OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. szeptember 13., hétfő 11:09

Anthony írta: És őszintén azt kell mondjam Karácsony tényleg eléggé alkalmatlannak tűnik, az a tipikus szabadbölcsész, aki nem ért semmihez.
Kérdés az, hogy alkalmas vezetőt keresünk, vagy le akarjuk váltani Orbánt. Mert utóbbira Karácsony a legjobb fit még mindig az egész bagázsból. Ilyen tipikus balfaszok, elesett figurák működtek már jól a történelemben a diktátor karakter ellen, sőt Orbán is le lett már győzve így egyszer.

Jakab komolytalan, inkább egy karikatúra csak.
Dobrev meg Fegyőr említésre sem méltó :lol:
MZP általánosságban +1, de valahogy úgy képzelném el őt, hogy a következő 4 évre, ne közvetlen az Orbánék után a sártengerben fulladozzon majd.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 13., hétfő 10:24

Ha van olyan, aki veszélyt jelent a hatalmukra, azt ordas hazugságokkal levadásszák a médiájukkal, meg ráküldik a bede-féléket.
Ezek Finkelsteintől tanultak mindent, aki az egyik legkártékonyabb stratéga volt, világszinten. Semmitől nem riadnak vissza.

Semmiféle elszámoltatás nem történt, pedig jórészt amiatt kapták az első kétharmadot.
Az OBH a kezükben van, aminek joga van bármely ügyben kijelölni a bírákat, de a szektát még mindig lehet azzal hitegetni, hogy a kommer bírák a gátjai a felelősségre vonásnak.
Gyurcsány a legerősebb emberük, persze, hogy békén hagyták.

Magyarországon csak baloldali pártok, politikusok vannak, a Fidesz is az, némi ellenbaloldali retorikával. A balosok építeni meg nem igazán tudnak, rombolni viszont nagyon.

Semmi értelme szavazni.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. szeptember 13., hétfő 10:12

Marky írta:
A 2/3-ot igenylo dolgokat meg boven a valasztasok elott atnyomjak/atnyomtak, minden lenyegest kiprivatizaltak, ezert nekik boven eleg lesz az is, ha csak a kormanyzast megtarthatjak.
A valasztasi rendszer miatt egyebkent nem kizart egy ellenzeki 2/3 sem, de ehhez az kell, hogy olyan integrans szemely alljon Orbannal szemben, akire elmennek az emberek szavazni.
persze ez így van, de én hatalom szempontjából közelítettem meg a kérdést.
Budapest elvesztése is egy arcvesztés volt számukra, az önkormányzati választások is felértek azzal összességében, mert minimálisan de megingott a legyőzhetetlennek látszó kép.
OV egy hatalomcentrikus, mondhatni mániás ember képében tetszeleg mióta feltűnt a politikában.
És három kétharmaddal megnyert választás után ha most nem sikerülne, belül tombolna, és menne a párton belül a számonkérés.

Aztán lehet nincs igazam, és nekik mindegy.
A gazdasági hatalom a kezükben van, az alapítványokkal (tudom bonyolultabb a téma), az állami vagyon privatizálásával a politikai hatalmat elveszthetik, a gazdasági hatalmuk hosszútávon biztosított.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. szeptember 13., hétfő 10:05

Whiteheart írta:

... És ez neked hol fáj... Azon kívül h irigy vagy

És mi a garancia h a másik nem lenne rosszabb... Akik ugyanezt csinálják csak anélkül h hatalmon lennének

Egy szedett vetett banda aki csak azon tudnak megegyezni h utálják Orbánt nehogy azt hidd h nem fogják szétpusztítani az országot... És akkor már nem lesz vissza út
Remélem azért az nem egy komoly kérdés, hogy hol fáj az állam vagyonának magánkézbe történő kiszervezése. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 13., hétfő 10:01

csababarca írta: Hátha egy kicsit visszább venne az arcból a fidesz, mert pl nekem személy szerint ezzel van a legnagyobb bajom velük kapcsolatban.

A képmutatás, meg a hatalmas mellény.
Kicsit lehet letörné a szarvukat, ha nem dominálnák le a választásokat úgy, mint az előzőeket.
A 2/3-ot igenylo dolgokat meg boven a valasztasok elott atnyomjak/atnyomtak, minden lenyegest kiprivatizaltak, ezert nekik boven eleg lesz az is, ha csak a kormanyzast megtarthatjak.
A valasztasi rendszer miatt egyebkent nem kizart egy ellenzeki 2/3 sem, de ehhez az kell, hogy olyan integrans szemely alljon Orbannal szemben, akire elmennek az emberek szavazni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 13., hétfő 9:55

Reszemrol MZP vagy otthon maradok ujra. Ketszinu komcsit gyengebb kepessegu ketszinu komcsira cserelni semmi ertelme. Plane annak tukreben, hogy szvsz nem is valodi celjuk a kormanyvaltas, az csak a humbug.

Erdemes megnezni a Vonaval keszult interjujat, oriasi hianycikk a faszi a politikai- es kozbeszedben. De mivel nem az a programja hogy orban egy geci, nem sokaig fog jutni sajnos.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. szeptember 13., hétfő 9:53

Lamentálhatunk amúgy, hogy ki lenne jobb mint a fidesz, ki nem, stb.
De szerintem a lényeg, hogy én pl már egy szorosabb választásnak is tudnék örülni, ne legyen kétharmad, stb.
Hátha egy kicsit visszább venne az arcból a fidesz, mert pl nekem személy szerint ezzel van a legnagyobb bajom velük kapcsolatban.

A képmutatás, meg a hatalmas mellény.
Kicsit lehet letörné a szarvukat, ha nem dominálnák le a választásokat úgy, mint az előzőeket.

Szerintem attól nem kell félni, hogy kormányváltás lesz, és az ellenzék tönkreteszi az országot, nem fognak oda kerülni, erre 1% esélyt látok.
Reális esélye az ellenzéknek a kétharmad megakadályozására van, szerintem. Bár ez sem olyan egyértelmű.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. szeptember 13., hétfő 9:27

Karácsony engem is borzalmasan irritál, nagyon kétszínű ember és egyértelműen az mszp kis háziállata. A fővárosi cégek vezetői pozíciójába telipumpálta mszps meg dks haverokkal.

Fekete Győr andrás borzalmas, egy interjúra nem tud felkészülni és ez a szavazókért úgy teszek, mintha érdekel a válogatott...háát.

Jakab, Dobrev szóra sem érdemes.

Márky pedig valóban azért a legjobb amit írtatok. Nem csicskája senkinek, a centrumhoz tartozik...ismeri a versenyszférát mert dolgozott is benne és a végzettsége nem egy mekis szak. Csak akkor megyek szavazni ha ő lesz a közös miniszterelnök jelölt. Ha nem..hát akkor nekem jó lesz a fidesz is. Fidesz 2-re nem pazarlom az időt (és a fideszre sem)

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. szeptember 13., hétfő 9:23

blekk13 írta: Aki a fideszre szavaz az meg is erdemli a sorsat az biztos :-@ Korrupt,kizsakmanyolo rendszer. Mindent maguknak akarnak, minden “palyazatot” lölő cegei nyernek, lopnak pofatlanul. Nem veletlen hogy meszaros lett az orszag leggazdagabb embere par ev alatt. Az osszes fidesz vezetot bortonbe kellene zarni, ettol mar barki jobb lehet, nem igaz h az emberek nem latjak amit a fidesz ebben az orszagban csinal…Szamomra ez mindig hihetetlen marad, foleg hogy fiatalok hogy szavazhatnak rajuk,vicc.
... És ez neked hol fáj... Azon kívül h irigy vagy

És mi a garancia h a másik nem lenne rosszabb... Akik ugyanezt csinálják csak anélkül h hatalmon lennének

Egy szedett vetett banda aki csak azon tudnak megegyezni h utálják Orbánt nehogy azt hidd h nem fogják szétpusztítani az országot... És akkor már nem lesz vissza út

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 13., hétfő 9:09

Ígérgetni mindegyik tud, de egyedül Márky Zay az, akinek el is hiszem, amit mond, ő az egyedüli akit hitelesnek tartok, elég sok beszélgetést néztem már vele, nem csak a "vita" alapján gondolom ezt.

Jakab egy bohóc, játssza a szegény nép gyermekét, meg a nagy szabadságharcost, sofőrrel, meg több milliós fizetéssel.. (Ettől függetlenül bírom az elkattanásait, jó hogy néha csinálja a showt, de miniszterelnöknek nem akarom látni)

Dobrev nagyon szóra sem érdemes, nálam akinek bármi köze van gyurcsányhoz, az említésre sem méltó, át is tekertem folyamatosan, még csak kíváncsi sem vagyok rá.

Fekete Győr Andrással is így tettem, mivel ő a partizánban bizonyította, hogy egy interjúra sem tud felkészülni, akkor hogyan tudna egy ország vezetésére?

KArigerinek meg az egész megjelenése irritál engem, ahogy mutogat a beszélgetés közben, valahogy azt látom és érzem rajta, hogy ugyan nyomja kimérten és már-már hibátlanul a szövegét, de közben mégsem gondolja azt komolyan, mintha egy betanult színészkedést látnék csak.
Picit gyurcsány jut eszembe róla és az nagyon nem jó, na nem azért mert a fidesz összegyurcsányozta.., aztán lehet, hogy már tudat alatt sikerült nekik..? :D

blekk13
Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 13., hétfő 8:48

'shutterisland írta: en valamiert jakabban latom azt, hogy elegge fel tudna tuzelni a nepet a szavazasra es a kormanyvalto hangulatot felizzitani.
neki adnam a legtobb eselyt viktorunk ellen.
kar, hogy nem lehet ugy, hogy o lemeccseli es MZP ul a tronra. :mrgreen:
Igen. Talan ő lenne a legjobb.
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 13., hétfő 8:36

csababarca írta: Én Karácsonyt nem tudom feldolgozni, hiába vagyok ellenzéki.
Megverte Tarlóst, megkapta a mandátumot, majd beáll miniszterelnök jelöltnek. Nekem már ez eleve nem szimpatikus, hogy kapott egy megbízatást, amit ki kellene töltenie mondjuk, és annak szentelni az idejét, ehelyett ezzel van elfoglalva.
Pontosan.
Nemrég volt az indexen egy interjú Miskolc polgármesterével, ő nagyon szimpi volt, elmondta hogy őt nem azért választották meg az emberek, hogy a kormánnyal harcoljon, hanem azért, hogy vezesse a várost és ne próbáljon mindenből politikai kampányt csinálni. Teljesen igaza van.

És őszintén azt kell mondjam Karácsony tényleg eléggé alkalmatlannak tűnik, az a tipikus szabadbölcsész, aki nem ért semmihez.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 13., hétfő 8:24

en valamiert jakabban latom azt, hogy elegge fel tudna tuzelni a nepet a szavazasra es a kormanyvalto hangulatot felizzitani.
neki adnam a legtobb eselyt viktorunk ellen.
kar, hogy nem lehet ugy, hogy o lemeccseli es MZP ul a tronra. :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 13., hétfő 8:15

MZP az egyetlen jelolt, akivel a Fidesz nem tudna mit kezdeni. Ot nem lehet libsizni, Gyurcsanyozni, buzizni, mert o az a politikus, akinek egy normalis, jobb-kozep Fideszben lenne a helye. Szerintem tole konkretan felnek is a Lendvay utcaban, mert o siman elviszi a Fideszbol kibrandult konzervativok es ertelmisegiek szavazatat.

A tobbi jelolttel ugyanott vagyunk, gennyes tus es redvas szendvics….

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. szeptember 13., hétfő 8:06

blekk13 írta: Aki a fideszre szavaz az meg is erdemli a sorsat az biztos :-@ Korrupt,kizsakmanyolo rendszer. Mindent maguknak akarnak, minden “palyazatot” lölő cegei nyernek, lopnak pofatlanul. Nem veletlen hogy meszaros lett az orszag leggazdagabb embere par ev alatt. Az osszes fidesz vezetot bortonbe kellene zarni, ettol mar barki jobb lehet, nem igaz h az emberek nem latjak amit a fidesz ebben az orszagban csinal…Szamomra ez mindig hihetetlen marad, foleg hogy fiatalok hogy szavazhatnak rajuk,vicc.
igazából még amire pályáznak Lölő cégei, annak is csak töredékét nyerik meg :D
egyébként érdekes volt ez a programbemutató csevegés, lehetett látni kiben van potenciál és ki a bólogató mókus
Péter érdekes egyéniség, viszont ha odakerülne a tűz közelébe pár hét alatt vége lenne hála a karaktergyilkosságnak, ez már nem Hódmezővásárhely szint
fernivel valamilyen szinten egyetértek, sztem egy szivárvány koalíció életképtelen lenne, rövid távon új választások lennének... :x láthatjuk több európai országban is, ahol több kormányzó párt van a kelleténél és csak érdekből állnak össze, ott nem tart sokáig, lásd romániát hogy csak a legfrissebbet említsem
nekem a gazdaságpolitikájuk sem szimpatikus (már amit lehet belőle ismerni), eddig csak az ígérgetések mennek, de hogy a másik oldalán a serpenyőnek mi van, arról nem szól a fáma
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

blekk13
Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 13., hétfő 7:45

Aki a fideszre szavaz az meg is erdemli a sorsat az biztos :-@ Korrupt,kizsakmanyolo rendszer. Mindent maguknak akarnak, minden “palyazatot” lölő cegei nyernek, lopnak pofatlanul. Nem veletlen hogy meszaros lett az orszag leggazdagabb embere par ev alatt. Az osszes fidesz vezetot bortonbe kellene zarni, ettol mar barki jobb lehet, nem igaz h az emberek nem latjak amit a fidesz ebben az orszagban csinal…Szamomra ez mindig hihetetlen marad, foleg hogy fiatalok hogy szavazhatnak rajuk,vicc.
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 13., hétfő 7:26

Vicc még mindig ez az ellenzék.
Tartom többet ártanának, mint használnának, ha leváltanák a Fideszt, életképtelenek.

Karácsony is... Sztem ha nem lett volna a Borkai-botrány fixen marad a Tarlós és amit az autós közlekedéssel művelt karigeri lehet jobban jártunk volna :lol: :lol: :lol:

Örülnék ha lenne más opció, de nincs jelenleg.

Pedig aztán magamhoz képest elég sok politikába futok bele, ZShowtime összes interjúját végignéztem az ellenzéki jelöltekkel, pár partizánt is, a legújabb Fegyőt is, de nagy nulla az egész, MZP egyedül aki hiteles, fedhetetlen és bizonyított is már "kistételben", de ő nagyon kishal.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. szeptember 13., hétfő 6:59

Márky zaynak semmi eselye. ha lenne akkor az azt jelentene, hogy az emberek megeredtek a politikahoz..de errol nincs szo

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. szeptember 13., hétfő 0:22

Én Karácsonyt nem tudom feldolgozni, hiába vagyok ellenzéki.
Megverte Tarlóst, megkapta a mandátumot, majd beáll miniszterelnök jelöltnek. Nekem már ez eleve nem szimpatikus, hogy kapott egy megbízatást, amit ki kellene töltenie mondjuk, és annak szentelni az idejét, ehelyett ezzel van elfoglalva.

Jakab olyan mint Toroczkai, próbál a nép gyermeke lenni, tömegre hatni, több kevesebb sikerrel. Mindkettő bohóc a szememben.

Dobrev ha nem Gyurcsány felesége lenne, akkor lenne esélye talán. De ha nem lenne Gyurcsány felesége, akkor meg nem kerülne oda a fazékhoz:D

Nekem Márki-Zay a favoritom, bármikor néztem, hallgattam, egy értelmes, összetett mondatokban kommunikálni képes (igen ez nagy szó a Semjének, Jakabok, Duró Dórák világában), hiteles személynek tűnik. Tapasztalata is van városvezetésben pl, elég jól csinálja, a fidesz se nagyon talál fogást rajta, bár ha hivatalosan ő nyerné ezt az előválasztást, már másnap reggel a NER leuralná a médiát azzal, hogy amúgy Feri eltitkolt testvére, Sorostól született ráadásul a CEU könyvtárában, stb.
Ömlene a nyakába a szar nagyon gyorsan:D

Most azért nem ömlik, mert el vannak foglalva hogy 99% Gyurcsány a Karácsony, gondolom Dobrev a 100% Gyurcsány.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 13., hétfő 0:09

Valóban nem volt "vita", de azért jó volt látni, újra kaptunk egy kis szeletet a demokráciából, rég volt ilyen. Sajnálom, hogy lefölözték a Partizánt, megérdemelte volna GM, de így hátha több ember látta mennyire jó jelölt MZP.

Amugy engem mar az is meglepett, hogy Marky-Zay ennyi szavazatot ossze tudott gyujteni( illetve youtubot figyelve meglepoen sok a tamogatoja), szerintem ha valami csoda folytan betudna jutni a masodik forduloba, akkor valos eselye lehetne a gyozelemre.
Titkon amúgy reménykedek benne, hogy bejut a második körbe, mert szinte minden ismerősöm rá fog szavazni. Elég jó sajtója van a fiataloknál, szinte mindenki hitelesnek tartja, nem nagyon lehet belekötni. Hmvhelyen is eléggé ül amit csinál, megverte Lázárt, megfelelően nyitott, ugyanakkor konzervatív. Pontosan egy ilyen ember kell.
legalabb beleallt a Hadhazy - Toth Csaba konfliktusba.
Karácsony ott mekkorát sunnyogott? :lol: Túlzás ez a Stop Karácsony kampány, de tényleg mintha egy önálló gondolata nem lenne az embernek. Ott is valószínűleg rá lett szólva, hogy te most beállsz a Csabi mögé, mert együtt már nyertünk egyszer. Tóth Csabával kampányolni.. :lol: rosszabb mint a fideszesek
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: