Elektronika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Elektronika
Kovetkezo honapban en is beneveznek egy uj iphonera, a 4 eves 7-esemet akarom lecserelni. Amiket neztem lehetosegnek, az az iphone 11, 11 pro es a 12. Valamelyikkel esetleg valakinek van tapasztalata? Steve?
Nyilvan tudom, hogy mindegyik nagyon jo telo, de esetleg hogy ar ertek aranyba melyik erne meg legjobban.
Nyilvan tudom, hogy mindegyik nagyon jo telo, de esetleg hogy ar ertek aranyba melyik erne meg legjobban.
Amerikaban kurva sokan fotoznak/videoznak hivatalosan, penzert iphonneal. Nekik kell, es a tartalomgyartoknak youtubera.
- flori
Ez az állandó szenvedés a kamerákkal… minek? Az emberek 99%-a a kutyáját fotózza meg magát instára, amit ugye leront az app. Ki használja ki a ProRawt meg a ProRest?Dupla D írta:Rendesen megdolgoztatják a marketinget, mert ezen a mai eventen kiderült, hogy kvázi semmit nem sikerült most szeptemberre összerakni. Nemcsak iphone-t, hanem minden mást tekintve. Hát mi volt ez az Apple Watch bemutatás. Megmondták az előadóknak, hogy legalább végig mosolyogjanak, mert semmit nem fognak tudni mondani.flori írta: Ez a mostani iphone13 tényleg kimeríti a pofátlanság fogalmát. Ennyire semmit szerintem még nem is dobtak piacra.
Egyedül az ipad mini kapott végre egy nagyobb ráncfelvarrást, de azt is csak szintbe hozták.
Sajnálom azt, aki az idei termékekre várt.
Az októbert/novembert várom, mert egy Macre beneveznék (ezek után vannak kétségeim), ez az első m1es széria nem lett még a legjobb.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Semmi meglepo nem tortent. A Watchba nehezen tuszkolnak uj funkciokat, a Mac vonal tavaly megkapta az M1 chipeket, az iPad mar megkapta az iPadOS-t, amivel belepett a PC-tablet hibridek koze. Mobilos vonalon pedig mar evek ota nincs semmi ujdonsag, nehany eve bejottek a tobbkameras rendszerek, van OLED kijelzo es minden egyeb, ami mar eddig is.
Kenyelmes helyzetben vannak, mert jelenleg ovek a legkifinomultabb okosora - hw es sw - rendszer, ovek a piac legjobb tabletje, berugtak az ajtot az M1 chippel a laptopoknal is es meg mindig ott van a fejostehen iPhone.
Az Apple TV+ viszont
Kenyelmes helyzetben vannak, mert jelenleg ovek a legkifinomultabb okosora - hw es sw - rendszer, ovek a piac legjobb tabletje, berugtak az ajtot az M1 chippel a laptopoknal is es meg mindig ott van a fejostehen iPhone.
Az Apple TV+ viszont
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rendesen megdolgoztatják a marketinget, mert ezen a mai eventen kiderült, hogy kvázi semmit nem sikerült most szeptemberre összerakni. Nemcsak iphone-t, hanem minden mást tekintve. Hát mi volt ez az Apple Watch bemutatás. Megmondták az előadóknak, hogy legalább végig mosolyogjanak, mert semmit nem fognak tudni mondani.flori írta: Ez a mostani iphone13 tényleg kimeríti a pofátlanság fogalmát. Ennyire semmit szerintem még nem is dobtak piacra.
Egyedül az ipad mini kapott végre egy nagyobb ráncfelvarrást, de azt is csak szintbe hozták.
Sajnálom azt, aki az idei termékekre várt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Menet közben én is ilyet vettem. Watch GT 2.Kercsó írta: 1 évig használtam Huawei GT 2. ár-érték arányban verhetetlen!
Már megvan kb egy hónapja, de még ismerkedek vele.
Nem használom minden nap, csak alkalmanként.
Tulajdonságokra, tudásra tényleg verhetetlen. (ár-érték arányban)
De a Huawei Band 4 okoskarkötő után kicsit nagy.
Ezt nehéz megszokni egyelőre.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
13 mininek örülök, lenyomja majd a 12 mini árát, ami akár az SE-re is hatással lehet. Többi vacak nem érdekel
De várok még, kezdek megbarátkozni a kis 36 ezer forintos Samsunggal.
De várok még, kezdek megbarátkozni a kis 36 ezer forintos Samsunggal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Steve-nek jó leszflori írta: Ez a mostani iphone13 tényleg kimeríti a pofátlanság fogalmát. Ennyire semmit szerintem még nem is dobtak piacra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Ez a mostani iphone13 tényleg kimeríti a pofátlanság fogalmát. Ennyire semmit szerintem még nem is dobtak piacra.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem hiszem, hogy egy ilyen sztori után előkerül valaha is, Vodafone a számot tudja csak visszaadni. Jön majd az esős idő, aztán majd a természet elveszi tőlem végleg.
Imádtam, mostanában hamar lemerült mindig, de soha nem volt problémám vele, Xiaomi Mi 9, 2 év és 3 hónapig szolgált.
Paraméterek alapján sokkal jobbat nem szeretnék, de ugye mindenképp idei mobil érdekel és csak Xiaomi.
Mi 11 Lite vagy Redmi Note 10 így hirtelen ami beugrik az újabbak közül. Segítsetek légyszíves. Csütörtökön mindenképp új telefont kell vásárolnom, most akciós is Ukrajnában, holnap estére indulok haza valószínűleg mobil nélkül.
Imádtam, mostanában hamar lemerült mindig, de soha nem volt problémám vele, Xiaomi Mi 9, 2 év és 3 hónapig szolgált.
Paraméterek alapján sokkal jobbat nem szeretnék, de ugye mindenképp idei mobil érdekel és csak Xiaomi.
Mi 11 Lite vagy Redmi Note 10 így hirtelen ami beugrik az újabbak közül. Segítsetek légyszíves. Csütörtökön mindenképp új telefont kell vásárolnom, most akciós is Ukrajnában, holnap estére indulok haza valószínűleg mobil nélkül.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- RealMadridFanatic
Cegnel szinte kizarolag Lenovok mennem a lenti modon, most T470s van talan tobbnyire.
ComputerImperiumtol szereztuk be tobbnyire oket. Nem szokott veluk gond lenni, legutobb volt az elso kellemetlenseg, de ott is kollegam volt a kreten, atvett egy olyan laptopot, amin vasaltak, vagy fogalmam sincs, de nagyon tren nezett ki. A visszacserenel kicsit kukacoskodtak, de ezen kivul minden OK volt eddig veluk.
ComputerImperiumtol szereztuk be tobbnyire oket. Nem szokott veluk gond lenni, legutobb volt az elso kellemetlenseg, de ott is kollegam volt a kreten, atvett egy olyan laptopot, amin vasaltak, vagy fogalmam sincs, de nagyon tren nezett ki. A visszacserenel kicsit kukacoskodtak, de ezen kivul minden OK volt eddig veluk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Vasarolt valaki mostanaban MO-on refurbished uzleti laptopot? (Lenovo T szeria vagy Dell E szeria) Ha igen, mi a tapasztalat milyen uzleteket (internetes vagy hagyomanyos) erdemes felkeresni mostanaban? Köszi!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Azert ha meglesz a telefon, en a telefonszamokat csak atmasolnam sim kartyarol vagy a telefon memoriajabol google fiokba.lordgabi írta: Rengeteg személyes dolog van rajta, fontos adatok, 110 GB fájl, telefonszámok, szóval érthető.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Estére tudok csak bemenni a Vodafone-hoz, reménykedem bennük, szombaton épp voltam adatmódosításon náluk, szóval emlékezhet rám bármelyik alkalmazott, mert eléggé hülye eset volt, egymásra-mutogattak, hogy ki mit tudhat segíteni, közben 3 perc volt az egész annak aki vállalta soron kívül, csak menjek oda az asztalához...
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
Voltam felidézni délután, hogy kb mi is lehetett és merre, siker nélkül. Folyamatosan volt térerő maximálisan, és mobilnetről beszélgettem épp amikor lemerült, szóval tudok mindent igazolni, remélem lesz aki segít majd nekem a Vodafone-nál.h3x0r írta: Haverom egy időben bulik után folyamatosan elhagyta a telefonját, mindig google maps timeline alapján kerestük. Nem tudom erdőben mennyire volt jeled, de egy próbát megér.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Süti
Elvileg a szolgáltató meg tudja mondani a legutolsó helyet, ahol be volt kapcsolva, és volt térerő. Kérdés, hogy hajlandóság van e. Egy kérdést megér... Ha meg van a szolgáltatónál ismerős, akkor inkább őt keresd meg.
Legközelebb meg óvatosan mikor sátáni rituálékon áldoztok jó Vini teljesítményért.
Legközelebb meg óvatosan mikor sátáni rituálékon áldoztok jó Vini teljesítményért.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- h3x0r
Haverom egy időben bulik után folyamatosan elhagyta a telefonját, mindig google maps timeline alapján kerestük. Nem tudom erdőben mennyire volt jeled, de egy próbát megér.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nem hiányos, nem paraferni írta: Menj vissza nappal pár ismerőssel ha nagyon erdős rész lámpákkal keresni, más esélyed nem igen van tudtommal.
Kikapcsolt, lemerült mobil olyan mint egy darab vas a te esetedben.
A sztoriddal semmi gáz nincs, bárkivel megeshet az ilyen, én pénteken egy tizest téptem össze részegen, de nem is emlékszem rá
A sztorijával az a gáz, hogy nem tudjuk az egészet. A teló szempontjából nem releváns, de annál érdekesebb.
LG: elméletileg a SIM kártya bemérhető, ha be van kapcsolva, ha nincs. Talán. Szolgáltató megmondja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Amit hirtelen talaltam, hogy van egy Android Device Manager elvileg built-in dolog, de ha jol ertem, ahhoz be kellene, hogy legyen kapcsolva...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Menj vissza nappal pár ismerőssel ha nagyon erdős rész lámpákkal keresni, más esélyed nem igen van tudtommal.
A sztoriddal semmi gáz nincs, bárkivel megeshet az ilyen, én pénteken egy tizest téptem össze részegen, de nem is emlékszem rá
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2021. szeptember 13., hétfő 19:11-kor.