A f@sz se akar veled kötekedni Laci , de valami ilyesmi ??.. Tudom, se nem tó, se nem partján.. De valami hasonlóra gondoltam, vagy apartman..Realista24 írta: Nyaraló to mellett Svájcban 60 millióból?
Én pl. nem a UK-ben vennék valamit, az fix
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 30., csütörtök 22:33
A f@sz se akar veled kötekedni Laci , de valami ilyesmi ??.. Tudom, se nem tó, se nem partján.. De valami hasonlóra gondoltam, vagy apartman..Realista24 írta: Nyaraló to mellett Svájcban 60 millióból?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 30., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 30., csütörtök 21:51
Én a pénzköltésre reagálnék, a biztosítókhoz nem tudok mit szólni, a customer care itthon nem létező fogalom azt gondolom, szerintem tök normális, hogy ott így van.'shutterisland írta: az osszes opcio megfontolando.
egyebkent durva, mert motorbalesete volt es maradando egeszsegkarosodast szenvedett (muteni kellett egy kezfejet es a szoritasa, ereje csokkent abban a kezeben) es az ugyintezo kb mindent felirt karigenynek.
meg ilyeneket is elfogadtak, hogy visszatero remalmai vannak meg hogy pl ismerkedesben zavarja a heg a kezfejen, vagy eppen egy masik heget ha el akar fedetni tetovalassal arrol is csak egy arajanlatott kellett kerni es meg azt is belekalkulaltak a varhato osszegbe.
10 ezer fontrol indult es 200 ezer font a jelenlegi igeny, nem tudom ez otthon hogy mukodik de nekem leesett az allam.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. szeptember 30., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 30., csütörtök 20:04
Basszus akkor én mennyit kaphatnék a szellemi sérültségemre.'shutterisland írta: az osszes opcio megfontolando.
egyebkent durva, mert motorbalesete volt es maradando egeszsegkarosodast szenvedett (muteni kellett egy kezfejet es a szoritasa, ereje csokkent abban a kezeben) es az ugyintezo kb mindent felirt karigenynek.
meg ilyeneket is elfogadtak, hogy visszatero remalmai vannak meg hogy pl ismerkedesben zavarja a heg a kezfejen, vagy eppen egy masik heget ha el akar fedetni tetovalassal arrol is csak egy arajanlatott kellett kerni es meg azt is belekalkulaltak a varhato osszegbe.
10 ezer fontrol indult es 200 ezer font a jelenlegi igeny, nem tudom ez otthon hogy mukodik de nekem leesett az allam.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 30., csütörtök 19:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 30., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 30., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 30., csütörtök 16:36
Nem vagyok pénzügyi tanácsadó, de én ezt csinálnám 60 misivel'shutterisland írta: nem akarok temat valtani de egy erdekes kerdest bedobnek.
az egyik legjobb baratom hosszu pereskedes utan hamarosan olyan 70-80 millio forintnak megfelelo karteritest fog kapni itt a UK-ben.
nyilvan senki sem penzugyi tanacsado itt, de azon felul, hogy 15-20 millaert venne egy kecot bekescsaban, ti mit kezdenetek a maradek 50-60 millerrel ?
ingatlanok vasarlasa, kisebb vallalkozas, krypto valuta, tozsde ?
mihez kezdenetek egy ilyen oletekbe hullo osszeggel a mai vilagban ?
en az elsot tanacsoltam neki sajat kutfobol de szerintem ilyen osszegnel mar megeri egy jobb befektetesi tanacsadas ?
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 30., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 30., csütörtök 16:24
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 30., csütörtök 16:15
Dehogy kell, ket kutya a kertbe azt szevasz, sokkal boldogabb az eleted es a kertet ugyis baszhatod mert szetszedik.Marky írta: Nekem eddig nem volt szerencsem, 2 panelben laktam eddig, most egy regi tarsashazban es mindent hallani. Napkozben a gyerekek szaladgalasatol csorog a csillar, ejjel pedig a haloszobam tuloldalan szexel a szomszed
A kertes hazzal nekem az a problemam, hogy tul sokat idot kellene raaldozni a rendezesere. A magamfajta lustaknak nem valo
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 30., csütörtök 16:00
Ez mondjuk levenné a terhet a fővárosról és környékéről mind forgalom szempontjából, mind ingalantárak szempontjábólDupla D írta:+1ziro4vr írta: Családi házhoz (nyilvánvalóan a pénzen kívül) nekem az is kellene, hogy haladjunk a korral és álljunk át a teljes, vagy 90%os WFH-ra, 5 napot nem szeretnék dugóban tölteni meg ingázással.
Ha esetleg teljesen WFH-ra állnánk át, akkor nem is lennénk BP-hez kötve, így bármilyen hely BP-től távol is szóba jöhetne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 30., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 30., csütörtök 15:13
+1ziro4vr írta: Családi házhoz (nyilvánvalóan a pénzen kívül) nekem az is kellene, hogy haladjunk a korral és álljunk át a teljes, vagy 90%os WFH-ra, 5 napot nem szeretnék dugóban tölteni meg ingázással.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 30., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. szeptember 30., csütörtök 10:51
Azon meglepődnék de persze semmi sem lehetetlen, főleg ha Ond vezér úti vagy amúgy nekünk szerencsénk van, nagyon csöndes a környezet (szomszédokra gondolok) kivéve a szembe szomszéd aki néha az ajtót csapkodja. De pl a repülőgépek sem zavarnak, vagy a troli is itt megy el, nem zavaró az sem. Én is laktam egy évet ilyen korfolyosos régi polgáriban, ott meg pont hallottam azt is ha a szomszéd alap hangon beszélt plusz totál dohosodott és peneszes voltDupla D írta:Akkor az is lehet, hogy egy házban lakunk.El Sie7e írta:
Belvárosban panel? Budát hagyjuk is, ott megy a 2es szorzó, normál ember nem engedheti meg magának. Panel alatt a pesti, külterületi paneleket érti az átlagember és nem a belvárost vagy Budát. A másik h 45-50rol volt szó és nem 55rol, itt pár M2 nagyot tud dobni az áron
Én most is panel lakó vagyok és teljesen élhető. Füredi ltp. De jövőre tervezünk kiköltözni a 16-ba, családi házba, mégis olyan környezetben nőttünk fel és az a célunk h a gyerekek is olyan környezetben nohessenek fel
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. szeptember 30., csütörtök 10:47
Egy kedves munkatársam szerint ami a Hungária körúttól keletre van, az már Ázsia.nmate írta: Belváros panel alatt 8/9. kerületet értem, tudom pestieknek Nagykörúton kívül minden vidék
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem