OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. október 2., szombat 22:20

hehetheoriginal írta: Ez az ellenzek szerintetek jobb barmiben is, mint a jelenlegi kormany?
Szerintem ezt nem tudja senki sem, kivéve aki sok kormány propagandát hallgat, mert akkor nyilván mindenki más alkalmatlan. :)

De összességében szerintem bőven elég indok lehet, hogy valakinek a saját világnézete nem egyenlő azzal, amit a mostani kormány képvisel, és ezen szeretne változtatni. Legalábbis nekem van jópár ilyen ismerősöm, és nem nagyon tudok belekötni. :)

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 2., szombat 22:06

Aki szidja a fideszt és nem megy el szavazni az mit gondol? Dobrev hányinger, de nem rá kell szavazni, hanem a 2/3-ad ellen. Az ilyen tetveket mint Hollik, Dömötör meg Orbán Balázs lehessen már szabályozni.

Ha valamilyen csoda folytán Márki-Zay lenne a jelölt, akkor nagy pénzt tennék egy kormányváltásra. A fideszes ismerősök is átszavaznának rá. A fidesz kampányba beleszarnának rendesen. :lol: Furcsa lenne majd azzal kampányolni, hogy “verte” a gyerekeit, amikor OV az egész ország előtt mesélte hogy durrantotta le Győző bá’.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 2., szombat 22:03

Azt magyarazza mar meg vki, hogy megis miert vartok/akartok kormanyvaltast? Ez az ellenzek szerintetek jobb barmiben is, mint a jelenlegi kormany? Aztan ha valtas lesz, akkor megkapod 4 evre a full inkompetenciat, aztan csodalkozol, hogy 5 ev mulva 4/5del ter vissza a fidesz.
Vagy mire szamit az, aki kormanyvaltast akar a jelenlegi helyzetben?
Ennyire naivak es ostobak lennetek a tarsadalom egy reszevel egyutt?
Ahogy baratom vonagabor mondta, tenyleg ennyire roncstarsadalom es minden a nep es tarsadalom hibaja lenne, mert nem koveteli meg, nem varja el es nem hajtja be azokat az alapveto dolgokat, amiert megvalasztja az orszaghazba politikusait?
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 2., szombat 21:55

nyilvan keves a minta, de inkabb kormanyvalto hangulat uralkodik a forumon a szavazas alapjan. :mrgreen:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 2., szombat 21:54

BBarni írta: Csak ilyen alapon akkor sosem fogsz szavazni, amikor az aktuális kormány úgy érzi, hogy veszélyben lehet, mert olyankor mindig ez lesz/volt.
lehet.
de szívem szerint Dobrevre sem akarok szavazni, ez is benne lehet.

Fideszre meg ha pisztolyt fognának a fejemhez, akkor se szavaznék. Soha.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. október 2., szombat 21:48

raul 4 ever írta:
csababarca írta:

Szerintem itt ki lesz söpörve a kassza választások előtt, nem fognak egy stabil, jó állapotot hagyni addigra, hogy esetleg egy kormányváltó ellenzék el tudjon könnyen lavírozni majd.
ehhez adalék az alapítványi ügy, az sem véletlen volt.

De mindegy, lehet túlgondolom.
Írtam is, hogy ez a szubjektív véleményem: OV ezzel a 2022-es választással kb csak nyerhet.

Megyóék "100naposprogramja" is azért lehetett csak, mert maradt/hagytak pénzt a kasszában. Szerintem ha Klári lesz a kihívó, úgyis úgy számolnak majd OV-ék is, hogy lehet tovább csinálni :D, mehet minden ugyanúgy.
Nem fog visszhangozni a kassza..
Maradjunk annyiban, hogy az utolsó hetekben több száz milliárd forint párolgott el. :)
csababarca írta: Én nem szavazok, meg tavasszal se, felesleges.
Ne legyen kormányváltás, az most OVnak tenne jót.
Fél év után bedőlne a gazdaság az üres államkassza miatt, aztán OV meg mosná kezeit, rá lenne fogva az új kormányra, aztán nem 12, de 30 évig élősködne a fidesz az országon.

Nekem ez a véleményem, nem biztos hogy jól gondolkozom, de én most ezt látom a nagy pénzszórások mögött.
Csak ilyen alapon akkor sosem fogsz szavazni, amikor az aktuális kormány úgy érzi, hogy veszélyben lehet, mert olyankor mindig ez lesz/volt.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 2., szombat 21:47

Az 100 lépés volt. Dicső vége lett. :D

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 2., szombat 21:18

csababarca írta:
ANDS írta:
Én sem voltam szavazni már jó pár éve.
De miért dőlne be a gazdaság?

A mostani költekezéssel az unokáink jövőjét éljük fel, nekik kell majd visszafizetni azokat a hiteleket, amit most vesz fel az ország. Mindegy, melyik párt van kormányon.
Szerintem itt ki lesz söpörve a kassza választások előtt, nem fognak egy stabil, jó állapotot hagyni addigra, hogy esetleg egy kormányváltó ellenzék el tudjon könnyen lavírozni majd.

Írtam is, hogy ez a szubjektív véleményem: OV ezzel a 2022-es választással kb csak nyerhet.

Megyóék "100naposprogramja" is azért lehetett csak, mert maradt/hagytak pénzt a kasszában. Szerintem ha Klári lesz a kihívó, úgyis úgy számolnak majd OV-ék is, hogy lehet tovább csinálni :D, mehet minden ugyanúgy.
Nem fog visszhangozni a kassza..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 2., szombat 21:13

ANDS írta:
Én sem voltam szavazni már jó pár éve.
De miért dőlne be a gazdaság?

A mostani költekezéssel az unokáink jövőjét éljük fel, nekik kell majd visszafizetni azokat a hiteleket, amit most vesz fel az ország. Mindegy, melyik párt van kormányon.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 2., szombat 19:57

Zubkov írta:

Minden választás előtti év végén ez van…
ilyen mértékű nem nagyon, legalábbis nem emlékszem.
10ezres bözsi utalvány, kis fagyott alma, zsákos krumpli, ilyenekkel játszottak eddig.
most nyugdíjprémium, 25 alattiak szja mentessége, szja visszatérítés családosoknak, ped. béremelés belengetése, hogy csak párat említsek.
és még csak október van:D

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. október 2., szombat 19:25

csababarca írta:
Nekem ez a véleményem, nem biztos hogy jól gondolkozom, de én most ezt látom a nagy pénzszórások mögött.
Minden választás előtti év végén ez van…

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 2., szombat 18:12

Én nem szavazok, meg tavasszal se, felesleges.
Ne legyen kormányváltás, az most OVnak tenne jót.
Fél év után bedőlne a gazdaság az üres államkassza miatt, aztán OV meg mosná kezeit, rá lenne fogva az új kormányra, aztán nem 12, de 30 évig élősködne a fidesz az országon.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 2., szombat 16:12

En NER takaritast szeretnek, amibe beletartozik Gyurcsany, Karacsony es az osszes MSZP-DK hatterember.
Ha kormanyvaltas lesz es a NER A-t levaltjuk a NER B-re, akkor azzal bebetonozzuk az orszag helyzetet a kovetkezo 30 evre es valoszinuleg nagyon nagy kivandorlasi hullam lesz a 20-30 evesek koreben.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 2., szombat 16:09

Az a szomorú, hogy a jelenlegi ellenzék miatt nincs rendes ellenzék.... :lol: :lol: :lol:
Fidesznek kell Gyurcsány, Gyurcsány nem vonul el, ő marad a politikában és megint úgy fest ott van a lelkem a legnagyobb ellenzékben.
Örök körforgás sajna, ami a Fidesznek a legjobb.
Lehet szidni a fideszt, van miért, viszont sok embernek jó a rendszerük, nagyon sok kiskaput hagynak az embereknek érvényesülni pluszban van egy nagyon erős szavazóbázisuk is és ez az ellenzék nem igen lesz vonzó senkinek se.
Tartom azért kell küzdeni, hogy ne legyen kétharmad, nem a kormányváltásért, annyira reménytelen a helyzet.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 2., szombat 15:56

Amig Feri eletben van nem lesz rendes ellenzek. :mrgreen: Nem erdeke a szentemnek.

Egyebkent Sierra nincs teljesen igazad van, rengeteg mindent fel tudnak mutatni az ellenzeki elittel szemben, es amig ezt nem latjak be az ugynevezett baloldalon, es valtanak kommunikacios strategiat, addig nem csoda, hogy az egyszerubb valaszto inkabb orbanra ikszel nyolcadjara is.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 2., szombat 15:55

Faust írta: Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza?
Hát azért azt se. :D De ez semmiképp se jó ami most van, csak hát sajnos vannak olyan okosok, hogy pontosan tudják hogy az átlag buta magyart ezekkel tudják szavazatra bírni, semmi mással. Gyurcsányozás, Sorosozás, migránsozás, Brüsszelezés, buzizás. Komoly politikai tevékenység amúgy. :lol: 2010 óta gyakorlatilag nem tudtak semmilyen "programot" felmutatni, mert elég a fenti dolgokkal operálni, elképesztő.
Faust írta: Inkabb egyik sem, de gyurcsanybol mar pont eleg volt, sokan mintha elfelejtenek hogy neki koszonhetjuk az altalad leirt rendszert.
Ebben viszont egyetértek, hánynom kell ettől az ellenzéktől MZP-t leszámítva, főleg az MSZP-DK vonaltól. Talán 2026-ra már lesz vmi ütőképesebb felhozatal, de most annak örüljünk, ha nem lesz újra 2/3. Dobrevvel az élén hiú ábránd a kormányváltás, ez tény és való.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 2., szombat 15:53

Olvasd el rendesen amit irtam. :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 2., szombat 15:51

Faust írta:
Sierra írta:

azért ne már... inkább maradjon ez az uszító, gyülőletkeltő, homofób, idegengyűlőlö rendszer?
Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza? :mrgreen: Inkabb egyik sem, de gyurcsanybol mar pont eleg volt, sokan mintha elfelejtenek hogy neki koszonhetjuk az altalad leirt rendszert.
Ez így nem igaz, Faust komám, Gyurcsány se fogad el mindent és mindenkit.

Székely honfitársainktól pl elvenné az állampolgárságot. :lol: :lol: :lol: :| :(

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 2., szombat 15:43

Sierra írta:
Faust írta: Akkor mar inkabb maradjon ez a garnitura, ok legalabb nem lokik bele a pc oruletbe is az orszagot.
azért ne már... inkább maradjon ez az uszító, gyülőletkeltő, homofób, idegengyűlőlö rendszer?
Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza? :mrgreen: Inkabb egyik sem, de gyurcsanybol mar pont eleg volt, sokan mintha elfelejtenek hogy neki koszonhetjuk az altalad leirt rendszert.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 2., szombat 15:37

hiába lenne MZP a jelölt, nincs mögötte semmi kb.
a DK lenne a "vezére" az ellenzéknek.
akkor inkább maradjon ez ami van.
mert nekem ne mondja senki, hogy klárikával előrébb lennénk meg fletóval

Vissza: