HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. szeptember 12., vasárnap 23:03
Nyáron írtam, hogy tőle szintlépést várok, azóta direkt semmit nem írtam vele kapcsolatban. Úgy néz ki bejött. És szerintem nem arról van szó, hogy megtanult lőni, cselezni, passzolni. Rengeteg mindent tanult ZZ-től, ez látszik a játékán, de az áldozatává is vált. Köztudott, hogy ZZ nagyon szigorú a fiatalokkal/kevésbé kiemelkedő játékosokkal, és elég könnyű volt nála elvágnia magát hosszabb rövidebb időre ezeknek a játékosoknak egy egy rosszabb produkció után. Én azt láttam Vinin, hogy túlizgulta a dolgokat. Annyira meg akart felelni, hogy rendre elbaszarintotta. Ez főként a kapura lövéseknél jött elő, mert a többit általában gondolkodás nélkül, ösztönből csinálta. Amint jött Carlo, azonnal kijelentette, hogy nála Vini alap és nagyon számol vele. Innen nekem egyértelmű volt, hogy ha a megfelelési kényszer elmúlik, akkor jönnie kell a jobb játéknak. Ez nem jelenti azt, hogy nem fog balfaszkodni, meg olyan erővel lőni, mint egy ovis, de az az izgulás/túlizgulás nem látszik rajta. Régebben is mondtam, hogy neki nagyon kellett volna 1-2 év egy gyengébb (holland, francia) bajnokságban. Remélem, hogy nem fog elszállni, de eddig hozza azt, amit várok tőle.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???