Konzolok
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konzolok
Sziasztok! Honnan érdemes most PS5-öt előrendelni? És szerintetek mennyi idő mire megjön?
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Északi szomszédoknál kb 220€.filatáska írta: Vásárolt/eladott valaki innen mostanában használt PS4-et? Slim, 1 TB, 2 controller, 3-4 éves, igazából csak az utolsó évben pörgött rendszeresen, szerintem egész jó állapotú, nem volt vele soha gondom.
Mi lehet a reális ár érte?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na igen, a kameranezet a nok legnagyobb ellensege. Foleg mikor kozben haladni kellett, celozni es loni is, hat ott jonehanyszor osszeszolalkoztunk. 2 vagy 3 resznel kontrollert is csereltunk, hogy addig en legyek a noi karakterrel, mert mar 20 perce benazott, kozbe meg engem felidegesitett. Mondjuk osszessegeben meglepoen ugyesen jatszott, plusz tobb reszre is o jott ra hamarabb, de azert a jatekidonkon meglatszott ez. TheVRek kijatszottak 11 ora alatt ahogy szamolgattam, nalunk ez saccra olyan 15 lehetett.TheBull6 írta:Nálunk mindketten rá voltunk függve rendesen. Voltak dolgok amik nekem nagyon mentek, meg voltak amik neki. Meg persze nála volt olyen is, amikor már a sírás kerülgette, hogy ez nem megy, meg stb. De szerencsére az ilyenek után mindig jött olyan szakasz, ahol meg ügyeskedhetett. Amúgy szerintem nehezen vettem volna rá, hogy játsszuk végig a játékot.Caraway írta: Pont 2 napja fejeztuk be mi is. Zsenialis, egyik legjobb jatek amivel valaha jatszottam. Rengeteg jatekmod es hatartalan kreativitas, egy hatalmas kaland az egesz. Konkretan baratnom jobban rafuggott mint en, pedig o nem nem szereti az xboxot es kb soha nem jatszott semmivel.
Ha ez tetszett, akkor a keszitok elozo jatekat, a Way Out-ot is ajanlom, de csak 5 ora hossza, es messze nem ilyen osszetett. Viszont en azt egyik haverommal jatszottam, tekintve hogy 2 bortonben levo csavorol szol.
Nem egy nagy ps-es, meg főleg nem szereti azt, amikor egyszerre kb 3-4 dolgot kell nyomni meg még a kamerát is forgatni. Az utolsó és egyetlen ilyen játék amivel játszott az a Detroit Become Human volt, azt mondjuk imádta, ki is platinázta.
Azon kívül a Gris, Unravelek amiket élvezni szokta, mert ott nem kell még a kamera nézetet is állítgatnia. Logikában viszont verhetetlen.
Way Out haverral megvolt nekem is. Imádtam azt is nagyon!
Overcooked 2-t akarom majd most megvenni, hátha azt is élvezné a hölgyemény.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az Overcooked-ok a legjobb játékok ever, imádtuk
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nálunk mindketten rá voltunk függve rendesen. Voltak dolgok amik nekem nagyon mentek, meg voltak amik neki. Meg persze nála volt olyen is, amikor már a sírás kerülgette, hogy ez nem megy, meg stb. De szerencsére az ilyenek után mindig jött olyan szakasz, ahol meg ügyeskedhetett. Amúgy szerintem nehezen vettem volna rá, hogy játsszuk végig a játékot.Caraway írta: Pont 2 napja fejeztuk be mi is. Zsenialis, egyik legjobb jatek amivel valaha jatszottam. Rengeteg jatekmod es hatartalan kreativitas, egy hatalmas kaland az egesz. Konkretan baratnom jobban rafuggott mint en, pedig o nem nem szereti az xboxot es kb soha nem jatszott semmivel.
Ha ez tetszett, akkor a keszitok elozo jatekat, a Way Out-ot is ajanlom, de csak 5 ora hossza, es messze nem ilyen osszetett. Viszont en azt egyik haverommal jatszottam, tekintve hogy 2 bortonben levo csavorol szol.
Nem egy nagy ps-es, meg főleg nem szereti azt, amikor egyszerre kb 3-4 dolgot kell nyomni meg még a kamerát is forgatni. Az utolsó és egyetlen ilyen játék amivel játszott az a Detroit Become Human volt, azt mondjuk imádta, ki is platinázta.
Azon kívül a Gris, Unravelek amiket élvezni szokta, mert ott nem kell még a kamera nézetet is állítgatnia. Logikában viszont verhetetlen.
Way Out haverral megvolt nekem is. Imádtam azt is nagyon!
Overcooked 2-t akarom majd most megvenni, hátha azt is élvezné a hölgyemény.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Pont 2 napja fejeztuk be mi is. Zsenialis, egyik legjobb jatek amivel valaha jatszottam. Rengeteg jatekmod es hatartalan kreativitas, egy hatalmas kaland az egesz. Konkretan baratnom jobban rafuggott mint en, pedig o nem nem szereti az xboxot es kb soha nem jatszott semmivel.TheBull6 írta: Lepörgettük asszonnyal karácsonykor/szilveszterkor az It Takes Two-t. Tyuuu gyerekek, valami csoda
Végére már kicsit bosszantó Dr. Hakim, a szexista könyv, de maga a játék nagyon egyben van. Minden pálya más, minden feladat más, mindig más képességek, más nézet, nagyon egyben van. Ajánlom mindenkinek, akár asszonnyal ha ért azért a konzolokhoz, akár egy haverral.
Lepörgettük asszonnyal karácsonykor/szilveszterkor az It Takes Two-t. Tyuuu gyerekek, valami csoda
Végére már kicsit bosszantó Dr. Hakim, a szexista könyv, de maga a játék nagyon egyben van. Minden pálya más, minden feladat más, mindig más képességek, más nézet, nagyon egyben van. Ajánlom mindenkinek, akár asszonnyal ha ért azért a konzolokhoz, akár egy haverral.
Vásárolt/eladott valaki innen mostanában használt PS4-et? Slim, 1 TB, 2 controller, 3-4 éves, igazából csak az utolsó évben pörgött rendszeresen, szerintem egész jó állapotú, nem volt vele soha gondom.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Sziasztok!
Új Xbox került a családba, és van hozzá két digitális játék kód formájában, amit nem szeretnénk felhasználni, így eladnám, ha van rá igény
FIFA 22 - 18.000 Ft
Ez a kód csak a játék Series X|S verzióját tartalmazza.
Cyberpunk 2077 - 10.000 Ft
Ez a játék viszont része a Smart Delivery szolgáltatásnak, tehát a kóddal megkapod a játék Xbox One valamint Xbox Series X|S verzióját is, és a rendszer mindig azt tölti le, amelyik a gépednek megfelel.
Akit érdekel kérem írjon privit!
Új Xbox került a családba, és van hozzá két digitális játék kód formájában, amit nem szeretnénk felhasználni, így eladnám, ha van rá igény
FIFA 22 - 18.000 Ft
Ez a kód csak a játék Series X|S verzióját tartalmazza.
Cyberpunk 2077 - 10.000 Ft
Ez a játék viszont része a Smart Delivery szolgáltatásnak, tehát a kóddal megkapod a játék Xbox One valamint Xbox Series X|S verzióját is, és a rendszer mindig azt tölti le, amelyik a gépednek megfelel.
Akit érdekel kérem írjon privit!
Köszi a tippet, 3 hét után hívtak is, jövő héten érkezik!dzsi91 írta: Én csak simán megrendeltem náluk és kb olyan 1 hónap után már hívtak is,hogy mehetek a gépért csak már nemvolt aktuális.
Meg lemezest rendeljem elő mindenki,digitalból sokkal kevesebb van így lassabban is halad a sor.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha esetleg valaki angliaban el, vagy van ismerose, aki tud segiteni, akkor a game shopban erdemes probalkozni. Nekem 3 nap alatt megjott, es arra a napra valami 15 db-ot kaptak kb, szoval nem en voltam az egyetlen szerencses. Ja, es szemelyesem mentem rakerdezni, mert online out of stock volt.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
filatáska írta:Milyen kapcsolatfelvételt javasolsz? Személyesen, telefonon, emailen keresztül? Vagy csak simán online rendeljem meg és bízzak benne, hogy "rövidesen" értesítenek?dzsi91 írta: Kecskeméti konzolkirály kb egy hónap alatt kihozta volna nekem a konzolt csak addig már beszereztem, szerintem érdemes megpróbálni ott mindenkinek.
Én csak simán megrendeltem náluk és kb olyan 1 hónap után már hívtak is,hogy mehetek a gépért csak már nemvolt aktuális.
Meg lemezest rendeljem elő mindenki,digitalból sokkal kevesebb van így lassabban is halad a sor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
ferni írta:https://youtu.be/wmAeXLxBC2Ereeed_ati írta: Kotor jön ps5re ès pc-re, na engem ezzel vennènek meg..
22:50től
TheVR Pisti teljesen ledobta a láncot a KOTORtól
GoW is elég patikán néz ki.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Elvileg a Sony Kozponti Szalonnal szokott lenni par darab keszleten, erdemes megereszteni egy telefont.
Milyen kapcsolatfelvételt javasolsz? Személyesen, telefonon, emailen keresztül? Vagy csak simán online rendeljem meg és bízzak benne, hogy "rövidesen" értesítenek?dzsi91 írta: Kecskeméti konzolkirály kb egy hónap alatt kihozta volna nekem a konzolt csak addig már beszereztem, szerintem érdemes megpróbálni ott mindenkinek.
https://youtu.be/wmAeXLxBC2Ereeed_ati írta: Kotor jön ps5re ès pc-re, na engem ezzel vennènek meg..
22:50től
TheVR Pisti teljesen ledobta a láncot a KOTORtól
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Kotor jön ps5re ès pc-re, na engem ezzel vennènek meg..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kecskeméti konzolkirály kb egy hónap alatt kihozta volna nekem a konzolt csak addig már beszereztem, szerintem érdemes megpróbálni ott mindenkinek.Donát írta:Én pont tegnap kérdeztem PlayIt Storeban az eladó srácoktól. Azt mondták, hogy már április előrendelőknek küldik ki a gépeket, és tippjük szerint szeptember, október magasságában utolérheti magát annyira a Sony, hogy kikerüljenek a gépek a boltok polcaira. Majd kiderül, h igazuk lesz-e, de ezt mondták.filatáska írta: PS5 készletek hogy állnak most? Hozzá lehet jutni üzletekben? Vagy előrendelésnél esetleg mi a várakozási idő nagyjából?
Nekem is elkezdett most viszketni a tenyerem, mert úgy alakult, hogy kell új tv a családba, és akkor már 4k-sat választottam. Szóval akkor már jó lenne alá valami. Bár azt még mindig nem tudom, hogy PS5-t vagy Series X-et vegyek. Mindegyik mellett szólnak érvek.
Én pc-s voltam eddig, meg nyilván továbbra is az vagyok mert másra is használom de ezek a ps exkluzív játékok más szint. Júluis óta van meg a ps5 azóta lement nekem a 2 pókember a horizon zero dawn ratchet clank és mellette még azért volt idő fifazni meg valhallazni meg crash bandicootozni kicsit.
Még csak most fogom elkezdeni a god of wart. És ezek többsége 2-3-4 éves játék nincs is mind felhúzva ps5-re még de egyszerűen brutálisan jók. Kár ,hogy nem gyerekkoromban tartott itt a technológia
Akinek van egy átlag pc-je/laptopja ami azért elgurítja a mai játékokat szerintem Ps-t válassza. Xbox címek úgyis megjelennek gépre is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sonyék igazi kcsgök
Benyitnak egy KOTOR remaket, azt jön az Insomniac Marvel duó, mindenki azt hiszi Spiderman, erre jön a Wolverine játék, majd miután mindeki letett a Spidermanről jön a trailer, behitetik, hogy Infamous 2 secig azt durr a pofádba bele a duplapóki
Elég jó eventet csináltak na
God of War Ragnarököt meg se említem inkább, hát hogy néz ki te uramatyám
Benyitnak egy KOTOR remaket, azt jön az Insomniac Marvel duó, mindenki azt hiszi Spiderman, erre jön a Wolverine játék, majd miután mindeki letett a Spidermanről jön a trailer, behitetik, hogy Infamous 2 secig azt durr a pofádba bele a duplapóki
Elég jó eventet csináltak na
God of War Ragnarököt meg se említem inkább, hát hogy néz ki te uramatyám
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én pont tegnap kérdeztem PlayIt Storeban az eladó srácoktól. Azt mondták, hogy már április előrendelőknek küldik ki a gépeket, és tippjük szerint szeptember, október magasságában utolérheti magát annyira a Sony, hogy kikerüljenek a gépek a boltok polcaira. Majd kiderül, h igazuk lesz-e, de ezt mondták.filatáska írta: PS5 készletek hogy állnak most? Hozzá lehet jutni üzletekben? Vagy előrendelésnél esetleg mi a várakozási idő nagyjából?
Nekem is elkezdett most viszketni a tenyerem, mert úgy alakult, hogy kell új tv a családba, és akkor már 4k-sat választottam. Szóval akkor már jó lenne alá valami. Bár azt még mindig nem tudom, hogy PS5-t vagy Series X-et vegyek. Mindegyik mellett szólnak érvek.