Ebben szerintem fejlődik, idén többet forgott eddig a csapat, és a merészebben is cserél.ANDS írta:A ckm -et jó lenne rotálni, meg carvajalnak is jót tett volna. Ez Ancelotti legnagyobb hiánya szvsz, hogy nem rotál. Cserébe felépíti Vinit, ha beépíti Cama- t és Rodry- t is, az már főnyeremény. Akkor talán csak egy jobbhátvédet kell igazolni, támadóból van elég.babaking írta: Tegnap szerintem kicsit mellényúlt az öreg - valahogy nem állt össze a rendszer. Nem voltak begyakoroltak a mozgások, nem passzolt a timing. Rendszeresen lemaradt valaki védekezésnél.
(igen a gólnál Lucas hibázott, de ott is el voltak tolódva és Lucas beváltott a középső emberre, hogy a szélsőnek kifejelhesse -> azzal a szélsővel jönnie kellet volna valakivel.)
A középpálya érdekes kérdés. Egy páran írtátok, hogy a CKM-et lassan el kell felejteni. Szintén egy páran azt is írtátok, hogy lyukas és átjáróház. Én is megnézném a hétvégén Camavingát Case helyett, de óvatosnak kell lennünk.
A CKM a világ talán legstabilabb és labdabiztosabb középpályája volt zseni Modric és "alibi" Kroos miatt. Ha ezeket a srácokat szép lassan lecseréljük (márpedig le kell lassan, különben Casi egyetlen feladata az lesz, hogy Modric mögött fut az oxigénes palackkal) egy Cama - Fede - Alaba hármasra mondjuk akkor nyerünk egy rakás dinamikát, cserébe veszítünk a stabilitásból.
Ez rendben is van szerintem, és forgatni is kell őket, de ez azzal fog járni, hogy más lesz a középpályás játékunk. (nem feltétlen rosszabb hanem más) Valamit valamiért.
Mondjuk amikor megláttam, hogy az Isco Jovic pakkal akarja megmenteni a meccset akkor levert a víz, de neki lett igaza.
Egyébként régen mennyi vita volt, hogy legyen e több csere, meg kísérletek egy negyedik cserével a hosszabbításra. Erre jön egy covid, ideiglenesen bevezetik az 5 cserét és milyen jó lett- nem lett lassabb a játék, de mégis jobban lehet rotálni, jobban bele lehet nyúlni a meccsbe, és nem kell tartogatni sem a 3. cserét
egy sérülésre. Nagyjából visszatért minden a régi kerékvágásba (már ami focit illeti) mégsem akarták beszüntetni.