'shutterisland írta:
az osszes opcio megfontolando.
egyebkent durva, mert motorbalesete volt es maradando egeszsegkarosodast szenvedett (muteni kellett egy kezfejet es a szoritasa, ereje csokkent abban a kezeben) es az ugyintezo kb mindent felirt karigenynek.
meg ilyeneket is elfogadtak, hogy visszatero remalmai vannak meg hogy pl ismerkedesben zavarja a heg a kezfejen, vagy eppen egy masik heget ha el akar fedetni tetovalassal arrol is csak egy arajanlatott kellett kerni es meg azt is belekalkulaltak a varhato osszegbe.
10 ezer fontrol indult es 200 ezer font a jelenlegi igeny, nem tudom ez otthon hogy mukodik de nekem leesett az allam.
Én a pénzköltésre reagálnék, a biztosítókhoz nem tudok mit szólni, a customer care itthon nem létező fogalom azt gondolom, szerintem tök normális, hogy ott így van.
Szóval pénz.. Valami klasszikus kocsira nem gondolt?
Persze rengeteg macera van vele (folyadékcsere, töltő, havonta 1szer azért illene felmelegíteni, garázs, biztosítás, stb..), de mondjuk ha venne valami "utolsó dinoszauruszt" (sok köbcenti, kézi váltó), autóbuzi körökben az 15-20 év múlva iszonyú pénz is lehet akár..
Ma néztem DDM
cadillac ct5-v blackwing "tesztjét", ő kezdte el fejtegetni, hogy a GM is már örökséget próbál építeni ezzel a kocsival..
(szerintem am. mond valamit az ipse, 2-3 hete is volt egy lexus is tesztje, ott is megemlítette ezt: "utolsó v8-ak egyikeee")
Nem azt mondom, hogy vegyen az uk-ba amerikai kocsit. De mondjuk egy kéziváltós Porsche még bőven érhet többet 2035-ben, mint most.. Ez persze lutri, de ha meg tudja oldani a macera részt, esetleg.. Vagy valami motor..
Meg pl. amit Faust írt egyből: arany.. Egyértelmű.. Vagy nyaraló valami tó mellett Svájcban..?