Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Jon Vidal, nyertunk.
- mocsok
Alaba már spanyolul ossza ki a társait miután szabálytalankodik.
Igazi négyes.
Igazi négyes.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Celta ellen miért nem kezdhetett Blanco?Faust írta: Casemirot nagyon pihentetni kene.
Sőt be sem cserélték…
Azóta sem értem
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont írni akartam hogy 100ból egyszer van belőle veszély az elmúlt 10 évben de azért nyomjukwZoLee7 írta: Ezek a kis szogletek... Szart sem ernek, de azert eroltetjuk
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezek a kis szogletek... Szart sem ernek, de azert eroltetjuk
Én ezt értem, de ez se védekezésben, se támadásban nem működik és eddig Courtois-n múlik csak, hogy nem vezetnek. Ha meg rajta se, akkor lehet futni az eredmény után.kiserik írta:Szerintem egyelőre jó az X.Kerlon írta: Hogy a mi edzőink miért nem mernek félidőben belenyúlni a szarba az a számomra felfoghatatlan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem egyelőre jó az X.Kerlon írta: Hogy a mi edzőink miért nem mernek félidőben belenyúlni a szarba az a számomra felfoghatatlan.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Casemirot nagyon pihentetni kene.
Hogy a mi edzőink miért nem mernek félidőben belenyúlni a szarba az a számomra felfoghatatlan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Berti írta:Hátha megsérültPad'em írta: Hát igen LV értelmezhetetlenül szar, remélem másodikra nem jön ki, elég volt belőle ennyi.
Úgy látom nem használt a kirakott forma cigányátka, él és virul Lucas barátunk. Remélem vmi jó megoldást látunk tőle azért
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én inkább az agresszív letámadást hiányoltam az első félidőben, így nem lehet labdákat szerezni egy Inter szintű csapat ellen.
Igazán bölcs ezt az első meccs, első félideje után megállapítani.illgner írta: BL-ben ez az idén is kevés lesz. Hiányzik a támadójátékból a spiritusz.
BL-ben ez az idén is kevés lesz. Hiányzik a támadójátékból a spiritusz.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem egy jo kis dontetlen is benne van. Az amugy nekunk teljesen jo eredmeny. Ez a legnehezebb meccsunk papiron a csoportkorben.RealAsensio írta: Szerintem nem a kp osszetetele a problema, hanem a faradtsag. Ehhez jon meg hozza, hogy Lucas Vé nagyon keves ma. Helyere behoznam Hazardot. Egyelore ennyit valtoztatnek, aztan 60-70. korul Modricot is levinnem, Camavinga fel. Egy gol fog ma donteni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mocsok
Jajj. Ez most így jó volt.Berti írta:Hátha megsérültPad'em írta: Hát igen LV értelmezhetetlenül szar, remélem másodikra nem jön ki, elég volt belőle ennyi.
Hátha megsérültPad'em írta: Hát igen LV értelmezhetetlenül szar, remélem másodikra nem jön ki, elég volt belőle ennyi.
le is zárja a támadó játékunkYazid írta: rohadt fáradtak fejben is, csomó amatôr hiba. benzema, modric nem fog bírni 1000meccset mint régen...
álmosak lagymatag vagyunk az inter meg nyerni akar
lvt meg berakta hogy zárja a jobb oldalt
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Azért remélem Case tartogat egy-két Milner-féle ajándékcsomagot a meccs végére néhány szimpatikus olasznak
Valverde brutál mi sebességben közlekedik
Valverde brutál mi sebességben közlekedik
rohadt fáradtak fejben is, csomó amatôr hiba. benzema, modric nem fog bírni 1000meccset mint régen...
Hogy valami pozitívum is legyen, Vini nem rossz.