathoz. Igy marad a Fred, Matic, Mctominay, Pogba negyes, hat eleg hatmatgyenge. :D

Camavingat irogattak, de o ugye a Realba akart menni. Attol felek, hogy jovore Rice fog jonni valami Maguirehez hasonlo aron, pedig full atlag a srac szerintem. En magam se tudom, ki kene oda, de jovore ez lesz a prioritas.

A mai egyetlen United hir, hogy Dan James 25+5 millio font elleneben a Leedshez csatlakozik. Jo kis ar erte. Mindig nagyon akart es igazi energiabomba, de sajnos korlatoltak a kepessegei. Viszont Bielsa rendszerebe illeni fog.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 31., kedd 14:27

Szerintem tök hihető, hogy az öregnek megígérte a távozásakor, hogy még visszatér. :) Mindig is imadta és tisztelte, szép gesztus.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. augusztus 31., kedd 13:19

ha nem ugrik a United csont nélkül elmegy a Citybe. szép ez a romantikus dolog de nem sokon múlt a dolog.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 31., kedd 13:17

Caraway írta:
Szép. Jó a marketingese :D

Kpst nem terveztek végül venni? Oda még vinnétek valami baszó ütközőembert, kész a BL esélyes keret. Persze edző nem ártana, egy Zidane-nal már most odaadnám a serleget kb.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Caraway

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 31., kedd 12:31

Cristiano Ronaldo on instagram:

Everyone who knows me, knows about my never ending love for Manchester United. The years I spent in this club where absolutely amazing and the path we’ve made together is written in gold letters in the history of this great and amazing institution.

I can’t even start to explain my feelings right now, as I see my return to Old Trafford announced worldwide. It’s like a dream come true, after all the times that I went back to play against Man. United, and even as an opponent, to have always felt such love and respect from the supporters in the stands. This is absolutely 100% the stuff that dreams are made of!

My first domestic League, my first Cup, my first call to the Portuguese National team, my first Champions League, my first Golden Boot and my first Ballon d’Or, they were all born from this special connection between me and the Red Devils. History has been written in the past and history will be written once again! You have my word!

I’m right here!
I’m back where I belong!
Let’s make it happen once again!

PS - Sir Alex, this one is for you… :sziv:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 30., hétfő 6:03

Az oreg Nuno a wolwerhamptonnal is jo munkat vegzett :shifty:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Muszi05

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. augusztus 30., hétfő 5:24

BlancoMark írta:
_Bushido_ írta: Beszéltek itt a City, MU, Pool, Chelsea négyesről, akik vélhetően kisajátítják majd a top4et, az arsenal szerencsétlenkedéséről... de eddig asszem egy szó sem esett arról a csapatról, akik 3/3-al, egyedüli 100%-os csapatként vezetik a bajnokságot - és még gólt se kaptak! :mrgreen:

Bár messze még a vége, azért nemsemmi kezdés, nemtudom volt-e már ilyen idénykezdetük.
Nem lehet leírni annak a csapatnak a nevét amelyikről beszélsz? Voldemort?
Én nem félek a névtől, ki merem mondani… Tottenham! :mrgreen:
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. augusztus 30., hétfő 0:20

_Bushido_ írta: Beszéltek itt a City, MU, Pool, Chelsea négyesről, akik vélhetően kisajátítják majd a top4et, az arsenal szerencsétlenkedéséről... de eddig asszem egy szó sem esett arról a csapatról, akik 3/3-al, egyedüli 100%-os csapatként vezetik a bajnokságot - és még gólt se kaptak! :mrgreen:

Bár messze még a vége, azért nemsemmi kezdés, nemtudom volt-e már ilyen idénykezdetük.
Nem lehet leírni annak a csapatnak a nevét amelyikről beszélsz? Voldemort?

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 29., vasárnap 23:53

Caraway írta:
raul 4 ever írta:

James, Greenwood, Fred out, CR, Rashford, X in, és kész is a gálakezdő..
Pedig Greenwood valoszinuleg nem lesz kiszoritva. 19 evesen mar 32 golnal jar a Unitedben, a csapat tortenelmeben csak Norman Whiteside (39) es George Best (37) tudott tobb golt loni tinedzserkent. Hatalmas tehetseg o is, csak egyelore a Haaland-Bappe kettos teljesen elviszi a showt a fiatal tamadok koreben. De nem is baj ez, csinalja csak szepen csendben a dolgat. :agree:

Ráadásul jobb/bal mindegy a kölyöknek, én komolyan nem is értem :D
De mind1, mert ha, Rashford felépül, úgy is ő fog játszani, CR, meg CR..
Mondjuk nem is féltem, Diallo, James mindkettő, vagy csak egy mennek gondolom kölibe, játszhat eleget..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 29., vasárnap 23:09

Beszéltek itt a City, MU, Pool, Chelsea négyesről, akik vélhetően kisajátítják majd a top4et, az arsenal szerencsétlenkedéséről... de eddig asszem egy szó sem esett arról a csapatról, akik 3/3-al, egyedüli 100%-os csapatként vezetik a bajnokságot - és még gólt se kaptak! :mrgreen:

Caraway

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 29., vasárnap 22:49

raul 4 ever írta:
Csabi írta: Varane kezd a MU-ban.
James, Greenwood, Fred out, CR, Rashford, X in, és kész is a gálakezdő..
Pedig Greenwood valoszinuleg nem lesz kiszoritva. 19 evesen mar 32 golnal jar a Unitedben, a csapat tortenelmeben csak Norman Whiteside (39) es George Best (37) tudott tobb golt loni tinedzserkent. Hatalmas tehetseg o is, csak egyelore a Haaland-Bappe kettos teljesen elviszi a showt a fiatal tamadok koreben. De nem is baj ez, csinalja csak szepen csendben a dolgat. :agree:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 29., vasárnap 22:21

'shutterisland írta:
Én nemigen látom a keretben azt a 6.-7. helyet. A Manchesterek, Chelsea, Pool, Spurs gondolom mindenkinek egyértelmū hogy jobb keret, de szerintem a Leicester, Everton, West Ham szint is jobb. Gyakorlatilag az egyetlen értelmes Arsenal játékos Saka, Aubanak meg Lacanak csak a meze van a pályán
nalam a mu, city, pool, chelsea es spurs kerete az, amire azt mondom, jobb, a leicester, everton, stb nem gondolnam.
azon a 4-5 jol csengo neven + eros kozepes magon kivul azert papiron tehetseges, jo potenciallal biro fiataljaik is vannak, mint smith-rowe, saka vagy tavares.
inkabb a keret felepitese es menedzselese a rossz valahogy, maguk a jatekosok egyenileg jobbnak tunnek.

a 6. ha nem is, de a 7.-et illene azert levadasszak, en ezt is tippelem a szezon vegere, de ahhoz arteta helyett mas kell a csapat elere.
Igen ám, csak az a védelem kis túlzással Championship szint. Alapvetően most van egy nagyon jónak tűnő fiatal mag a csapatnál. De ilyen nulla edzővel nem sokat ér.

Contét vinném a helyükben. Mindent megadnék neki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 29., vasárnap 22:02

Én nemigen látom a keretben azt a 6.-7. helyet. A Manchesterek, Chelsea, Pool, Spurs gondolom mindenkinek egyértelmū hogy jobb keret, de szerintem a Leicester, Everton, West Ham szint is jobb. Gyakorlatilag az egyetlen értelmes Arsenal játékos Saka, Aubanak meg Lacanak csak a meze van a pályán
nalam a mu, city, pool, chelsea es spurs kerete az, amire azt mondom, jobb, a leicester, everton, stb nem gondolnam.
azon a 4-5 jol csengo neven + eros kozepes magon kivul azert papiron tehetseges, jo potenciallal biro fiataljaik is vannak, mint smith-rowe, saka vagy tavares.
inkabb a keret felepitese es menedzselese a rossz valahogy, maguk a jatekosok egyenileg jobbnak tunnek.

a 6. ha nem is, de a 7.-et illene azert levadasszak, en ezt is tippelem a szezon vegere, de ahhoz arteta helyett mas kell a csapat elere.

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. augusztus 29., vasárnap 21:26

Realista24 írta:
KovaLlos írta:

Én 1 ilyen hozzászólásba futottam bele:
Serie A top5 2020-21:
CR7 : Shots: 168 Goals: 29
Luis Muriel: S: 87 G: 22
Romelo Lukaku: S :99 G: 23
Dusan Vlahovic: S: 86 G : 21
Ciro Immoble: S: 120 G: 20
A lővés/gól százalékot mindenki ki tudja számolni.
Ehhez jön még az összes 11-es , szabad rugás plusz a "muszáj CR-nek passzolni illetve rá játszani és a mindenhonnan lövök faktor"
CR fizetés: nettó 30M/év (36éves)
Bármelyik listán lévő játékos vagy Dybala bére max 7-8M (messze nem 36 évesek)
És a fizetesnek ehhez mi köze?
Hogy megéri-e megtartani 1 játékost,ahhoz köze van a fizetésnek is,főleg 1 Juvéban,de a Barca is tudna mesélni róla.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 29., vasárnap 20:41

Realista24 írta: És a fizetesnek ehhez mi köze?
Van aki meg mindig nem erti, hogy a fizetes nem csak a palyan levo teljesitmenyert jar.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 29., vasárnap 20:37

KovaLlos írta:
Remy írta:

Pont a napokban futottam bele Twitteren, hogy minek kellett CR a MUnak, mikor Cavani alapvetően jobb befejező, viszont az uru mezőnymunkaja gyengébb. :lol:
Serie A top5 2020-21:
Ehhez jön még az összes 11-es , szabad rugás plusz a "muszáj CR-nek passzolni illetve rá játszani és a mindenhonnan lövök faktor"
És a fizetesnek ehhez mi köze?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. augusztus 29., vasárnap 20:23

Remy írta:
dzsi91 írta:

Akkor most ha így hasraütök Céronaldonak sztem pályafutást nézve ezaz ikszgéje nem lehet túl jó mert sokat próbálkozik. Lényegében az egész életem egy hazugság volt Cr nem is jó góllövő :D
Pont a napokban futottam bele Twitteren, hogy minek kellett CR a MUnak, mikor Cavani alapvetően jobb befejező, viszont az uru mezőnymunkaja gyengébb. :lol:
Serie A top5 2020-21:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 29., vasárnap 20:20

h3x0r írta:
dzsi91 írta:

Akkor most ha így hasraütök Céronaldonak sztem pályafutást nézve ezaz ikszgéje nem lehet túl jó mert sokat próbálkozik. Lényegében az egész életem egy hazugság volt Cr nem is jó góllövő :D
Hasrauthetsz, csak hibas az egesz kovetkeztetes. :mrgreen:
Ha valaki sokat probalkozik, az azt jelenti, hogy sokszor kerul lovohelyzetbe, ami nyilvan egy jo dolog. De ez onmagaban semmit se er, ossze kell hasonlitani azzal, hogy mennyi golt lott.

Tavaly mondjuk CR 26.5-os xg-re lott 29 golt a bajnoksagban. (fbref.com-rol, de peldaul van amelyik odal mashogy szamolja az xg-t) Ez annyit jelent, hogy sok jo lovohelyzete volt es a vartnal 2.5-el tobb golt lott. De nyilvan ez csak egy statisztika a sok kozul, azert egy jatekos megitelese ennel joval komplexebb.

De ha megnezzuk, mondjuk a tavalyi Viniciust: 6.5-es xg mellett 3 gol. Ket dolog azonnal latszik ezekbol: az egyik, hogy a 6.5 nem egy magas szam, tehat ritkan kerul jo lovohelyzetbe (vagy lehet hogy maga a helyzet megvan, de ritkan fejezi be lovessel az akciot); a masik meg a ket szam kozotti kulonbseg, tehat ezeket a helyzeteket szarul is hasznalja ki.
ehhez nem kell statisztika :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 29., vasárnap 20:13

dzsi91 írta:
h3x0r írta:
Expected Goal Ratio. Nagyon egyszeruen, adott lovesbol atlagosan hanyszor szuletik gol. Ha 10 hasonlo lovesbol 2 gol szuletik, akkor 0.2-es xg lesz. Tok jo egy felido utan a 16 kapuraloves, csak pont azt nem mondja el, hogy ezek a lovesek mennyire voltak nagy helyzetek. Magaval a mutatoval semmi gond nincs, csak hat konnyebb csipobol bedobni ezeket a szamokat/fogalmakat, azt bizonyitva, hogy mennyire ertek a focihoz, mint elmagyarazni, hogy mit jelentenek, mikre kell beloluk kovetkeztetni, stb.
Hasrauthetsz, csak hibas az egesz kovetkeztetes. :mrgreen:
Ha valaki sokat probalkozik, az azt jelenti, hogy sokszor kerul lovohelyzetbe, ami nyilvan egy jo dolog. De ez onmagaban semmit se er, ossze kell hasonlitani azzal, hogy mennyi golt lott.

Tavaly mondjuk CR 26.5-os xg-re lott 29 golt a bajnoksagban. (fbref.com-rol, de peldaul van amelyik odal mashogy szamolja az xg-t) Ez annyit jelent, hogy sok jo lovohelyzete volt es a vartnal 2.5-el tobb golt lott. De nyilvan ez csak egy statisztika a sok kozul, azert egy jatekos megitelese ennel joval komplexebb.

De ha megnezzuk, mondjuk a tavalyi Viniciust: 6.5-es xg mellett 3 gol. Ket dolog azonnal latszik ezekbol: az egyik, hogy a 6.5 nem egy magas szam, tehat ritkan kerul jo lovohelyzetbe (vagy lehet hogy maga a helyzet megvan, de ritkan fejezi be lovessel az akciot); a masik meg a ket szam kozotti kulonbseg, tehat ezeket a helyzeteket szarul is hasznalja ki.

Vissza: