Vinícius Junior - 7
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Esetleg új barátnő/szakítás?
Emlékszem Cassanonak volt egy jó tavasza miután elment tőlünk a Sampba, összejött egy jánnyal az meg rendbeszedte kicsit (már amennyire nála ez lehetőség volt egyáltalán )..
Mindegy, ez a Vini ez most jó a csapatnak, persze ha valami szűk meccsen mondjuk benne marad a lábában a gól, akkor kapja majd az ívet újra, de azt majd akkor..
Emlékszem Cassanonak volt egy jó tavasza miután elment tőlünk a Sampba, összejött egy jánnyal az meg rendbeszedte kicsit (már amennyire nála ez lehetőség volt egyáltalán )..
Mindegy, ez a Vini ez most jó a csapatnak, persze ha valami szűk meccsen mondjuk benne marad a lábában a gól, akkor kapja majd az ívet újra, de azt majd akkor..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Soha nem felejtem el a Karimnak sarokkal lekészített zsugáját.___Samy___ írta: Azert azt tegyuk hozza, hogy az igazi nolook passz az az, amit Guti tolt. A tobbi csak bohockodas.
Offból ki.
Carlo raszólt Vinire hogy nem kell annyit cipelni a labdát, csak ennyi volt s baj?
Befejezésnél nagyon tetszett hogy végre kivárt, nem kapkodott, szépen elgurította. Tizit ahogy összehozta parádé.
Keep going boy
- ___Samy___
Azert azt tegyuk hozza, hogy az igazi nolook passz az az, amit Guti tolt. A tobbi csak bohockodas.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
Engem a nolook meg a bicikli meg a többi nem is érdekel annyira, de Carlo 2 hét alatt megtanította lőni ezt a gyereket. Hát eddig hova rugdosta a helyzeteit, most meg kb. minden lövése kaput talál, én nem is értem...
Gólöröm meg 200IQ volt Covid közepén, nem tudom spanyoloknál mi a szabály, csak védett mehet stadionba? Maszkokból kiindulva nem hiszem.
Gólöröm meg 200IQ volt Covid közepén, nem tudom spanyoloknál mi a szabály, csak védett mehet stadionba? Maszkokból kiindulva nem hiszem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Nagyon remélem hogy folyamatosan fejlődni fog mint ahogy most látszik.
Én csipázom a gyereket.Szivét lelkét kiteszi a pályára.
A gólöröme meg epic volt.Végre egy ilyen gólöröm.
Szétszedték egyből a drukkerek.
Én csipázom a gyereket.Szivét lelkét kiteszi a pályára.
A gólöröme meg epic volt.Végre egy ilyen gólöröm.
Szétszedték egyből a drukkerek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Egyetértek, semmivel nincs benne több rizikó mint egy sima passzban. Ronaldinhonak néha elhittem, úgy emlékszem ő néha tényleg nem nézett oda.RealMadridFanatic írta:Raadasul a leggagyibb "trukk" ebben a formaban. Jol megenezem hova megy a tars, aztan elkapom a fejem... Ez semmi, bazari majom produkcio. Akkor nagy dolog a nolook passz, ha periferian latod a tarsat, de nem nezel oda telibe, csak megy a passz.Realista24 írta: Amúgy ettől a nolooktól miért vagytok ki ennyire?
Majdnem minden meccsen csinálja.
- ___Samy___
Keci, hát a góljánál mi volt az a befejezés?? A korábbi években ezeket rendre a kapusba rúgta, vagy mellé, vagy egyszerűen összeesett mielőtt labdába rúgott volna.
Eddig ez így nagyon penge, így tovább!
Eddig ez így nagyon penge, így tovább!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealMadridFanatic
Ja, felreertes ne essek, Vinivel nekem sokkal kevesebb bajom van, mint a forum nagy reszenek. A nolook passzt altalanossagban irtan, akkor sem szerettem amikor Ronaldinho csinalta.
Vincsenzo hasznos elem tud lenni, le kell tisztitani a jatekat a sallangtol, de 2-3 golos elonyben ha kicsit a kozonsegnek is jatszik (anelkul, hogy az ellenfelet alazna), az nalam plusz. Ugy tunt, hogy a publikum is vevo ra.
Vincsenzo hasznos elem tud lenni, le kell tisztitani a jatekat a sallangtol, de 2-3 golos elonyben ha kicsit a kozonsegnek is jatszik (anelkul, hogy az ellenfelet alazna), az nalam plusz. Ugy tunt, hogy a publikum is vevo ra.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem vagyok ki tőle és nem vagyok oda se érte.RealMadridFanatic írta:Raadasul a leggagyibb "trukk" ebben a formaban. Jol megenezem hova megy a tars, aztan elkapom a fejem... Ez semmi, bazari majom produkcio. Akkor nagy dolog a nolook passz, ha periferian latod a tarsat, de nem nezel oda telibe, csak megy a passz.Realista24 írta: Amúgy ettől a nolooktól miért vagytok ki ennyire?
Mókásan nézett ki, meg vicces volt, ahogy belazult és elkezdett variálni, meg trükközni.
Valahogy nem tudom szegényt teljesen komolyan venni, de ha fejlődik a befejezéseknél és hasznos lesz(jelenleg az), akkor egy szavam se lesz. Sőt vicces lesz és hasznos is, akkor az külön jó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pluszegy.Yazid írta:ha hozza ezt a teljesítményt konstans felőlem brékelhet is a fején, nagyon hasznos be kell lássuk pedig herótom van a faszitólRealMadridFanatic írta:
Raadasul a leggagyibb "trukk" ebben a formaban. Jol megenezem hova megy a tars, aztan elkapom a fejem... Ez semmi, bazari majom produkcio. Akkor nagy dolog a nolook passz, ha periferian latod a tarsat, de nem nezel oda telibe, csak megy a passz.
Ez az állok a vedovel szemben, habiszti körzes a lábbal... Látszik hogy Neymar a példaképe.
Viszont tegnap olyan hasznos volt, mint még soha.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha hozza ezt a teljesítményt konstans felőlem brékelhet is a fején, nagyon hasznos be kell lássuk pedig herótom van a faszitólRealMadridFanatic írta:Raadasul a leggagyibb "trukk" ebben a formaban. Jol megenezem hova megy a tars, aztan elkapom a fejem... Ez semmi, bazari majom produkcio. Akkor nagy dolog a nolook passz, ha periferian latod a tarsat, de nem nezel oda telibe, csak megy a passz.Realista24 írta: Amúgy ettől a nolooktól miért vagytok ki ennyire?
- RealMadridFanatic
Raadasul a leggagyibb "trukk" ebben a formaban. Jol megenezem hova megy a tars, aztan elkapom a fejem... Ez semmi, bazari majom produkcio. Akkor nagy dolog a nolook passz, ha periferian latod a tarsat, de nem nezel oda telibe, csak megy a passz.Realista24 írta: Amúgy ettől a nolooktól miért vagytok ki ennyire?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hehe visszatért és levette az átkot.Remy írta: Mi lett ezzel a gyerekkel?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy ettől a nolooktól miért vagytok ki ennyire?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ezt a noloookot ezt lementem VHS-re és elrakom a nagyok közé.
Tök durva lenne, ha elkezdene focizni.
Nagy taktikus ez a perezfater amúgy. Mindenkit altat itt, hogy neki bappe kell aztán tuti ő mondta a végén aladdinnak, hogy nem kőő, mert van nekünk a vinyó. Riszpekt
Ment a fax vinyónak augusztus végén, hogy figyelj akkor következő szezonban focini kellene meg nolúkozni.
Tök durva lenne, ha elkezdene focizni.
Nagy taktikus ez a perezfater amúgy. Mindenkit altat itt, hogy neki bappe kell aztán tuti ő mondta a végén aladdinnak, hogy nem kőő, mert van nekünk a vinyó. Riszpekt
Ment a fax vinyónak augusztus végén, hogy figyelj akkor következő szezonban focini kellene meg nolúkozni.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Mintha plusz egy jól sikerült új igazolásunk lenne. Ezek szerint az adottságok megvoltak, de dolgozni kellett rajta rendesen a stábnak, de úgy néz ki, megéri a pénzét. Ki van cserélve a gyerek. Ez már nem véletlen.
Az a baj, hogy Rodrygo meg ugyanezt mutatja be visszafelé. Pedig nekem elsőre ő tűnt komplettebb játékosnak.
Az a baj, hogy Rodrygo meg ugyanezt mutatja be visszafelé. Pedig nekem elsőre ő tűnt komplettebb játékosnak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Nyáron írtam, hogy tőle szintlépést várok, azóta direkt semmit nem írtam vele kapcsolatban. Úgy néz ki bejött. És szerintem nem arról van szó, hogy megtanult lőni, cselezni, passzolni. Rengeteg mindent tanult ZZ-től, ez látszik a játékán, de az áldozatává is vált. Köztudott, hogy ZZ nagyon szigorú a fiatalokkal/kevésbé kiemelkedő játékosokkal, és elég könnyű volt nála elvágnia magát hosszabb rövidebb időre ezeknek a játékosoknak egy egy rosszabb produkció után. Én azt láttam Vinin, hogy túlizgulta a dolgokat. Annyira meg akart felelni, hogy rendre elbaszarintotta. Ez főként a kapura lövéseknél jött elő, mert a többit általában gondolkodás nélkül, ösztönből csinálta. Amint jött Carlo, azonnal kijelentette, hogy nála Vini alap és nagyon számol vele. Innen nekem egyértelmű volt, hogy ha a megfelelési kényszer elmúlik, akkor jönnie kell a jobb játéknak. Ez nem jelenti azt, hogy nem fog balfaszkodni, meg olyan erővel lőni, mint egy ovis, de az az izgulás/túlizgulás nem látszik rajta. Régebben is mondtam, hogy neki nagyon kellett volna 1-2 év egy gyengébb (holland, francia) bajnokságban. Remélem, hogy nem fog elszállni, de eddig hozza azt, amit várok tőle.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Legjobban a golorome tetszett.
Sosem ertettem egy ket hidegrazos gol utan hogy nem rohannak a nezoterbe a jatekosok.
Tavaly nagyon bantottam de eskuszom kezdek megenyhulni
Sosem ertettem egy ket hidegrazos gol utan hogy nem rohannak a nezoterbe a jatekosok.
Tavaly nagyon bantottam de eskuszom kezdek megenyhulni
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
Anyámra mondom, végre nem ellenünk játszik
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Tényleg durva mi van vele. 4 gól 4 meccs alatt, dafuq.