Na ebben igazad van legyen meg a bl serleg a többi nem számit hogy kit honnan miértHalfkey írta: Nem értem miért kell ezen a magyar Bayerneseknek fennakadni. Lehető legjobb stratégia, ügyesen csinálja a klub, de nehogy már ennyire vakon legyetek hogy nem látjátok mi történik
Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Re: Bajnokok Ligája
Utólag igen. De amikor 20 évesen leigazolták a német másodosztályból, talán a legtöbben azt sem tudtuk még, hogy a világon van.Realista24 írta: Kimmich nem volt nagy fogás?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagy ötlet volt oda kölcsönadni úgy, hogy már eleve volt legalább 2 posztriválisa(Reus, Brandt). Aztán még Reyna is berobbant és tökömtudja ki van még előtte a sorban.illgner írta: Reinier pad. Nem emlékszem, hogy valaha játszott volna kezdőként bajnokin vagy BL-meccsen.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Reinier pad. Nem emlékszem, hogy valaha játszott volna kezdőként bajnokin vagy BL-meccsen.
3 játékos árából vettek valami 5-6ot.Realista24 írta:Nagy szükség volt rá nekikandreas9109 írta:
Szörnyű tragédia. Kaptak 90 milliót cashben.
#lerablás
Szerintem nem is bajnokságot akar nyerni ez a csapat jelenleg. Hosszú távú projekt megy ott, ami lehet 5 év múlva vezet oda, hogy bajnokság esélyesek legyenek. Addig ez lesz, az aktuális sztárt eladják, majd vesznek abból több tehetséget.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagy szükség volt rá nekikandreas9109 írta:Szörnyű tragédia. Kaptak 90 milliót cashben.Realista24 írta: Elég megnezni mi történt a Lipcsevel.
#lerablás
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem értem miért kell ezen a magyar Bayerneseknek fennakadni. Lehető legjobb stratégia, ügyesen csinálja a klub, de nehogy már ennyire vakon legyetek hogy nem látjátok mi történik
-
- Kedvenc játékosaid: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Bayern München, Dynamo Dresden, Oakland Raiders
Szörnyű tragédia. Kaptak 90 milliót cashben.Realista24 írta: Elég megnezni mi történt a Lipcsevel.
#lerablás
tulajdonképpen Hehe miatt regisztráltam, inkább read only
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Salzburgot lerabolják? Fuss neki újra.Reteti írta:Mi történt a licsével majd lerabolják Salzburgot es megint minden oké mindenki lerabol valakitRealista24 írta: Elég megnezni mi történt a Lipcsevel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Mi történt a licsével majd lerabolják Salzburgot es megint minden oké mindenki lerabol valakitRealista24 írta: Elég megnezni mi történt a Lipcsevel.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Asszem ez tegnapról nem lett kibeszélve..Realista24 írta: This year, UEFA will distribute a total of €600m in prize money, including coefficient-based shares with Real Madrid earning €51.4m before the Champions League even starts. @diarioas
Na, a 3 milliárd 20%at csak szetosztjak
A foci mindenkié. A pénz az UEFAe.
Imádom továbbra is az ilyen híreket, az uefa egy élősködő a klubfutballon.
Az ilyen kijev-benfica, sheriff-sahtar meccsek sírva kiáltanak az esl után..
Ez az inter- Real is este.. Ők az olasz bajnok, de egyértelműen gyengültek, és nem erősödtek, hogy van ez??
Ha nem mafláskodjuk el, max annyi esélyük kéne legyen majd, mint tegnap a barcának volt.. 10 percig tűnt úgy, pariban lesznek, aztán ennyi. Az inter is nyilván majd meghúzza az elején, de ha nem nyeljük be az első 2 lövést, simának kell lenni. Még akkor is, ha Ase-B9-régiVini kezdenek..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elég megnezni mi történt a Lipcsevel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mi van? Valencia, Sevilla nem volt komolyan bajnokesélyes csapat az utóbbi 15 évben. Itt arról beszélek, hogy a nagyobb csapat megveszi a rá veszélyes kisebb csapat legjobb játékosait, elviszi az edzőjét. A játékosok fele ráadásul nem is közvetlenül igazolt át. Akik az Atléticoba mentek, azok egy papíron erősebb csapatból mentek át egy gyengébbe, azért mert nem kellettek a klubjuknak.oroszisti írta:Alves, Alba, diego lopez, albiol(igaz o visszajott), villa, suarez, hermoso, llorente, morata, kozvetve courtois. Van itt is boven az elcsapatok kozott mozgas.Dupla D írta: Illgner, én tökéletesen megértem a Bayern szempontjából, hogy miért csinálják ezt. Ha van erre lehetőségük, akkor ki az aki nem tenné meg ugyanezt? Itt azzal van a gond, hogy nincs senki egy szinten velük, és ha valaki kicsit közeledik, akkor megpróbálják elvenni az élét a próbálkozásnak. Ez rendszeresen össze is jön, mert mindenki egy polccal lejjebb van, mint ők a Bundásban. Mikor fogsz olyat látni egy spanyol vagy olasz ligában, hogy a bajnok egy másik bajnoki esélyestől igazolja le a csapat legjobbját úgy, hogy nem a csapata akar lemondani a játékosról? Ilyet nagyon ritkán látsz. Talán Griezman jut eszembe, amikor a Barca leigazolta.
Bayern kihasználja azt, hogy ők Németország - mindenki által elismerten - legpatinásabb klubja. Hibáztatni nem hibáztatom őket ezért, de nem tetszik.
Azt már meg se említem, hogy a Bayern utánpótlása közel sem kiemelkedő Németországban. Elég kevés mostanában az olyan játékos, akik egészen kiskoruktól kezdve a Bayern akadémián edzőttek és úgy futottak be a nagycsapatban. Itt például bőven lehetne fejleszteniük. De a játékos-megfigyelő rendszerük kiváló.
Az a nemet valogatottas dolog is reszben igaz, de ott van kroos, havertz, werner, sane evekig, gundogan... kicsit eroltetett a dolog.
Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogyha valaki lenyomná a Bundásban a Bayernt, egyből rámennének ennek a csapatnak a legjobb játékosaira. Nem hibáztatom őket ezért továbbra sem, de egy nem független szurkolónak ne kelljen már, hogy ez tetszen és kár tagadni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
A 2000-es évek elején, az akkori BL döntős Leverkusen és bajnokságban legfőbb riválisuktól vitték el pár éven belül Robert Kovac-ot, Zé Robertot, Lúciot, meg Ballack-ot. Később a BL döntős és legfőbb rivális Dortmundot, (aki végre elverte őket a bajnokságban) kapták szét néhány év alatt, ahonnan Götze, Lewa, Hummelst vitték (meg ugye Kloppot is akarták). Most meg az állandó BL résztvevő Lipcse kapitányát, legjobb játékosát és a világ egyik legtehetségesebb edzőjét vitték el. Meg ugye nem volt rivális, de az is szép volt, hogy a Hoffenheim beért a semmiből a 4. helyre, aztán elvittek tőlük 3 játékost gyorsan.Mennyiben nem támasztja alá az érvelésemet? Azt állítom, hogy nem igaz, hogy csak a közvetlen vetélytársaktól igazolnak, és ezt tökéletesen alátámasztottam. De hosszabb időszakra visszanézve is jól látszik, hogy igazolnak mindenkitől, akinél találnak minőségi játékost.
Aztán nézzük, hogy nem vettek a riválisoktól játékosokat:
Ugye a Leverkusen lerablásával párhuzamosan, jött Pizarro az UEFA kupa induló Werderből. Meg pl elvitték Deisler-t abból a Hertha-ból, akik rendre 1-2 hellyel maradtak le a BL indulásról. Deisler ugye egy hihetetlen tehetséges játékos volt, aki a sok sérülés meg a depresszió miatt nem tudta befutni azt a karriert, amire hivatott volt.
Ez után jött Frings akit abból a Dortmundból vittek, aki megnyerte a Bayern előtt a bajnokságot és rendre a BL-be indult.
Ezt követően a bajnok és állandó BL induló Werderből vitték el néhány év alatt Ismael-t, Kloset, Borowskit.
Ez időben jött ingyen Altintop a rivális Schalke-tól, akik ekkor sima BL indulók voltak. Ő egyébként ugye nem volt meghatározó játékos a Schalkenál (se a Bayernnél), de, azért csak riválistól jött ő is.
Közbe ugye beesett az épp aktuális legnagyobb német tehetség Podolski, meg a Janssen, Van Buyten félék.
Utána jött Gómez, aki ugye a BL induló Stuttgartból jött (1-2 évvel előtte még bajnok is volt velük).
Aztán volt itt egy 2010-2011-től egészen 2012-2013-ig 3 átigazolási időszak, amikor jött Luiz Gustavo, Dante, Neuer, Mandzukic, meg öreg Pizarro. Itt ugye Neuer jött egyértelműen riválistól, meg Dante a BL-ben induló Gladbach-ból, de ők azért riválisnak nem tekinthetők. Na ezen 3 év alatt kétszer nem is lettek bajnokok, aztán gyorsan mentek szétszedni a Dortmundot. A többit meg tudjuk, azóta verhetetlenek a bundásban és folytatják a rablást.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Pad'em
Na ne már, simán nyerünkpetiamadridista írta: Jó az Inter.
A távozóoat jól pótolták, hosszú idő után közönség előtt játszanak BL meccset, jól kezdték a szezont, otthon lesznek. Szerintem kikapunk. Vagy max x.
Nem a világ vége, erős csapat az Inter, nem.várok sokat ma.
Karim + Vini show folytatódik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Köszönöm. Megtettem minden érte.ziro4vr írta:Igazi szokásos macsós peti hsz lett.petiamadridista írta: Jó az Inter.
A távozóoat jól pótolták, hosszú idő után közönség előtt játszanak BL meccset, jól kezdték a szezont, otthon lesznek. Szerintem kikapunk. Vagy max x.
Mondjuk én tegnap is Barca győzelmet, de inkább x-et vártam, ahhoz képest....
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Alves, Alba, diego lopez, albiol(igaz o visszajott), villa, suarez, hermoso, llorente, morata, kozvetve courtois. Van itt is boven az elcsapatok kozott mozgas.Dupla D írta: Illgner, én tökéletesen megértem a Bayern szempontjából, hogy miért csinálják ezt. Ha van erre lehetőségük, akkor ki az aki nem tenné meg ugyanezt? Itt azzal van a gond, hogy nincs senki egy szinten velük, és ha valaki kicsit közeledik, akkor megpróbálják elvenni az élét a próbálkozásnak. Ez rendszeresen össze is jön, mert mindenki egy polccal lejjebb van, mint ők a Bundásban. Mikor fogsz olyat látni egy spanyol vagy olasz ligában, hogy a bajnok egy másik bajnoki esélyestől igazolja le a csapat legjobbját úgy, hogy nem a csapata akar lemondani a játékosról? Ilyet nagyon ritkán látsz. Talán Griezman jut eszembe, amikor a Barca leigazolta.
Bayern kihasználja azt, hogy ők Németország - mindenki által elismerten - legpatinásabb klubja. Hibáztatni nem hibáztatom őket ezért, de nem tetszik.
Azt már meg se említem, hogy a Bayern utánpótlása közel sem kiemelkedő Németországban. Elég kevés mostanában az olyan játékos, akik egészen kiskoruktól kezdve a Bayern akadémián edzőttek és úgy futottak be a nagycsapatban. Itt például bőven lehetne fejleszteniük. De a játékos-megfigyelő rendszerük kiváló.
Az a nemet valogatottas dolog is reszben igaz, de ott van kroos, havertz, werner, sane evekig, gundogan... kicsit eroltetett a dolog.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igazi szokásos macsós peti hsz lett.petiamadridista írta: Jó az Inter.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jó az Inter.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Hát Hakimi lehozta nekünk a meccset tavaly remélem megtartja ezt a jó szokást dumfries isel magico írta: Milyen idén ez az Inter? a Dumfries-Calhanoglu-Dzeko vonal nem hangzik olyan erősen, mint a Hakimi-Eriksen-Lukaku, plusz Conte is távozott. Bár jobban örülnék, ha Mendy izmozna Dumfriessal a szélen