Edző és vezetőség
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Ha Mbappet behuzzuk, akkor 9-es, igy csak 8. Ancelotti megfelelo edzo ZZ utan, pedig volt szo Conterol, meg Mourinhorol meg mindenkirol, szerintem az egyik legjobb megoldast valasztotta Perez.
Bale remeljuk ujra motivalt, a tudasat soha senki nem kerdojelezte meg, a hozzaallasaval volt mindig baj. Igy o feler egy uj igazolassal, es ha csipkedi magat, az egy trofeat jelenthet szezon vegen. A fizeteset eddig is mi alltuk, szoval akkor mar legyen itt es legyen hasznunkra.
Camavinga nagy igazolas itt a vegen. Vartuk itt sokan.
Alabanak itt volt a helye mar korabban is, szerintem klassz igazolas es eddig ugy nez ki nagyon komoly szandekai vannak Madridban.
Ramost elengedte Perez, nagyon nehezen vette be a gyomrom, de utolag talan jo dontes szuletett, o az egyetlen aki iden nem tudott megallapodni a vezetoseggel.
Varane menni akart, mi nem a psg vagyunk, hat elengedtuk. Kaptunk erte egy jelkepes osszeget, szerintem kicsivel tobbet is kaphattunk volna erte. Ez van.
Maradtak itt fekek, de hat senki nem akar fizetni ertuk, sot, meg ingyen sem kell senkinek a magas fizetesuk miatt. Jovore taka van. A Bernabeu mindjart kesz. Ez a nyar meger egy nyolcast azt mondom.
Bale remeljuk ujra motivalt, a tudasat soha senki nem kerdojelezte meg, a hozzaallasaval volt mindig baj. Igy o feler egy uj igazolassal, es ha csipkedi magat, az egy trofeat jelenthet szezon vegen. A fizeteset eddig is mi alltuk, szoval akkor mar legyen itt es legyen hasznunkra.
Camavinga nagy igazolas itt a vegen. Vartuk itt sokan.
Alabanak itt volt a helye mar korabban is, szerintem klassz igazolas es eddig ugy nez ki nagyon komoly szandekai vannak Madridban.
Ramost elengedte Perez, nagyon nehezen vette be a gyomrom, de utolag talan jo dontes szuletett, o az egyetlen aki iden nem tudott megallapodni a vezetoseggel.
Varane menni akart, mi nem a psg vagyunk, hat elengedtuk. Kaptunk erte egy jelkepes osszeget, szerintem kicsivel tobbet is kaphattunk volna erte. Ez van.
Maradtak itt fekek, de hat senki nem akar fizetni ertuk, sot, meg ingyen sem kell senkinek a magas fizetesuk miatt. Jovore taka van. A Bernabeu mindjart kesz. Ez a nyar meger egy nyolcast azt mondom.
Dehogynem. Bél meg Ázár.Pipita írta:Idén sem vettünk támadót.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nálam ez egy 4es. Nem egyszerű mert lehet megalapozza a kövi átigazolási időszakot (és akkor egy rossz szavam sincs)...de az is könnyen lehet hogy nem. Így önmagában értékelve vékony eresztés volt, nem kifejezetten rossz de a jó nem ilyen szerintem. Hiányérzetem van nagyjából azokért a dolgokért amit már többen leírtak.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Idén sem vettünk támadót.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
6-ost adtam, minden egyes itt maradt selejt (Ceba, Isco, Jovic, Mariano) vitt 1 pont a 10-ből..
Nyilván lehetne 8as listát is írni, mert egyébként lefőtt itt már több arcnak is, de 17 emberrel sem lehet nekivágni a szezonnak, meg szerencsére pár embert már csak idén kell nézni..
A lényeget tegnap este leírtam, igazolások/próbálkozások jelzésértékűek, viszont egy dolgot kihagytam.
A head of stadionfelújító ember/csapata óriási pacsit érdemel. Szentül meg voltam győződve, hogy nem lesz meccs 10 nap múlva, amikor pár hete Nachoék voltak stadiont nézni és láttam a képeket. -> elképesztően jól meg lett szervezve.. Profi..
ZZ amúgy a legjobban lett pótolva, egy Conte féle ego szerintem nem lett volna ide való, Allegrit sem csípem azok közül a nevek közül, akik júniusban itt röpködtek..
Bale miatt lehet jó is, hogy ZZ lépett, az a kapcs. teljesen elromlott, ez a tepsifejű Carloval nyithat egy új lapot, ha nem is lesz prime már soha, így hogy nem jött jobbszélső, utolsó évét lehet meghúzza. Sokat nem várok tőle persze így sem, de nem olyan kisfiú mint Rodry, át tudja venni a labdát (vö. LV) és nem úgy, mint Ase, nem fordul vissza anya szoknyájához, ha szembe jön a védő..
De ettől még utálom és jövőre adios
Nyilván lehetne 8as listát is írni, mert egyébként lefőtt itt már több arcnak is, de 17 emberrel sem lehet nekivágni a szezonnak, meg szerencsére pár embert már csak idén kell nézni..
A lényeget tegnap este leírtam, igazolások/próbálkozások jelzésértékűek, viszont egy dolgot kihagytam.
A head of stadionfelújító ember/csapata óriási pacsit érdemel. Szentül meg voltam győződve, hogy nem lesz meccs 10 nap múlva, amikor pár hete Nachoék voltak stadiont nézni és láttam a képeket. -> elképesztően jól meg lett szervezve.. Profi..
ZZ amúgy a legjobban lett pótolva, egy Conte féle ego szerintem nem lett volna ide való, Allegrit sem csípem azok közül a nevek közül, akik júniusban itt röpködtek..
Bale miatt lehet jó is, hogy ZZ lépett, az a kapcs. teljesen elromlott, ez a tepsifejű Carloval nyithat egy új lapot, ha nem is lesz prime már soha, így hogy nem jött jobbszélső, utolsó évét lehet meghúzza. Sokat nem várok tőle persze így sem, de nem olyan kisfiú mint Rodry, át tudja venni a labdát (vö. LV) és nem úgy, mint Ase, nem fordul vissza anya szoknyájához, ha szembe jön a védő..
De ettől még utálom és jövőre adios
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ___Samy___
Igazabol negativumnak en csak a selejt ittmaradasat, illetve Varane arat tudnam felhozni.
8.
8.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nem volt ez rossz.
Jövőre fog menni a söpredék nagy része ezt mindenki tudta eddig is.
Sikerült behúzni Camavingat Modricék majd benevelik,ebben biztos vagyok.
Megkezdődött a megújulás.
Ramost nem említik itt sokan ,de tőle is úgymond megszabadultunk erősködött,vageszkodott hát ment.Sok lóvé meg felszabadult.
Varane menni akart hát elengedte a klub innen is jött lóvé.
Ödegardot nem is említem,de innen is jött be pénz szépen.
MBappet megpróbálta az öreg sőtt több volt ez mint próbálkozás nem sikerült.Remélem lesz annyi esze hogy nem fog hosszabbítani és akkor ingyen elhoz egy MBappet nekünk.
Végül is tele van a klubb lóvéval ami jövőre kelleni is fog.Haalandban nagyon bízok jó a kapcsolat a Dortmundal meg remélem ő is ide akar jönni.
Ha szerencsés lesz Perez,akkor a következő átigazolási szezon után összeállhat a jövő Real Madridja.
Én így 8-ast adok.
Jövőre fog menni a söpredék nagy része ezt mindenki tudta eddig is.
Sikerült behúzni Camavingat Modricék majd benevelik,ebben biztos vagyok.
Megkezdődött a megújulás.
Ramost nem említik itt sokan ,de tőle is úgymond megszabadultunk erősködött,vageszkodott hát ment.Sok lóvé meg felszabadult.
Varane menni akart hát elengedte a klub innen is jött lóvé.
Ödegardot nem is említem,de innen is jött be pénz szépen.
MBappet megpróbálta az öreg sőtt több volt ez mint próbálkozás nem sikerült.Remélem lesz annyi esze hogy nem fog hosszabbítani és akkor ingyen elhoz egy MBappet nekünk.
Végül is tele van a klubb lóvéval ami jövőre kelleni is fog.Haalandban nagyon bízok jó a kapcsolat a Dortmundal meg remélem ő is ide akar jönni.
Ha szerencsés lesz Perez,akkor a következő átigazolási szezon után összeállhat a jövő Real Madridja.
Én így 8-ast adok.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
7.
Ramost sajnáltam, de ha nem volt elég jó az ajánlat akkor ez van.
Varanet szintén, de ö már korábban is jelezte, hogy új kihívásokra vágyik - ezt el kell fogadni. Kár, hogy nem folyt be több della, de ne legyünk telhetetlenek.
Ami viszont mínusz, hogy ezt a két védőt egyszerre vesztettük el.
Alaba jó lesz, és szerintem Camavinga is, annak, hogy Mbappéért nem adtunk 220 annak örülök, még akkor is ha ez csak a sejken múlt.
További negatívum, hogy maradt ballaszt (Ceba, Mariano, Jovic).
A klub jó pénzügyi helyzetben van, az új igazolások +Bale elég lehet a bajnokságra aztán az idei 220 millióból jövőre megvesszük a Haaland Bappe pakkot azt csókolom.
Ramost sajnáltam, de ha nem volt elég jó az ajánlat akkor ez van.
Varanet szintén, de ö már korábban is jelezte, hogy új kihívásokra vágyik - ezt el kell fogadni. Kár, hogy nem folyt be több della, de ne legyünk telhetetlenek.
Ami viszont mínusz, hogy ezt a két védőt egyszerre vesztettük el.
Alaba jó lesz, és szerintem Camavinga is, annak, hogy Mbappéért nem adtunk 220 annak örülök, még akkor is ha ez csak a sejken múlt.
További negatívum, hogy maradt ballaszt (Ceba, Mariano, Jovic).
A klub jó pénzügyi helyzetben van, az új igazolások +Bale elég lehet a bajnokságra aztán az idei 220 millióból jövőre megvesszük a Haaland Bappe pakkot azt csókolom.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
8. De lehet hogy inkább 9
Alaba tükörsima volt, Camavinga szintén, utóbbi esetében fű alatt leszervezte egészet Perez, szép munka volt. Mbappe esetében teljesen elégedett vagyok Perezékkel, erőt és szándékot mutattak, egyértelmű jelzés Mbappe felé. A többi a PSG-n múlt, szívük joga megtartania játékosukat.
Öde, Ramos, Varane távozása szintén hibátlan volt a klub részéről.
A szerződéshosszabbításokról nem is beszélve.
Hiányérzetem az ittmaradt sallang miatt van.
Alaba tükörsima volt, Camavinga szintén, utóbbi esetében fű alatt leszervezte egészet Perez, szép munka volt. Mbappe esetében teljesen elégedett vagyok Perezékkel, erőt és szándékot mutattak, egyértelmű jelzés Mbappe felé. A többi a PSG-n múlt, szívük joga megtartania játékosukat.
Öde, Ramos, Varane távozása szintén hibátlan volt a klub részéről.
A szerződéshosszabbításokról nem is beszélve.
Hiányérzetem az ittmaradt sallang miatt van.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elegge nehez helyzetben mentunk neki az egesz igazolasi idoszaknak.
Tavozott Ramos es Varane is.
A tamado reszleget kellett volna megerositeni es a vedelem jobb oldalat. Egyiket sem sikerult. LV nalam egy nagyon gyenge veszmegoldas, hamarabb tennem be oda Nachot is.
Egesz nyaron uldoztuk Bappet, hiaba, ez nem rajtunk mulott, de a vegeredmeny a nagy semmi.
Kolcson adtuk Kubot es Brahimot is, pedig szerintem mindketto jobb meccseket hozna a jobb oldalon, mint barmelyik jobb szelsonk. Nyilvan ha Balenek van kedve akkor nala nem, de ez nem eletbiztositas.
Odriozolatol sikerult megszabadulni, az osszes tobbi feleslegunk akit nyiltan eladnank viszont itt maradt.
Alaba erkezese jo huzasnak tunik.
Camavinga egy nagyon fiatal, nagy potenciallal rendelkezo tehetseg, vele nagyot huzott a csapat, mondhatni a semmibol.
Hosszabbitottunk nehany fontos jatekossal is.
A gyenge helyzet miatt egy 4 es, vartam volna egy ennel azert jobb takaritast, nem kell, hogy mindenki helyett sztar erkezzen, de mi beletorodtunk abba, hogy a semmire fizetjuk a jatekosokat amig szerzodesuk van.
Tavozott Ramos es Varane is.
A tamado reszleget kellett volna megerositeni es a vedelem jobb oldalat. Egyiket sem sikerult. LV nalam egy nagyon gyenge veszmegoldas, hamarabb tennem be oda Nachot is.
Egesz nyaron uldoztuk Bappet, hiaba, ez nem rajtunk mulott, de a vegeredmeny a nagy semmi.
Kolcson adtuk Kubot es Brahimot is, pedig szerintem mindketto jobb meccseket hozna a jobb oldalon, mint barmelyik jobb szelsonk. Nyilvan ha Balenek van kedve akkor nala nem, de ez nem eletbiztositas.
Odriozolatol sikerult megszabadulni, az osszes tobbi feleslegunk akit nyiltan eladnank viszont itt maradt.
Alaba erkezese jo huzasnak tunik.
Camavinga egy nagyon fiatal, nagy potenciallal rendelkezo tehetseg, vele nagyot huzott a csapat, mondhatni a semmibol.
Hosszabbitottunk nehany fontos jatekossal is.
A gyenge helyzet miatt egy 4 es, vartam volna egy ennel azert jobb takaritast, nem kell, hogy mindenki helyett sztar erkezzen, de mi beletorodtunk abba, hogy a semmire fizetjuk a jatekosokat amig szerzodesuk van.
3ast nyomtam. Selejtezendőből maradt MINDENKI, a középsővédelmmel lehet gondunk, megbízható támadó továbbra is csak egy van, a középpályára sikerült egy tehetséget berántani.
Ja, jobbhátvédből gyengén állunk.
Ja, jobbhátvédből gyengén állunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Tartson ki az elvei mellett egy évig, mutassa meg, hogy tényleg ezt akarja. Ne fogadjon el semmilyen csili-vili szerződést onnan, és nálam akkor bizonyított is.sonic írta:En inkabb nagy szerencsenek mondanam.raul 4 ever írta: Az, hogy 200!! KÉTSZÁZ millióért nem sikerült valakit elhozni.. Az meg a világ vicce,
Ezzel a hányinger brigáddal ahol most van, úgy se tud mit kezdeni csakis ezt.
Az értékelés nálam 8-as. Mbappéról nem tehetnek, mindent megtettek. Egyedül az nem tetszik, hogy a felesleg nagy részét nem passzoltuk le.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet szavazni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Lassan kezdhetünk értékelni.
Nálam most ez 10/5 lett, de nem feltétlen Perezéken múlott ez.
Megtartottam volna Ramost, ennyi szerintem járt neki is, meg nekünk szurkolóknak is. Hiába ostoba és pénzéhes, hányinger lesz a PSG-ben látni. Remélhetőleg tényleg példát statuált vele Perez, és lesz foganatja a jövőben.
Varanet ennyiért el kellett adni, ő tényleg kimaxolta ezt a foci dolgot Spanyolországban, jó látni, hogy valaki még ennyire sikerre éhes. Különbözőek vagyunk, lehetett volna neki az a cél, hogy itt lesz kapitány, rekordok, kupák.. ő mást is ki akart próbálni, új közel, kultúra. Nem lehet haragudni rá.
A bosszantó, hogy egyszerre mentek el, két óriási ikonja az utóbbi évek legsikeresebb csapatának. Ami főleg gáz, hogy sokkal drágábban lehet majd őket helyettesíteni, sokkal szerényebb képességű játékosokkal.
Ödegaard: Szóra sem érdemes, kerestünk rajta 40 milliót. Csalódás.
Alaba ingyen jó biznisz lesz, meg is követem magamat, sokkal ígéretesebbnek tűnik, mint az előzetesen gondoltam. A fizuval meg az aláírási pénzekkel vannak aggályaim, de többen is versenyben voltak, valószínűleg meg kellett ezt adni.
Camavinga nálam kérdőjel egyelőre, hype vonaton nem nagyon volt hely anno, meglátjuk mi lesz. 30+bónuszokért korrekt ár, bőven benne van, hogy 10 évre vettünk egy brutális középpályást, de az is, hogy teljesen gyenge fejben. Az idei formája inkább az utóbbi bizonyítja.
Mbappé nem Perezen múlott. Jó lett volna, mert vele szerintem fixen húztunk volna legalább egy hazai kupát, így necces lesz. Megint elment egy év, újra hoppon maradtunk. Az üzenet szerintem átment a franciának, hogy hajlandóak vagyunk elmenni kb. a falig hogy itt legyen, egóharc volt, ezt most rövidtávon az arab nyerte.
Ancelottival is szkeptikus voltam, igazából sok választás nem is maradt a végére. Enyhült azóta a szívem, még mindig szeretjük az öreg Carlot. Kicsit mintha fel is rázódott volna a csapat, kíváncsi vagyok meddig tart az új mester hatása.
Összességében nem lehetünk elégedetlenek, nem jött új kolonc, nem lett feleslegesen elszórva a pénz. Van egy olyan érzésem, hogy jövőre ilyenkor nagyon-nagyon boldogok leszünk, és azt fogjuk mondani, hogy megérte ez a pár év böjt. Perez jól vezeti a klubot, ez ismételten látszik. Ha összeállnak a csillagok is, akkor itt olyan megújulás és csapat lesz, hogy el sem hisszük. Új időszámítás fog kezdődni, egy fantasztikus Bernabeuval, Mbappéval és remélhetőleg Haalanddal.
Nálam most ez 10/5 lett, de nem feltétlen Perezéken múlott ez.
Megtartottam volna Ramost, ennyi szerintem járt neki is, meg nekünk szurkolóknak is. Hiába ostoba és pénzéhes, hányinger lesz a PSG-ben látni. Remélhetőleg tényleg példát statuált vele Perez, és lesz foganatja a jövőben.
Varanet ennyiért el kellett adni, ő tényleg kimaxolta ezt a foci dolgot Spanyolországban, jó látni, hogy valaki még ennyire sikerre éhes. Különbözőek vagyunk, lehetett volna neki az a cél, hogy itt lesz kapitány, rekordok, kupák.. ő mást is ki akart próbálni, új közel, kultúra. Nem lehet haragudni rá.
A bosszantó, hogy egyszerre mentek el, két óriási ikonja az utóbbi évek legsikeresebb csapatának. Ami főleg gáz, hogy sokkal drágábban lehet majd őket helyettesíteni, sokkal szerényebb képességű játékosokkal.
Ödegaard: Szóra sem érdemes, kerestünk rajta 40 milliót. Csalódás.
Alaba ingyen jó biznisz lesz, meg is követem magamat, sokkal ígéretesebbnek tűnik, mint az előzetesen gondoltam. A fizuval meg az aláírási pénzekkel vannak aggályaim, de többen is versenyben voltak, valószínűleg meg kellett ezt adni.
Camavinga nálam kérdőjel egyelőre, hype vonaton nem nagyon volt hely anno, meglátjuk mi lesz. 30+bónuszokért korrekt ár, bőven benne van, hogy 10 évre vettünk egy brutális középpályást, de az is, hogy teljesen gyenge fejben. Az idei formája inkább az utóbbi bizonyítja.
Mbappé nem Perezen múlott. Jó lett volna, mert vele szerintem fixen húztunk volna legalább egy hazai kupát, így necces lesz. Megint elment egy év, újra hoppon maradtunk. Az üzenet szerintem átment a franciának, hogy hajlandóak vagyunk elmenni kb. a falig hogy itt legyen, egóharc volt, ezt most rövidtávon az arab nyerte.
Ancelottival is szkeptikus voltam, igazából sok választás nem is maradt a végére. Enyhült azóta a szívem, még mindig szeretjük az öreg Carlot. Kicsit mintha fel is rázódott volna a csapat, kíváncsi vagyok meddig tart az új mester hatása.
Összességében nem lehetünk elégedetlenek, nem jött új kolonc, nem lett feleslegesen elszórva a pénz. Van egy olyan érzésem, hogy jövőre ilyenkor nagyon-nagyon boldogok leszünk, és azt fogjuk mondani, hogy megérte ez a pár év böjt. Perez jól vezeti a klubot, ez ismételten látszik. Ha összeállnak a csillagok is, akkor itt olyan megújulás és csapat lesz, hogy el sem hisszük. Új időszámítás fog kezdődni, egy fantasztikus Bernabeuval, Mbappéval és remélhetőleg Haalanddal.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En inkabb nagy szerencsenek mondanam.raul 4 ever írta: Az, hogy 200!! KÉTSZÁZ millióért nem sikerült valakit elhozni.. Az meg a világ vicce,
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
flori írta: Csúcsminőségen (vagy az alatt kicsivel) kívül nincs értelme igazolni. Középszerből van már elég. Valóban szar, hogy ismét nincs itt, de szerintem ez ki lett maxolva most. Keserű a szájíz, de érthető. Jövőre kiderül volt-e értelme böjtölni. Ha hosszabbít ezek után, akkor tényleg a KA.
Szerintem az elmúlt 2 szezonért meg ezért a nyárért jár a pacsi mindenkinek:
-Mindenki más halomba tolta maga elé az adóssághegyeket -> itt mindkétszer kis nyereség
-Amikor eladtunk, idén-tavaly is összekuporgattunk 100m körül
-Persze a James féle floppokon csúnyát buktunk, van ez így..
-Most meg jött 2 jó játékos: Alaba eddig jól indult, Cama nevét meg már évek óta láttam boldog-boldogtalantól itt, hát tessék, behúztunk egy potenciálisan tényleg jó kp-t..
Az, hogy 200!! KÉTSZÁZ millióért nem sikerült valakit elhozni.. Az meg a világ vicce, állatorvosi ló a fociról.
Remélem Teknőc jól berágott ezekre, és kitart a düh január 1ig..
Csalódott én a magam részéről nem vagyok, teljesen elégedett sem, de a mérleg bőőőőven a pozitívban van.
#jóvanezígy
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
Én ezt a kérdést inkább a távozók oldaláról közelíteném meg. Nekem inkább ott van hiányérzetem. Marad Jovic, Mariano, Ceballos, Isco, Bale, Vallejo és Odriozola is csak kölcsönbe ment. Viszont ezért se tudom hibáztatni a vezetőséget mert vagy nem hajlandóak elmenni a játékosok vagy annyira nullák, hogy senkinek se kellenek. Ramos még maradhatott volna de az egója miatt nem jött össze, Ödegaardért jó összeget kaptunk és Varane távozása is korrekt volt szerintem.
Az érkezők rendben vannak és legalább nem igazoltunk össze-vissza idiótán. Alaba leigazolást én nem preferáltam de jó döntés volt és Camavinga is igéretes tehetség, nála majd az idő eldönti, hogy meg tud-e felelni az elvárásoknak. Mbappe leigazolása meg nem a klubbon múlik, azzal nem lehet mit csinálni ha a PSG nem akarja eladni. Ha a következó órákban nem sikerül, akkor jövőre jöhet ingyen és legalább lesz pénz Haalandra is mert ő se lesz olcsó az biztos.
Az érkezők rendben vannak és legalább nem igazoltunk össze-vissza idiótán. Alaba leigazolást én nem preferáltam de jó döntés volt és Camavinga is igéretes tehetség, nála majd az idő eldönti, hogy meg tud-e felelni az elvárásoknak. Mbappe leigazolása meg nem a klubbon múlik, azzal nem lehet mit csinálni ha a PSG nem akarja eladni. Ha a következó órákban nem sikerül, akkor jövőre jöhet ingyen és legalább lesz pénz Haalandra is mert ő se lesz olcsó az biztos.
- flori
Csúcsminőségen (vagy az alatt kicsivel) kívül nincs értelme igazolni. Középszerből van már elég. Valóban szar, hogy ismét nincs itt, de szerintem ez ki lett maxolva most. Keserű a szájíz, de érthető. Jövőre kiderül volt-e értelme böjtölni. Ha hosszabbít ezek után, akkor tényleg a KA.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nem Perezt hibáztatom, hanem a tényeket nézem. Itt van Bappé? Nincs, ismét nincs. Se egy csere támadó, (pl egy Cavani féle).
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
De legalább nem lett semmi selejt igazolva helyettük.Remy írta: Azért éjféltől mehetne egy szavazás, hogy ki hányasra értékeli ezt a nyarat.
Cama jó igazolás, de így Bappé nélkül, megint egy újabb nyár ment a levesbe. És garancia nincs arra, hogy ingyen tényleg jönni fog, illetve ha nem jön, akkor fixen miénk Haaland. Szóval előrébb szerintem nem jutottunk.
Perez megpróbált mindent ezen a nyáron, ez volt a max, amit kihozhatott sajna.
1 KH kéne meg valami csere támadó aki ismeri a kaput és 10/10 lett volna a nyár.
Bappét nem engedik ő se tud mit tenni.