Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
14
21%
Xabi Alonso
51
76%
Zidane
2
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 67

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 1., szerda 7:36

Én nem akarom bevédeni Marianot, de máskor is mondtam, hogy ezt a kölcsön adósdit nagyon nem szeretem. Ha megvett egy csapat egy játékost, akkor ne azért vegye meg, hogy 3 évet máshol játsszon.

Elő kéne venni azt, aki leigazolta Marianot, Jovicot. Mi a faxnak hosszabbítottunk Vallejoval? Vagy akár Lucassal?? Aztán sírunk hogy nem akarnak kölcsönbe menni.

Camavinga sem értem miért lett 40 millió?? Lejáró szerződésű ő is. Ránk ígért a PSG?

Na mindegy, nem lehet minden tökéletes, és biztos kellenek a saját nevelésű játékosok is meg minden.

Jó lett volna Jovicot elpasszolni, és Lucas helyett szerezni egy értelmes jobb hátvédet, de nem panaszkodok. Én örülök, hogy nem dobtunk ki 230 milliót Mbappe-ra, nagy lehúzás lett volna, és legalább a világ is észrevette, hogy az arabok nem gazdasági alapon működnek és szarnak mindenre.

Ezzel a kerettel is bajnok esélyesek vagyunk, és 2022-ben lehet egy hosszú évekig komoly BL contender csapatunk, jó lesz ez.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. szeptember 1., szerda 7:30

Kerlon írta:
Tjacks írta: Lucas? Hasznos kiegészítő ember, a legjobb tulajdonsága hogy tudja mi a szerepe és 100%ig elfogadja. Küzd,hajt. 1000%, hogyha vele közölték volna már vagy 3 éve hogy nem kellesz és nem fogsz játszani akkor dobbant.

Marcelo meg ha jól emlékszem tett vmit le az asztalra hogy ne Ceballos,Mariano szinten beszéljünk róla. Még Bale is.
Fut, hajt küzd, de minden másban rohadt gyenge. Lucas az a jatekos, aki ha nem porog szazon, akkor nem hasznos a csapatnak. Es kb minden poszton csak egy szukseg megoldassal er fel.
Nem ez a lényeg. Nem lehet mindenki world-class kaliber, és ami még fontosabb hogy nagyjából tudja a határait. Mondom, fixen elment volna bármelyik spanyol kis-középcsapatba ha kiadják az útját. Nah ez nem megy Marianonak.

U.i: Engem L.V akkor vett meg kilóra amikor a BL döntőben sétált a tizijét elvégezni és az ujján pörgette a labdát mint aki a játszótéren focázik Pistikével el és a haverjaival. :) :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 1., szerda 7:22

Tjacks írta:
blekk13 írta:

Lucas Vazquezt nem is említettetek :lol: Nalam Mariano meg Lucas a 2 leggyengebb lancszem.
Lucas? Hasznos kiegészítő ember, a legjobb tulajdonsága hogy tudja mi a szerepe és 100%ig elfogadja. Küzd,hajt. 1000%, hogyha vele közölték volna már vagy 3 éve hogy nem kellesz és nem fogsz játszani akkor dobbant.

Marcelo meg ha jól emlékszem tett vmit le az asztalra hogy ne Ceballos,Mariano szinten beszéljünk róla. Még Bale is.
Fut, hajt küzd, de minden másban rohadt gyenge. Lucas az a jatekos, aki ha nem porog szazon, akkor nem hasznos a csapatnak. Es kb minden poszton csak egy szukseg megoldassal er fel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. szeptember 1., szerda 7:04

blekk13 írta:
flori írta: Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban. :| A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet. :lol:

Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket. :mrgreen:
Lucas Vazquezt nem is említettetek :lol: Nalam Mariano meg Lucas a 2 leggyengebb lancszem.
Lucas? Hasznos kiegészítő ember, a legjobb tulajdonsága hogy tudja mi a szerepe és 100%ig elfogadja. Küzd,hajt. 1000%, hogyha vele közölték volna már vagy 3 éve hogy nem kellesz és nem fogsz játszani akkor dobbant.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 1., szerda 6:48

Csabi írta:
Agreement has been reached between the clubs.
Mariano has yet to say yes. He refuses to leave on loan to Rayo. They are trying to convince him.
ez a nyomorult pioca :lol:
simán be se szabadna regisztrálni az ilyet és jó napor
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. szeptember 1., szerda 6:45

Realista24 írta: Öcsém, ezt a Marianót győzködte mindenki tegnap, a fizuját is a Real állta volna de csak nem megy, mert az álma, kitölteni a szerződését :D :D :D

Mindjárt bezárom a topicját is :lol:
Én már azt is leszarnám, hogy állni kell a következő 2 évi fizuját, de felbontanám a szerződését most. Nem is értem Perezt, hogy ilyet miért enged még mindig.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 1., szerda 6:27

Öcsém, ezt a Marianót győzködte mindenki tegnap, a fizuját is a Real állta volna de csak nem megy, mert az álma, kitölteni a szerződését :D :D :D

Mindjárt bezárom a topicját is :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. szeptember 1., szerda 0:10

Most akkor Mariano itt maradt? :ozil: :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 1., szerda 0:04

M4 sporton a műsorvezető a telefonját nyomkodja amíg a vendégek beszélnek. Befosok. Gg 2021
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 1., szerda 0:02

Nincs cowabunga. :'(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 1., szerda 0:01

Céronaldo transzferhez csak annyit,hogy ebben a káoszban valahogy ez volt az a transzfer ami egyensúlyt hozott az erőbe. Az a hír amire szerintem mindenki hátradőlt és annyit mondott jólvanezígy.

Persze simán lehet ,hogy szakmailag már sok lesz neki a pl meg a united sem azért a prime éveiben de szerintem nagy gon nem lesz ott. Egy kis nosztalgia még jó pár gól 1-2 trófe szerintem benne van.

Az átigazolási szezon többi részét valahol a futball megerőszakolásának éreztem grealish 100 milliójától Ramos messi ölelkezésig mindent.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2021. augusztus 31., kedd 23:51

Link, jövőre kiszabadítunk :'(

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 31., kedd 23:41

Kylian Mbappé's Instagram repost: "Respect my brother for your professionalism. Reprogram your dreams for sometime soon... Life is wonderful. You are the best."

Mbappé ezt az üzenetet repostolta instán, azóta már levette.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. augusztus 31., kedd 23:33

blekk13 írta:
flori írta: Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban. :| A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet. :lol:

Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket. :mrgreen:
De akkor legyen teljes a sor akiktől szabadulnék :kalapos: Asensio, Mariano, Jovic, Bale, Hazard, Isco, Vini Dzsí, Marcelo, Vallejo, Lucas. Rodrygo még kap 1 esélyt :D

blekk13
Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 23:32

dzsi91 írta:
Ő a mi emberünk:
https://youtu.be/CuOvodbkPjA
Hatalmas a pali :lol: Szarik mindenre csak veri a golokat mint vmi gep.
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 31., kedd 23:28

Na puják, akkor egy teljes szezonon át szurkoljuk ki a párizs újjabb bl kieséset aztán jovőre jöhet a korszakváltás.

Átigazolási szezont 4esre értékelem a Carlo-Zz csere miatt. Alaba és Camavigna jó vétel volt, eladni is tudtunk. Bappé story olyan volt hogy tökjólett volna ha jön de szerintem senki nem dől a kardjába ,hogy membasztunk el rá 200 millát.Én továbbra is a Ronda Vikinget tartom a jövő baszógépének,bappéból inkáb nézek ki 2-3 top szezont aztán flegmázást.

Ő a mi emberünk:
https://youtu.be/CuOvodbkPjA

blekk13

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 23:24

Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 31., kedd 23:19

Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban. :| A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet. :lol:
Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

blekk13

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 23:17

MorataMartin írta: Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van :x remélem ez lesz a böjt utolsó éve. Nagyon örülök Camavingának mert mint szurkoló egy icipici újdonságra vágytam. A hétvégén pl a Betis elleni meccsen egy felidot tudtam nézni annyira borzalmas volt a játékunk, s az a baj, hogy kb hónapok óta ezt érzem. Nagyon kellene valami frissítés.
Ugyan ezt erzem en is, de sajna nem lehet minden evben a legjobbnak lenni, most epitkezni kell ujra. Ez meg a szezon eleje, hatha feljavul a jatek par het alatt, csak a serulesek ne jojjenek…

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. augusztus 31., kedd 23:13

Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van :x remélem ez lesz a böjt utolsó éve. Nagyon örülök Camavingának mert mint szurkoló egy icipici újdonságra vágytam. A hétvégén pl a Betis elleni meccsen egy felidot tudtam nézni annyira borzalmas volt a játékunk, s az a baj, hogy kb hónapok óta ezt érzem. Nagyon kellene valami frissítés.

Vissza: