Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- flori
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ha nem spanyol lenne, még a Betisben poshadna. Sokatmondó, hogy még az Arenalból is kiátkozták. Az arca is nagy, semmi helye nincs itt, mehet vissza a középmezőnybe.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
Én azért eltudnék képzelni egy müködő valverde - ceballos - cava hármast. A lehető legrosszabbkor sérült le. Így szépen akkor fog felépülni mikor modricék aztán baszhatja a játékot.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam továbbra is a Case-Fede-Modric/Kroos az alap, Camavinga forgatásra viszont perfekt lesz, Fede meg a professzorok helyén is, meg Casemiro helyén is játszhat. Jó igazolás ebből a szempontból, Cebát kéne eltakarítani valahogy, és akkor középen krva jól állunk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Érdekes hogy mindenki Case Fede Kroost írja mint alap közép pálya és közben mindenki elfelejti hogy még mindig Modric a legnagyobb tanár középen. Rajta kívül nem igazán van olyan aki olyan szinten képes szervezni….
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezt nem vitatom, de mivel tudjuk, hogy Carlonál (meg úgy általában) sem jellemző, hogy kedden az A, szombaton meg a B csapat megy fel, az, hogy az alap Case-Fede-Kroos -nálam ez a legjobb/legstabilabb- hármas mögé most van Blanco-Cama-Modric trió, az nem rossz.Kerlon írta: Erős túlzás, hogy írtó jók leszünk, ha leigazoljuk Camavingát.
Jelenleg lesz egy új opció középre, de rettentően fiatal és labilisnek tűnik még ő.
Ok, persze, ez még mindig gyengébb, mint a duplázós Llorrente, Kova és James cseresor, de azért már valami..
Igen, nálam is ez a baj továbbra is, hogy van BigBenz elöl és csá.Kerlon írta: A másik probléma, hogy továbbra is csak Karimra lehet elől stabilan számítani. Mbappe égető lett volna idén, jövőre meg Karim helyére Haaland. Benzema Haaland kettős nekem kicsit összeférhetetlen egyelőre.
Nyilván ez a tescos Bale is jobb, mint LV, Ase, vagy Rodry szoktak lenni, de előbb-utóbb úgyis elkapja vmi discomfort őt is pár hétre, Hazardot 2 meccs után "kiszorította" Vini.. Ez mindent elmond mindkettőről..
Haaland sztem nem jön idén, Benz mögé sok, ketten párban elöl, meg nem látom én sem, hogy működnének, sz@r biztos nem lenne persze egy 4312, mögöttük Modric/Isco, de amikor rogyásig vagyunk (ok, olyan amilyen) szélsőkkel, nem fogunk egy mozdíthatatlan játékost elhozni és taktikát váltani.
Jövőre igen, Haaland átvenné a 34 éves Benztől a góllövő alfa szerepet, Bappe elficegne mellette a jobboson, stb..
De most még idén van.. Még most kéne a francia, mert elöl 1/1,5/,1,75 minőségi emberünk van (Benz -1, Bale - 0,5 és Vini - 0,25). Ok Rodry/Vini szódával számolható félnek is, de akkor is csak 2 az összeg, pedig 3 kéne (legalább)..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Erős túlzás, hogy írtó jók leszünk, ha leigazoljuk Camavingát.
Jelenleg lesz egy új opció középre, de rettentően fiatal és labilisnek tűnik még ő.
A másik probléma, hogy továbbra is csak Karimra lehet elől stabilan számítani. Mbappe égető lett volna idén, jövőre meg Karim helyére Haaland. Benzema Haaland kettős nekem kicsit összeférhetetlen egyelőre.
A másik probléma, hogy továbbra is csak Karimra lehet elől stabilan számítani. Mbappe égető lett volna idén, jövőre meg Karim helyére Haaland. Benzema Haaland kettős nekem kicsit összeférhetetlen egyelőre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pontosan..Kerlon írta: Feleslegesen defenzív felállások ezek.
Pl. a Chelseanél is azért működik ez, mert iszonyú stabilak 7 emberrel, elöl meg a 2-3 játékos az esetek nagy részében talál valamit.. De ezek az újhullámos taktikák a nehezen megverhetőségről szólnak inkább..
Nekünk minden adott a jól bevált 433hoz, keret, edző. Modric ment most a horvátokkal?? Remélem nem..
Szüni után Kroos még mindig nem lesz egy darabig, de kibírjuk Luka + Iscoval addig..
Baszki, fura leírni, de ezzel a 2-3 igazolással, szerintem irtó jók lettünk. Persze vannak hiányosságok, de az utolsó két év böjtölését már majdnem megérte kiülni..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az a baj ezekkel a 3-5 vedos felallasokkal, hogy a kozeppalya kreativ reszet aldozza be a kontrazas elleni vedekezesre. Az olaszoknal nem hiaba letezik a trequartista szerepkor, o az, aki felmentest kap a szigoru visszazaras alol es labdaszerzesnel rogton megjatszhato a tamadok mellett.tubatibi írta: Így se lehetne rossz a kezdőnk.
Ilyen jatekra alkalmatlan a keret, Modric es Kroos labdabiztosak, de nem futogepek es az inverted wingerek sem hasznalhatok 3-5 vedos rendszerben.
Feleslegesen defenzív felállások ezek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- RealMadridFanatic
Nem biztos, ha Casemiro visszalep a vedok vonalaba es a szelso vedok felmennek. Csak Mendy tamadasban nem kimagaslo. Viszont ha O lenne belul, Alaba szelen...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez a középre tömörülés a bajnokságban beálló gyengébb csapatok ellen totál bukás lenne. Többnyire olyan húzódna ki a szélre akinek bent a helye, most is sokszor megy ki Benzema. Ez Bale játékával még valamennyire megoldható, de ha pl egy Vini van bent azzal pont azt a képességét vesszük el amiben jó. Én úgy látom Carlo próbál a gyorsaságra építeni, ösztönözni a játékosokat, hogy labdával lépjenek feljebb, Valverde, Isco, Bale, Vini, elkezdtek előre haladni. Ebből a szempontból is Hazard az eki teljesen kilóg a sorból, Ő csak oldalra képes mozogni többnyire vagy hátra.
Én alapból a 4-3-1-2-t erőltetném. Bár a walesi az eddigi meccseken elég durva védekező melót is lerakott, szóval nem biztos, hogy jó feltolni csatárba, de
valahogy így.
Benzema és Bale/Vini is lehet elől (ha nem érkezik Mbappe) és mögöttük elszaladgál a Modric/Kroos duó valamelyike vagy épp a belga hamburgeres.
A német a korábbi interjúi szerint még két szezont fog focizni, aztán 2023-ban visszavonul , Modric sem gondolnám, hogy ennél tovább húzza. A legtöbbet szerintem az utolsó éveikben ezen a poszton tudjuk kihozni belőlük. Kroos top azon a poszton is, mert fent brutál jól tud pressingelni, ezt láthattuk már nálunk is, meg a német válogatottban is nem egyszer. Modric szintén (emlékezzünk pl a Barca elleni beállására és aztán góljára), a három motoregér meg megoldja a dolgokat mögöttük.
Persze, ez csak akkor ha jön a fiatal francia és jó is lesz. Amúgy értelemszerűen Modric vagy Kroos mehetne akkor Camavinga helyére a másik meg eltolja a "10"-es posztot.
valahogy így.
Benzema és Bale/Vini is lehet elől (ha nem érkezik Mbappe) és mögöttük elszaladgál a Modric/Kroos duó valamelyike vagy épp a belga hamburgeres.
A német a korábbi interjúi szerint még két szezont fog focizni, aztán 2023-ban visszavonul , Modric sem gondolnám, hogy ennél tovább húzza. A legtöbbet szerintem az utolsó éveikben ezen a poszton tudjuk kihozni belőlük. Kroos top azon a poszton is, mert fent brutál jól tud pressingelni, ezt láthattuk már nálunk is, meg a német válogatottban is nem egyszer. Modric szintén (emlékezzünk pl a Barca elleni beállására és aztán góljára), a három motoregér meg megoldja a dolgokat mögöttük.
Persze, ez csak akkor ha jön a fiatal francia és jó is lesz. Amúgy értelemszerűen Modric vagy Kroos mehetne akkor Camavinga helyére a másik meg eltolja a "10"-es posztot.
Courtois(29) - Carvajal(29), Militao(23), Alaba(29), Miguel(20) - Camavinga(18), Valverde(23), ??????, - ?????? - Mbappe(22), Haaland(21)
Igazából a jövő csapatának a magja ezzel a 3 sráccal meglenne…
Igazából a jövő csapatának a magja ezzel a 3 sráccal meglenne…
———————Courtois———————
———Militao—————-Nacho———
Carvajal———————————Mendy
———————-Alaba————————-
————Kroos———Valverde————
Bale—————-Karim—————Hazard
Valami ilyesmi gálakezdőt vizionálok, az Alaba-Miguel-Casemiro-Valverde-Modric forgatásával
Nem olyan rossz ez…egy MBappe boduletesen hianyzik a tamadaszekcionkbol meg egy normalis cserecsatar…
———Militao—————-Nacho———
Carvajal———————————Mendy
———————-Alaba————————-
————Kroos———Valverde————
Bale—————-Karim—————Hazard
Valami ilyesmi gálakezdőt vizionálok, az Alaba-Miguel-Casemiro-Valverde-Modric forgatásával
Nem olyan rossz ez…egy MBappe boduletesen hianyzik a tamadaszekcionkbol meg egy normalis cserecsatar…
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem az öreg maradna bármeddig szívesen, de nem Ő fog dönteni. Én azt remélem, hogy csak azért nem lesz leváltva, hogy egy felkapott de semmi extra edzőt hozzunk. A madridi utánpátlásban sem látom a kiemelkedő edzőket, nekik mindenképp kellene egy elsőosztályú csapat valahol top ligákban.ikarus93 írta: Ancelotti után ki nézné meg Pochettinot a madrid kispadján?
Az öreg szerintem átmenetileg van idehozva, nem hiszem hogy 2 évnél többre tervez, aztán cáfoljon rám.
Pochettinora nem cserélném le, a jelenlegi Ancelotti, aki időben cserél, ismeri a játékosokat és a környezetet, bele mer nyúlni és bárkit lehozhat szerintem egy nagyon is ideális edző nekünk.
- ikarus93
Ancelotti után ki nézné meg Pochettinot a madrid kispadján?
Az öreg szerintem átmenetileg van idehozva, nem hiszem hogy 2 évnél többre tervez, aztán cáfoljon rám.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Akkor garantáltan, megint egy gól-gazdag meccsünk lesz..Pad'em írta: Az a baj, hogy Marcelo visszatér valószínű, úgyh ő lesz a baloson, Alaba meg középen, én erre tippelnék, ha Nacho off.
- Pad'em
Az a baj, hogy Marcelo visszatér valószínű, úgyh ő lesz a baloson, Alaba meg középen, én erre tippelnék, ha Nacho off.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Alaba középen Miguel a baloson
Vallejot tartalékoljuk a kupameccsre inkább
Vallejot tartalékoljuk a kupameccsre inkább