Kicsit off, de tegnap pont Alaba volt aki nem volt toppon. Volt boven eladott labdaja meg helyezkedesi hibak is voltak. Tobbek kozott az elso golnal is lemaradt.Nzedge írta: Sok rossz megoldása volt, szokásos balfék dolgok, de ugyanakkor sok olyan kulcsmomentuma is amiből gól tudott volna születni. A tizi pl, illetve volt pár nagy labdája is középre ami kimondottan jó meglátás volt.
Amit én gondnak érzek az az, hogy ő neki kell húzóembernek lennie egy Real Madridban, mert nincs más. A nagy sztárok mekiznek vagy sérülten golfoznak.
A védelem vicc kategória egyébként. Szeretem Militaot, de ő sem kezdő szint. Minden meccsen iszonyatos helyezkedési hibák, kb az egyetlen aki szint a jelenleg játékra képes védelemből az a pár hónapja igazolt Alaba..
Vinícius Junior - 7
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Vinícius Junior - 20
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Itt továbbra is ugyanaz a probléma. Nem tud lőni. Tegnap volt kb. 3-4 óriási lövőhelyzete, de mivel nem tud lőni megpróbálta közelebb cselezni magát. Ha kb. Rodrygo szinten tudna lőni, akkor nem lenne semmi baj vele.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sok rossz megoldása volt, szokásos balfék dolgok, de ugyanakkor sok olyan kulcsmomentuma is amiből gól tudott volna születni. A tizi pl, illetve volt pár nagy labdája is középre ami kimondottan jó meglátás volt.
Amit én gondnak érzek az az, hogy ő neki kell húzóembernek lennie egy Real Madridban, mert nincs más. A nagy sztárok mekiznek vagy sérülten golfoznak.
A védelem vicc kategória egyébként. Szeretem Militaot, de ő sem kezdő szint. Minden meccsen iszonyatos helyezkedési hibák, kb az egyetlen aki szint a jelenleg játékra képes védelemből az a pár hónapja igazolt Alaba..
- Süti
Ja, akkor nem baj hogy az összes beadása alapvonalon ment ki, meg elhaltak rajta a támadások, mert végülis a többiek is szarok voltak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Akkor legyen egy tizi ;) Sajnos még mindig ez a legtöbb amit bárki a csapatból tett.
- Süti
3 tizit? Azért mert a semmire dobja magát, még nem tizi. 10ből 9x beljebb lennénk ha nem esne el a semmitől, nem véletlenül nem fújnak be neki semmit. Prime neymar módon esik kel.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Lehet ekézni, meg röhögni rajta, de tegnap pl 3 tizit harcolt ki (persze megadni csak 1et adtak meg). Felállt védelem esetén ezzel megyünk valamire, nem a forgolódással meg körbeadogatással. Felvállalja a játékát, Carlo támogatja ebben és profitálunk belőle. Rodrygon is azt látom, hogy idén jobban meg meri húzni, fel meri vállalni a párharcokat.Süti írta: A tegnapinál? Még Pintus is.
A palinál 2 véglet van, vagy bejön minden, vagy az összes támadás elhal rajta.
A nagy CR is rengeteg helyzetet ront/rontott el, de mindig ment előre és ez rendre meghozta a gyümölcsét. Nagyon nagyon piciben, de hasonló ez Vininél is. Küzd, hajt, elront ezt, sikerül az, de a végén mostanában eredmény társul hozzá.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
A tegnapinál? Még Pintus is.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- flori
Az az ember érzése, hogy olyan mint egy ősember. Tanul, tapasztal, de mindent ezerszer meg kell csinálnia hogy összejöjjön. Csavargat, emelget, cselezget, az ötezredik után kitapasztalja és rájön hogyan működik a világ. Az a kérdése van-e itt idő erre, mert fejlődik.
Nem lehet hova tenni ezt az embert.
Nem lehet hova tenni ezt az embert.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Realista24 írta:Jajaja, Piqué nagyon okos, csak amikor 2 éve vagy 3 Ramos mondta ugyanezt, akkor telefosta a közösségi médiát annyival, hogy a versenynaptár olyan amilyen, ez van.petiamadridista írta:
Így vagyok ezzel én is.
De másik topikban írtam, hogy irgalmatlan sok rossz passz és elképzelés volt.
Azért ha belegondoltok ez már a 7.!!! forduló volt és még szeptember van. Közben meg volt már BL meg lesz is mindjárt, ja meg ugye egy laza 3 meccses vállogatott szünet.
Utálom Piquet de abban azért van valami,.hogy orrba szájba meccsek vannak. A ligában 1 hete kb nincs is pihenőnap. Minden nap van egy meccs,.valaki játszik valakivel.
Ezen kell valamit változtatni.
Nem véletlen,.hogy a Bayernen kívül az összes nagy csapat már eddig is mutatott teljes meltdownokat, ezek közül még ehhez a maihoz hasonlóak voltak a jobbak.
Ma is kikapott : Tico, Dortmund, Man U.
X-elt: Inter,.Pool, Real.
Gyakorlatilag a Milanon meg a PSGn kívül senki nem hozta magát ma.
Az angol rangadó külön téma.
Jó hát Pique egy gyökér, ez nem vita tárgya, de attól még a versenynaptárra vonatkozó megjegyzés, hogy túl sok a meccs, az még igaz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jajaja, Piqué nagyon okos, csak amikor 2 éve vagy 3 Ramos mondta ugyanezt, akkor telefosta a közösségi médiát annyival, hogy a versenynaptár olyan amilyen, ez van.petiamadridista írta:Így vagyok ezzel én is.Nzedge írta:
Borzasztóak a lövései, de így is benne volt a legnagyobb veszély az ellenfél kapujára. Nekem tetszett ma is.
Azért ha belegondoltok ez már a 7.!!! forduló volt és még szeptember van. Közben meg volt már BL meg lesz is mindjárt, ja meg ugye egy laza 3 meccses vállogatott szünet.
Utálom Piquet de abban azért van valami,.hogy orrba szájba meccsek vannak. A ligában 1 hete kb nincs is pihenőnap. Minden nap van egy meccs,.valaki játszik valakivel.
Nem véletlen,.hogy a Bayernen kívül az összes nagy csapat már eddig is mutatott teljes meltdownokat, ezek közül még ehhez a maihoz hasonlóak voltak a jobbak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Így vagyok ezzel én is.Nzedge írta:Borzasztóak a lövései, de így is benne volt a legnagyobb veszély az ellenfél kapujára. Nekem tetszett ma is.Csabi írta:
játékban nem, de a lövései igen
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Folytatni kell a kapuraloveseket edzesen, ma nagyon felkurt, jatekban rendben volt, felszantotta a palyat, labdavesztes utan nem engedte el az embert es gyurte tepte az ellenfelet. A mentalitasat imadom, a dinamikajat es a sebesseget nem kulonben, de irritaloak voltak a lovesei, azt hittem lerugom a tvt a meccs vegen…
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Borzasztóak a lövései, de így is benne volt a legnagyobb veszély az ellenfél kapujára. Nekem tetszett ma is.Csabi írta:játékban nem, de a lövései igenpetiamadridista írta:
Szerintem ez nem igaz.
dehogynem, erőlködött egész meccsenCsabi írta:játékban nem, de a lövései igenpetiamadridista írta:
Szerintem ez nem igaz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
játékban nem, de a lövései igenpetiamadridista írta:Szerintem ez nem igaz.Faust írta: Na ez ma a regi Vini volt, kerem vissza a Kurafit.
-
Szerintem ez nem igaz.Faust írta: Na ez ma a regi Vini volt, kerem vissza a Kurafit.
Áhh... Sokkal több jó megoldása volt mint a régi Vininek.Faust írta: Na ez ma a regi Vini volt, kerem vissza a Kurafit.
Na ez ma a regi Vini volt, kerem vissza a Kurafit.
Mondjuk nekem meg mindig faj, ahogy ra kanyarodik egy lovesre, de legalabb mar nem a szoglet zaszlot celozza.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K