Minden, ami válogatott
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Minden, ami válogatott
KECSKE CR MEGINT OTT VOLT, AHOL LENNIE KELL!
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
ahogy az lenni szokott, hiába rontott 11est, akkor is gólt lő - a meccsek legvégén , amolyan Fergie Time-ben! Patricio azért most hozzátett!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En itt voltam mar nagyon regen, csak a regi accountom mar abszolut nem tudom hova lett, de mar nagyon reg regisztraltam azzal 7-8 eve tuti, aztan mostansag kedvet kaptam egy kis forumozashozSierra írta:Amúgy te honnan kerültél elő? Eddig sehol nem voltál most meg 2-3 nap alatt összelapátoltál 110 kommentet. tiszta raul 4 ever pár hónapja. vagy anno rájzen.blekk13 írta: Kivancsi lesz ma a franciak meccsere, megnezem Mbappet milyen motivalt lesz. Ha Camavinga jatszana sztem repkedne a palyan ma oromeben
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ha többeknek ennyi idejük van akkor gyertek football rivals-ozniSierra írta:Amúgy te honnan kerültél elő? Eddig sehol nem voltál most meg 2-3 nap alatt összelapátoltál 110 kommentet. tiszta raul 4 ever pár hónapja. vagy anno rájzen.blekk13 írta: Kivancsi lesz ma a franciak meccsere, megnezem Mbappet milyen motivalt lesz. Ha Camavinga jatszana sztem repkedne a palyan ma oromeben
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Coman is nagyon jól tolja a biciklicseleket, igaz ő főleg a gyorsaságából él meg.mocsok írta: Azért a biciklit robinho is nagyon érezte.
Manapság meg lucas vazquez aki kiemelendő.
- mocsok
Azért a biciklit robinho is nagyon érezte.
Amúgy te honnan kerültél elő? Eddig sehol nem voltál most meg 2-3 nap alatt összelapátoltál 110 kommentet. tiszta raul 4 ever pár hónapja. vagy anno rájzen.blekk13 írta: Kivancsi lesz ma a franciak meccsere, megnezem Mbappet milyen motivalt lesz. Ha Camavinga jatszana sztem repkedne a palyan ma oromeben
- blekk13
Emlekszem kozvetitesekre abbol az idobol, mikor mondta a kommentator hogy, minden vedo tudja hogy a bicikli csel jon R9tol de soha nem tudtak szerelnichronic írta: Bappé elhagyhatná a játékából a bicikli cselt, szerintem még életében nem vert meg vele védőt, bűnlassú ahogy csinálja, dagi roni 40 évesen 20kiló plusszal a Corincsiánszban gyorsabban csinálta a bicikliket.
Na de hát a bicikli az R9 csele volt, rajta kívül Dinho és CR csinálta még tűrhetően, de a dagi volt a királya.
Gyengék a franciák, dösamp ezt a gríz-benz-bappé-t nem tudom,hogy gondolja, nem igazán működik,2 csatáros játékra kéne átállni, meg kéne egy klasszikus szélső is.
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Figo is jol csinalta, lassan de valahogy mindig megverte vele a védőjét.chronic írta: Bappé elhagyhatná a játékából a bicikli cselt, szerintem még életében nem vert meg vele védőt, bűnlassú ahogy csinálja, dagi roni 40 évesen 20kiló plusszal a Corincsiánszban gyorsabban csinálta a bicikliket.
Na de hát a bicikli az R9 csele volt, rajta kívül Dinho és CR csinálta még tűrhetően, de a dagi volt a királya.
Gyengék a franciák, dösamp ezt a gríz-benz-bappé-t nem tudom,hogy gondolja, nem igazán működik,2 csatáros játékra kéne átállni, meg kéne egy klasszikus szélső is.
Amúgy szinte ki is kopott az a csel a fociból, nagyon ritkán látom már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát de a gallok vb-t nyertek.kierkegaard írta: Olyan a valogatott mint anno az angolok voltak gerrardal es lampardal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gyenge edző, rossz rendszer.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szar az egesz francia valogatott. Tokmindegy ki jatszik grizes helyett. Hosszu evek ota nem tudnak vallalhato focit jatszani. Olyan a valogatott mint anno az angolok voltak gerrardal es lampardal. Jo nevekbol allt de egyutt egyszeruen csak nem ment.
Mármint szerintem.
Mármint szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kierkegaard 2021. szeptember 1., szerda 21:40-kor.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Bappé elhagyhatná a játékából a bicikli cselt, szerintem még életében nem vert meg vele védőt, bűnlassú ahogy csinálja, dagi roni 40 évesen 20kiló plusszal a Corincsiánszban gyorsabban csinálta a bicikliket.
- blekk13
Kivancsi lesz ma a franciak meccsere, megnezem Mbappet milyen motivalt lesz. Ha Camavinga jatszana sztem repkedne a palyan ma oromeben
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Legalább van aki játszon utána nálunkRealista24 írta: Egy Real játékos sem került be a spanyol keretbe.
Szerintem ha egészségesek, Carvajalnak és Nachonak ott a helye, másnak nem nagyon
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy Real játékos sem került be a spanyol keretbe.
Karimot behívta Didier.
Karimot behívta Didier.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Otthon, ahogy megérdemli.lordgabi írta: Hol van Ramos?
Igazából felesleges lett volna, elég bacó a KH felhozatal így is náluk.lordgabi írta: Hol van Ramos?
Ceba, Ase meg Merino a túlkoros
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hol van Ramos?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!