Minden, ami válogatott

Foci a Real Madridon túl...

Szerinted hol végez a csoportban a válogatottunk?

A szavazás 2023. december 18., hétfő 10:28-kor befejeződött.

1.
8
15%
2.
21
38%
3.
18
33%
4.
8
15%

Szavazatok száma: 55

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Minden, ami válogatott

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 5., vasárnap 19:20

Kicsit azért komolyan gondoltam.. Látszik nem full suták, de legalábbis szervezettek.. Fellazulunk, azt még 1 pont se lesz.. Azt nagyon nem csípném :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 5., vasárnap 19:18

szoboszlai neha riquelme stilusban tolja, elpasszolgat lotyogos rutmusban.

nem emlekszem, hogy serulese elott is ilyen lagymatag volt e a tempoja.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. szeptember 5., vasárnap 19:16

Változtatni kéne majd lassan, mert így nehéz lesz nyerni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 5., vasárnap 19:09

Te most ironizálsz? :lol:
Nem illik.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 5., vasárnap 19:08

ziro4vr írta: Sallai felörlődik így ott elől egyedül, kell elé valaki. Salloi meg Varga Kevin jöhet már a félidőben.
Nemtudom, hogy mindenáron rá kéne-e menni a 3 pontra.. Mmint inkább legyen meg a biztos 1 pont, mint felelőtlenül nyomni-fellazulni, mert a védelmük egész jó..
Idegenben jó az X :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 5., vasárnap 18:55

Sallai felörlődik így ott elől egyedül, kell elé valaki. Salloi meg Varga Kevin jöhet már a félidőben.
Nem illik.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 5., vasárnap 18:48

Kercsó írta: fura ezt mondani, de Szalai hiányzik elölről...

jó mert az albánok se valami élesek. :kalapos:
Épp írni akartam, hogy Sallai egész jó középen is :D Bár szélen jobb nyilván..

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. szeptember 5., vasárnap 18:32

fura ezt mondani, de Szalai hiányzik elölről...

jó mert az albánok se valami élesek. :kalapos:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 5., vasárnap 18:28

Mi ez a mai beszari kezdő? Ezt most nem értem.
Nem illik.

blekk13
Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 5., vasárnap 16:55

reeed_ati írta: Közben Béla mesterhármas. :smile:
Abbol 2 tizi :lol:
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 5., vasárnap 16:53

Közben Béla mesterhármas. :smile:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 5., vasárnap 14:24

reeed_ati írta:Kit raknátok Szalai helyére?
Mivel nincs meg egy hasonlo stilusu jatekosunk, ezert a komplett tamadasepites szisztema bukik. Muszaj lesz lapos passzokkal epitkezni, tobb elmozgas kell a szelsoktol - bocsi Fiola. En Salloit vagy Schont kezdetnem Sallai mellett.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. szeptember 5., vasárnap 14:23

Amugy az a 2,8-as odds nagyon jol hangzik a magyarokra... de ez az alban meccs nagyon necces lesz, szerintem valosabb egy 1-1, mint a gyozelem.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 5., vasárnap 14:01

Nem szabad az eb meccsekből kiindulni, mert az egyrészt bőven erőn felüli teljesítmény volt és a nagy-csapatok tényleg eléggé le voltak harcolva már.
Volt három top csapat, akik baromira a tudásuk alatt teljesítettek(következő körben mindegyik egyből ment is a levesbe), ellenben mi bőven erőn felül mentünk és a tudásbeli különbség át lett hidalva a csapat-egységgel, csapat-teljesítménnyel..
Persze ezzel nem akarom elvenni a csapat és Rossi érdemeit, hatalmas teljesítmény volt, le a kalappal előttük, de nem az a realitás, amit ott láttunk.
Nevekre nagyon messze vagyunk mi attól, hogy bármelyik top csapattal felvegyük a versenyt.
Az a baj, hogy egy ilyen EB. után, sokan már azt várták el, hogy akkor innentől verhetjük a nagyokat is és akkor egy ilyen józanító pofon után, meg nem értik, hogy ez most hogyan történt, holott ez csak a realitás..

Olvastam olyat is nemrég, hogy az Albánokat oda vissza kötelező vernünk, meg lenézően, hogy mikor lettek ezek nagy csapat, hogy nyerni akarnak ellenünk.. :|
Aztán nehogy itt is pofára esés legyen, mert ha megnézitek az Albán keretet, semmivel sem rosszabb, mint a miénk, tele vannak Serie-A játékosokkal, a keretük értéke teljesen megegyezik a Magyar válogatott értékével.
Persze nyerhetünk, szurkolok is nagyon, hogy nyerjünk, de nagyjából velük vagyunk egy szinten, így nem lesz ez olyan sima, mint egy kötelező meccs, aztán persze ne legyen igazam. :D

Kit raknátok Szalai helyére?
Nálam inkább Sallói, mint Nikolic, előbbi eléggé elkapta a fonalat az Usában
Vagy Sallai be középre és akkor balosra Sallói.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 5., vasárnap 13:04

Steve írta:
raul 4 ever írta:

Mondjuk ez next level mazochizmus :lol: :lol:

Ezt a Gulácsi részt viszont adom, a pótselejtezős lepkéje, eb-n is kapott vmi vicc gólt, de rajta kívül nincs más..
Meg inkáb itt jöjjön 1 potya, mint a lipcsében, mert ha onnan kikerülne, lennénk bajban..
Nem tudom srácok.

Értem és látom, hogy miért van Gulácsi elővéve, de valahogy azt érzem, hogy mindig azután jön a bakija, hogy zavar lesz a védelemben. Most is ha Orbán nem bokából eladja, akkor lehet nincs ez..De mivel labda sem volt nálunk, totál belefáradtak a védekezésbe, így jön a hiba.

Én azt látom, hogy igyekszik a csapat a szorgalommal a topp csapatokkal szintet tartani és ez a fáradt franciák ellen ment pl, akiknek a sztárjaik végignyomtak egy hosszú szezont előtte, de itt a kipihent, jól szervezett angolok ellen mi fáradtunk el.

Nem lehet 90 percig védekezni csak. Szoboszlaihoz kb labda sem jutott el(ami eljutott az is minek, mert azonnal elvették) és csak védekeztek, ami a legfárasztóbb. Gulácsi is tartotta magát egy ideig, nagyokat védett, majd beleroskadt.

Már kb. 130. Alkalommal vitte rá egy az egyben Sterling is egymás után..

Nyilván potya volt, nincs mit magyarázni, de kb az 50. perctől lehetett érezni, hogy itt sok jó nem lesz.

Szerintem Ziro nem vette elő Gulácsit, persze majd ő leírja, de sztem csak megállapította, hogy itt a kapuban bizonytalanabb néha, mint a bundásban..
Aminek egyértelmű jelei tényleg vannak... és ennek az okai lehetnek azokat amiket írtál... Jelenleg még nincsenek ott a fiaink, hogy hiba nélkül lehozzanak atma szinten meccset, ahol már a kezdőrugáskor töri a hátukat a háló..

4-0-nál nem a kapust kell elővenni, ez egyértelmű, én sem tettem, csak beugrott 2 példa, hogy jé tényleg..

Sztem csak a trollfocin volt elvárás, hogy itt angolverés lesz, én nem hibáztatom a csapatot/Gulácsit, félreértés ne essék, sőt.. Egy fél meccset már kibírtunk ügyesen az eb döntős ellen..
Szeretés van :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 5., vasárnap 7:06

RealAsensio írta: Peldaul kellemetlenul erzem magam, amikor cimlapon hozzak le, hogy Anglia-Rasszistak 4-0. Ez nem (csak) a meccs hozadeka, hanem a korabbi politikai dontesek kovetkezmenye. Ha Csanyi nem lenne Fifa alelnok, allitom, meg sulyosabb bunteteseket osztogatnanak nekunk.
Es leszarom, hogy mas nemzetek miket csinalnak, nem mutogatok az angolokra, hogy bezzeg ok, azzal foglalkozom, ami az en hazamban tortenik.
Ui: termeszetesen a kettosmercet is elitelem, de ez minket nem ment fel, es attol meg negativ szerepben tetszelgunk.
Azert a maga modjan ironikus, hogy pont az angolok rasszistaznak, eleg hamar elfelejtettek mi ment az EB donto utan. :lol:

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2021. szeptember 5., vasárnap 6:27

Nem emelném ki Szoboszlait sem, de igazából senki mást sem olyan tekintetben hogy nem lett volna megfelelő a hozzáállása így kívülről nézve. Szerintem itt most két dolog állt össze ami ezt az eredményt okozta:
- az első hogy az angolok most éppen kifejezetten magas szinten vannak, ezt nem sikerült kompenzálni futásteljesítménnyel és csapatjátékkal, 1 hónapja EB-döntőt játszottak, tehát még azt sem mondanám hogy a három csoportellenfelünk hasonló erejű volt, mert láthattuk hogy mindenki hazament a következő körben. Franciák pl. a tegnapival járnak az 5. nyeretlen meccsüknél zsinórban.
- második, nem volt megfelelő a taktika, és ezt főként a labdatartás minimális szintjére értem. Személyszerint nekem már az EB-n sem nagyon tetszett amennyire keveset tudtuk megtartani a labdát főleg a kp-n, függetlenül az ellenféltől. Ott az eredmények megvédték Rossit, és jogosan mondhatta bárki hogy neki van igaza, de a játék képe ott sem nézett ki jól ebből a szempontból. Ennél többet is kilehet hozni még a mi játékosainkból is.
Azt hozzáteszem hogy nyilván nem Angliát kell megvernünk, és ha a hazai lengyel meccsen stabilabbak lettünk volna akkor ígyis baromi jól állnánk, de innentől egy nagy bravúr kell majd a 2. helyhez szerintem. Albánia nem kutyaütő, de ha szeretnénk valamit akkor őket oda-vissza hozni kellene.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 4., szombat 23:15

Szerk: véletlen lett Dominika, nem akartam tiszteletlen lenni. Bár szerintem csak egy primadonna volt a meccsen, szóval annyira nem is gépeltem mellé.

Azért kicsit védve őt, de ez a fajta futball felfogás nem kedvez neki. Sebessége nincs kontrázáshoz, védekezni nem elég jó. Lehet, hogy a Schafer-Nagy-Kalmár 3as lesz itt a befutó hosszútávon, ha nem fejlődik sokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 4., szombat 22:41

Kerlon írta:
ziro4vr írta: Most néztem vissza a meccsünket, lassúak, puhák, tohonyák voltunk, kezdve Szoboszlaival. Gulácsi örök talány, a válogatottban gyengébb mint Lipcsében. Varga Kevin nem értem miért nem alapkezdő, illetve Sallói is jó lehet.
Ezeket rég megírtam, csak elvitte a szurkolói balhé a prímet. :mrgreen: Dominika, ha így áll hozzá, akkor be se szabad hívni. Schafert emelném még ki, Nagy Ádival ők majd lerakják a melót a kp-ra, de kell melléjük egy kreatív ember. Vagy 3 támadót felrakni.

Bollát meg Kecskést meg el kell felejteni és inkább behívni Lovrencsicsot meg Botkát gyorsan felépíteni újra.
Haha ilyen se sűrűn fordul elő, hogy a mi jó Kerlonunk elnyomva érzi magát. :mrgreen:

Jó, hogy visszakerül a téma a focira. :)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 4., szombat 22:38

raul 4 ever írta:
ziro4vr írta: Most néztem vissza a meccsünket, lassúak, puhák, tohonyák voltunk, kezdve Szoboszlaival. Gulácsi örök talány, a válogatottban gyengébb mint Lipcsében. Varga Kevin nem értem miért nem alapkezdő, illetve Sallói is jó lehet.
Mondjuk ez next level mazochizmus :lol: :lol:

Ezt a Gulácsi részt viszont adom, a pótselejtezős lepkéje, eb-n is kapott vmi vicc gólt, de rajta kívül nincs más..
Meg inkáb itt jöjjön 1 potya, mint a lipcsében, mert ha onnan kikerülne, lennénk bajban..
Nem tudom srácok.

Értem és látom, hogy miért van Gulácsi elővéve, de valahogy azt érzem, hogy mindig azután jön a bakija, hogy zavar lesz a védelemben. Most is ha Orbán nem bokából eladja, akkor lehet nincs ez..De mivel labda sem volt nálunk, totál belefáradtak a védekezésbe, így jön a hiba.

Én azt látom, hogy igyekszik a csapat a szorgalommal a topp csapatokkal szintet tartani és ez a fáradt franciák ellen ment pl, akiknek a sztárjaik végignyomtak egy hosszú szezont előtte, de itt a kipihent, jól szervezett angolok ellen mi fáradtunk el.

Nem lehet 90 percig védekezni csak. Szoboszlaihoz kb labda sem jutott el(ami eljutott az is minek, mert azonnal elvették) és csak védekeztek, ami a legfárasztóbb. Gulácsi is tartotta magát egy ideig, nagyokat védett, majd beleroskadt.

Már kb. 130. Alkalommal vitte rá egy az egyben Sterling is egymás után..

Nyilván potya volt, nincs mit magyarázni, de kb az 50. perctől lehetett érezni, hogy itt sok jó nem lesz.

Vissza: