Úgy néz ki kicsit jobban zsebbe kell nyúlni, ha vinni akarjátokGT37 írta:Ter Stegen egyre közelebb a Barçához
Jó lenne, ha ilyen hamar le tudnánk zárni az ügyet.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ter Stegen egyre közelebb a Barçához
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A "mindenidők" legjobbját lehet nem is lehet meghatározni. Kinek ezek,kinek amazok.
Nekem maradona,ronaldo és zidane.De nem fogom megindokolni hogy miért ők.
Na de annyi nagy volt még,puskás,distefano,pelé,eusebio,charlton,best,moore,beckenbauer,platini,basten,gullit,cruyff,zico,faubert....stb...stb...kinek ki.
Nekem maradona,ronaldo és zidane.De nem fogom megindokolni hogy miért ők.
Na de annyi nagy volt még,puskás,distefano,pelé,eusebio,charlton,best,moore,beckenbauer,platini,basten,gullit,cruyff,zico,faubert....stb...stb...kinek ki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a minden idők legjobbja eleve egy meddő vita, mert ez egy nagyon sokértelmű kifejezés.És a média meg csak úgy ömleszti ezt a kifejezést Messire,mégis miben minden idők legjobbja?Hatékonyságban? mert abból még a saját korában is van egy azonos futballista...Játékban?kétlem, csak Ronaldinho-ig kell visszamenni, számomra a minden idők legjobbja, az hatékony nagy és fontos trófeákat nyert, és elkápráztatott a futball legszebb elemeivel.Messi és CR nagyon hatékony, de játékélményben nem nyújtanak sokat, a góljaikon kívül a játékuk elég egyszerű számomra.Elfogadom ha valakinek, ez a két pali egyike a valaha volt legjobb mert tényleg brutálisak,de szerintem aki ezt a két embert jobbnak tartja mint Zizut és a fenomént egyszerűen teljesen vakon volt az elmúlt években, vagy még a meccsboxokkal foglalkozott.A régebbi legendákról szándékosan nem írok mert nem láttam őket élőben a korukban focizni csak youtube-ról tudok táplálkozni,így véleményem NSO-szintű lenne.De én amióta a focit követem, Ronaldo és Zidane az abszolút top, aztán jön Dinho és csak utánuk CR aztán Messi (itt ugye szimpátia alapján Cé,mert bármennyire is erőlködik mindenki ugyanaz a teljesítmény csak más körítéssel, illetve vannak időszakok amikor az egyik jobb 2009-2011 Messi és amikor a másik 2011-napjainkig Cé).De persze mindenkinek joga van a valahavolt legjobbat kiválasztani, kivétel ezalól a média, meg a FIFA elnőke ugye.....
Olvasgattam egyébként odaát,hát mit mondjak,alapjáraton nem tartom elmebajnokoknak a barca drukkereket,elvégre nem véletlen fordul meg itt shutter se, valószínüleg neki sem tetszik saját hazai pályája, de hogy azt nem képesek felfogni, hogy mi a gond azzal ha a FIFA elnöke aki végül is dönt az aranylabdáról (persze egy tökéletes világban nem,ahogy a bl sorsolást sem várható nézettség alapján tolják...) szimpátiát fejez ki az egyik fő esélyes iránt a másikkal szemben...tudván ,hogy jogtalanul kapott 2 aranybogyót...szóval nem véletlen tartom őket egyszerűnek, barca szép real csúnya, barca fair play -real csaló,messi jó cr rossz....Az eredményesség olyan primitív szurkolótábort kotyvasztott riválisunknak, hogy rossz nézni.100ból 2 barca szurkolóval lehet a fociról beszélni mert a maradék olyan primitív mint 1 rúd kolbász.Persze itt is vannak fura arcok, de amíg ott miksamari vagy ki fórumtag lehet itt én warnt kapok csúnya beszédért amivel nincs is baj.
Olvasgattam egyébként odaát,hát mit mondjak,alapjáraton nem tartom elmebajnokoknak a barca drukkereket,elvégre nem véletlen fordul meg itt shutter se, valószínüleg neki sem tetszik saját hazai pályája, de hogy azt nem képesek felfogni, hogy mi a gond azzal ha a FIFA elnöke aki végül is dönt az aranylabdáról (persze egy tökéletes világban nem,ahogy a bl sorsolást sem várható nézettség alapján tolják...) szimpátiát fejez ki az egyik fő esélyes iránt a másikkal szemben...tudván ,hogy jogtalanul kapott 2 aranybogyót...szóval nem véletlen tartom őket egyszerűnek, barca szép real csúnya, barca fair play -real csaló,messi jó cr rossz....Az eredményesség olyan primitív szurkolótábort kotyvasztott riválisunknak, hogy rossz nézni.100ból 2 barca szurkolóval lehet a fociról beszélni mert a maradék olyan primitív mint 1 rúd kolbász.Persze itt is vannak fura arcok, de amíg ott miksamari vagy ki fórumtag lehet itt én warnt kapok csúnya beszédért amivel nincs is baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igazad van Pumpido volt,nem is tom miert irtam Almiront...A kapus pumpido volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szeretem az ilyen kijelentéseket.EZZEL az argentin válogatottal se zidane, se fenomén ronaldo nem nyerne vébét, négy közé is szerencse kellene.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
EZZEL az argentin válogatottal SZERINTEM se zidane, se fenomén ronaldo nem nyerne vébét, négy közé is szerencse kellene.
van aguero,higuain,tevez,lavezzi, meg minden, de középpályán és védelemben tele vannak közepes játékosokkal, így a klasszis teljesítmény mellé jó adag mák (például könnyű ellenfelek kifogása) és nagyszerű csapategység (ami nincs meg, fejetlen csirke módjára szaladgál a fél csapat, semmi koncepció, főleg hátul és a kp-n.) kellene a 4-hez is, nem hogy a döntőhöz, győzelemhez.
most ez olyan, hogy ha messi a spanyol állampolgárságot választja (megtehette volna) és a spanyol válogatottban játszik, tegyük fel világ és európa bajnok, az sem változtatna semmin azoknak a szemében, akik egyszerűen nem tartják minden idők egyik legjobbjának.
én annak tartom, most lehet vitatkozni, hogy ő vagy ő jobb, vagy nem, de hogy a "hall of fame"-ben neki és céronaldonak is helye lesz, az fix.
a mi fiaink, unokáink számára ugyanolyan legendák lesznek, mint a régi nagyok.
van aguero,higuain,tevez,lavezzi, meg minden, de középpályán és védelemben tele vannak közepes játékosokkal, így a klasszis teljesítmény mellé jó adag mák (például könnyű ellenfelek kifogása) és nagyszerű csapategység (ami nincs meg, fejetlen csirke módjára szaladgál a fél csapat, semmi koncepció, főleg hátul és a kp-n.) kellene a 4-hez is, nem hogy a döntőhöz, győzelemhez.
most ez olyan, hogy ha messi a spanyol állampolgárságot választja (megtehette volna) és a spanyol válogatottban játszik, tegyük fel világ és európa bajnok, az sem változtatna semmin azoknak a szemében, akik egyszerűen nem tartják minden idők egyik legjobbjának.
én annak tartom, most lehet vitatkozni, hogy ő vagy ő jobb, vagy nem, de hogy a "hall of fame"-ben neki és céronaldonak is helye lesz, az fix.
a mi fiaink, unokáink számára ugyanolyan legendák lesznek, mint a régi nagyok.
szerkesztettem, R24.Szeretem az ilyen kijelentéseket.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. október 29., kedd 21:58-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A kapus pumpido volt.... egyik fazon autójában a tükrön lógott a figurája,kérdeztem is hogy szerinte pumpido a legjobb?(mert nem ő volt az szerintem).....azt mondta,igen,mert ő a világbajnok. És el kellett fogadnom,de akkor már 12 évesen sem voltam az aki annyiba hagy dolgokat.
Jó volt az a válogatott,de a mai is nagyon jó,és abszolut esélyes. Messi pedig vigye be őket a döntőbe.(bár én nem argentin drukker vagyok.... ).
Jó volt az a válogatott,de a mai is nagyon jó,és abszolut esélyes. Messi pedig vigye be őket a döntőbe.(bár én nem argentin drukker vagyok.... ).
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak ám abba a csapatban volt a kapuba egy Almiron,hátul egy Batista,Pasarella,kpn egy Burruchaga,egy Olarticoechea,Ruggeri...akkor én nem vagyok komplett....igen,én azt várom,ahogy anno végignéztem maradona meccseit is,és az a plusz amit diego adott az akkora volt,hogy elmondani nem lehetett.
Ma meg Mascherano,Zabaleta...na és persze Romero...elől jók,de hátrafele....hm....nem acélos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Az aki azt várja, hogy Messi ezt az Argentin válogatottat VB címre vezesse az nem komplett.
akkor én nem vagyok komplett....igen,én azt várom,ahogy anno végignéztem maradona meccseit is,és az a plusz amit diego adott az akkora volt,hogy elmondani nem lehetett.
Valdanot tudom idézni:
Riporter: Mi lett volna ha nem nyerik a VB-t?
JV: Semmi,maradona elvitte volna a balhét egyedül,mindenki őt hibáztatta volna.
Azt forszirozta még,hogy nekik maradona mellett nem sok izgulni valójuk volt,ha nem ment a játék,maradona megoldotta,egyikőjükön sem volt semmilyen stressz se felelősség.Azt mondta,tök könnyű dolguk volt.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Akkor is megérte.Realista24 írta:Többet nem szólok. Blatter nem méltó módon nyilatkozott, azonban a tróger és alpári stílust nem toleráljuk. Aki így akar megnyilvánulni az menjen erre az oldalra: http://forum.nso.hu/. Itt nincs szükség fél tucat káromkodásra egy hozzászóláson belül.
Szóltam, hogy finoman, van aki ennek ellenére hozta az nso szintet. dzsihad megkapta a warnt az "remek" hozzászólásáért, a továbbiakban instant két hét lesz a jutalom.
Peace
Akkor leírom szépen.Ebből a sok támadásból amit kapunk évről évre, Cr is meg klub is, erőt kell meríteni és elhozni a 10iket,Cr megkapja 2015 januárjában az aranylabdát leteszi a földre ,könnyít magán ,majd átadja messinek.
De tényleg ideje lenne már a pályán válaszolni a srácoknak...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Többet nem szólok. Blatter nem méltó módon nyilatkozott, azonban a tróger és alpári stílust nem toleráljuk. Aki így akar megnyilvánulni az menjen erre az oldalra: http://forum.nso.hu/. Itt nincs szükség fél tucat káromkodásra egy hozzászóláson belül.
Szóltam, hogy finoman, van aki ennek ellenére hozta az nso szintet. dzsihad megkapta a warnt az "remek" hozzászólásáért, a továbbiakban instant két hét lesz a jutalom.
Peace
Peace
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kérlek.Mindháromnak ki volt nyalva a segge alaposan.
a média és az emberek többsége szerint a VALAHA élt LEGNAGYOBB és LEGJOBB futballista messi. (ezt olvassuk el párszor és érezzük át a súlyát, állítólag ez így van, tehát konkrétan hozzá hasonlítható labdarúgó még nem igen volt és van) nem megye2es emberek játszanak mellette az argentín válogatottban sem. úgyh ez nem érv.
a seggnyalásban pedig ő sem szenved hiányt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak finoman srácok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mustacsshe
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
November 15Valaki megmondaná, hogy mikor lesz a Portugál-Svéd meccs?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Az aki azt várja, hogy Messi ezt az Argentin válogatottat VB címre vezesse az nem komplett.Hét most még feltudják hozni érvnek,hogy csak 26 éves, és még meglehet neki, de a valaha volt legjobb vb cím nélkül...ilyen fogalom szerintem nem nagyon lesz a futballban,ha végignézed a mostani "valahavolt legjobb" listát a visszavolt playerek közül...bizony mind mind szinte egymaga nyert vb-t válogatottjának, a gólrekordokat meg feldughatja cr-is meg messi is
Azzal meg senki se jöjjön, hogy Pelé,Zidane,Maradona egyedül nyerték meg a VB-t...
Mindháromnak ki volt nyalva a segge alaposan.
Pelénél mindenki elfelejti azt, hogy a három világbajnoki címe közül:
'58-ban 17 éves volt. Bár 5 góllal járult hozzá csapata sikeréhez azon a tornán, de olyan korszakos zsenik játszottak mint Didi, Vava, Garrincha, Zagallo, N.Santos. Tudom, hogy ezen nevek nem mondanak sokat, de a brazilok csúcsesélyesek voltak. Pelé csak egy tehetséges ifi volt akit szimplán nem akartak otthon hagyni.
1962-ben a második VB címekor sérülés miatt nem is játszott a torna egyenes kieséses szakaszában, sőt a döntőben sem játszott, de simán nyertek.
1970-ben pedig minden idők legjobb focicsapatának volt a tagja (World Soccer Magazine). Ami nem csak ő miatta volt olyan jó..
Maradona és Zidane. Az ő esetükben azért tűnik úgy, hogy "egyedül nyerték meg" mert olyan szintű vízhordó alakulat volt körülöttük, hogy semmit se kellett csinálniuk csak élvezni a játékot.
98-ban csak 3 klasszis VKP söpörte a vörös szőnyeget Zidane előtt. Deshamp, Petit,Karembeu...
2006-ban meg "csak" kettő de azért ők nem akárkik voltak: Makelele, Viera...
Na már most: Messit ki támogatja? Majd Gago? Banega?
Messinek csak akkor lenne esélye ha a ilyen Puskás öcsi féle "majd úgyis többet lövünk" felfogás lenne még a labdarúgásban. Mert azt meg kell hagyni, hogy rohadt jó támadószekciója van a gauchoknak. De az nem lesz elég...
Örüljön ha egyáltalán azzal nyomot tud hagyni ha megdönti az all time válogatott gólrekordot. Amit szerintem már borítékolni lehet mert már most második...
CR-t pedig egy kicsit féltem
Valaki megmondaná, hogy mikor lesz a Portugál-Svéd meccs?
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Atyaúristen. Na ez a legalja. CR remélem soha többet nem megy semmilyen dijátadóra. Nincs is szó erre amit itt leművel blatter.Savant írta:Nem tudom gyerekek, ti láttátok a videót?
- dzsihad91
Nem Messi nem egy sunyi kis köcsög,ahogy CR se, 2 emberről van szó akik úgyanúgy mint te vagy én tele vannak rosz tulajdonsággal,meg jóval is.A végén ugyanolyat szarik mindkettő.Ez a média, Amerika a szegény áldozat az arab világ meg a gonosz akik robbantgatják magukat unalmukban, a valóság az hogy mind2 ugyanolyan mocskos.A média egyszerűen a legnagyobb fegyver az emberiség ellen, nem a fegyverek.primrose írta: Messi a jó fiú... inkább egy sunyi kis k*csög.
Népbutítás, csalás, ámítás, hazudozás... ez megy most!
- dzsihad91
Hét most még feltudják hozni érvnek,hogy csak 26 éves, és még meglehet neki, de a valaha volt legjobb vb cím nélkül...ilyen fogalom szerintem nem nagyon lesz a futballban,ha végignézed a mostani "valahavolt legjobb" listát a visszavolt playerek közül...bizony mind mind szinte egymaga nyert vb-t válogatottjának, a gólrekordokat meg feldughatja cr-is meg messi is mert azok azért vannak,hogy meglegyen döntve, és megis lesz,distefano rekordja is megdönthetetlennek tűnt,jött raúl azis megdönthetetlennek tűnt jött CR(elég valószínű ,hogy meglesz neki).Visszavonulásukkor, szerintem egyenragúakként lesznek kezelve, a média most azért csinálja ezt a műbalhét mert ezt eszi a nép, CR a fekete messi a fehér, a rossz és a jó, a sok ember meg persze a jónak szurkol ezzel is jobb képben tűntetve fel saját magát és nyomorult kis életét.