Plusz Pest sincs még benne ha jól tudom.Kétlem hogy ott első lesz/lenne, legalábbis ilyen fölénnyel.Pipita írta: Bőven 40% alatt van dobrev, és ahol nagyobb a részvétel, ott szorosabban van mögötte kari is meg MZP is. Nagyon messze van az az 50%+1 neki, meg lehet nyugodni, jön a második kör.
OFF
- BlancoMark
Re: OFF
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Bőven 40% alatt van dobrev, és ahol nagyobb a részvétel, ott szorosabban van mögötte kari is meg MZP is. Nagyon messze van az az 50%+1 neki, meg lehet nyugodni, jön a második kör.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mert olyan jóképű fiatalemberflori írta: Ja, sajnos le fogja adni. Remélem BP-t behúzza és elgondolkozik Karácsony. Így is, minek indult? MZP simán vitte volna a szavazatait.
Ja bocs, ez nem erre a kérdésre a válasz
Dobrevnek nem sok kell hogy ne legyen második forduló, ez a kemény. És a többiek ezt látva a második fordulót is 2 személyes harccá kívánják tenni, 4vs1-Ben, nem lepődnék meg (ha ez megtörténik) ha DK borítaná az asztalt ezután.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mondtam en, hogy bejut MZP a masodik korbe. Nagyon durva, hogy eddig milyen jol all, alig van lemaradva Karacsonytol, pedig negyed annyi forrasa nem volt.. ha forditott esetbe o lenne BP polgarmestere es lenne mogotte egy part, valoszinuleg utcahosszal megelozi.
Karigerinek pedig ha tenyleg szamitana a kormany levaltasa, es nem a sajat erdekeit nezne, akkor visszalepne MZP javara, es megmaradna BP polginak. Dehat tudjuk, hogy nem igy lesz, MZP pedig tul joszivu lesz aztan leadja a stafetat es megmarad Hodmezovasarhelyen nyugiba.
Karigerinek pedig ha tenyleg szamitana a kormany levaltasa, es nem a sajat erdekeit nezne, akkor visszalepne MZP javara, es megmaradna BP polginak. Dehat tudjuk, hogy nem igy lesz, MZP pedig tul joszivu lesz aztan leadja a stafetat es megmarad Hodmezovasarhelyen nyugiba.
En is igy gondoltam sokaig, de nap mint nap latom, hogy fiatal, a mi korosztalyunk tobbsege sem lat ki a szektas szemuveg mogul, erre van kondicionalva az egesz nep.BlancoMark írta:Afelett meg még mindig nem térek napirendre, hogy a nyugdíjasok mennyire rabságban tartják ezt az országot. Csúnya megfogalmazás, de itt nem lesz drasztikus fejlődés amíg a szocializmusban szocializálódott nemzedék nem megy ki. Tisztelet a kivételeknek természetesen.Faust írta: Karacsony soha nem fog visszalepni, hisz o a baloldal uj messiasa, aki elhozza nekunk az alapjovedelmet es a tejjel mezzel folyo Kanaant.
Annak kifejezetten orulok, hogy a gyoker Jakab nem jut tovabb. Oriasi melysegben ez a nep szellemileg es erkolcsileg, de azert Jakabnal lejjebb nehez lenne adni.
Karigeri meg nagy opportunista, nem fog visszalepni mert az nagy arcvesztes lenne, amugy sem akarnak tulzottan kormanyt valtani ezek a majmok.
- BlancoMark
Normál esetben azt mondanám, hogy esélytelen hogy KariGeri visszalépjen, de így hogy már BP főpolgármestere talán nem fog akkora szívfájdalmat okozni neki.Faust írta: Karacsony soha nem fog visszalepni, hisz o a baloldal uj messiasa, aki elhozza nekunk az alapjovedelmet es a tejjel mezzel folyo Kanaant.
Annak kifejezetten orulok, hogy a gyoker Jakab nem jut tovabb. Oriasi melysegben ez a nep szellemileg es erkolcsileg, de azert Jakabnal lejjebb nehez lenne adni.
MZP és Karácsony nagyon közel vannak, viszont Karácsonyra nem szavaznak le feltétlenül a Jobikkosok, MZP-re annál inkább. Így mindenféleképpen MZP javára éri meg a visszalépés csakis.
Afelett meg még mindig nem térek napirendre, hogy a nyugdíjasok mennyire rabságban tartják ezt az országot. Csúnya megfogalmazás, de itt nem lesz drasztikus fejlődés amíg a szocializmusban szocializálódott nemzedék nem megy ki. Tisztelet a kivételeknek természetesen.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mi a garancia erre? Semmi. Azt tudjuk, hogy tobb ezer fizetett online trolljuk van, plusz a rengeteg kubi listas hivo. Siman meg tudjak tolni KariGerit vagy Dobrevet.Pipita írta: Fidesz trollok nem vettek részt az előválasztáson. Ez a DéKlán rajongói tábor volt, tényleg ennyire imádják őket ebben az országban.
Karacsony soha nem fog visszalepni, hisz o a baloldal uj messiasa, aki elhozza nekunk az alapjovedelmet es a tejjel mezzel folyo Kanaant.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fel nem tudom fogni, hogyan tudnak ennyien beállni gyurcsányék mögé??
A fidesznek pont tökéletes lenne egy dobrev, vagy karigeri siker...
A folytatás talán érdekes lehet, szerintem hiába áll be Jakab a dk mögé, nincs az a jobbikos, aki dobrevékra szavazna.
Szóval lehet naiv vagyok, de én bízok benne, hogy legtöbben MZP mögé fognak beállni és meglepetést tud okozni majd a következő körben.
A fidesznek pont tökéletes lenne egy dobrev, vagy karigeri siker...
A folytatás talán érdekes lehet, szerintem hiába áll be Jakab a dk mögé, nincs az a jobbikos, aki dobrevékra szavazna.
Szóval lehet naiv vagyok, de én bízok benne, hogy legtöbben MZP mögé fognak beállni és meglepetést tud okozni majd a következő körben.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Legyen igazad, de szerintem bőven benne van. Alapból sok kiábrándult Jobbikost el tudtak vinni, azóta még több embert be tudtak hülyíteni a könyvdarálással meg Toroczkai agymenéseivel az új világrendrőlPipita írta: Orbán Hazája nem fog 5%-ot szerezni, szóra sem érdemesek.
Azt meg nagyon adnám, ha Karácsony visszalépne Márki Zay javára, de belőle nem igazán nézném ezt ki. Fordítva valószínűbbnek tűnik.
Azt meg amúgy én sem tartom kizártnak, hogy Fidesz-kéz van egy esetleges Dobrev-győzelembe. Egyszerűen nem fogom fel, hogy máshogy hogyan nyerhet magabiztosan. Még csak nem is hallottam senkiről, aki rászavazna.
Mondjuk az egyik MZP-s kampányolós standnál mondták, hogy kb. talicskával hordták az öregeket a sátrakhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2021. szeptember 29., szerda 19:35-kor.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Orbán Hazája nem fog 5%-ot szerezni, szóra sem érdemesek.
MZP már most belengette hogy vagy ő lép vissza kari javára, vagy kari az övére. Demokratikus verseny marad, bízom benne hogy ez a kettő szépen megmutatja hogy milyennek kéne lennie egy választási rendszernek (ami nem az MSZMP hagyatéka), és két fő marad a második fordulóra. Ha így lesz, márpedig így lesz, akkor nem lesz esélytelen jövőre az ellenzéki lista.
Jakabnak örülök, Fegyát sajnálom kicsit, de jót fog tenni a Momentumnak a tisztújítás.
MZP már most belengette hogy vagy ő lép vissza kari javára, vagy kari az övére. Demokratikus verseny marad, bízom benne hogy ez a kettő szépen megmutatja hogy milyennek kéne lennie egy választási rendszernek (ami nem az MSZMP hagyatéka), és két fő marad a második fordulóra. Ha így lesz, márpedig így lesz, akkor nem lesz esélytelen jövőre az ellenzéki lista.
Fidesz trollok nem vettek részt az előválasztáson. Ez a DéKlán rajongói tábor volt, tényleg ennyire imádják őket ebben az országban.1. Fidesz-trollok nyilván nyomták ezerrel Dobrevre.
Jakabnak örülök, Fegyát sajnálom kicsit, de jót fog tenni a Momentumnak a tisztújítás.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Még nagyon a jövő zenéje, de én a Mi Hazánkra kiváncsi leszek.
Ha esetleg az ellenzéki összefogás jelöltje beelőzi a Fideszt szűkösen, akkor összeállnak-e a narancsékkal.
Meg ugyanez fordított esetben. Nyilván egy Dobrevvel esélytelen, de ha adja Isten MZP lenne a jelölt és pár %-kal lenne csak lemaradva.
Ha esetleg az ellenzéki összefogás jelöltje beelőzi a Fideszt szűkösen, akkor összeállnak-e a narancsékkal.
Meg ugyanez fordított esetben. Nyilván egy Dobrevvel esélytelen, de ha adja Isten MZP lenne a jelölt és pár %-kal lenne csak lemaradva.
- BlancoMark
Ez két tényezős.csababarca írta:Tjacks írta:
A Vezér meg dörzsölheti a tenyerét, ha Dobrev nyer akkor nincs miről beszélni, itt tart a mai átlag szavazó b+.
ma a Gulyás bedobta a ped. béremelést, januárra.
esküszöm ha Dobrev lesz az ellenzéki jelölt, és megemeli a pedagógus béreket a fidesz (remélem nem azzal játszanak, hogy elveszik azt a bérpótlékot, meg emelnek egy 10%ot az alapbéreken, mert akkor az bércsökkentés lesz:D), akkor lehet rájuk Xelek, vagy támogatom őket azzal hogy nem megyek el szavazni.
Dobrev
1. Fidesz-trollok nyilván nyomták ezerrel Dobrevre.
2. A DK a legszervezettebb ellenzéki párt (sajnos) és nagyon stabilan elviszik a szavazóikat (rajongóikat ) az urnákhoz.
Szerintem a második fordulóban nem verhetetlen Dobrev, ő nagyjából maxolta a szavazatait, míg Karácsonyra meg MZP-re jöhetnek a Jobbikos-Momentumos szavazatok.
Nekem MZP az egyetlen reményem civilként, ha sikerülne befutnia, akkor megszaporodnának a Nerlovagok az offshore adóparadicsomok környékén az biztos.
Szerk.: De belenéznék Dobrev fejébe, ő vajon tényleg azt gondolja hogy ő a legjobb ami az országgal történhet? Vagy már ennyire átírta az objektivítást a fejében (és a férjéében) a beteges szereplési vágy és az istenkomplexus? Ekkora rákfene még nem volt ebben az országban mint ez a házaspár.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Tjacks írta:
A Vezér meg dörzsölheti a tenyerét, ha Dobrev nyer akkor nincs miről beszélni, itt tart a mai átlag szavazó b+.
ma a Gulyás bedobta a ped. béremelést, januárra.
esküszöm ha Dobrev lesz az ellenzéki jelölt, és megemeli a pedagógus béreket a fidesz (remélem nem azzal játszanak, hogy elveszik azt a bérpótlékot, meg emelnek egy 10%ot az alapbéreken, mert akkor az bércsökkentés lesz:D), akkor lehet rájuk Xelek, vagy támogatom őket azzal hogy nem megyek el szavazni.
Dobrev
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha Jakab beáll bárki mögé - max dobrev lesz - akkor felőlem mehet is a lecsóba.géza írta: Ugy tunik MZP beelozte a nep fiat, Jakabot. Kerdes, hogy egy Karacsony-Dobrev-MZP trio eseten a lemarado ketto kit tamogatna, Jakabnak elvileg MZP-t kene, de olyan resten lepegetett vissza a DK javara, hogy azt is kinezem belole.. Fegyor meg valszeg nem fogja Dobrevet, de van egy erzesem, hogy ok Karacsony moge allnanak be, pedig papiron mindket partnak a korabbi nyilatkozataik alapjan MZP moge kene.
Aztan lehet, hogy vegul Jakab befut a harmasba.
MZP ha befut a 3.ik helyre az neki felér egy győzelemmel, szépen építi magát.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Visszatérve építkezésre, csináltatott mostanában valaki tető szerkezetet?
Írnék priviben ha igen.
Írnék priviben ha igen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Ugy tunik MZP beelozte a nep fiat, Jakabot. Kerdes, hogy egy Karacsony-Dobrev-MZP trio eseten a lemarado ketto kit tamogatna, Jakabnak elvileg MZP-t kene, de olyan resten lepegetett vissza a DK javara, hogy azt is kinezem belole.. Fegyor meg valszeg nem fogja Dobrevet, de van egy erzesem, hogy ok Karacsony moge allnanak be, pedig papiron mindket partnak a korabbi nyilatkozataik alapjan MZP moge kene.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én úgy fogalmaznék, hogy ezekből van abszolút szélsőséges nézőpont és van ami adott korra jellemző. Nyilván A nácizmus más szinten van, mint ma a jobboldal, de ép elmével rendelkező ember nem akarja A nácizmust.Swineherd írta: Én a jobboldalt egy nyugalmi pontnak tartom és nem szélsőségnek.
Mint ahogy a szélsőséges kulturális és politikai liberalizmust sem, ami bár ártatlannak tűnik, de melegágya lehet egy olyan szintű pusztulásra ítélt világnak, amit senki nem akar. Jó példa, hogy nem tartják a túlnépesedést problémának.
Na és itt jön be, hogy az igazáság a kettő között kéne legye. De a kettő közötti nehezen eladható és nem vagy nehezen valósítható meg egy vegyes társadalmi réteg esetén.
Ez persze az, ahogy én, mint laikus, átlag polgár látom.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Én a jobboldalt egy nyugalmi pontnak tartom és nem szélsőségnek.nmate írta: Szeretem amikor a szélsőjobboldaliak beszélnek a balliberálisokról, illetve fordítva, mert akkor látni mindkét ritka nevetséges végletet
Amit manapság szélsőjobbnak neveznek, annak semmi köze a jobboldalisághoz.
Nincsen saját értékrendszere ennek a körnek, csak annyit tud, hogy ellene megy a balos agyrémeknek, de ez édeskevés ahhoz, hogy támogatni lehessen.
A videó készítője is hülye gyűlölködőként ábrázolja a mocskos langyizó egyént. Az az ember nem szélsőjobbos, hanem egy ellenbalos idióta.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema