Bajnokok Ligája
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
A Bellingham Haaland összehasonlítás valóban erős, az angol srác kkp... de amúgy tényleg jól nyomja, bár a Dortmund csalóka, Sancho is topnak tűnt, Manchesterben meg még jó passza alig volt. Persze még korai nála, de Dortmundban a fiatalokra felhúzott fasza közeg megtévesztő. Haaland persze más, rajta látszik, hogy ezt bárhol hozza majd.
PSGt megnéztem, simán partiban volt a Brugge, sőt. Volt pár szép Messi Neymar játék, Mbappe a góljuknál nagyon szépen csinálta. Védelmük viszont átjáróház, pedig vkp volt fenn 2 is. Hakimi védekezése továbbra is nulla, előre viszont ha összeszoknak, akkor az elég veszélyes lesz. Nuno Mendes gyerek is brutál gyors, meg krvajól támad, de a középpályájukra nagyon kéne egy Kante/Casemiro még. Igazán kihullhatnának a csoportból.
Mbappe összesen egyszer passzolt Messinek
PSGt megnéztem, simán partiban volt a Brugge, sőt. Volt pár szép Messi Neymar játék, Mbappe a góljuknál nagyon szépen csinálta. Védelmük viszont átjáróház, pedig vkp volt fenn 2 is. Hakimi védekezése továbbra is nulla, előre viszont ha összeszoknak, akkor az elég veszélyes lesz. Nuno Mendes gyerek is brutál gyors, meg krvajól támad, de a középpályájukra nagyon kéne egy Kante/Casemiro még. Igazán kihullhatnának a csoportból.
Mbappe összesen egyszer passzolt Messinek
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric, Benzema, Marcelo, Kroos, Zidane
Mármint én mondtam valami hülyeséget?kiserik írta:Ez a kemény, nem a kád széle Mondtam, itt mindig vannak gyöngyszemeknnorbi írta:
Őőő...lehet én tudom rosszul, de Bellingham elvileg kp, nem csatár. Így az összehasonlítást annyira nem értem, de van fantázia a srácban, nekem szimpatikus, amit láttam tőle eddig. Labdabiztos, jól cselez, de még sok hiba van a játékában.
Ez a kemény, nem a kád széle Mondtam, itt mindig vannak gyöngyszemeknnorbi írta:Őőő...lehet én tudom rosszul, de Bellingham elvileg kp, nem csatár. Így az összehasonlítást annyira nem értem, de van fantázia a srácban, nekem szimpatikus, amit láttam tőle eddig. Labdabiztos, jól cselez, de még sok hiba van a játékában.Ez a Bellingham gyerek lehet jobb lesz, mint Haaland. Legalábbis úgy tűnik, hogy sokkal mozgékonyabb, jobban tud cselezni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric, Benzema, Marcelo, Kroos, Zidane
Őőő...lehet én tudom rosszul, de Bellingham elvileg kp, nem csatár. Így az összehasonlítást annyira nem értem, de van fantázia a srácban, nekem szimpatikus, amit láttam tőle eddig. Labdabiztos, jól cselez, de még sok hiba van a játékában.Ez a Bellingham gyerek lehet jobb lesz, mint Haaland. Legalábbis úgy tűnik, hogy sokkal mozgékonyabb, jobban tud cselezni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megnéztem az összefoglalókat:
City - Leipzig
A City első gólja full támadó fault, a 11-est nem tartom jogosnak (amikor 2 méterről felkaron/vállon lőnek a labdával, az miért lenne kéz?), több góljuk is kabaré volt, jól elbacta a Lipcse.
Pool - Milan
Kár, hogy kikaptak, teljesen jó volt a Milan.
Dortmund - Besiktas
Ez a Bellingham gyerek lehet jobb lesz, mint Haaland. Legalábbis úgy tűnik, hogy sokkal mozgékonyabb, jobban tud cselezni.
Ajax - Sporting
Ez a portugál védelem egy vicc volt, mennyei szint. De a mesternégyes ettől még szép, érdemes lesz figyelni a srácot.
PSG
Nem néztem meg
City - Leipzig
A City első gólja full támadó fault, a 11-est nem tartom jogosnak (amikor 2 méterről felkaron/vállon lőnek a labdával, az miért lenne kéz?), több góljuk is kabaré volt, jól elbacta a Lipcse.
Pool - Milan
Kár, hogy kikaptak, teljesen jó volt a Milan.
Dortmund - Besiktas
Ez a Bellingham gyerek lehet jobb lesz, mint Haaland. Legalábbis úgy tűnik, hogy sokkal mozgékonyabb, jobban tud cselezni.
Ajax - Sporting
Ez a portugál védelem egy vicc volt, mennyei szint. De a mesternégyes ettől még szép, érdemes lesz figyelni a srácot.
PSG
Nem néztem meg
Villarreal is van, két gólt rúgtak, bár nyerni nem sikerült.illgner írta: Eddig a négy spanyol egy db 11-es gólra volt képes a négy meccsen. Ez azért elég beszédes.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A visszavágóra egy pirost is elvárunk tőleRealista24 írta: Real Madrid is the most team that Arturo Vidal loses from in his entire career (7 games) with 4 different teams (Juve, Bayern, Barca, Inter)
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid is the most team that Arturo Vidal loses from in his entire career (7 games) with 4 different teams (Juve, Bayern, Barca, Inter)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nevessetek csak.halamadrid írta:16-9, kapura 6-4 volt a a lövések száma a Brugge javára, volt is mit védeniCsabi írta:
ugy hogy keylor a motm
Megzavarta őket a Real piacfelborító, tiszteletlen ajánlata szegény bappe-ért..
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
16-9, kapura 6-4 volt a a lövések száma a Brugge javára, volt is mit védeniCsabi írta:ugy hogy keylor a motmSierra írta: 1milliardos Psg-nek csak egy x-re futotta a veretes Bruges ellen.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Vicces lesz amikor a teszkógazdaságosreal veri majd a nyugger Carloval a csilliárdos péezsgét messistől, csak két éves szerződést akartam nem a pénz érdekelt ramosostul..
Nagyon élvezném.
Nagyon élvezném.
- halamadrid
Közben az atletinél már 8 perc a hosszabbítás...
- BlancoMark
Nem láttam a meccset, de így látatlanba nincs az a kp ami kompenzálja Neymar-Mbappé és Messi mezőnymunkájának a hiányát. Szerintem ez egy halott projekt.dzsi91 írta: Félelmetes ez a támadótrió
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Haller is bekezdett gurított 4-t sportingnak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Félelmetes ez a támadótrió
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Marschnak mars lesz….
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ugy hogy keylor a motmSierra írta: 1milliardos Psg-nek csak egy x-re futotta a veretes Bruges ellen.
1milliardos Psg-nek csak egy x-re futotta a veretes Bruges ellen.
Eddig a négy spanyol egy db 11-es gólra volt képes a négy meccsen. Ez azért elég beszédes.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
haller laza mesternegyes.