Hála a jó Istennek mindennemű dugót elkerültem. Pedig picit félem a vasárnapi naptól. A börzén az egyik srác is a telefonban azt mondta valakinek, hogy Érd felé vagy valamerre kerülni akarnak, nem akarnak a belvárosba.kistari írta: Rengeteg utcában tilos volt a parkolás szombat-vasárnap, a pápai látogatás miatt. Fél 2-kor mentem Pestre az M3-ason, durva volt látni, hogy a Pestről kimenő forgalom teljesen le volt zárva az autópályán. Minden lehajtó zárva, felüljàrókon rendőrök.
Én teljesen bementem a Parlamenthez kocsival, konkrétan az Akadémia utcába álltam meg. Ott és az abból nyíló utcák jóformán full üresek voltak, de ahogy sétáltam visszafelé az Erzsébet tér felé, ott is rengeteg parkolóhely volt jobbra-balra. De gondolom csak ezen a környéken, mert Kispesten, KÖKI környékén voltam, a KMO-ban arrafelé nem sok szabad hely volt, csak egy lakótelepen.
Azért van minden 2.-3.embernek hatalmas x3-4-5-6os BMW-je (de láttam már x8ast is), Q4-5-6 audija és SUV terepjárója a feneke alatt. Azért építkezik mindenféle "átlagember". Menetrendszerűen újítják fel az iskolákat, templomokat, épületeket, utakat. Az ország nincs szétpusztítva, max egy-egy szférája.blekk13 írta: Egyebkent ezt az orszagot mar nem kell szetpusztitani sajnos…Mar szetvan.