Minden, ami válogatott
Re: Minden, ami válogatott
Csak halkan kérdezném...élöképet csinálni a 6:3-ból nem provokáció? Véleményem szerint egy kicsit túljátsza a szerepét a Tábor. Lassan már levegőt nem lehet venni az engedélyük nélkül. Miért osztogatnak ők parancsokat a vonulástól kezdve a szurkoláson át. Mert, ha kérnének valamit az rendben van de ez a hangnem ahogy teszik nagyon nrm jön be.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha minden máshol meg lehet ezt csinálni de "tudnia kell,hogy milyenek itt a szurkolók" akkor ezzel pont be is láttad, hogy a szurkolók itt a probléma.
És nem először viselkednek így. És most az egész országot ezzel azonosítják, mert nem olyanok a főcímek, hogy néhány idióta rasszista volt, hanem "Anglia - Rasszisták 4-0"
És azért nem lesznek kitiltva, mert televan a Fidesz mega NER verőlegémyeivel a tábor, es politikai védelmet élveznek. (Lásd origon a terdelos bohockodas és gusztustalan provokációs cikket)
És nem először viselkednek így. És most az egész országot ezzel azonosítják, mert nem olyanok a főcímek, hogy néhány idióta rasszista volt, hanem "Anglia - Rasszisták 4-0"
És azért nem lesznek kitiltva, mert televan a Fidesz mega NER verőlegémyeivel a tábor, es politikai védelmet élveznek. (Lásd origon a terdelos bohockodas és gusztustalan provokációs cikket)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
B közép felett ültünk. Egy faszfej fölöttünk 5 sörrel a tarsolyában folyamatosan osztotta az észt az eggyel előttünk ülő két öregebb fószernek, mert nem állták és szurkolták végig a meccset. Meccsre alig lehetett figyelni ilyen körülmények közt. A csávó meg magyarázott, hogy a B középben szurkolni kell, nem színházban vagyunk. Második félidőre rájött, hogy nem a keménymagban van, aztán lekotródtak.
Szekunder szégyenérzet volt rajtam a sok aluliskolázott faszfej miatt. Tiltsák ki az összes nyomorultat, aki huhog, provokál másokat, mutogat meg dobálja be a sört.
Szekunder szégyenérzet volt rajtam a sok aluliskolázott faszfej miatt. Tiltsák ki az összes nyomorultat, aki huhog, provokál másokat, mutogat meg dobálja be a sört.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi volt a provokáció?R. Carlos írta:Szerintem pedig ez provokáció és nem csak a szurkolókat, hanem Sterlinget is keményebben meg kellene mérni ezért. Tudja hová jött, tudja milyenek a szurkolóink. Tiltsák el őt is egy meccsre nyugodtan ha már itt tartunk. Az ő magatartása váltja ki ezt. Nettó hülyeség, hogy csak a szurkolókat kellene büntetni ezért.besteve7 írta: Általában védeni szoktam szurkolótábort, de azért lassan ideje lenne picit magukba nézniük. Es itt nem mindenk szurkolóról van szó természetesen.
Lassan minden meccsen van valami, és egyre durvább büntetések fognak ezekért jönni.
Az meg számomra kimondottan kezd nagyon unszimpatikussá válni, hogy a "Brigád" parancsokat osztogat a B közép részlegébe ülő többi fannak, ők meg annyira nem képesek cserébe, hogy picit konszolidálják magukat a többiekért és a hőn szeretett válogatottért.
És akkor a pontjaid.
Hat hova szaladjon ki, abba a kapuba lőtte a gól, és még csak nem is nezett ki a B középre, hanem keresztbe szaladt a kamerák fele. Semmi olyat nem tett amiért ekkora nep haragot kellett volna kapnia.
Ideje lenne valahogy szankcionalni a szurkolokat, és nem igy kollektiven bezarni a stadiont, mert az le sem szarjak. És úgy tűnik maga a Brigád sem foglalkozik ezzel, hogy kitegyék maguk közül ezeket a föhangadokat.
Be van kamerazva az egesz stadion, mindenki be van regisztralva, ideje lenne egyesével kitiltani ezeket az emberet, mert máshogy ez nem lesz jobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy mi??R. Carlos írta:Szerintem pedig ez provokáció és nem csak a szurkolókat, hanem Sterlinget is keményebben meg kellene mérni ezért. Tudja hová jött, tudja milyenek a szurkolóink. Tiltsák el őt is egy meccsre nyugodtan ha már itt tartunk. Az ő magatartása váltja ki ezt. Nettó hülyeség, hogy csak a szurkolókat kellene büntetni ezért.besteve7 írta: Általában védeni szoktam szurkolótábort, de azért lassan ideje lenne picit magukba nézniük. Es itt nem mindenk szurkolóról van szó természetesen.
Lassan minden meccsen van valami, és egyre durvább büntetések fognak ezekért jönni.
Az meg számomra kimondottan kezd nagyon unszimpatikussá válni, hogy a "Brigád" parancsokat osztogat a B közép részlegébe ülő többi fannak, ők meg annyira nem képesek cserébe, hogy picit konszolidálják magukat a többiekért és a hőn szeretett válogatottért.
És akkor a pontjaid.
Hat hova szaladjon ki, abba a kapuba lőtte a gól, és még csak nem is nezett ki a B középre, hanem keresztbe szaladt a kamerák fele. Semmi olyat nem tett amiért ekkora nep haragot kellett volna kapnia.
Ideje lenne valahogy szankcionalni a szurkolokat, és nem igy kollektiven bezarni a stadiont, mert az le sem szarjak. És úgy tűnik maga a Brigád sem foglalkozik ezzel, hogy kitegyék maguk közül ezeket a föhangadokat.
Be van kamerazva az egesz stadion, mindenki be van regisztralva, ideje lenne egyesével kitiltani ezeket az emberet, mert máshogy ez nem lesz jobb.
De most komolyan… mi a tokom volt ebben a provokáció? Olyan golorom volt, amiből láttunk már milliót pályán, de itt MAGYARORSZÁGON ne csinálja?
Ha kitereget, mint Messi, meg CR, akkor be is ment volna a tábor??
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem pedig ez provokáció és nem csak a szurkolókat, hanem Sterlinget is keményebben meg kellene mérni ezért. Tudja hová jött, tudja milyenek a szurkolóink. Tiltsák el őt is egy meccsre nyugodtan ha már itt tartunk. Az ő magatartása váltja ki ezt. Nettó hülyeség, hogy csak a szurkolókat kellene büntetni ezért.besteve7 írta: Általában védeni szoktam szurkolótábort, de azért lassan ideje lenne picit magukba nézniük. Es itt nem mindenk szurkolóról van szó természetesen.
És akkor a pontjaid.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Szerintem nem kellene provokálni az embereket a térdeléssel.
Sok mindent az generál, mindkét oldalon.
Sok mindent az generál, mindkét oldalon.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Általában védeni szoktam szurkolótábort, de azért lassan ideje lenne picit magukba nézniük. Es itt nem mindenk szurkolóról van szó természetesen.
És akkor a pontjaid.
És akkor a pontjaid.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spanyolok is nagy formában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most baszki, ha van egy idióta, mert 1 lehet volt az ne legyen már úgy beállítva, mint valami hitleri bűncselekmény baszki
Baszki, most ha ma a portugálok vannak is és CR csinálja ugyanezt, akkor ugyanezt megkapja, a faszomat ebbe a kamu rasszizmusba, hogy mindent is belelátnak, hogy tuti rasszizmus, ha néger.
Bocs a tripláért, nem tudtam egybe szerkeszteni már.
Baszki, most ha ma a portugálok vannak is és CR csinálja ugyanezt, akkor ugyanezt megkapja, a faszomat ebbe a kamu rasszizmusba, hogy mindent is belelátnak, hogy tuti rasszizmus, ha néger.
Bocs a tripláért, nem tudtam egybe szerkeszteni már.
Semmi köze nem volt a rasszizmusnak ehhez, most olvasom ezt is belemagyarázzák baszki
Ha Maguire csinálja ugyanezt meg dobálja magát, ő is ugyanezt kapta volna, ami persze nem jó, mert ez se normális, de nem kell túlzásokba esni.
Most nézem angol újságokba olyanak mennek, hogy monkey-t kántáltak a magyarok, hát ott voltam baszki, az ég világon semmi ilyen nem volt
Ha Maguire csinálja ugyanezt meg dobálja magát, ő is ugyanezt kapta volna, ami persze nem jó, mert ez se normális, de nem kell túlzásokba esni.
Most nézem angol újságokba olyanak mennek, hogy monkey-t kántáltak a magyarok, hát ott voltam baszki, az ég világon semmi ilyen nem volt
Semmi komoly gond nem volt a szurkolással.
Térdelésnél ment a fütty, majd az okos Sterling a B-közép elé fut oda és örül a fejének és mutogat.
Mit várt? Örüljön, hogy csak egy pohár találta el Lényegesen több repült.
Azt utána meg csodálkozik, ha fütyülik utána a továbbiakban
Mutogassa a pólóját meze alatt csak ne ott, olvastam, hogy személyes dolog volt neki, de rossz helyen ünnepelt és mutogatta magát.
Okos Rice meg az első angol gól után megfogott egy bedobott sört azt megitta, így covid idején okos dolog random emberek söreibe iszogatni
Majd a slusszpoén, hogy a tiktokbeckham Grealish megcsinálta ugyanezt a 3. Gól után
Buta, idióta angolok
3. Gólnál volt egyedül csúnya, hogy ilyen mini görögtüzet dobtak oda az angolokhoz, az már sok volt.
A végén meg Szalai meg Szoboszlai állt a csapat elé a himnusz előtt is, ők mutogatták ne éltessük őket, ők is érezték gázos volt a mai teljesítményük.
Nekem amúgy Fiola aki kitűnt lefelé, 3. Percben már úgy mozgott, mintha a 90. Percben lennénk meg be is volt lassulva, sokat bele is hibázott.
Térdelésnél ment a fütty, majd az okos Sterling a B-közép elé fut oda és örül a fejének és mutogat.
Mit várt? Örüljön, hogy csak egy pohár találta el Lényegesen több repült.
Azt utána meg csodálkozik, ha fütyülik utána a továbbiakban
Mutogassa a pólóját meze alatt csak ne ott, olvastam, hogy személyes dolog volt neki, de rossz helyen ünnepelt és mutogatta magát.
Okos Rice meg az első angol gól után megfogott egy bedobott sört azt megitta, így covid idején okos dolog random emberek söreibe iszogatni
Majd a slusszpoén, hogy a tiktokbeckham Grealish megcsinálta ugyanezt a 3. Gól után
Buta, idióta angolok
3. Gólnál volt egyedül csúnya, hogy ilyen mini görögtüzet dobtak oda az angolokhoz, az már sok volt.
A végén meg Szalai meg Szoboszlai állt a csapat elé a himnusz előtt is, ők mutogatták ne éltessük őket, ők is érezték gázos volt a mai teljesítményük.
Nekem amúgy Fiola aki kitűnt lefelé, 3. Percben már úgy mozgott, mintha a 90. Percben lennénk meg be is volt lassulva, sokat bele is hibázott.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jo nagy bohocok lettunk azzal, hogy igy viselkedtek a hazai szurkolok. Miert kell ez? Miert nem lehet azzal bekerulni a vilagsajtoba, amivel nyaron? Fantasztikus hangulat, szurkolas, igazi pokol a Puskasban, stb. Na mindegy, szomoru, amiket az interneten olvasni.
Szerintem négy gyenge játékos volt. Bolla, Kecskés, Gulácsi, Szoboszlai.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én értelek én csak arra gondoltam, hogy “szívesen” néznék egy gólt is ahol a hátvédek nem cselezgetnek fölöslegesen vagy oda tudjak gurítani a legközelebbi társnak netalán nem csúszik be a kapus kezei között a labda és nem valami tök értelmetlen gólt kapunk. Pl. Kane kicselez egy védőt a tizenhatosnál és felkúrja a felsőbe. Abszolút nem vagyunk egy polc ezzel az angol csapattal amúgy sem de ritka bosszantó ilyen gólokat kapni ahol ennyire látványos hibákat csinálunk, és valahogy ugyanez volt az EB-n is.johnny911 írta:Nem akartam kötekedni, de mi a normális gol amikor nem a kapus a balfasz vagy a hátvédek? Ezt sokszor el lehetne mondani más csapatoknál is.sebydani írta:
Ezért fölösleges volt kivételesen kommentelni is… valóban ezt írtam
Hétvégén mindenestre kell a javulás, azt a meccset mindenképp hozni kell de nem lesz egyszerű az sem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
a nézők megint kitesznek magukért.
tele velünk a social media.
Szőrös talpú paraszt homofob drukkerek lettünk akik ha kell, ha nem poharakat dobálnak az ellenfél játékosaira
tele velünk a social media.
Szőrös talpú paraszt homofob drukkerek lettünk akik ha kell, ha nem poharakat dobálnak az ellenfél játékosaira
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ez várható volt.
Ha nem is annyi, amit az eredmény mutat, de óriási a különbség a két csapat között.
Erősség, hyorsaság, dinamika.
Ráadásul ezeknek az angoloknak nem csak az arcuk nagy, hanem focizni is tudnak, a korábbi 1-2 favágóhoz képest.
Ez van. Tovább kell lapozni.
Orbán flegma bokapassza és a az az utáni első gól lemozizása volt a meccs legcsúnyább jelenete, a Gula potya már csak hab volt a tortán.
Sjnálom, mert mindketten rengeteget adnak ennek a csapatnak amúgy!
Ha nem is annyi, amit az eredmény mutat, de óriási a különbség a két csapat között.
Erősség, hyorsaság, dinamika.
Ráadásul ezeknek az angoloknak nem csak az arcuk nagy, hanem focizni is tudnak, a korábbi 1-2 favágóhoz képest.
Ez van. Tovább kell lapozni.
Orbán flegma bokapassza és a az az utáni első gól lemozizása volt a meccs legcsúnyább jelenete, a Gula potya már csak hab volt a tortán.
Sjnálom, mert mindketten rengeteget adnak ennek a csapatnak amúgy!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Nem akartam kötekedni, de mi a normális gol amikor nem a kapus a balfasz vagy a hátvédek? Ezt sokszor el lehetne mondani más csapatoknál is.sebydani írta:Ezért fölösleges volt kivételesen kommentelni is… valóban ezt írtamjohnny911 írta:
A magyar válogatott a legjobb a világon, csak az a baj, hogy nem tud csak potya golokat kapni
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem Gulan mulott, a vedelem minden tagjanak neve melle felirhatunk 1-1 golt. Orban cselezget a felpalyan, Szalai kockazatos passzt ad elore, Kecskes boxere mar a Himnusz alatt tele volt.
Albania ellen sokkal tobb kell, mert ilyen dekoncentraltsaggal kikapunk.
Albania ellen sokkal tobb kell, mert ilyen dekoncentraltsaggal kikapunk.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezért fölösleges volt kivételesen kommentelni is… valóban ezt írtamjohnny911 írta:A magyar válogatott a legjobb a világon, csak az a baj, hogy nem tud csak potya golokat kapnisebydani írta: Egyszer kapnánk egy normális gólt.. csak egyszer.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa