Real Madrid vs. Barcelona
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ne haragudjatok, de ki a tököm az Gavi meg a Nico és mit keresnek a Barca kezdőjében egy ilyen mérkőzésen ilyen kiscsikók?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
X a legjobb.ANDS írta: Szurkoljuk ki ma Barca győzelmét, akkor maradhat Koeman legalább karácsonyig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De csak mert nincs pénz másikrasebydani írta:Te még adsz egy Barca elnök szavára? Okosabbnak ismertelek megfüst írta: Laporta azt mondta bármi van, Kőman marad a Barca edzője. Pedig nincs is szülinapom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amint lesz egy igeretesebb nev a sok borzalmas kozul mar repul is
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te még adsz egy Barca elnök szavára? Okosabbnak ismertelek megfüst írta: Laporta azt mondta bármi van, Kőman marad a Barca edzője. Pedig nincs is szülinapom.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Laporta azt mondta bármi van, Kőman marad a Barca edzője. Pedig nincs is szülinapom.
Végre, köszönjük!Realista24 írta: Térjünk vissza a focihoz, köszi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Térjünk vissza a focihoz, köszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt kéne eldöntened hogy az a bajod hogy van rajtuk sapka vagy az hogy nincs, mert ezt poszton belül is váltogatod
Egyszer az a baj hogy ez biztos ingyen pénz amiért mindenféle mocskot csinálnak, máskor meg az hogy belerokkannak olyan törlesztője van.
Amúgy szerintem még az sem hivatalos hogy egyáltalán felveszik ezt a hitelt, várjuk ki és térjünk rá vissza.
Egyszer az a baj hogy ez biztos ingyen pénz amiért mindenféle mocskot csinálnak, máskor meg az hogy belerokkannak olyan törlesztője van.
Amúgy szerintem még az sem hivatalos hogy egyáltalán felveszik ezt a hitelt, várjuk ki és térjünk rá vissza.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Halfkey írta: *Senki nem mondta hogy a Barca kap 1,5 milliárdot és visszaad pár év múlva 1,5 milliárdot. Ekkora futamidő alatt, ilyen kezdettel kb a dupláját fogják összesítve visszaperkálni, ráadásul hosszú távú hiteleknél nem fix a kamat, hanem vannak benne korrekciós periódusok amikor igazítják jegybanki alapkamat és /vagy infláció alapján.
Na, igen. Én erre próbáltam végig kilyukadni, ez egy naagyon rossz üzlet is lehet akár. Mert sokba fájhat totálban..
ANDS is mondta a delegált board tagtól elkezdve, -ha arab kutya lesz a barcából (ezt mondjuk én gondolom, és szerintem akár miért is ne, hisz nagyon a sarokba vannak szorulva, irtó mód kell a pénz, nincsenek alkupozícióban)-, a lekötött hakni meccseken át, az alufóliás elméletekig bármi benne van..
Nekem meggyőződésem, hogy ha ez 100% profi, üzleti életes hitel és nem valami rejtett okosságokkal, sutyimutyi dolgokkal teletűzdelt deal, azzal szívni fognak, ha nem rokkannak bele, de valamennyit egészen biztosan. Nekem "élénk a fantáziám", meg lehet többet akarok belelátni a dologba, mint ami (elismerem).., de nekem anélkül tündérmese.. Ha mondjuk 25-35 éves dologról van szó és ennyi idő alatt tokkal-vonóval simán benne van, hogy 3-3,5mrd lesz a vége, igen, az irtó nagy teher.
Amit most írtál ANDS, annak a vége azért eléggé ilyen hurráoptimista gondolatmenet, hogy annyi lesz ez az egész, hogy könnyen csinál mindkét fél "egy kis profitot" és win-win mindenkinek.. Persze lehet én vagyok túl pesszimista..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ki tudja?Faust írta: Hat de pont az a lenyeg, hogy nalatok anyos jart rosszul, barcaeknal az anyos fog jol jarni.
Lehet, hogy az anyós olyan kamatos-kamat szerződést írt alá velük, hogy lesz még meglepetés.
Amúgy a példára visszatérve nem hiszem, hogy olyan jó fejek lesznek a hitelezőik, mint az anyós.
Nagy ára lesz. Pénzben. Senki nem mondta hogy jól járnak vele (bőven lehet hogy igen, az is hogy nem). De nem arab ajándékot kapnak, meg olajcsapattá válnak... Egy kalap alá lehet venni bőven azt hogy egyik sem olajcsapat, de minkettő üzleti partnerei között vannak olajosok. Nyilván a pénzügyi kompetensséget nem lehet összehasonlítani, mi jól csináljuk, ők nem.raul 4 ever írta:Na és szerintem ott van a kutya elásva, hogy az majd összességében mi/mennyi lesz..Realista24 írta: Ez úgy van, hogy két évig nem kell törleszteni, majd ez kitolható még 10 évvel. Vagy háromra-négyre.
Ennek meglesz az ára, plusz kamat valószínűleg.
Semmi meglepő nincs ebben.
Ez szvsz pont olyan, mint a pénz, amit az anyós adott, amikor vettük a házunkat. Persze, valamikor visszakapja majd, (meg már kapott is belőle vissza nyilván ), de az a pénz 2024-ben marhán nem azt fogja érni, mint 18ban, amikor költöztünk.. Ki járt jól itt is? Hát nem anyósom, aki a pénzt adta.. Értem, hogy ez kölcsön és nem hitel.. De akkor is, vicces, amikor kollégáim b@sztatnak, hogy mama házat vett, ne pofázzak..
De egy kalap alá venni a realt meg a barcát olyan alapon, hogy arab a szponzor, vagy arab a hitelező, szvsz hiba. Ráadásul barcáéknál nem tudjuk mit takar a kivastagított rész. Az még lehet bőven kellemetlen mind rövid-, mind hosszútávon.
A személyes példád is tök fura. Majd ha banktól és nem anyóstól kapsz kölcsönt, meglátod a különbségeket. Senki nem mondta hogy a Barca kap 1,5 milliárdot és visszaad pár év múlva 1,5 milliárdot. Ekkora futamidő alatt, ilyen kezdettel kb a dupláját fogják összesítve visszaperkálni, ráadásul hosszú távú hiteleknél nem fix a kamat, hanem vannak benne korrekciós periódusok amikor igazítják jegybanki alapkamat és /vagy infláció alapján.
Hat de pont az a lenyeg, hogy nalatok anyos jart rosszul, barcaeknal az anyos fog jol jarni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Na és szerintem ott van a kutya elásva, hogy az majd összességében mi/mennyi lesz.. Én ebbe többet látok bele, ti kevesebbet.Realista24 írta: Ez úgy van, hogy két évig nem kell törleszteni, majd ez kitolható még 10 évvel. Vagy háromra-négyre.
Ez szvsz pont olyan, mint a pénz, amit az anyós adott, amikor vettük a házunkat. Persze, valamikor visszakapja majd, (meg már kapott is belőle vissza nyilván ), de az a pénz 2024-ben marhán nem azt fogja érni, mint 18ban, amikor költöztünk.. Ki járt jól itt is? Hát nem anyósom, aki a pénzt adta.. Értem, hogy ez kölcsön és nem hitel.. De akkor is, vicces, amikor kollégáim b@sztatnak, hogy mama házat vett, ne pofázzak..
De egy kalap alá venni a realt meg a barcát olyan alapon, hogy arab a szponzor, vagy arab a hitelező, szvsz hiba. Ráadásul barcáéknál nem tudjuk mit takar a kivastagított rész. Az még lehet bőven kellemetlen mind rövid-, mind hosszútávon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2021. október 1., péntek 11:45-kor.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nyilván nagy ára lesz, de a mostani vezetőket ez hol érdekelje? Addigra Ők már nyugdíjas éveiket élvezik majd a klub meg addig vagy talpra áll és minden okés, vagy még nagyobb lesz a gond, mint most. Nem érdekli őket
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez úgy van, hogy két évig nem kell törleszteni, majd ez kitolható még 10 évvel. Vagy háromra-négyre.raul 4 ever írta:Nem vagyok elveszve. Csak szerintem azt hiszed, meg akarlak győzni, jobban értek hozzá, pedig egyértelmű nem.Halfkey írta: Ez teljesen értelmetlen beszélgetés mert tényleg teljesen el vagy veszve. Milyen 'csak az összeget' kapja vissza? A futamidő alatt az összeg többszörösét kapja vissza. Így működik a kamat. A Barca nem fog lehúzódni a wcn, akármennyire szeretnéd, innentől kezdve ez egy jó hitelezési lehetőség a bankoknak, a baj mértéke miatt valószínűleg szép kamattal.
Én csak azon hitetlenkedek, (amit nem egy helyen olvastam), hogy 10-12 évig semmit nem kell visszafizetniük. Most felveszek 20milliót, 10 évig semmi, majd utána kezdem fizetni? Melyik bank ad így hitelt, illetve milyen áron összességében, a legvégén ebből hogy jövök ki (mennyibe fáj összesen)? Én ettől "tartok".. vagyhát tart a fene, a barca baja, csak szerintem csöbörből-vödörbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
Nem vagyok elveszve. Csak szerintem azt hiszed, meg akarlak győzni, jobban értek hozzá, pedig egyértelmű nem.Halfkey írta: Ez teljesen értelmetlen beszélgetés mert tényleg teljesen el vagy veszve. Milyen 'csak az összeget' kapja vissza? A futamidő alatt az összeg többszörösét kapja vissza. Így működik a kamat. A Barca nem fog lehúzódni a wcn, akármennyire szeretnéd, innentől kezdve ez egy jó hitelezési lehetőség a bankoknak, a baj mértéke miatt valószínűleg szép kamattal.
Én csak azon hitetlenkedek, (amit nem egy helyen olvastam), hogy 10-12 évig semmit nem kell visszafizetniük. Most felveszek 20milliót, 10 évig semmi, majd utána kezdem fizetni? Melyik bank ad így hitelt, illetve milyen áron összességében, a legvégén ebből hogy jövök ki (mennyibe fáj összesen)? Én ettől "tartok".. vagyhát tart a fene, a barca baja, csak szerintem csöbörből-vödörbe.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én nem tudom milyen lesz ez a konstrukció de ha 10 évig pl nem kell kamatot fizetni, attól a tőkét még törleszteni kell.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ez teljesen értelmetlen beszélgetés mert tényleg teljesen el vagy veszve. Milyen 'csak az összeget' kapja vissza? A futamidő alatt az összeg többszörösét kapja vissza. Így működik a kamat. A Barca nem fog lehúzódni a wcn, akármennyire szeretnéd, innentől kezdve ez egy jó hitelezési lehetőség a bankoknak, a baj mértéke miatt valószínűleg szép kamattal.
- raul 4 ever
Na, már végre értelek.. Mármint, hogy nálam mit nem értettél..Halfkey írta: ....
Tehát akkor szerinted a hitelező nem veszi figyelembe, mekkora bajban van a barca? Tegyük fel 25 év a telj. szerződés a 1,5mrd-ra. Hihető, hogy 10 évig csak használja a barca pénzt, majd olyan pénzügyi pályára áll, hogy fixen, 15 évig (csak az egyszerűség kedvéért kamat nélkül) évente 100m euró nyereséget tud generálni?
Kamattal, inflációval, hogy mennyit fog érni 100m euró 2045-ben, stb. számolva persze más a történet, mások a számok (bank részről vicc, kúlé oldalról apróság), meg egyébként is, igen, semmit se tudunk a pénzügyi részletekről. De szerinted van olyan gazdagbácsi/goliat national bank, aki azt mondja, hogy kedves barca, itt egy halom pénz, kezdj vele amit akarsz, marhán nem érdekel, hogy ha 25 év alatt kapom csak vissza, meg csak az összeget?
Persze, amit ANDS írt, hogy van aki már nem tud mit kezdeni a pénzével, annak kvázi mindegy, hova rakja. De aki eljut odáig, hogy van 1,5mrd €-ja, az azért hobbiból, csak nem megy bele egy olyan businessbe, hogy kevesebbet kaszál a végén, mint amennyit berakott (bár ott a city, szóval de..)..
Piaci alapon szvsz nincs ilyen, ha meg csak valaki új "hobbija" lesz a barca hitelezése, akkor meg kicsit jogos is az olajosozás (hisz csak valaki jóakaratán múlik, hogy nem mentek a levesbe).. Persze ez nem számít, mert a morális fölénnyel csak ki lehet törölni, valódi haszna nincs..
De hát kicsit ezért is járunk ide.. nem?Halfkey írta: *Hogy most mit költünk mellé bármi információ nélkül csak szkepticizmusból az irreleváns, ennyi erővel beszélgessünk arról hogy kapnak 10 milliárdot a húsvéti nyuszitól.