Egyertelmuen MZP... viszont ez inkabb egy kerdezz felelek volt, egy igazi vitaban MZP valoszinuleg szetszedte volna a korulotte allokat. Kar, hogy egyesek miatt( valoszinuleg Dobrev&Jakab paros) a Partizanon nem fognak vitatkozni, pedig ott Marcitol kaphattak volna kellemetlen kerdeseket is. Amugy engem mar az is meglepett, hogy Marky-Zay ennyi szavazatot ossze tudott gyujteni( illetve youtubot figyelve meglepoen sok a tamogatoja), szerintem ha valami csoda folytan betudna jutni a masodik forduloba, akkor valos eselye lehetne a gyozelemre.flori írta: Vitát nézte valaki a meccs mellett? Engem MZP újra megerősített, a többiek inkább populista hülyeségeket puffogtatnak. Bitangok, tolvajok, felcsúti per, finn oktatás, 4 napos munkahét.
Jakab konkrétan a fidesz inverze, elképesztően nagy semmi. Durrogtat mindent, amikor a cselekvésről kell beszélni, akkor jönnek a klisék. Vele és Dobrevvel esélytelen a kormányváltás, sajnos mindkettő ott lesz a top3ban.
Amugy ez a Dobrev, Jakab kettos valami hihetetlen nagy 0, egy megvalosithato otletet nem mutatnak be, csak dobaloznak a sok nephulyito, populista szoveggel. FeketeGyor meg a Partizanos leegese utan viszonylag jol szerepelt, legalabb beleallt a Hadhazy - Toth Csaba konfliktusba.