Semmit nem tudtam róla, aztán levetítették múltkor moziban az előzetest. Hehe, mondom magyar horror... Aztán a végére besüppedtem a székbe. Faszának tűnik
Mozi, filmek
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
az utolsó magyar film amit láttam az a Saul fia volt, azt is csak azért mert Oscart nyert. majd ha ez is nyer, megnézem
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem a trailer mar akkor is bejott, mikor asszem soadroli bedobta anno.
olyan feher szalag beutese volt elsore, es attol a filmtol jo ertelemben kiraz a hideg.
valoban meg kellene lesni.
olyan feher szalag beutese volt elsore, es attol a filmtol jo ertelemben kiraz a hideg.
valoban meg kellene lesni.
Hat kb csak Gyllenhaal lehet az upgrade, de a film nem tobb mint ujabb teljesen felesleges remake. Nezzetek csak az eredetit.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jake miatt megéri megnézni, az eredetit nem láttam, de egynek teljesen jó volt.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez a Bond is mi az ördög kócos farkának kellett hogy 2,5 óra legyen? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén ez a giccsparádé teljesen kikészített, ránéztem a jegyemre tuti jó filmre ültem-e be? A film eleje alapvetően élvezhető volt.
Ez a karikák 90%-a, de mivel nem láttam az eredetit, nem éreztem késztetést arra, hogy egymás mellé állítsam őket és élvezni lehet a filmet. Szerintem kivételes darab.soadroli írta:Az eredeti után valahogy annyira nem érdekel. Meg szinte mindenhol azt olvastam hogy tök felesleges lett remakelni, sokkal jobb a dán verzió.Berti írta: A Netflixes The Guilty megvolt valakinek?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jobb mint az eredeti dán verzió? Az nagyon jó kis film volt.Berti írta: A Netflixes The Guilty megvolt valakinek?
Elképesztő hogy egy jól megírt forgatókönyv és egy kiváló színészi játék egy ilyen egyszerű költségvetésből mekkora hatást tud kiváltani.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Az eredeti után valahogy annyira nem érdekel. Meg szinte mindenhol azt olvastam hogy tök felesleges lett remakelni, sokkal jobb a dán verzió.Berti írta: A Netflixes The Guilty megvolt valakinek?
A Netflixes The Guilty megvolt valakinek?
Elképesztő hogy egy jól megírt forgatókönyv és egy kiváló színészi játék egy ilyen egyszerű költségvetésből mekkora hatást tud kiváltani.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
KÍGYÓSZEM - G.I. Joe: Hogy lehet egy blockbuster ennyire semmilyen? Se lelke, se szíve, se karakterei, se semmije. Akartam szeretni, de esélytelen volt.
MENNYIT ÉR EGY ÉLET?: 911-ről mindig nehéz beszélni, épp ezért egy sokkal kidolgozottabb és jobban megírt filmet érdemelt volna ez a sztori. Keaton jó, de a film felejthető.
ÖRÖKSÉG: Remekül fényképezett, nyomasztó és egy kiváló atmoszférával rendelkező, átlag feletti horror, viszont... Hosszú, túlnyújtott és cseppet sem egy olyan alkotás, amit újra elő akarnék venni. Továbbra sem tudok megbarátkozni a horror ezen szegletével.
MENNYIT ÉR EGY ÉLET?: 911-ről mindig nehéz beszélni, épp ezért egy sokkal kidolgozottabb és jobban megírt filmet érdemelt volna ez a sztori. Keaton jó, de a film felejthető.
ÖRÖKSÉG: Remekül fényképezett, nyomasztó és egy kiváló atmoszférával rendelkező, átlag feletti horror, viszont... Hosszú, túlnyújtott és cseppet sem egy olyan alkotás, amit újra elő akarnék venni. Továbbra sem tudok megbarátkozni a horror ezen szegletével.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Annyira nem szar, mint az elődje, már csak azért is, mert 2 perce gondolkozok és nem emlékszem mi történt a másodikban
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valaki segítsen, ez a suicide squad miért lett jobb, mint az előző? olvastam véleményeket, kritikát, aztán nekiálltam, hogy megnézzem, nem értem a végére, de nem tudom akarok-e pont akkora baromság mint az elődje. Én értem, hogy nem kell komolyan venni, nem is ez a célja, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mi az a színes csillag azzal a nagy szemmel? ennyi erővel teletabikat is tehettek volna a filmbe
Én Arenaban néztem régen külföldi kollegákkal angol nyelv + angol felirat kombó filmet, nemtudom most is van-e ilyen.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
meg is találtam, köszi.sebydani írta:
Alleban van dedikált terem rá.
lehet elkélne egy felirat is, franc se tudja milyen lesz a nyelvezete:D
de olyan gondolom nincs, csak sima eredeti nyelvű.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Alleban van dedikált terem rá.csababarca írta: Van még olyan mozi Budapesten, ahol eredeti nyelven, hozzá angol felirattal lehet filmet nézni?
Régen talán a Mom-ban volt ilyen.
Dune-t néznénk meg majd menyasszonyommal.
Vagy sima angol nyelvű vetítés is jó.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- csababarca
Van még olyan mozi Budapesten, ahol eredeti nyelven, hozzá angol felirattal lehet filmet nézni?
- csababarca
Megnéztem a Schumacher dokut, végén bőgtem mint egy kislány, nagyon meghatott, ahogy a gyerekei és a felesége beszéltek róla.
Elfelejtettem már majdnem mekkora ikon volt.
ami furcsa volt, és inkább az F1 topikban kellene felhozni az az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eltiltásos esete, amikor Villenueve-t, és eltiltották, ha jól értettem egy futamról, vagy többről:D ma meg egy ilyen ér 10 sec-et:D, na mindegy.
Nem véletlen néztem anno az F1-et és volt kötelező vasárnapi program, elképesztő ikonok voltak, nem macskajancsik, mint most.
érzékeny téma, ezért nem kezdek bele, de nálam az a korszak volt a forma-1, ott a 1996-2001/2002 közötti időszak.
Sennát is megkönnyeztem rendesen, elképesztő volt ő is, persze őt sajnos nem láttam "élőben".
Elfelejtettem már majdnem mekkora ikon volt.
ami furcsa volt, és inkább az F1 topikban kellene felhozni az az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eltiltásos esete, amikor Villenueve-t, és eltiltották, ha jól értettem egy futamról, vagy többről:D ma meg egy ilyen ér 10 sec-et:D, na mindegy.
Nem véletlen néztem anno az F1-et és volt kötelező vasárnapi program, elképesztő ikonok voltak, nem macskajancsik, mint most.
érzékeny téma, ezért nem kezdek bele, de nálam az a korszak volt a forma-1, ott a 1996-2001/2002 közötti időszak.
Sennát is megkönnyeztem rendesen, elképesztő volt ő is, persze őt sajnos nem láttam "élőben".
- nmate
Pont ugyanolyan erőltetett, mint a Black Panther. Az elejen jobbnak indult, de a vége ennek ultragagyi.géza írta: Shang Chi
Talan a legjobb Marvel eredet tortenete. Nem koveti nagyon a tipikus szuperhosos filmek narrativajat, sokkal lassabb a tortenet folyasa. Picit olyan erzesem volt, mintha egy azsiai folmet latnank, amibe eppenseggel van szuperhosos elem is. En a Black Pantherrel hasonlitanam ossze, ott picit eroltetnek ereztem a hypeot es nagyon rank akartak tolni az eltero kultura unnepleset, itt sokkal valodibb es hihetobb volt az egesz. Osszesegeben meglepoen jo film volt.