Ott is felhivitjak majd a mezonyt mint az EB-n hogy ki tudjunk jutni?dzsi91 írta: Biztos vagyok benne,hogy látni fogom a válogatottat foci vb-n mielőtt meghalok
Minden, ami válogatott
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Minden, ami válogatott
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bántani nem kell őket, viszont attól még szerintem kritikát nyugodtan meg lehet fogalmazni.
Az más kérdés, hogy ezt illene kulturált formában az meg a legtöbb szurkolónak nem erőssége
Az más kérdés, hogy ezt illene kulturált formában az meg a legtöbb szurkolónak nem erőssége
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
feltetelezem, ha 91es szuletesu vagy, akkor kereken 109 eves korodig kene huznod, vagy meg tovabb.Biztos vagyok benne,hogy látni fogom a válogatottat foci vb-n mielőtt meghalok
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy ilyen eb után, vagy mondhatnám azt is ,hogy az elmúlt két eb után nem is értem,hogy lehet ezeket a srácokat bántani(ezt most az egész ország hangulatára gondolom,nem a forumra) Kb ugyanaz a helyzet mint 3 bl győzelem után verni az asztalt
Persze vannak ilyen szar időszakok,messze vagyunk még mindig az élmezőnytől de szerintem egy nagyon szerethető csapat ami képes megdögleni a pályán a mezért.
Biztos vagyok benne,hogy látni fogom a válogatottat foci vb-n mielőtt meghalok
Persze vannak ilyen szar időszakok,messze vagyunk még mindig az élmezőnytől de szerintem egy nagyon szerethető csapat ami képes megdögleni a pályán a mezért.
Biztos vagyok benne,hogy látni fogom a válogatottat foci vb-n mielőtt meghalok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ilyen játékkal amúgy sincs nagyon esélyünk a 2.helyre…sebydani írta:Ez a lengyel egyenlítés nem jött jól sajnos
Eddig nem alakul jól az ősz
Leeresztett mindenki az eb után
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez a lengyel egyenlítés nem jött jól sajnos
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezt a meccset se tesszük ki a kirakatba... fontos 3 pont, de ez a játék nagyon semmi
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Remy, ha beírod, h ezt már úgyis kihúzzuk, véged
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kihasznaljak amíg nincs zartkapusebydani írta: A hangulat elég jónak tűnik a stadionban
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A hangulat elég jónak tűnik a stadionban
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Azt figyelembe véve, hogy a Mbappé-Haaland páros mekkora durranás lenne és, hogy Don Flo mekkora megalomán állat, kizártnak tartom, hogy ne próbálnánk meg ezt a duót összehozni. Ha összejönne az "ingyen" Mbappé, még valószínűleg a pénz is meglenne rá, pláne, hogy jövőre jelentős fizukeret is felszabadul.TheBull6 írta: Valamint nála nem érzem ezt az álmom a Real Madrid feelinget mint Mbappe-nál. Odamegy majd szerintem, ahonnan Raiola a legtöbbet akasztja magának.
Haalandnál az is lehet a gond, hogy Odegaard a legjobb haverja kb. Együtt utaznak a válogatottnál, szobatársak stb. Martin meg valószínűleg nem sok szépet mesél Madridról.
Persze a két játékos nem ugyanaz, de ki tudja, hogy mennyire érdekli és érinti ez meg Haalandot. Valamint nála nem érzem ezt az álmom a Real Madrid feelinget mint Mbappe-nál. Odamegy majd szerintem, ahonnan Raiola a legtöbbet akasztja magának.
Persze a két játékos nem ugyanaz, de ki tudja, hogy mennyire érdekli és érinti ez meg Haalandot. Valamint nála nem érzem ezt az álmom a Real Madrid feelinget mint Mbappe-nál. Odamegy majd szerintem, ahonnan Raiola a legtöbbet akasztja magának.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Berti írta:Én úgy gondolom, hogy Griezhez hasonlóan ő is egy a jónál jobb játékos, de addig hozza ezt a szintet amíg megvan az önbizalom. Komoly meccse még nem nagyon volt, ahol lebőghet szóval még egy darabig tartani fogja magát. Remelem nem túl sokáig'shutterisland írta: valoban nagyot megy kicsi memphis fiam iden is, de en valahogy nem hiszek benne hosszu tavon.
szerintem tipik az a top polc alatti jatekos, akinek mikor megy akkor nagyon dob a gep de osszessegeben sosem lesz konzisztensen topjatekos.
Igen, én is ettől féltem, miközben írtam
De egyetértek Shutterrel, hónapokig nem fog kitartani ez a forma.. Valószínű pont makkja lesz a Barcának, arra a pár hétre kapta-kapja most össze magát, amíg a (papíron) meghatározó játékosokra nem számíthat még Qman.
De ha már egészséges Fati, Agü, Dembele, se 5-10 percekre fogja gondolom bedobni, annál több van benne valószínű.
Én úgy gondolom, hogy Griezhez hasonlóan ő is egy a jónál jobb játékos, de addig hozza ezt a szintet amíg megvan az önbizalom. Komoly meccse még nem nagyon volt, ahol lebőghet szóval még egy darabig tartani fogja magát. Remelem nem túl sokáig'shutterisland írta: valoban nagyot megy kicsi memphis fiam iden is, de en valahogy nem hiszek benne hosszu tavon.
szerintem tipik az a top polc alatti jatekos, akinek mikor megy akkor nagyon dob a gep de osszessegeben sosem lesz konzisztensen topjatekos.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valoban nagyot megy kicsi memphis fiam iden is, de en valahogy nem hiszek benne hosszu tavon.
- raul 4 ever
Depay vmi elképesztően kivirult/bekezdte az őszt..
VanGál félrevitte a pályáját azzal, hogy a mu-ba vitte, aztán nem játszatta, de most nagyon egyben van.. 3 gól eddig, pofátlan 11es, élvezi a srác a játékot.
Érdekes, hogy azonnal visszahozta a 433at a válogatottnál, miközben a mu-nál belebukott, a 3 védős erősködésével..
Bár továbbra sem hiszem, hogy hollandia tényező lesz majd a vb-n jövőre, de csak elvitte őket 14-ben is az elődöntőig, f*ck knows..
Desamp meg az egész FR szövetség meg úgy amúgy nyaljon sót nyugodtan.. Elképesztő Benz mit megy a válogatottban is..
Persze a klubcsapatban mutatott dolgai miatt senki nem fogja rá mondani, hogy köze nem volt a focihoz, de hogy nincs/nem volt az a válogatott, ahova ne lehetett volna berakni, az nyilvánvaló. Csak így miattuk nincs vb címe, meg CR kárára lehet lenne EB címe is..
VanGál félrevitte a pályáját azzal, hogy a mu-ba vitte, aztán nem játszatta, de most nagyon egyben van.. 3 gól eddig, pofátlan 11es, élvezi a srác a játékot.
Érdekes, hogy azonnal visszahozta a 433at a válogatottnál, miközben a mu-nál belebukott, a 3 védős erősködésével..
Bár továbbra sem hiszem, hogy hollandia tényező lesz majd a vb-n jövőre, de csak elvitte őket 14-ben is az elődöntőig, f*ck knows..
Desamp meg az egész FR szövetség meg úgy amúgy nyaljon sót nyugodtan.. Elképesztő Benz mit megy a válogatottban is..
Persze a klubcsapatban mutatott dolgai miatt senki nem fogja rá mondani, hogy köze nem volt a focihoz, de hogy nincs/nem volt az a válogatott, ahova ne lehetett volna berakni, az nyilvánvaló. Csak így miattuk nincs vb címe, meg CR kárára lehet lenne EB címe is..
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Nem negatívumként/bántásként említem, csakis az eredményesség szempontjából: Nem baj, hogy Messihez hasonlóan Haaland is egy kicsit autista.
Ebben az esetben jól jön az, ha valaki egy adott dolgot ki tud maxolni. Ezek ketten olyanok, hogy a külvilág nem létezik.
Szerintem bárhol meglőné a góljait a norvég.
Ebben az esetben jól jön az, ha valaki egy adott dolgot ki tud maxolni. Ezek ketten olyanok, hogy a külvilág nem létezik.
Szerintem bárhol meglőné a góljait a norvég.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mind a 2 kell, és akkor végre vissza lehetne térni a kétcsatáros játékra, amit kb az ostoba tendenciák kiöltek a fociból az elmúlt 10-15 évben.
vajon miért hat minden meccs rakkolós nézhetetlen unalomhalmaznak a régi nagy meccsekhez képest...
vajon miért hat minden meccs rakkolós nézhetetlen unalomhalmaznak a régi nagy meccsekhez képest...
thereisonly1ronaldo
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ajj, ilyet énis lövök edzésen, ráadásul feldobott lasztiból..füst írta: https://www.instagram.com/reel/CTfFLsHD ... =copy_link
Hát ecsém, ha itt köt ki ez a vadállat, akkor kell a bánatnak Mbappé.
Azt hittem a válogatottban rúgott egy baszó gólt,de ez így komolytalan.
Az meg szubjektív,hogy kinek melyik játékos stílusa jön be, én mindkettő érkezése esetén örülnék,mint majom a farkának.