Én éppen autóval dolgozok.El Sie7e írta: Miért zavar h dugó van délben? Gondolom a leírtak alapján te is épp dolgozol vagy eszel valahol
Meg nyilván vannak még futárok, munkások akik változtatják pozíciójukat A-ból B-be.
De kétlem, hogy az összes autós ilyen munkakörben dolgozna.
Hülyeség lenne azt mondani hogy semmi bajom a dugóval, egyszerűen a déli dugót nem értem. Reggel nyilván van az iskola és munkakezdés miatt, délután ezek befejezése miatt. DE egyszerűen délben miért? Ez az ami érthetetlen a számomra - meg szerintem vagyunk még ezzel így páran.
Amúgy Sopron is például egy kisváros volt fiatal koromban, aztán robbanásszerűen idetelepültek mindenhonnan az emberek. CSak éppen a város nagysága, utak szélessége nem tud növekedni, igy krva zsúfolt lett az egész. Magyar metropolisz lett falusaias infrastruktúrával. Jóformán egy szem fő bevezető út van ha jössz a városba, egy 2 sávos úttal.
Az egyik ismerős például 4-5 éve költözködött, keresett házat a város külső részén, de végül úgy döntöttek, hogy kiköltöznek Fertőhomokra. Egy újonnan épült utca, új házakkal. S mint kiderült rengeteg soproni van szintén ott a környékükön. "El innen" címszóval.
Építettek egy monumentális lakóparkot, több 100 új házzal és rengeteg új 4 emeletes lakóházzal a külvárosba, viszont infrastruktúra semmi. Egy icike-picike közért van csupán ott. Aki vásárolni akar, annak kocsiba kell ülni és arrébb menni. Ausztriában szemtanúja voltam egy hasonlónak, felhúztak rengeteg házat, de még előtte odeépítettek egy Lidl boltot. Úgyhogy a lakóknak van opciójuk várásolni. Parkolás sem megoldott, mivel ugye a legtöbb családban több kocsi van, a lakópark FB csoportjában ott megy az anyázás - úgyhogy létrehoztak nekik egy hatalmas parkolófelületet - csak éppen több 100 méterre a legutolsó háztól is, egy gyár mellé. alig áll benne valaki