Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Ennyire enervalt jatekot, lassu labdak, keves mozgas, pontatlansag, kedvtelenseg....
Alapvetoen Miguelt miert nem lehet jatszatni, akkor legalabb a tamadasokat tudna segiteni. Baloldalra ma egy ertelmes megoldas nem volt, cserebe vedelem mindket szele gyenge volt.
Alapvetoen Miguelt miert nem lehet jatszatni, akkor legalabb a tamadasokat tudna segiteni. Baloldalra ma egy ertelmes megoldas nem volt, cserebe vedelem mindket szele gyenge volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hat, az eg kek, a fu zold, nem hasznaljuk ki a rivalisok botlasat.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát itt ma mindenki nagyon durván maga alatt játszik.
Ez ennyi volt.
Kár.
Ez ennyi volt.
Kár.
-
Isco nagyon jol szalt be. Kar h nem elobb jott
Ennek az emerynek valaki adhatna egy tockost, azta a tipikus uljmarlehulyegyerek fajtat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem artana kapura rugni a gol erdekeben
Pont most néztem, hogy kegyetlen fizikuma lehet, 80 perc alatt meg sem izzadtkodo írta: Ase helyett johetne mar valaki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ase helyett johetne mar valaki.
Szerk.: nem pont erre gondoltam
Szerk.: nem pont erre gondoltam
Mar-mar ZZ-fele tanacstalansag uralkodik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A középpályások nagyon rosszul paszolnak ma.
Miert nem nyugodtam meg, hogy bejott gofrimester?
Asensio, Modric, Casemiro, Vini... Nacho.... csak par ember akit gondolkozas nelkul lecaerelnek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Most szerencse, hogy a második sárgás eseteket egyelőre nem varozzák.Kerlon írta: vidd mar le mert ki fogjak nyomni
Most kiszórtam volna, akármennyire is szerencsétlen eset volt.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
vidd mar le mert ki fogjak nyomni
K
K
- Sorrentino
Amúgy nézve a túloldalt is, Pau Torres eddig nem győzött meg, hogy ő kellene majd CB-nek nekünk.
Ha jól látom maradt a 433, néha feljebb megy Lukita 4231be.b3tman írta: segitsetek pls. Milyen felallas ez? 352? 343?433?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugyan, a jogos sargat sem kapja meghalamadrid írta: A foyth gyerek csinálhatna pirosért egy hülyeséget
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A foyth gyerek csinálhatna pirosért egy hülyeséget
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
segitsetek pls. Milyen felallas ez? 352? 343?433?
Ha valaki gyenge formába van az kapja az ívet. Nem személyes, hanem teljesítmény alapján szokták kiérdemelni ezt, legyen az Modric, Casemiro vagy Asensio. Szerintem most teljesen jogos, hogy az elmúlt meccsek alapján beléjük álltak páran.Realista24 írta: Ez nem csak mostanra igaz, úgy általában ez lett a vélemény.
Case persze, tudása alatt van, de itt már mehetne is a kukába sokak szerint. Modric dettó.
Kroos egyelőre nem kapja az ívet, mert sérült.