Elég ha csak kilépsz a meccsből igaz mire végigmész minden sbc-n ahova kell lesz vagy 30 vereséged statban de kényelmesebbreeed_ati írta:
Loyaltinál továbbra is működik a kihúzom a netet történet?
FIFA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: FIFA
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azért picit sokallom a 150 ezret, de jó lenne kinyitni..Galacticos írta:Jovohet szerdaig csak a totw vinit lehet nyitni, azert csodalkoztam hogy ezt meg honnan.reeed_ati írta: Mi az, hogy nincsen fenn Vini gold rare?
Változhat még a kártyája?
Vagy a totw kártya miatt nincsen?
Szerintem a gold rare megérdemelné ezt a 83-ast, totw meg simán 86 a mostani forma alapján.
Bár lehet elfogult vagyok.
Loyaltinál továbbra is működik a kihúzom a netet történet?
- Galacticos
Jovohet szerdaig csak a totw vinit lehet nyitni, azert csodalkoztam hogy ezt meg honnan.reeed_ati írta: Mi az, hogy nincsen fenn Vini gold rare?
- reeed_ati
Most még csak futbinben raktam össze azt, amire futni fogja..Galacticos írta:De honnan van sima gold rare viniciusod?reeed_ati írta: Nekem is hozott vagy 30ezret a marquee, De Paul gyereket meg egyelőre megtartottam:
Valami ilyesmivel indulok neki, csak Fedére még kell egy kis máni, csóróság van..
Sbc-ket rakom ki egyelőre.
Mi az, hogy nincsen fenn Vini gold rare?
- Galacticos
De honnan van sima gold rare viniciusod?reeed_ati írta: Nekem is hozott vagy 30ezret a marquee, De Paul gyereket meg egyelőre megtartottam:
Valami ilyesmivel indulok neki, csak Fedére még kell egy kis máni, csóróság van..
- reeed_ati
Lewa odabasz, kár hogy lassù picit.ferni írta:Én egy ilyen brigádot Hybrideltem össze.reeed_ati írta: Nekem is hozott vagy 30ezret a marquee, De Paul gyereket meg egyelőre megtartottam:
Gyenge pont nem igen van benne
Havertz helyett mehet akár Sabitzer vagy akár Werner is plusz egy támadónak.
Játékkal nem vagyok hajlandó többet játszani, de hát ez a csapatépítés meg az SBC, imádom
Szoboszlai miatt èn is csinálok majd egy bundás csapatot..
Én egy ilyen brigádot Hybrideltem össze.reeed_ati írta: Nekem is hozott vagy 30ezret a marquee, De Paul gyereket meg egyelőre megtartottam:
Gyenge pont nem igen van benne
Havertz helyett mehet akár Sabitzer vagy akár Werner is plusz egy támadónak.
Játékkal nem vagyok hajlandó többet játszani, de hát ez a csapatépítés meg az SBC, imádom
- reeed_ati
Nekem is hozott vagy 30ezret a marquee, De Paul gyereket meg egyelőre megtartottam:
SBCknek seggeljetek neki, haverom accountján megcsináltam az összeset, nem is dobott nagyokat, azt 30kból lett neki 250k miután eladtam mindent is.
Sok idő, sok szopás, de fix zseton
Marquee is adott plusz +30ezret, mondjuk abban volt egy IF Diaz 16k-ért, ami elment annyiért.
Sok idő, sok szopás, de fix zseton
Marquee is adott plusz +30ezret, mondjuk abban volt egy IF Diaz 16k-ért, ami elment annyiért.
Add el.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Jó kérdés, jött nálam is pár WO kisebb értékben. Sztem inkább most add el. Ha kjön a full game még több pack lesz nyitva és lejjebb mennek majd az árak. De én nem vagyok nagy trader
halálomig madridista leszek
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Draftozd el a pontot, majd a pakkokat gyujtsd. Ha megjelenik a teljes játék, felborul a piac szokas szerint, felmegy az ár. Jönnek az első promok, otw k. Jó kis haszon eshet, illetve lehet gyakorolni, szokni az új játékmenetet. Win win.
- reeed_ati
Néztem az új realos lapokat:
Azért az erős, hogy Asensio 83-as lapot kapott, míg Vini csak 80-ast, Íé megint képben van..
Benz is csak 89 és nyilván az alacsony pace miatt használhatatlan lesz a játékban..
Egyébként csak én gondolom azt, hogy a valóságban gyorsabb Benya, mint amit a játékban adnak neki?
Nyilván nem egy Bappa sebesség, de 76-os pace rating helyett 80-at simán adnék neki.
Azért az erős, hogy Asensio 83-as lapot kapott, míg Vini csak 80-ast, Íé megint képben van..
Benz is csak 89 és nyilván az alacsony pace miatt használhatatlan lesz a játékban..
Egyébként csak én gondolom azt, hogy a valóságban gyorsabb Benya, mint amit a játékban adnak neki?
Nyilván nem egy Bappa sebesség, de 76-os pace rating helyett 80-at simán adnék neki.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Caraway írta: En inkabb azon akadok ki, hogy ha a haverjaimmal akarok jatszani, akiknek regi konzoluk van, de kozbe nyomnam a sajatomon is a next gen verziot, ami ugye mar az uj konzolon folyik, akkor 34 ezer forintot kene kiadnom ezert a sz*rert. Mondjuk ha jatekon belul veszem meg es van EA playem, akkor “csak” 28 ezer, de meg azt is nagyon sokallom.
Sajnos ugy se fogom kibirni, hogy ne nyomjam a Pro Clubst haverokkal, szoval folos itt sirdogalnom.
Hát ugyanezzel a kombóval ea play (-10%) + Ingame vásárlás (-10%)-al a standard edition 24kra jön ki szóval annyival nem drágább.Nyilván drága mindkét verzió de a két verzió között az a 3-4ezer huf szerintem már nem oszt nem szoroz.
Amúgy ez most hogy lesz ultimate teamben? csak ps5ös ellenfeleket kaphatok? hátha gazdagok szarabbul tolják mint a last gen-esek 2 év kihagyás után neki futok ennek a szarnak megint kiváncsi vagyok feltud e úgy baszni,hogy a dualsense kontrollert is atomjaira verjem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En inkabb azon akadok ki, hogy ha a haverjaimmal akarok jatszani, akiknek regi konzoluk van, de kozbe nyomnam a sajatomon is a next gen verziot, ami ugye mar az uj konzolon folyik, akkor 34 ezer forintot kene kiadnom ezert a sz*rert. Mondjuk ha jatekon belul veszem meg es van EA playem, akkor “csak” 28 ezer, de meg azt is nagyon sokallom.
Sajnos ugy se fogom kibirni, hogy ne nyomjam a Pro Clubst haverokkal, szoval folos itt sirdogalnom.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Egy agyonscriptelt jàték értékein ki tudtok akadni?:D
Semmit nem számítanak az értékek a játékban.
Semmit nem számítanak az értékek a játékban.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Van még jó pár kérdőjel. Ter Stegen rating miért nagyobb mint Tibo? Mane mi a faszért 89? SorolhatnámRealista24 írta: FIFA 22 - Top 10 Players
1. Messi (93)
2. Lewandowski (92)
3. Cristiano (91)
4. De Bruyne (91)
5. Mbappe (91)
6. Neymar (91)
7. Oblak (91)
8. Kane (90)
9. Kante (90)
10. Neuer (90)
Neuer?