Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: füst » 2021. szeptember 30., csütörtök 23:38

dzsi91 írta: Amikyen barom laporta és a mindenkori vezetésük tökmindegy mennyi hitelt kapnak, elherdálják majd lutri giga igazolásokra.

A szurkolóknak és a vezetőségnek is felkéne fogni ,hogy az utazás véget ért, lelehet szállni a földre mostmár és nem a falunapokom kóklerkedő simalábtól várni a gvardiola reinkarnálódását hanem szurkolni az europa liga győzelemért. Nem rossz amúgy az sem.

Basztatják ezt a nyomorúlt koemannt is de miért? Az egész klub romokban és még mindig minden meccs után egyetlen bűnbakot akarnak aki elviszi a balhét ahelyett,hogy belátnák,hogy kollektívan fos minden évek óta.Xavi nem jobb edző mint a holland cserébe az egyetlen elképzelése a fotballról már 2013ban a földbe lett döngölve úgy hogy ő is a pályán volt azóta meg boldog boldogtalan összeveri őket.

Lekéne szállni a földre és elfelejteni ezt a rengeteg hazugságot a labdarúgásról amit magukba beszéltek. Amíg nem képesek felfogni,hogy a modernkori futballban először jön a fizikum és az álloképesség és csak utána a buzizás meg a piszi paszi addig ez lesz. Utánpótlást fizikálisabbá tenni mert nemcsak maguknak memtudnak focistát gyártani hanem senkinek. Kb 0 europában használható focistát neveltek ki az elmúlt 10 évben. Hát volt az a riki pudzs vagy kiafaszom felröhögtem amikor meglattam a gyereket.Gg
Ha a Barca veszít, a foci veszít. :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 30., csütörtök 23:27

Nem arról beszéltünk, hogy ez hitel-e amit a barca kap?!
Nem, azt tudjuk hogy hitel. Legalábbis a hírek erről szólnak - hogy most mit költünk mellé bármi információ nélkül csak szkepticizmusból az irreleváns, ennyi erővel beszélgessünk arról hogy kapnak 10 milliárdot a húsvéti nyuszitól.
A pénzügyi részre én is azt írtam, hogy ez cofidis, vissza kell majd fizetniük. Csak szerintem nem fognak, a szép kis gránátvörös-kék szemükért (mondjuk) 25 évre ennyi pénzt kapni, pláne úgy, hogy 10 évig ráérnek az első törlesztővel.. Ez egy túl szép ajánlat (szerintem).
Ez alapján viszont tényleg fogalmad sincs hogy működnek a hitelek :D. Ha tegyük fel évente 20% a kamat (nem lesz annyi nyilván), akkor ez egy kurva szar ajánlat. Csak abból hogy mikor kezdesz törleszteni, és mennyi a hitelösszeg, attól az a hitel még lehet jó vagy szar is... Kamattól függően. Ráadásul az sem mindegy hogy nem fizetek addig de nő a kamatláb (mint a magyar moratórium most kvázi), vagy be van fagyasztva és tolódik (mint a babaváró ha szülsz gyereket). A szerződésbe betekintés nélkül is megmondom neked, hogy garantáltan nem az utóbbi, egy pénzkezelő intézet sem hülye, ezek csak ilyen államilag támogatott programoknál léteznek, egyébként attól hogy nem fizetsz addig, csak többet kell később.

Emiatt azt is tudjuk hogy ha minden úgy megy tovább mint eddig, akkor úgyis elbfalszkodják az összes pénzt :D Nyilván abba kellene fektetniük hogy újra profitábilisak legyenek. Ez egyébként ekkora branddel nem kéne hogy túl nehéz legyen, elég összehúzni a gatyát néhány évre. Sok nagycsapat sem nyert semmit évekig, mégis ott vannak a bevételi listák tetején.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 30., csütörtök 22:37

Amikyen barom laporta és a mindenkori vezetésük tökmindegy mennyi hitelt kapnak, elherdálják majd lutri giga igazolásokra.

A szurkolóknak és a vezetőségnek is felkéne fogni ,hogy az utazás véget ért, lelehet szállni a földre mostmár és nem a falunapokom kóklerkedő simalábtól várni a gvardiola reinkarnálódását hanem szurkolni az europa liga győzelemért. Nem rossz amúgy az sem.

Basztatják ezt a nyomorúlt koemannt is de miért? Az egész klub romokban és még mindig minden meccs után egyetlen bűnbakot akarnak aki elviszi a balhét ahelyett,hogy belátnák,hogy kollektívan fos minden évek óta.Xavi nem jobb edző mint a holland cserébe az egyetlen elképzelése a fotballról már 2013ban a földbe lett döngölve úgy hogy ő is a pályán volt azóta meg boldog boldogtalan összeveri őket.

Lekéne szállni a földre és elfelejteni ezt a rengeteg hazugságot a labdarúgásról amit magukba beszéltek. Amíg nem képesek felfogni,hogy a modernkori futballban először jön a fizikum és az álloképesség és csak utána a buzizás meg a piszi paszi addig ez lesz. Utánpótlást fizikálisabbá tenni mert nemcsak maguknak memtudnak focistát gyártani hanem senkinek. Kb 0 europában használható focistát neveltek ki az elmúlt 10 évben. Hát volt az a riki pudzs vagy kiafaszom felröhögtem amikor meglattam a gyereket.Gg
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 30., csütörtök 21:34

Realista24 írta: Mit nem értesz a hitel fogalman?
Nem arról beszéltünk, hogy ez hitel-e amit a barca kap?!
Halfkey írta:
Sorrentino írta: Ha elfogadják az arab pénzt, akkor mehet majd a "Több olaj mint egy klub" szlogen is. :lol:
Ennyi erővel nekünk is, a Fly Emirates a főszponzorunk...
Ezzel kezdődött.. Sőt igazából azzal a felvetéssel, hogy elindultak-e az ac milani úton?

A pénzügyi részre én is azt írtam, hogy ez cofidis, vissza kell majd fizetniük. Csak szerintem nem fognak, a szép kis gránátvörös-kék szemükért (mondjuk) 25 évre ennyi pénzt kapni, pláne úgy, hogy 10 évig ráérnek az első törlesztővel.. Ez egy túl szép ajánlat (szerintem).

Én magáról a pénzről beszélek, hogy lehet hogy lesz, de nem hiszem, hogy ne ütne valami módon vissza..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 30., csütörtök 20:17

raul 4 ever írta: Jó, ok, a fordítottját látjuk ugyanannak: van 1,2mrd € adósságuk, kapnak 1,5-et. Amiből egyébként 10-(12) évig vissza sem kell törleszteni semmit.

Szerinted ilyen feltételekkel/kondíciókkal a pénz "gazdájának" elég lesz majd csak 1,5 mrd meg a kamat vissza
Szerintem meg: nem. Csak ennyi.
Mit nem értesz a hitel fogalman?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 30., csütörtök 16:26

Jó, ok, a fordítottját látjuk ugyanannak: van 1,2mrd € adósságuk, kapnak 1,5-et. Amiből egyébként 10-(12) évig vissza sem kell törleszteni semmit.

Szerinted ilyen feltételekkel/kondíciókkal a pénz "gazdájának" elég lesz majd csak 1,5 mrd meg a kamat vissza
Szerintem meg: nem. Csak ennyi.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 30., csütörtök 15:48

Mi az hogy 'ingyen ebéd'. A kamat nem ingyen van. Biztos hogy pénzt kérnek nem valami megfoghatatlan szart. Szerintem pont máshogy gondolni naivitás.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:55

Halfkey írta:
Ez meg őszintén szólva tinfoil hat. Egy kölcsönért pénzt várnak vissza, több pénzt mint amit most adnak. Semmi sem utal másra egyelőre*
Annak is szántam, viszont amilyen a világ, azt meg nem tudom elhinni, hogy egy valag pénzért (főleg tudva honnan jön), semmi extrát nem akarnának.. Egyszerűen azt nem hiszem, mert ingyen ebéd nincs.. Persze lehet "csak" a kamatot akarják.. de nem hiszem, hogy azzal megelégszenek. Az szerintem iszonyú naivitás.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:35

Nem is kérdés hogy a szlogenjük egy maszlag, mindenki tudja. De baszogassuk őket azért mert elrontották a pénzügyi dolgokat az elmúlt évtizedben, ne azért mert most uramatyám arab cég adna neki kölcsönt :D Minden nagy klubnak van valamilyen köze hozzájuk sajnos. Olajozzuk a PSGt meg a Cityt, ne mindenkit ;)
Meg a másik, amibe én kezdtem bele, hogy egy halom pénzért tuti elvárnak olajosék is valamit.. A bank csak a pénzt, de azok a mohó/megalomán retkek mit? Az a pár példa amit írtam, eléggé hátrányos volna sportszakmai okokból.. Lehet be kell szántaniuk cserébe a kézilabda szakosztályt, (csak 1 hülye elmélet.. senki nem mondta (azt se tudom, összefügg-e a foci/kézi kúlééknál, nem is érdekelnek)) hogy egyel kevesebb legyen abban a konkurencia?
Ez meg őszintén szólva tinfoil hat. Egy kölcsönért pénzt várnak vissza, több pénzt mint amit most adnak. Semmi sem utal másra egyelőre, addig nem kell összeesküvést keresni. Úgyis fújja majd a szél az infot ha lesz valami durva.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:25

Halfkey írta: Na de pont ezaz, ne vicceljünk már :D Ők 'olajabb mint egy klub' mert elfogadnak pénzt amit visszafizetnek, mi meg patyolatok vagyunk mert csak elfofadunk pénzt? Ennyire szemellenzősek ne legyünk már. Objektíven ettől nem lesznek City vagy PSG, ahogy mi sem vagyunk azok. Miért nem mindegy hogy a Banco Santander vagy egy arab bank kölcsönöz...
Tisztaság szempontjából, persze.. Mindegy, hogy honnan jön a kölcsön. Az olajabb mint egy klub nem ennek szólt (de ezt majd a szerző megírja).. Hanem mint a női egyenjogúság: amíg nem kell arrébbrakni a szekrénysort, addig: men are pigs.. A barca is nagy és független és ne mondják meg, csak lufira építkeztek, ami most csúnyán kipukkadt.

Meg a másik, amibe én kezdtem bele, hogy egy halom pénzért tuti elvárnak olajosék is valamit.. A bank csak a pénzt, de azok a mohó/megalomán retkek mit? Az a pár példa amit írtam, eléggé hátrányos volna sportszakmai okokból.. Lehet be kell szántaniuk cserébe a kézilabda szakosztályt, (csak 1 hülye elmélet.. senki nem mondta (azt se tudom, összefügg-e a foci/kézi kúlééknál, nem is érdekelnek)) hogy egyel kevesebb legyen abban a konkurencia?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:19

Na de pont ezaz, ne vicceljünk már :D Ők 'olajabb mint egy klub' mert elfogadnak pénzt amit visszafizetnek, mi meg patyolatok vagyunk mert csak elfofadunk pénzt? Ennyire szemellenzősek ne legyünk már. Objektíven ettől nem lesznek City vagy PSG, ahogy mi sem vagyunk azok. Miért nem mindegy hogy a Banco Santander vagy egy arab bank kölcsönöz...

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:16

Halfkey írta:
Sorrentino írta:

Ez a mentőöv nem csak egy főszponzori szerződés lenne, ahogy Neymar se magát vásárolta ki...
Nem, ez egy kölcsön, amit vissza kell fizetni. Még kevésbé 'kapott' pénz mint a szponzori. Ne legyünk már álszentek, nem megveszi ōket egy Aladdin hanem ugyanúgy üzletelnek velük mint mi. Hülye aki nem.
De a Real nem fizeti vissza az emirates-nek a pénzt! :D Az szponzori pénz. Ők pénzt adnak, mi meg cserébe felületet a világ legpatinásabb mezén

Ez meg cofidis, hisz valahogy vissza is kell majd adni. És hogy milyen lesz az a valahogy, az nagyon nem mindegy..

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:09

Sorrentino írta:
Halfkey írta:

Ez a mentőöv nem csak egy főszponzori szerződés lenne, ahogy Neymar se magát vásárolta ki...
Nem, ez egy kölcsön, amit vissza kell fizetni. Még kevésbé 'kapott' pénz mint a szponzori. Ne legyünk már álszentek, nem megveszi ōket egy Aladdin hanem ugyanúgy üzletelnek velük mint mi. Hülye aki nem.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. szeptember 30., csütörtök 13:21

Remélem kilábalnak önerőből, vagy elutasítják az ajánlatot. Nem szabad beengedni az olajos pénzt a spanyol fociba.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. szeptember 30., csütörtök 12:29

Halfkey írta:
Sorrentino írta: Ha elfogadják az arab pénzt, akkor mehet majd a "Több olaj mint egy klub" szlogen is. :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 30., csütörtök 12:24

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. szeptember 30., csütörtök 12:21

Ha elfogadják az arab pénzt, akkor mehet majd a "Több olaj mint egy klub" szlogen is. :lol:

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 30., csütörtök 12:14

ikarus93 írta: A Barca hasonlóan a Milan útját járja. Nem lennék meglepődve ha a következő években a BL indulás lesz a fő célpont nekik.

Madrid,Atletico,Sevilla fixen jobb csapatok és gazdaságilag is sokkal jobban állnak. A Sociedad Valencia Bilbao és Barca meg fog versenyezni a 4ik helyért.

Imádom ezt leírni. :kalapos:
Leszámítva, hogy ide (lehet) jön 1,5mrd€ megtámogatni a klubot.. Persze a háttérben nem tudjuk ez mit fog majd jelenteni (bérbefagyasztás, lekötött meccsek, (új főszponzor: a sz*pnék (én mondjuk örülnék, ha ez menne fel a rakuten helyett :D :D ), nyári arab haknik edzőtábor helyett, ami tudjuk, galaktikuséknak is milyen jó volt), de ez a 98 milliós fizuplafon az első lépés a lejtőn. Önerőből nemtom, hogy ki tudnak-e jönni a gödörből..

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 30., csütörtök 12:06

Várjuk még ki a végét.
Egyelőre ez jól néz ki, de várjunk.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. szeptember 30., csütörtök 11:52

A Barca hasonlóan a Milan útját járja. Nem lennék meglepődve ha a következő években a BL indulás lesz a fő célpont nekik.

Madrid,Atletico,Sevilla fixen jobb csapatok és gazdaságilag is sokkal jobban állnak. A Sociedad Valencia Bilbao és Barca meg fog versenyezni a 4ik helyért.

Imádom ezt leírni. :kalapos:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: