Real Madrid vs. Barcelona
- RealMadridFanatic
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem is ertem mit latnak benne. Neha-neha osszejon neki 1-1 fontos gol, amugy semmi. Az eszet kivaloan tudja jatszani mondjuk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Erositeni?Csabi írta: nem örülök ennek a griezmann dealnek. annak igen, hogy a barsza megint veszít rajta majd 100 milliót, de idén még jól lehúzta volna őket a pályán meg fizetésekben is. ehelyett az atletikot simeone zsoldosrendszerében erősíteni fogja, aki amúgy is az elsőszámú bajnokesélyes.
Ennyire atlagonaluli kepessegu jatekost top klubban ritkan latni.
thereisonly1ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nem örülök ennek a griezmann dealnek. annak igen, hogy a barsza megint veszít rajta majd 100 milliót, de idén még jól lehúzta volna őket a pályán meg fizetésekben is. ehelyett az atletikot simeone zsoldosrendszerében erősíteni fogja, aki amúgy is az elsőszámú bajnokesélyes.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Aha, persze, valahogy nekem nem adja ki a matek a tartozasuk mellett egyik sem fog odamenni ebben biztos vagyok.ikelemen5 írta: A felszabadult fizetésekből (Griezmann, Messi) rápróbálnak a Haaland, MBappe duora.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A felszabadult fizetésekből (Griezmann, Messi) rápróbálnak a Haaland, MBappe duora.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez tök természetes, a komolyabb stressz helyzetekre mindig jobban emlékszik az emberraul 4 ever írta:
Elnézést, bennem a Drenthe, Heinze, Fóber, stb. vonal maradt meg
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Elnézést, bennem a Drenthe, Heinze, Fóber, stb. vonal maradt megG. V.tinho írta: Calderon hozott ide egy C. Ronaldot. Csak a tények kedvéért.
(ja, és még , Marcelót, Robbent, Cannavarót,Higuaínt, Van Nistelrooyt, Sneijdert)
Azon kívül, hogy ezt le lehet írni , gondolom a felszabaduló fizu volt itt a lényeg igazából.Swineherd írta: Ami durva, hogy tavaly az ajándék uruval bajnokot csináltak a matracból, idén meg adnak nekik ajándékba egy Griezmannt...
Grízes is irtó komoly pénzt rakott el a ?semmire? ugye?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Szerintem ugy vannak vele, hogy inkabb az Atleti legyen bajnok mint mi.Swineherd írta: Koeman akart egy kilencest, megkapta. (Sevillában 94/19 a mutatója.)
Ami durva, hogy tavaly az ajándék uruval bajnokot csináltak a matracból, idén meg adnak nekik ajándékba egy Griezmannt...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az utolsó percben ment át a Griezmann deal, egy hajszálon múlott a dolog
De nem tudom minek örültem volna jobban, ha megy vagy ha marad? Így a Barca kap egy pénzügyi segítséget, az Atleti meg egy jó? játékost.
De nem tudom minek örültem volna jobban, ha megy vagy ha marad? Így a Barca kap egy pénzügyi segítséget, az Atleti meg egy jó? játékost.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Koeman akart egy kilencest, megkapta. (Sevillában 94/19 a mutatója.)
Ami durva, hogy tavaly az ajándék uruval bajnokot csináltak a matracból, idén meg adnak nekik ajándékba egy Griezmannt...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
És ki használta volna, a taktikailag nulla Koeman?Tjacks írta: Griezmannt nem is értem, most lehetett volna őt normálisabban használni. Valószínűleg rá volt legalább kereslet, a bére is felszabadult.
Itt volt 3 szezon, rosszabbnál rosszabb periódusokkal.
Gyenge az ember, vagy nem illik hozzánk, Messivel vagy nélküle se tudott húzóember lenni.
És igen, rá volt minimális kereslet, egy kezemen meg tudom számolni, kire kaphatunk “komolyabb” pénzt. Na közülük Griezmanra volt a legkevésbé szükségünk.
Ami szomorú, hogy megint hoztuk egy futottak még kategóriás csatárt, ki tudja minek.
Meg hogy Sault legalább valahogy kihisztizhettük volna magunknak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Csabi írta: na akkor ez is done deal, 2 év kölcsön, utana opcio 40 millióért. ennek nem örülök, mert a barszaban szenvedett, de az atmat erősíteni fogja...
A Barcánál pont most lehetett volna megtalálni a helyét, de valószínűleg csak egy szempontot néztek, rá volt legalább kereslet, fizetése brutál volt, attól legalább megszabadultak .
-
Griezmannt nem is értem, most lehetett volna őt normálisabban használni. Valószínűleg rá volt legalább kereslet, a bére is felszabadult.
Jó azért ne opjuk már le, kegyetlen volt az az időszak.G. V.tinho írta:Calderon hozott ide egy C. Ronaldot. Csak a tények kedvéért.raul 4 ever írta:
Sztem Calderon valami titkos tanácsadó lett ott..
Komoly..
(ja, és még , Marcelót, Robbent, Cannavarót,Higuaínt, Van Nistelrooyt, Sneijdert)
Nézhetetlen volt folyamat a játék, csoda volt, hogy dupláztunk a bajnokságban.
Az egyiket így is Messike majdnem elcsalta a csodálatos Maradona-féle isten keze copyjával.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Calderon hozott ide egy C. Ronaldot. Csak a tények kedvéért.raul 4 ever írta:Sztem Calderon valami titkos tanácsadó lett ott..Pad'em írta: Luuk de Jongot viszik Griezmann helyére.
Szart fosra. Ügyesek
Komoly..
- Csabi
- Kapcsolat:
marca azt irja atment az uzlet:
00.45 hours. The operation is completed Saúl to Chelsea, Griezmann to Atlético and De Jong to Barcelona !!
00.45 hours. The operation is completed Saúl to Chelsea, Griezmann to Atlético and De Jong to Barcelona !!
- flori
Piqué
Megosztott egy AS cikket twitteren, ami azt találgatta, hogy melyik mezben játszik majd Mbappé. Erre csak ennyit írt: 7.
Ezekeznek a nyomorultaknak tényleg csak ennyi maradt.
Megosztott egy AS cikket twitteren, ami azt találgatta, hogy melyik mezben játszik majd Mbappé. Erre csak ennyit írt: 7.
Ezekeznek a nyomorultaknak tényleg csak ennyi maradt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Csabi
- Kapcsolat:
lehet hogy mégis bedől a griezman biznisz.
Saul nem lett eladva, ezert semmis a grizes meg luuk de jong biznisz is.
Saul nem lett eladva, ezert semmis a grizes meg luuk de jong biznisz is.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Csak a maradék 24 játékos nem annyira jó ebben, ezért nem biztos, hogy megéri taktikát építeni erre, mondjuk én megnéznék egy ívelgetős barcat.Raúlito írta: Luuk de Jong teljes mértékben elhibázott transzfer… Fejjel jó, de más pozitívumot nem tudnék mondani
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Barcelonában egy holland kolónia kiépítése nem idegen a klub hagyományaitól és a sikereket gyakran németalföldiek szállították a nagy Johantól kezdve, így nem meglepő, hogy most a teljes és mély gazdasági és futballszakmai krízis idején is e “kapcsolattal” próbálkoznak.
Az már más kérdés, hogy míg De Jong és Depay jó vétel, addig Luuk de Jong teljes mértékben elhibázott transzfer… Fejjel jó, de más pozitívumot nem tudnék mondani
Az már más kérdés, hogy míg De Jong és Depay jó vétel, addig Luuk de Jong teljes mértékben elhibázott transzfer… Fejjel jó, de más pozitívumot nem tudnék mondani
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly