Minden, ami válogatott
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Minden, ami válogatott
Depay vmi elképesztően kivirult/bekezdte az őszt..
VanGál félrevitte a pályáját azzal, hogy a mu-ba vitte, aztán nem játszatta, de most nagyon egyben van.. 3 gól eddig, pofátlan 11es, élvezi a srác a játékot.
Érdekes, hogy azonnal visszahozta a 433at a válogatottnál, miközben a mu-nál belebukott, a 3 védős erősködésével..
Bár továbbra sem hiszem, hogy hollandia tényező lesz majd a vb-n jövőre, de csak elvitte őket 14-ben is az elődöntőig, f*ck knows..
Desamp meg az egész FR szövetség meg úgy amúgy nyaljon sót nyugodtan.. Elképesztő Benz mit megy a válogatottban is..
Persze a klubcsapatban mutatott dolgai miatt senki nem fogja rá mondani, hogy köze nem volt a focihoz, de hogy nincs/nem volt az a válogatott, ahova ne lehetett volna berakni, az nyilvánvaló. Csak így miattuk nincs vb címe, meg CR kárára lehet lenne EB címe is..
VanGál félrevitte a pályáját azzal, hogy a mu-ba vitte, aztán nem játszatta, de most nagyon egyben van.. 3 gól eddig, pofátlan 11es, élvezi a srác a játékot.
Érdekes, hogy azonnal visszahozta a 433at a válogatottnál, miközben a mu-nál belebukott, a 3 védős erősködésével..
Bár továbbra sem hiszem, hogy hollandia tényező lesz majd a vb-n jövőre, de csak elvitte őket 14-ben is az elődöntőig, f*ck knows..
Desamp meg az egész FR szövetség meg úgy amúgy nyaljon sót nyugodtan.. Elképesztő Benz mit megy a válogatottban is..
Persze a klubcsapatban mutatott dolgai miatt senki nem fogja rá mondani, hogy köze nem volt a focihoz, de hogy nincs/nem volt az a válogatott, ahova ne lehetett volna berakni, az nyilvánvaló. Csak így miattuk nincs vb címe, meg CR kárára lehet lenne EB címe is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Nem negatívumként/bántásként említem, csakis az eredményesség szempontjából: Nem baj, hogy Messihez hasonlóan Haaland is egy kicsit autista.
Ebben az esetben jól jön az, ha valaki egy adott dolgot ki tud maxolni. Ezek ketten olyanok, hogy a külvilág nem létezik.
Szerintem bárhol meglőné a góljait a norvég.
Ebben az esetben jól jön az, ha valaki egy adott dolgot ki tud maxolni. Ezek ketten olyanok, hogy a külvilág nem létezik.
Szerintem bárhol meglőné a góljait a norvég.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mind a 2 kell, és akkor végre vissza lehetne térni a kétcsatáros játékra, amit kb az ostoba tendenciák kiöltek a fociból az elmúlt 10-15 évben.
vajon miért hat minden meccs rakkolós nézhetetlen unalomhalmaznak a régi nagy meccsekhez képest...
vajon miért hat minden meccs rakkolós nézhetetlen unalomhalmaznak a régi nagy meccsekhez képest...
thereisonly1ronaldo
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ajj, ilyet énis lövök edzésen, ráadásul feldobott lasztiból..füst írta: https://www.instagram.com/reel/CTfFLsHD ... =copy_link
Hát ecsém, ha itt köt ki ez a vadállat, akkor kell a bánatnak Mbappé.
Azt hittem a válogatottban rúgott egy baszó gólt,de ez így komolytalan.
Az meg szubjektív,hogy kinek melyik játékos stílusa jön be, én mindkettő érkezése esetén örülnék,mint majom a farkának.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem vagytok különleges hópelyhek, a társaság fele Haalandnak örülne jobban.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
+1lestat írta:Mar miota mondomfüst írta: https://www.instagram.com/reel/CTfFLsHD ... =copy_link
Mbappe < Haaland
Azt hittem csak én gondolom így..
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Why not both?!lestat írta:Mar miota mondomfüst írta: https://www.instagram.com/reel/CTfFLsHD ... =copy_link
Mbappe < Haaland
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mar miota mondomfüst írta: https://www.instagram.com/reel/CTfFLsHD ... =copy_link
Mbappe < Haaland
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://www.instagram.com/reel/CTfFLsHD ... =copy_link
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Van benne igazság, de ha a világranglista alapján megy, vagy pl Madagaszkár helyett olyan rendszer van, hogy egy eus csapat jut ki akkor kb egy bővített EB lesz belőle és nem vb. A vb-n szerintem sosem a színvonalon volt a hangsúlyMarky írta: Inkabb a VB kvalifikaciot kellene valahogy megreformalni, mert lassan Madagaszkar is elobb lesz ott a VB-n, mint egy 14-20. helyezett europai orszag. A VB szinvonalanak eseset csak ezzel, illetve a versenynaptar csokkentesevel lehetne megallitani ugy, hogy ne kelljen drasztikusan belenyulni a szabalyokba.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Inkabb a VB kvalifikaciot kellene valahogy megreformalni, mert lassan Madagaszkar is elobb lesz ott a VB-n, mint egy 14-20. helyezett europai orszag. A VB szinvonalanak eseset csak ezzel, illetve a versenynaptar csokkentesevel lehetne megallitani ugy, hogy ne kelljen drasztikusan belenyulni a szabalyokba.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en sem varialnek de szerintem az sem lenne baj, ha a kontinenstornakat elengednek es inkabb lenne vb 2 evente.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Wenger látszik unja magát, elég sok blődséget javasolt mostanában.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
A nemzetközi szövetség (FIFA) korábban azt közölte, megvalósíthatósági tanulmányt készít a férfi és női világbajnokságok kétévenkénti megrendezéséről, amit először Szaúd-Arábia javasolt. A projekt élén a szervezet fejlesztési testületét vezető Arsene Wenger áll.
Ceferin: „A világbajnokság értéke épp a ritkaságában rejlik. Ha kétévente rendezik meg az eseményt, az rengeteg meglepetéshez, kevesebb legitimitáshoz és sajnos hígabb mezőnyhöz vezetne.”
Az 53 éves UEFA-elnök szerint a nemzetközi versenynaptárnak „nincs szüksége” arra, hogy kétévente vb-re kerüljön sor, a futballistáknak pedig szükségük van olyan nyárra is, amikor pihenhetnek és feltöltődhetnek.
Ceferin: „A világbajnokság értéke épp a ritkaságában rejlik. Ha kétévente rendezik meg az eseményt, az rengeteg meglepetéshez, kevesebb legitimitáshoz és sajnos hígabb mezőnyhöz vezetne.”
Az 53 éves UEFA-elnök szerint a nemzetközi versenynaptárnak „nincs szüksége” arra, hogy kétévente vb-re kerüljön sor, a futballistáknak pedig szükségük van olyan nyárra is, amikor pihenhetnek és feltöltődhetnek.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Realista24 írta:Eden Hazard after a MOTM performance for Belgium: "The coach set up a system where I didn't have to defend a lot so it was perfect (laughs)."kiserik írta:
Sajnos továbbra is a legnagyobb baja, hogy bűnlassú és a védekezést is hanyagolja (nem fut).
Mind amikor R9 leterelte VDB-t, hogy ne öntözze túl a virágot, neki se kell a futás..
Am. ilyen rendszer van a Realban is. Nem játszik, azt jónapot... Bevadít teljesen
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Tőlem.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Zárt kapu!!!44Faust írta: Ha ultra lennek, lekopnem.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ha ultra lennek, lekopnem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eden Hazard after a MOTM performance for Belgium: "The coach set up a system where I didn't have to defend a lot so it was perfect (laughs)."kiserik írta:Sajnos továbbra is a legnagyobb baja, hogy bűnlassú és a védekezést is hanyagolja (nem fut).Pad'em írta:
Eden Hazard’s 73 min vs Czech Republic by numbers:
• 1 goal.
• 7 chances created.
• 3/3 dribbles.
• 86% pass accuracy.
• 2/2 crosses.
• 3/3 long passes.
• 6/6 duels won.
MOM
Bíztató, hogy lement egy hónap discomfort nélkül
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: The Belgian national team will free Thibaut Courtois earlier than scheduled. He will not play against Belarus, and will join Real Madrid training early.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema