Hogy mi? Rántson rá, ha szar az élete, vegy verjen falba. De ne legyen már ennyivel elintézve, hogy a szurkoló had legyen dühös.raul 4 ever írta:Nemár, a szurkoló hadd legyen már dühös.
Minden, ami válogatott
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Minden, ami válogatott
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legyen dühös, főleg 4-0 után. De az ellenfélre?raul 4 ever írta: Biztos Payét is a keleti vendégmunkások dobálták meg 2 hete
Nemár, a szurkoló hadd legyen már dühös.
Rasszista ne, de kicsit parasztnak lenni férjen már bele..
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
Mondjuk en soha nem ertettem mire jo dobalni a jatekosokat, kulonbozo targyakkal?!….Utana meg pislognak hogy jon a buntetes meg az ures stadion, meg a kitiltas. En nagyon sok meccsen voltam mar, sokszor a “keménymag” kozepen, de meg se fordult a fejemben barmit is bedobni. A sok agyhalottat akik csak direkt a balhekert jarnak a meccsre, egyesevel kellene kitiltani aztan adios.raul 4 ever írta: Biztos Payét is a keleti vendégmunkások dobálták meg 2 hete
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Biztos Payét is a keleti vendégmunkások dobálták meg 2 hete
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Sterlinget dobalni szanalmas es primitiv, de itt a balkani szurkolok kozott ez plusz pont.raul 4 ever írta: Azért dobálni Sterlinget mert fekete vs. mert gólt lőtt. Nagy különbség! És a kettőt összemosni szánalmas.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
babaking írta: Még egy utolsó gondolat, aztán befejeztem, mert nem ide való.
Nem csak az a rasszizmus, ha lelőnek mert fekete vagy.*
A térdelés abból indult, én végig a térdelésről beszélek.
AZ szerintem teljesen tájidegen. Így átveszünk egy USA dolgot, mert mi píszí Európa vagyunk, de ennek ebben a formában nincs létjogosultsága és hülyeség is, mert ITT nincs ilyen! Nincs! Ezt ne erőltessük át erővel minden keresztmetszeten, mert nevetséges (vö (hiányzó) szivárványos VW logó Azerbajdzsánban -> amint véget ér Európa határa, már nem menő elfogadni --> ez akkora kétszínűség, hogy ).
babaking írta: Az is rasszizmus ha gyakrabban igazoltatnak a bőrszíned miatt.
Az is rasszizmus, ha pl egy állást nem kapsz meg a bőrszíned miatt.
Az is rasszizmus ha bemesz egy boltba és a szined miatt szarba se vesznek és nem úgy szolgálnak ki.
Az is rasszizmus ha a bőrszíned miatt nem kapsz meg egy lakást, mert "ez itt rendes környék"*
A rasszizmus minden formája rossz, elítélendő és nem lehet megtűrni.
Azért dobálni Sterlinget mert fekete vs. mert gólt lőtt. Nagy különbség! És a kettőt összemosni szánalmas.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nos, én nem adom ki a lakásomat cigónak. Szerinted rasszizmus. Szerintem józan ész.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Még egy utolsó gondolat, aztán befejeztem, mert nem ide való.
Nem csak az a rasszizmus, ha lelőnek mert fekete vagy.
Az is rasszizmus ha gyakrabban igazoltatnak a bőrszíned miatt.
Az is rasszizmus ha bemesz egy boltba és a szined miatt szarba se vesznek és nem úgy szolgálnak ki.
Az is rasszizmus ha a bőrszíned miatt nem kapsz meg egy lakást, mert "ez itt rendes környék"
Ezek mind rendszeresen előfordulnak Európában és Magyarországon is, bár jóval kisebb mértékben mit Az USA-ban.
És akkor most mindenki gondolja végig, hogy az ismerősei között hány olyan van aki privátban majmozik, vagy negrozik, vagy azt állítja, hogy butábbak mint a fehérek, vagy a vérükben van. Ez még önmagában nem rasszizmus, csak tudatlanság- viszont rasszizmushoz vezethet, pláne ha egy ország ellenségképet csinál belőle.
Egyébként Magyarország nagyon sokat fejlődött elfogadás tekintetében, de még van hova. Az is igaz, hogy ezt nem a térdelés fogja megoldani, mint ahogy a melegeket sem a pride miatt fogják jobban elfogadni.
A véleménynyilvánítás szabad. Ergo szabad térdelni és ezzel a rasszizmusra (ami egy objektíve rossz dolog) felhivni a figyelmet, és lehet ezt fütyülni. Kérdés, hogy utóbbinak milyen üzenete van, ezt mindenki maga ítélheti meg.
És mielőtt nekem estek: feketék is lehetnek rasszisták, ezt a BLM követői gyakran elfelejtik.
Nem csak az a rasszizmus, ha lelőnek mert fekete vagy.
Az is rasszizmus ha gyakrabban igazoltatnak a bőrszíned miatt.
Az is rasszizmus ha a bőrszíned miatt nem kapsz meg egy lakást, mert "ez itt rendes környék"
Ezek mind rendszeresen előfordulnak Európában és Magyarországon is, bár jóval kisebb mértékben mit Az USA-ban.
És akkor most mindenki gondolja végig, hogy az ismerősei között hány olyan van aki privátban majmozik, vagy negrozik, vagy azt állítja, hogy butábbak mint a fehérek, vagy a vérükben van. Ez még önmagában nem rasszizmus, csak tudatlanság- viszont rasszizmushoz vezethet, pláne ha egy ország ellenségképet csinál belőle.
Egyébként Magyarország nagyon sokat fejlődött elfogadás tekintetében, de még van hova. Az is igaz, hogy ezt nem a térdelés fogja megoldani, mint ahogy a melegeket sem a pride miatt fogják jobban elfogadni.
A véleménynyilvánítás szabad. Ergo szabad térdelni és ezzel a rasszizmusra (ami egy objektíve rossz dolog) felhivni a figyelmet, és lehet ezt fütyülni. Kérdés, hogy utóbbinak milyen üzenete van, ezt mindenki maga ítélheti meg.
És mielőtt nekem estek: feketék is lehetnek rasszisták, ezt a BLM követői gyakran elfelejtik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
Ok, ha van, akkor hol van?RealAsensio írta: Aki azt allitja, hogy Europaban nincs rasszizmus, az nem tudom hol el.
Hol vegzál, lő le a más színű hatalom embereket napi szinten?
Az ilyenek nem érnek, mert itt csak te érzed magad elnyomva "fehérsenki" barátom.. Nekünk ezt el kell viselnünk, mert különben elvisz a píszí kommandó..Swineherd írta: Van. Tapasztalom sok helyen az országban. Múltkor egy szerszámbolt miatt be kellett mennem egy helyi harlembe. Hát, sokáig nem időztem az utcán...*
Igen, ez nem több csak, mint cirkusz.
A meccs: olyan volt, mint az eb-n a portugálok ellen, csak az első gólig volt nekik nehéz. A második az régi idők magyar válogatott focija volt, 1 rossz felpasszból 8mp alatt jött a kövi gombóc.. Kár érte, mert szervezett-ügyes volt a csapat egy darabig, aztán kaptunk 4et.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Van. Tapasztalom sok helyen az országban. Múltkor egy szerszámbolt miatt be kellett mennem egy helyi harlembe. Hát, sokáig nem időztem az utcán...RealAsensio írta: Aki azt allitja, hogy Europaban nincs rasszizmus, az nem tudom hol el.
A focipályákon nem látom azt, hogy rendőrök térdelnének színes bűnözők nyakára.
Szóval indokolatlan az egész cirkusz.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Meccsről is beszélve, Schafer nagyon jol jatszott, de egyedul keves. Kleinheisler hiaba gurizik, a focihoz nagyon hulye, kb mindig rosszul dont. Szoboszlai hatalmas csalodas, gyakorlatilag semmit nem tett hozza, sarkalgatas, lotyoges, kb nulla sprint. Ezt nem tudom, hogy gondolta.istimester írta: Gyönyörű ez a képmutatás.
Nagy Ádi nélkül meg nincs átmenet a védelem és a KP közt, ezen elgondolkozhatna néhány észlény, amikor legközelebb alibizzák.
Bolla és Kecskés volt még nagyon gyenge. Előbbi szerintem összeszarta magát, alig csinált valamit. Utóbbi nem tud passzolni, folyamatosan késett... Rengeteg eladott labda.
Alapvetően beszarian, előre fele alig jatszva mentünk ki sajnos.
Sallói és Varga jól szálltak be, lehet több lehetőséget adnék nekik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Aki azt allitja, hogy Europaban nincs rasszizmus, az nem tudom hol el.raul 4 ever írta:Marky írta: Pont ezzel a reakcioval bizonyitja be a csurhe, hogy igenis van letjogosultsaga a terdelesnek itthon is. Ha kussban vegigvarnak azt a par masodpercet, akkor lehetne azt mondani, hogy egy trendi szokas, igy viszont egy letezo problemara hivjak fel a figyelmet, mondhatni csapdat allitanak az osszes agyalagyult rasszistanak, amibe tatottszajjal belesetalnak.*
Sose fog a két oldal ebben egyetérteni, mert a tükörképét gondoljuk a dolognak.
Amerikában jogos, mert OTT egy létező probléma. Egyetértettem Kaepernickkel amikor OTT elkezdte, mert OTT az elfogadhatónál (a 0 az elfogadható!!) többször lőttek le valakit, mert fekete..
Itt csak a végtelen sötétség manifesztációja, ha valaki valakit a bőrszíne miatt utál/kevesebbnek tart.
De szvsz rasszizmus itt (EU) nincs. A huhogás, és társai azok, amiknek nincs helye fodballpályán, meg kell állni a qva anyázásnál (mert az a focihoz hozzátartozik , jól írta Kerlon), de úgy tenni, mintha a nemlétező európai színes bőrű kisebbségek ugyanúgy el lennének nyomva, mint odaát, az komolytalanság, majmolás.
Egy itt nem létező problémával nem kell trendiségből foglalkozni.
Nagyon szeretem a Realt és amikor a csapat edzést tart, a főnököm engedjen engem is kinn futkosni a réten, mert én velük azonosulok?
Ugyanmár..
- raul 4 ever
Marky írta: Pont ezzel a reakcioval bizonyitja be a csurhe, hogy igenis van letjogosultsaga a terdelesnek itthon is. Ha kussban vegigvarnak azt a par masodpercet, akkor lehetne azt mondani, hogy egy trendi szokas, igy viszont egy letezo problemara hivjak fel a figyelmet, mondhatni csapdat allitanak az osszes agyalagyult rasszistanak, amibe tatottszajjal belesetalnak.*
Sose fog a két oldal ebben egyetérteni, mert a tükörképét gondoljuk a dolognak.
Amerikában jogos, mert OTT egy létező probléma. Egyetértettem Kaepernickkel amikor OTT elkezdte, mert OTT az elfogadhatónál (a 0 az elfogadható!!) többször lőttek le valakit, mert fekete..
Itt csak a végtelen sötétség manifesztációja, ha valaki valakit a bőrszíne miatt utál/kevesebbnek tart.
De szvsz rasszizmus itt (EU) nincs. A huhogás, és társai azok, amiknek nincs helye fodballpályán, meg kell állni a qva anyázásnál (mert az a focihoz hozzátartozik , jól írta Kerlon), de úgy tenni, mintha a nemlétező európai színes bőrű kisebbségek ugyanúgy el lennének nyomva, mint odaát, az komolytalanság, majmolás.
Egy itt nem létező problémával nem kell trendiségből foglalkozni.
Nagyon szeretem a Realt és amikor a csapat edzést tart, a főnököm engedjen engem is kinn futkosni a réten, mert én velük azonosulok?
Ugyanmár..
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Hát arról sajnos nem nagyon van mit írni. Kimentünk, hogy őrizzük az x-et, támadni nem is nagyon akartunk. Aztán egy egyéni hiba után kaptunk egy gól és régi magyar szokás szerint belezavarodtunk.Marky írta: gyalagyult rasszistanak, amibe tatottszajjal belesetalnak.
Egyebkent itt van egy meccs, kapunk 4 golt es nem azon megy a ranteles, hogy miert kaptunk 4-et A magyar foci szepsegei...
Ha jól rémlik minden gólt egyéni hiba után kaptunk (bár ilyen játék ez a foci), de az angolok fizikálisan és technikailag is felettünk vannak 1-2 polccal.
A 4 talán sok, de a 3 közte reális. Inkább az EB-n meg előtte néhány eredmény volt a bravúr amihez kicsit hozzászoktunk. És hiába fejlődik a válogatott, azért még nem vagyunk az angolok szintjén.
Ha Androrrától kaptunk volna négyet az ciki lenne, de ez szerintem elmegy.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Gyönyörű ez a képmutatás.
Nagy Ádi nélkül meg nincs átmenet a védelem és a KP közt, ezen elgondolkozhatna néhány észlény, amikor legközelebb alibizzák.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ezt magyarázhatod egy fotelszurkolónak aki még élőben sem látta a puskást kívülről se nemhogy belülről, ez a faj nem fogja megérteni miről beszélsz (Zoli, nem feltétlen rád gondolok, de ha rád is igaz akkor sry )Kerlon írta:Nem kötelező követnit pont ezért írtam. Lehet nem csak én nem tudok szöveget értelmezni?zoli0415 írta:
Egyrészt nem erről írtam, próbálkozz a szövegértelmezéssel, nem olyan nehéz az, kicsit oda kell figyelni. Másrészt attól mert valami "hagyomány" még lehet gusztustalan és nem kell követni de, ha neked is ez a szinted anyázz nyugodtan Te is. Az meg, hogy hova megyünk el tudjuk dönteni egyedül is, nem kell senkinek az engedélye.
Tudod mihez tudom ezt hasonlítani? Bemész a kuplerájba és meglepődsz, ha pinát látsz.
Ja és ha ezek az alpári emberek nincsenek, akkor hangulat se lesz. Sajnos sikerult beülno a nyugger-családos-VIP 3szögbe. Hát... kisgyerekek telóznak végig, anyuka talán facebook, apuka meg örül, ha egy idegennel társaloghat. Nyugdíjasok maga erejükkel káromkodnak, elbeszélgetnek. Megvan a meccsre jövök, de magamtól még egy labdaszerzést sem tapsolok meg emberek. Hát köszi, inkább legyen ott a bajos tömeg, adja meg az élményt a vele járó rosszal.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bazzeg, ott voltam a holland-cseh meccsen, a nagy liberális pc zen hollandok is fixen dobálták be a söröspoharakat a kapu hátától, persze azt megint nem fújták fel ennyire.
Old Traffordon mikor Di Marianak a heinekenes ÜVEGET bedobták abból sem csináltak nagy dolgot, pedig sokkal veszélyesebb, nem véletlenül van kitiltva értelmesebb helyeken.
Ezek a kutya angolok először a saját ganéjukat kellene ellapátolják, mert lenne amit. De persze mindig könnyebb mások dolgába beleugatni.
Old Traffordon mikor Di Marianak a heinekenes ÜVEGET bedobták abból sem csináltak nagy dolgot, pedig sokkal veszélyesebb, nem véletlenül van kitiltva értelmesebb helyeken.
Ezek a kutya angolok először a saját ganéjukat kellene ellapátolják, mert lenne amit. De persze mindig könnyebb mások dolgába beleugatni.
Nem kötelező követnit pont ezért írtam. Lehet nem csak én nem tudok szöveget értelmezni?zoli0415 írta:Egyrészt nem erről írtam, próbálkozz a szövegértelmezéssel, nem olyan nehéz az, kicsit oda kell figyelni. Másrészt attól mert valami "hagyomány" még lehet gusztustalan és nem kell követni de, ha neked is ez a szinted anyázz nyugodtan Te is. Az meg, hogy hova megyünk el tudjuk dönteni egyedül is, nem kell senkinek az engedélye.Kerlon írta:
Nem tudom, nem vagyok a fekete polosok tagja, de nektek azt tudom javasolni, hogy menjetek tenisz meccsre tapsikolni.
Ez futball mérkőzés, a kurva anyázás itt hagyom, az ellenfél szidása hagyomány, a bíró szidása hagyomány.
Természetesen nem kotelezo igy tenni, de aki ezen felháborodik, annak ott a tenisz.
Tudod mihez tudom ezt hasonlítani? Bemész a kuplerájba és meglepődsz, ha pinát látsz.
Ja és ha ezek az alpári emberek nincsenek, akkor hangulat se lesz. Sajnos sikerult beülno a nyugger-családos-VIP 3szögbe. Hát... kisgyerekek telóznak végig, anyuka talán facebook, apuka meg örül, ha egy idegennel társaloghat. Nyugdíjasok maga erejükkel káromkodnak, elbeszélgetnek. Megvan a meccsre jövök, de magamtól még egy labdaszerzést sem tapsolok meg emberek. Hát köszi, inkább legyen ott a bajos tömeg, adja meg az élményt a vele járó rosszal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Európába Floyd halála után jött be. Hamilton volt a zászlóvivő.wZoLee7 írta: Ez az egész nem amerikából indult, jóval Floyd előtt?
Semmi keresnivalója a pályákon.
A magyar válogatott játékosai a respect feliratra mutatnak. Az pontosan elég.
A térdelős provokáció nem segít semmit, csak elősegít...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Pont ezzel a reakcioval bizonyitja be a csurhe, hogy igenis van letjogosultsaga a terdelesnek itthon is. Ha kussban vegigvarnak azt a par masodpercet, akkor lehetne azt mondani, hogy egy trendi szokas, igy viszont egy letezo problemara hivjak fel a figyelmet, mondhatni csapdat allitanak az osszes agyalagyult rasszistanak, amibe tatottszajjal belesetalnak.raul 4 ever írta: Az európai térdelés szvsz puszta majmolás, tipik 21. századi mű pc baromság.
Egyebkent itt van egy meccs, kapunk 4 golt es nem azon megy a ranteles, hogy miert kaptunk 4-et A magyar foci szepsegei...