Elektronika
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Google fiókba nem jelentkeztem be azóta sem Xiaomi, Messengeren volt indítva az utolsó hívás, ha az segít valamit, vagy akármit belőle ki lehet hozni, hogy egy utolsó helymeghatározás esetleg.
Már inkább visszavontam volna a dolgot, mert úgy látszik érdekesebb az esetem. Nem ez a lényeg. Lehet reménykedni akármiben is, vagy próbálkozni valahol van értelme?
Már inkább visszavontam volna a dolgot, mert úgy látszik érdekesebb az esetem. Nem ez a lényeg. Lehet reménykedni akármiben is, vagy próbálkozni valahol van értelme?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- RealMadridFanatic
Nem akarok vajkalni a friss sebben, de miert kellene feljelentest tenni, ha nem tamadtak meg?
Tudom, hogy pont ezt irtad, de a felvetest sem ertem.
Tudom, hogy pont ezt irtad, de a felvetest sem ertem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szóval nem akarok írni róla többet, rendőröktől utána érdeklődtem, mert erre laknak felém ketten, nincs miért feljelentést tenni, nincs komolyabb sérülésem, felesleges ügyet indítani, de ha kell jön egy mentő vagy akármi. Szóval nem miattuk lesz megtalálva sem keresve.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
Megpróbáltam leírni, de inkább visszavontam amilyen előzmények vannak itt, hogy nem mindig lehet őszintén leírni egy-egy esetet. Eltűnt beljebb egy erdős részen a telefonom, ami jelezte, hogy 30 másodperc múlva kikapcsol, világítani próbáltam, rosszul léptem, és akkorát estem, hogy kiesett kb 5 perc az életemből. Nem vagyok drogos se elmebeteg. Rettegve kerestem a sötétben, hogy tudjam legalább mennyi idő telhetett el, de semmi, minden kiesett. Futottam hazafelé, ne kérdezzétek a pontos helyet, és a lakásba érve egyből hívtam mindenkit laptopon. Nem támadtak meg, 120000 forint, lakáskulcs, powerbank, az összes személyes iratom nálam volt. Meg is van, kivéve a telefont. Leesett egy mély árokba valahol, értsük így a sztorit, száraz hely, és full káosz, sötét volt és rettentő halálfélelmem.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért 100% hogy senki nem találta meg?lordgabi írta: Nagyon sürgős, segítsetek kérlek. Egy erdős szakasznál itt a 16. Kerületben elvesztettem tegnap a telefonomat. Xiaomi Mi 9. Minden egyes adat itt van nálam, 100%, hogy senki nem találta meg. Lemerült már akkor, amikor nálam volt még.
Rengeteg személyes dolog van rajta, fontos adatok, 110 GB fájl, telefonszámok, szóval érthető. Két SIM kártya benne. Akármit fizetek érte, ha van lehetőség rá, hogy be lehetne mérni a helyzetét, de kiinduló pontom sincs, már éjszaka is elkezdtem keresni, és majdnem eltévedés lett belőle és egy jó nagy esés... Szóval minden segítséget elfogadok.
Ukrajnában lett vásárolva. Az édesapámét ellopták 4 hónapja, de a leadott adatai alapján megtalálták 2 héten belül, van egy ismerős nyomozó odahaza, most is arról a telóról gépelek, ők mentek érte, de használták ugye folyamatosan, ez pedig ki van kapcsolva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
Nagyon sürgős, segítsetek kérlek. Egy erdős szakasznál itt a 16. Kerületben elvesztettem tegnap a telefonomat. Xiaomi Mi 9. Minden egyes adat itt van nálam, 100%, hogy senki nem találta meg. Lemerült már akkor, amikor nálam volt még.
Rengeteg személyes dolog van rajta, fontos adatok, 110 GB fájl, telefonszámok, szóval érthető. Két SIM kártya benne. Akármit fizetek érte, ha van lehetőség rá, hogy be lehetne mérni a helyzetét, de kiinduló pontom sincs, már éjszaka is elkezdtem keresni, és majdnem eltévedés lett belőle és egy jó nagy esés... Szóval minden segítséget elfogadok.
Ukrajnában lett vásárolva. Az édesapámét ellopták 4 hónapja, de a leadott adatai alapján megtalálták 2 héten belül, van egy ismerős nyomozó odahaza, most is arról a telóról gépelek, ők mentek érte, de használták ugye folyamatosan, ez pedig ki van kapcsolva.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- h3x0r
Külön helység a konyha, nem gond a zajszint.ANDS írta: Ha számít a zajszint, akkor nézd végig, hány dB- t adnak meg.
Én simán megvenném a Beko- t is, ha lehet garancia hosszabbítással.
Kb. 5 évet mondanak az eladók, amennyit ezek kibírnak.
A Gorenje szvsz fagyasztó- mélyhűtő.
A gorenjenel írja, hogy Fagyasztó nélküli hűtőszekrény: Igen
Volt egy Bosch szélesített, ami bejött, az ára sem volt vészes, csak nem fért volna be az ajtónkiserik írta: Nekünk LG szélesített van. Baromi nagy és eddig nagyon bevált.
Nekünk LG szélesített van. Baromi nagy és eddig nagyon bevált.h3x0r írta: Huto vasarlasban tudnatok segiteni? Viszonylag nagy legyen, fagyaszto nem kell. Ezek kozul melyiket valasztanatok?
Beko RSSE445K31XBN
120k
Heinner HF-V401NFXF+
130k
Gorenje R6192FX
150k
Electrolux LRT5MF38U0
180k
Liebherr K 4220
213k
szerk.: elso nezesre a gorenje tunik szimpatikusnak, electroluxos suto nagyon bevalt, de nem tudom hutoben mennyire jok. haverom nagyon dicserte a liebherr hutoket, de az olcsobb darabokban is olyan jok?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- h3x0r
Huto vasarlasban tudnatok segiteni? Viszonylag nagy legyen, fagyaszto nem kell. Ezek kozul melyiket valasztanatok?
Beko RSSE445K31XBN
120k
Heinner HF-V401NFXF+
130k
Gorenje R6192FX
150k
Electrolux LRT5MF38U0
180k
Liebherr K 4220
213k
szerk.: elso nezesre a gorenje tunik szimpatikusnak, electroluxos suto nagyon bevalt, de nem tudom hutoben mennyire jok. haverom nagyon dicserte a liebherr hutoket, de az olcsobb darabokban is olyan jok?
Beko RSSE445K31XBN
120k
Heinner HF-V401NFXF+
130k
Gorenje R6192FX
150k
Electrolux LRT5MF38U0
180k
Liebherr K 4220
213k
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
1 évig használtam Huawei GT 2. ár-érték arányban verhetetlen!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
Az elsot az emag forgalmazza, a masodikat valami Focuscamera webáruház. Az viszont biztos, hogy ennek az oranak 40-45k korul van a piaci ara.MyStiQ írta: Sziasztok!
Villámkérdés, hátha valaki tud segíteni.
Mi a különbség a két okosóra között?
1: https://www.emag.hu/honor-magic-watch-2 ... /DQB1QGBBM
2: https://www.emag.hu/honor-watch-magic-2 ... /D3F12WBBM
17.000 Ft az eltérés, a Minos szót látom, csak nem tudom az mit takar, mivel "butább"...
En egy Huawei Watch GT 2-vel szemezgetek, a barna szijas verziorol eszembe jut egy regi oram. Igy ahogy gyorsan vegig futottam, tudasra hasonlo, mint a watch magic 2. (Lehet hogy vegul a GT 2 Pro verzio lesz, csak mostanaban nem volt idom osszehasonlito videokat nezni meg ilyesmi)
Sziasztok!
17.000 Ft az eltérés, a Minos szót látom, csak nem tudom az mit takar, mivel "butább"...
- h3x0r
- 10+ eve van egy Braun botmixerem melle egy aprito resszel, amire ra lehet szerelni a gepetSüti írta: Srácok, konyhában jártas arcoktól kérdezném elsősorban. Aprító/turmix/daraboló multifunkciós valamit keresnék, nem tudom, hogy egyáltalán lehet e ezt mind 1 géppel letudni, de hátha.
- Vannak ezek a tetőt lenyomós aprítók, amibe kb bármit lehet aprítani, sajtot, magvakat, diót, stb.
- Vannak az álló turmixgépek, amikbe meg lehetne csinálni a fehérje shake-t (nem igazán csípem a shakerem), meg turmixot, meg ilyesmit.
A kettő kombinációját van ami tudja? Az álló turmixgépek esetleg viszik azt, amit az aprítók, ill fordítva?
- allo turmixgepbol valami no name markat hasznaltam (ez amelyiknek a teteje mintha egy kancso lenne), majd vettem egy Bosch MMBM401W gepet. Smoothieknak nagyon jo, gyors, fagyasztott gyumolcsokkel is elboldogul. Van hozza 2 kulacs, ahogy kesz vagy, mar dobhatod is be a taskaba, csak a keseket kell nagyjabol 10 masodperc alatt elmosni. Egyetlen hatranya a "kancsós" tipussal szemben, hogy palacsinta tesztat nem lehet benne keverni, ugyhogy kemeny 4 ezer forintert vettem egy star light kezi mixert is.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De jó, szerintem nagyon be fog jönni. Mi imádjuk, főleg a gyorsaság, akadásmentesség miatt. Mi már mindent csak azon nézünk.sebydani írta:Na a vétel mellett döntöttünk. Az idei kiadás 4K verzióját vettük, a nagyobb tárhellyel mert ott már alig volt különbség. Még csak ismerkedek vele de eddig nagyon tetszik, szerintem nem fogjuk megbánniSteve írta: Nincs mit.Örülök, hogy tudtam választ adni a kérdésekre.
Haha majd ne felejtsd el bezárni az appeket. Nekem eltartott egy ideig míg rájöttem, hogy a kis képernyő gomb duplán majd rámenni minden ablakra és egyesével bezárni őket. Csak zabálja a memóriát, ha nem zárod be őket.
Majd a távirányítós tapasztalataidat oszd meg velem pls, kiványcsi vagyok a Siris mennyire használható.
Nem barátom a Siri A kocsimban van Apple Carplay de a címeket folyamatosan félre érti..haha pláne ha a lányom belekiabál miközben diktálnám a címet(bár ez nyilván nem a siri hibája)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na a vétel mellett döntöttünk. Az idei kiadás 4K verzióját vettük, a nagyobb tárhellyel mert ott már alig volt különbség. Még csak ismerkedek vele de eddig nagyon tetszik, szerintem nem fogjuk megbánniSteve írta: Nincs mit.Örülök, hogy tudtam választ adni a kérdésekre.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Ha esetleg az allo turmix mellett dontenel, a Bosch cuccokra 20% penzvisszafizetesi akcio van 15-ig. Csak regisztralni kell.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
Srácok, konyhában jártas arcoktól kérdezném elsősorban. Aprító/turmix/daraboló multifunkciós valamit keresnék, nem tudom, hogy egyáltalán lehet e ezt mind 1 géppel letudni, de hátha.
- Vannak ezek a tetőt lenyomós aprítók, amibe kb bármit lehet aprítani, sajtot, magvakat, diót, stb.
- Vannak az álló turmixgépek, amikbe meg lehetne csinálni a fehérje shake-t (nem igazán csípem a shakerem), meg turmixot, meg ilyesmit.
A kettő kombinációját van ami tudja? Az álló turmixgépek esetleg viszik azt, amit az aprítók, ill fordítva?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
Nincs mit.Örülök, hogy tudtam választ adni a kérdésekre.
Ha Apple cuccaid vannak, akkor mindenképpen Apple TV.
Ami szerintem kérdéses, hogy melyik távirányítót preferálod. Ha a touchos akkor vedd azt, ami nekem van.
Ha a Siri bejön, akkor a legújabbat.
Ami fontos, hogy a 4. generáció alattit ne vegyél, mert egy csomó app azokat nem támogatja és be fog lasdulni hamarosan.
A másik kérdés a tárhely. Ezt el kell előre dönteni. Ha játszani akarsz, meg minden szart letölteni kipróbálni, akkor jobb a nagyobb. Nekem rajta van Nezflix,Telenor stream, itteni tv csatornák play appjai, Spotify, Plex, időjárás appek..meg jópár fölösleges batomság és bőven elég a 32GB.
Képminőségben a 4K 4th gen és felfelé tényleg magy ugrás, barátoknak/családnak van más generációk és jóval szebb a kép az újabbakon.
Ha Apple cuccaid vannak, akkor mindenképpen Apple TV.
Ami szerintem kérdéses, hogy melyik távirányítót preferálod. Ha a touchos akkor vedd azt, ami nekem van.
Ha a Siri bejön, akkor a legújabbat.
Ami fontos, hogy a 4. generáció alattit ne vegyél, mert egy csomó app azokat nem támogatja és be fog lasdulni hamarosan.
A másik kérdés a tárhely. Ezt el kell előre dönteni. Ha játszani akarsz, meg minden szart letölteni kipróbálni, akkor jobb a nagyobb. Nekem rajta van Nezflix,Telenor stream, itteni tv csatornák play appjai, Spotify, Plex, időjárás appek..meg jópár fölösleges batomság és bőven elég a 32GB.
Képminőségben a 4K 4th gen és felfelé tényleg magy ugrás, barátoknak/családnak van más generációk és jóval szebb a kép az újabbakon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Röviden tömören mindent megválaszoltál amit kérdeztem volna Apple dolgaim vannak, azért is gondolkodtam el rajta, elég sok tesztet elolvastam de nyilván jobban hagyatkozok fórumunk népéreSteve írta:R24! Ilyen gyorsan nem szoktam reagálni, ez nem jellemző.sebydani írta: Srácok, Apple TV-t használ valaki? Szemezünk vele, érdekelne pár vélemény.
Dani, milyen jellegű kérdésed lenne?
Mi nem használunk már tv-boxot, csak Apple tv és Telenor stream. Nagyon elégedettek vagyunk. Gyors, az összes app megvan ami kell. Iphone-t, meg macbookot ugye airplayel azonnal rá lehet küldeni így ezért is ezt használjuk.
Ha nem Apple cuccaid vannak, hanem Android akkor lehet jobban megéri a Chromecast.
Ami nagy előny az a gyorsaság, egyszerűség az Apple TV-nél. Nekünk az Apple TV 4K 4generáció van. 32GB és az nekünk elég. Az összes fontos app rajta van játszani nem játszunk rajta, a lányomnak van egy-két lovas, táncos, meg unikornisos játék.
A távirányítót és “írást” vele én imádom, a feleségem morog rajta, szerintem gyors és használható a touch távirányító. A legújabba a Siri a távirányító, azt nagyon dicsérik..én meg a Sirit nem szeretem csak a kocsiban hadználom, ott is mindig rossz címet keres ki nekem.
Ha van kérdésed írj nyugodtan.
Köszi Steve!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
R24! Ilyen gyorsan nem szoktam reagálni, ez nem jellemző.sebydani írta: Srácok, Apple TV-t használ valaki? Szemezünk vele, érdekelne pár vélemény.
Dani, milyen jellegű kérdésed lenne?
Mi nem használunk már tv-boxot, csak Apple tv és Telenor stream. Nagyon elégedettek vagyunk. Gyors, az összes app megvan ami kell. Iphone-t, meg macbookot ugye airplayel azonnal rá lehet küldeni így ezért is ezt használjuk.
Ha nem Apple cuccaid vannak, hanem Android akkor lehet jobban megéri a Chromecast.
Ami nagy előny az a gyorsaság, egyszerűség az Apple TV-nél. Nekünk az Apple TV 4K 4generáció van. 32GB és az nekünk elég. Az összes fontos app rajta van játszani nem játszunk rajta, a lányomnak van egy-két lovas, táncos, meg unikornisos játék.
A távirányítót és “írást” vele én imádom, a feleségem morog rajta, szerintem gyors és használható a touch távirányító. A legújabba a Siri a távirányító, azt nagyon dicsérik..én meg a Sirit nem szeretem csak a kocsiban hadználom, ott is mindig rossz címet keres ki nekem.
Ha van kérdésed írj nyugodtan.