Csabi írta:
látom az évvégi headline-okat. "ödegaard vezetésével az arsenal ott lehet a konferencia liga következő kiírásában"
amúgy volt a meccsen egy 11-es is, amit a var - pontosabban kiment a spori megnézni - visszafújt. szerintem az egy teljesen tiszta 11-es volt, érthetetlen miért fújta vissza.
Ramsdale először a labdát érte el.
Kerlon! Ez a lényeg, amit Te is írsz, ezzel a kerettel lehet menni a bajnoki címért. Mármint a United-el kapcsolatban. Nem favoritok, de az állomány alapján akár meg is lehetne nekik, csak Ole kevés. Egyik csapat sem tökéletes. A Chelseaben pl. Lukakun kívül nincs igazán nagy klasszis, a Unitedben ott van Pogba, CR, Bruno... Én sokszor unom is a Chelsea játékát, de elképesztően kompakt csapat, és nagyon stabilak. Amióta Tuchel az edző, egy bajnoki volt, ahol 1 gólnál többet kaptak. Mindegy, csak azt akarom ebből kihozni, az ő keretük sem feltétlenül áll 15 világsztárból, de van egy fasza edzőjük. Ha ő ülne a MU kispadján, lehet totál fordítva beszélnénk arról, hogy ki legnagyobb esélyes. Amúgy én is 4. helyre várom a Unitedet, de nem azért mert tapinthatóan gyengébb lenne a játékosállományuk, hanem mert nincs normális edzőjük. Ronaldohoz pedig annyit, hogy önmagában ő nem garancia arra, hogy csapatként is előre lépnek. Szerintem nem volt rá szükségük, a gólokat hozni fogja, de nélküle is meglettek volna azon a poszton.