ANDS írta:
raul 4 ever írta:
....
A védekezés meg tavaszra kell összeálljon, ....
És addig mi lesz?
Mert jelenleg a tabella 15. helyétől lefelé található csapatok kaptak csak több gólt, mint a Real Madrid.
A 15. Elche ugyanúgy 8- at kapott.
Lv nem jobbhátvéd. Vallejo bizonytalankodik időnként. MG párszor aláfut a labdának.
Most van Alaba, Militao, Nacho.
(Áthoztam)
Addig ülünk szégyenkezve, hogy már megint védett az a fránya kapus és vezetjük a ligát
Mondom, én csak azt nem értem, miért állítjuk be bajnak, hogy Körte bemutat 1-2 bravúrt. Ez a dolga, meg sok a sérült és amiatt szedett-vedett kezdő tud néha csak felmenni.
Ha lesz Mendy, a védelem bőven jó
Dani/Nacho(/LV) - Eder/Alaba(/Vallejo) - Mendy/MG(/M12)
Vallejo arra jó lesz, hogy hazai meccseken a 10. hely alatti csapatok ellen lehozza, meg egy kis kupa, azt elég is belőle
MG a védekezést szerintem igenis tudja (ok, Atma-Barca ellen izgulnék), kicsik ellen megmég támadgatni is tud -> lásd Mallorca
Mindennek a kulcsa (szerintem) a stabil középpálya, ha lesz Kroos, ő meg Modric váltogathatják egymást, aztán Fede-Cama-Case és Blanco a maradék 2 posztot beosztja, Isco/Ase meg lehet néha hasznosan szállnak be. Így "irányítónk" van 4, futós ember 2, csak be kell osztani..
Stabil középpálya nálam = stabil védekezés és stabil támadójáték. Ne legyen sok sérült, mert akkor a peremebereknek (LV, M12, Mariano
) a lehető legkevesebbet kell csak játszani, Hazardban is benne van a bugi, csak jönne ki belőle, volna előre is potenciál..
Kevés sérült, alakuló támadójáték, ez lenne a jó decemberig, ha így lenne, tavasszal meg egy bika védelem és 1-2 cím simán le is eshet..