HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 30., szerda 7:31
Ikarus, világos, hogy mi a problémád ezzel. Cr és lionelen kívül nem létezik más focista, pedig rengeteg tehetség és klasszis van, ám teljesen érthető. Ezek ketten nem emberek. A világon nincs még egy ilyen páros, vetélytárs, akik stabilan, évről-évre hozzák az 50,60+os szezonokat. Ilyen nem is volt és nen is lesz a mi generációnkban, de lehet keveset mondtam... tök mindegy milyen mezőnymunkát végez ribery, vagy hogy menyire jó labdaérzéke van hazardnak, ahogy te is írtad....a focit gólra játszák, továbbra is ez a mutató, ami leginkább memarad és a lattba nyom. Ez a kettő meg brutális, már már nevetségesen űzi ezt és bohócot csinál minden rekordból és statból, elhomályosítanak mindenkit.
A témához: az ilyen Blatter félék is tipikusan azok a tipusok, akik látnak, de nem néznek, akik első benyomásból ítélnek. Akik befolyásolhatóak, akik sodródnak az árral, a médiatrendel. Ronaldo gyönyörűen válaszolt vissza!
Én is Riberynek adnám oda a bogyót, mert fantasztikus szezonja volt, és mert ideje lenne egy törésnek már a sémában. Lehet jót is tenne. Fix, hogy én sem mennékbel Ronaldo helyében semmire, ahogy itt többen is.