pont most akadt ki pep, hogy 3 csere van csak angliaban, holott mindenhol 5.ikarus93 írta: Citynek a menetrendje Chelsea-PSG-Liverpool egymás után.
mondjuk ezt rohadtul nem ertem, ha tenyleg igy van.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 22., szerda 23:05
pont most akadt ki pep, hogy 3 csere van csak angliaban, holott mindenhol 5.ikarus93 írta: Citynek a menetrendje Chelsea-PSG-Liverpool egymás után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 22., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 22., szerda 19:56
Olyan kerettel ez gyalog galop.ikarus93 írta: Citynek a menetrendje Chelsea-PSG-Liverpool egymás után.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. szeptember 22., szerda 19:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 20., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 20., hétfő 18:14
Egyik sem tkp volt, James meg az. Teljesen korlátozott arra a posztra._Bushido_ írta:Amolyan Pirlo vagy Xabi ALonso módon - egyikük se a sebességéből élt a pályafutása vége felé. Pirloról elmondta a MIlan, hogy nem kell már, kiöregedett. Utána még a Juveban simán megélt jó sok éven át, miután tettek mellé futó, védekező játékosokat. Jamest is dettó így képzelem el, pl egy Napoliban ahol fanatikus drukkerek vannak, élvezhette volna még a játékot. Kár érte, sajnálom. Sajnos van jópár ilyen játékos, akik többre vihették volna, ha fejben ott lettek volna a szeren (elég csak Robinhora gondolni).'shutterisland írta: pedig en meg egy olasz csapatot kineztem volna neki a 30-as eveit elpotyogni.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. szeptember 20., hétfő 17:49
Amolyan Pirlo vagy Xabi ALonso módon - egyikük se a sebességéből élt a pályafutása vége felé. Pirloról elmondta a MIlan, hogy nem kell már, kiöregedett. Utána még a Juveban simán megélt jó sok éven át, miután tettek mellé futó, védekező játékosokat. Jamest is dettó így képzelem el, pl egy Napoliban ahol fanatikus drukkerek vannak, élvezhette volna még a játékot. Kár érte, sajnálom. Sajnos van jópár ilyen játékos, akik többre vihették volna, ha fejben ott lettek volna a szeren (elég csak Robinhora gondolni).'shutterisland írta: pedig en meg egy olasz csapatot kineztem volna neki a 30-as eveit elpotyogni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 20., hétfő 15:32
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. szeptember 20., hétfő 15:32
Azért írtam kb fixre mert más nem maradt nekiBerti írta:Még csak tárgyalnak, viszont nagy szégyen a csávó.tcskhun írta: James elment katarba….
Pont egy olyan csapatban van, ahol még meg tudná mutatni, hogy nem hiába szopkodta fél dél-amerika komoly 1,5-2 évig. Erre fel meg ahogy eljött Carlo, nem akart pályára lépni. Volt is egy beköpése a nyár végén, hogy nem tudja kivel játszik hétvégén a csapata, de nem is érdekli.
Az ilyen menjen is az arabokhoz, aztán jövő ilyenkor már senki sem fog emlékezni rá.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. szeptember 20., hétfő 14:33
Még csak tárgyalnak, viszont nagy szégyen a csávó.tcskhun írta: James elment katarba….
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. szeptember 20., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. szeptember 19., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. szeptember 19., vasárnap 20:41
Abszolút, nagyon hamar látszódott amint megérkezett tavaly. Tavaly ilyenkor mi volt ott? Káosz Lamparddal. Azóta meg szinte szárnyalnak. A BL győzelem is hatalmas teljesítmény volt tőlük.ziro4vr írta: Iszonyat masszív csapat lett, egyértelműen kiemelkedő edzői munka amit ott lerak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 19., vasárnap 20:32
Iszonyat masszív csapat lett, egyértelműen kiemelkedő edzői munka amit ott lerak.Sierra írta: Tukel nagyon összerántotta ezt a Cselszkit, kemény dió lesz ez így a Citynek idén. Szerintem be is huzzák a végén.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. szeptember 19., vasárnap 19:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 19., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. szeptember 19., vasárnap 18:11
Nekem aztán mindegyPad'em írta:Azt vágod hogy ez a meccs pénteken volt amúgy?Tjacks írta: Az mi gól a Leeds-től, parádé a csatár meglátása!
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. szeptember 19., vasárnap 16:59
Nekem a 3 CR-es esetből kettő 11-es volt.petiamadridista írta: 3 tizenegyes volt a mai meccsen minimum.
2szer CR7el meg egy most.
Ezt talán befújja, nem tudom mennyire lett így igazságos.
Befújja.
Nem szeretem az MU-t nem is utálom, közömbös, de ez vicc.
Lingaard gólja nagy volt. Nem olyan rossz spíler az a gyerek, csak valami nem áll össze nála agyban vagy nem tudom.
Kihagyta a csávó. LEL.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. szeptember 19., vasárnap 16:58
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 19., vasárnap 16:54
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem