Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Én nem akarom bevédeni Marianot, de máskor is mondtam, hogy ezt a kölcsön adósdit nagyon nem szeretem. Ha megvett egy csapat egy játékost, akkor ne azért vegye meg, hogy 3 évet máshol játsszon.
Elő kéne venni azt, aki leigazolta Marianot, Jovicot. Mi a faxnak hosszabbítottunk Vallejoval? Vagy akár Lucassal?? Aztán sírunk hogy nem akarnak kölcsönbe menni.
Camavinga sem értem miért lett 40 millió?? Lejáró szerződésű ő is. Ránk ígért a PSG?
Na mindegy, nem lehet minden tökéletes, és biztos kellenek a saját nevelésű játékosok is meg minden.
Jó lett volna Jovicot elpasszolni, és Lucas helyett szerezni egy értelmes jobb hátvédet, de nem panaszkodok. Én örülök, hogy nem dobtunk ki 230 milliót Mbappe-ra, nagy lehúzás lett volna, és legalább a világ is észrevette, hogy az arabok nem gazdasági alapon működnek és szarnak mindenre.
Ezzel a kerettel is bajnok esélyesek vagyunk, és 2022-ben lehet egy hosszú évekig komoly BL contender csapatunk, jó lesz ez.
Elő kéne venni azt, aki leigazolta Marianot, Jovicot. Mi a faxnak hosszabbítottunk Vallejoval? Vagy akár Lucassal?? Aztán sírunk hogy nem akarnak kölcsönbe menni.
Camavinga sem értem miért lett 40 millió?? Lejáró szerződésű ő is. Ránk ígért a PSG?
Na mindegy, nem lehet minden tökéletes, és biztos kellenek a saját nevelésű játékosok is meg minden.
Jó lett volna Jovicot elpasszolni, és Lucas helyett szerezni egy értelmes jobb hátvédet, de nem panaszkodok. Én örülök, hogy nem dobtunk ki 230 milliót Mbappe-ra, nagy lehúzás lett volna, és legalább a világ is észrevette, hogy az arabok nem gazdasági alapon működnek és szarnak mindenre.
Ezzel a kerettel is bajnok esélyesek vagyunk, és 2022-ben lehet egy hosszú évekig komoly BL contender csapatunk, jó lesz ez.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nem ez a lényeg. Nem lehet mindenki world-class kaliber, és ami még fontosabb hogy nagyjából tudja a határait. Mondom, fixen elment volna bármelyik spanyol kis-középcsapatba ha kiadják az útját. Nah ez nem megy Marianonak.Kerlon írta:Fut, hajt küzd, de minden másban rohadt gyenge. Lucas az a jatekos, aki ha nem porog szazon, akkor nem hasznos a csapatnak. Es kb minden poszton csak egy szukseg megoldassal er fel.Tjacks írta: Lucas? Hasznos kiegészítő ember, a legjobb tulajdonsága hogy tudja mi a szerepe és 100%ig elfogadja. Küzd,hajt. 1000%, hogyha vele közölték volna már vagy 3 éve hogy nem kellesz és nem fogsz játszani akkor dobbant.
Marcelo meg ha jól emlékszem tett vmit le az asztalra hogy ne Ceballos,Mariano szinten beszéljünk róla. Még Bale is.
U.i: Engem L.V akkor vett meg kilóra amikor a BL döntőben sétált a tizijét elvégezni és az ujján pörgette a labdát mint aki a játszótéren focázik Pistikével el és a haverjaival.
Fut, hajt küzd, de minden másban rohadt gyenge. Lucas az a jatekos, aki ha nem porog szazon, akkor nem hasznos a csapatnak. Es kb minden poszton csak egy szukseg megoldassal er fel.Tjacks írta:Lucas? Hasznos kiegészítő ember, a legjobb tulajdonsága hogy tudja mi a szerepe és 100%ig elfogadja. Küzd,hajt. 1000%, hogyha vele közölték volna már vagy 3 éve hogy nem kellesz és nem fogsz játszani akkor dobbant.blekk13 írta:
Lucas Vazquezt nem is említettetek Nalam Mariano meg Lucas a 2 leggyengebb lancszem.
Marcelo meg ha jól emlékszem tett vmit le az asztalra hogy ne Ceballos,Mariano szinten beszéljünk róla. Még Bale is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Lucas? Hasznos kiegészítő ember, a legjobb tulajdonsága hogy tudja mi a szerepe és 100%ig elfogadja. Küzd,hajt. 1000%, hogyha vele közölték volna már vagy 3 éve hogy nem kellesz és nem fogsz játszani akkor dobbant.blekk13 írta:Lucas Vazquezt nem is említettetek Nalam Mariano meg Lucas a 2 leggyengebb lancszem.flori írta: Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban. A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet.
Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.
simán be se szabadna regisztrálni az ilyet és jó naporCsabi írta:ez a nyomorult piocaAgreement has been reached between the clubs.
Mariano has yet to say yes. He refuses to leave on loan to Rayo. They are trying to convince him.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én már azt is leszarnám, hogy állni kell a következő 2 évi fizuját, de felbontanám a szerződését most. Nem is értem Perezt, hogy ilyet miért enged még mindig.Realista24 írta: Öcsém, ezt a Marianót győzködte mindenki tegnap, a fizuját is a Real állta volna de csak nem megy, mert az álma, kitölteni a szerződését
Mindjárt bezárom a topicját is
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Öcsém, ezt a Marianót győzködte mindenki tegnap, a fizuját is a Real állta volna de csak nem megy, mert az álma, kitölteni a szerződését
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most akkor Mariano itt maradt?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
M4 sporton a műsorvezető a telefonját nyomkodja amíg a vendégek beszélnek. Befosok. Gg 2021
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nincs cowabunga.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Céronaldo transzferhez csak annyit,hogy ebben a káoszban valahogy ez volt az a transzfer ami egyensúlyt hozott az erőbe. Az a hír amire szerintem mindenki hátradőlt és annyit mondott jólvanezígy.
Persze simán lehet ,hogy szakmailag már sok lesz neki a pl meg a united sem azért a prime éveiben de szerintem nagy gon nem lesz ott. Egy kis nosztalgia még jó pár gól 1-2 trófe szerintem benne van.
Az átigazolási szezon többi részét valahol a futball megerőszakolásának éreztem grealish 100 milliójától Ramos messi ölelkezésig mindent.
Persze simán lehet ,hogy szakmailag már sok lesz neki a pl meg a united sem azért a prime éveiben de szerintem nagy gon nem lesz ott. Egy kis nosztalgia még jó pár gól 1-2 trófe szerintem benne van.
Az átigazolási szezon többi részét valahol a futball megerőszakolásának éreztem grealish 100 milliójától Ramos messi ölelkezésig mindent.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- shoota
Link, jövőre kiszabadítunk
- flori
Kylian Mbappé's Instagram repost: "Respect my brother for your professionalism. Reprogram your dreams for sometime soon... Life is wonderful. You are the best."
Mbappé ezt az üzenetet repostolta instán, azóta már levette.
Mbappé ezt az üzenetet repostolta instán, azóta már levette.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
De akkor legyen teljes a sor akiktől szabadulnék Asensio, Mariano, Jovic, Bale, Hazard, Isco, Vini Dzsí, Marcelo, Vallejo, Lucas. Rodrygo még kap 1 esélytblekk13 írta:Lucas Vazquezt nem is említettetek Nalam Mariano meg Lucas a 2 leggyengebb lancszem.flori írta: Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban. A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet.
Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
Hatalmas a pali Szarik mindenre csak veri a golokat mint vmi gep.
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- dzsi91
Na puják, akkor egy teljes szezonon át szurkoljuk ki a párizs újjabb bl kieséset aztán jovőre jöhet a korszakváltás.
Átigazolási szezont 4esre értékelem a Carlo-Zz csere miatt. Alaba és Camavigna jó vétel volt, eladni is tudtunk. Bappé story olyan volt hogy tökjólett volna ha jön de szerintem senki nem dől a kardjába ,hogy membasztunk el rá 200 millát.Én továbbra is a Ronda Vikinget tartom a jövő baszógépének,bappéból inkáb nézek ki 2-3 top szezont aztán flegmázást.
Ő a mi emberünk:
https://youtu.be/CuOvodbkPjA
Átigazolási szezont 4esre értékelem a Carlo-Zz csere miatt. Alaba és Camavigna jó vétel volt, eladni is tudtunk. Bappé story olyan volt hogy tökjólett volna ha jön de szerintem senki nem dől a kardjába ,hogy membasztunk el rá 200 millát.Én továbbra is a Ronda Vikinget tartom a jövő baszógépének,bappéból inkáb nézek ki 2-3 top szezont aztán flegmázást.
Ő a mi emberünk:
https://youtu.be/CuOvodbkPjA
- blekk13
Lucas Vazquezt nem is említettetek Nalam Mariano meg Lucas a 2 leggyengebb lancszem.flori írta: Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban. A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet.
Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- flori
Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban. A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet.
Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- blekk13
Ugyan ezt erzem en is, de sajna nem lehet minden evben a legjobbnak lenni, most epitkezni kell ujra. Ez meg a szezon eleje, hatha feljavul a jatek par het alatt, csak a serulesek ne jojjenek…MorataMartin írta: Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van remélem ez lesz a böjt utolsó éve. Nagyon örülök Camavingának mert mint szurkoló egy icipici újdonságra vágytam. A hétvégén pl a Betis elleni meccsen egy felidot tudtam nézni annyira borzalmas volt a játékunk, s az a baj, hogy kb hónapok óta ezt érzem. Nagyon kellene valami frissítés.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van remélem ez lesz a böjt utolsó éve. Nagyon örülök Camavingának mert mint szurkoló egy icipici újdonságra vágytam. A hétvégén pl a Betis elleni meccsen egy felidot tudtam nézni annyira borzalmas volt a játékunk, s az a baj, hogy kb hónapok óta ezt érzem. Nagyon kellene valami frissítés.