Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Első ok, volt még ott védő is. Másodikat megye 3ban kihagyom ordibál az edző... 12ről nem volt védő előtte, erre tologatás.
De ha Vini hagyja ki akkor igen ugye?Kerlon írta:Nézem, egyik sem volt komoly helyzet.Halfkey írta:
Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ezek a spanyol bajnokik egyre lélekölőbbek.. Egyre kevesebb a folyamatos játék, dőlnek a legkisebb kontaktra, folyamatos taktikai faltok, stb. Nézhetetlen az egész már.
#happyshitting
köszi, ha én mondom, akkor hülyeségPad'em írta:Annyira nagy ziccerek azért nem voltak ezek.Halfkey írta:
Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.
Félidőben Carlonak vmit váltani kell mert ez kín.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Most untam meg, kilátástalan lassított felvétel az egész. Még a lestrapált Casemiro is többet ér, mint ezen a középpályán akárki. Átszaladnak rajtunk, ahány helyzet, annyi gól, hetek óta, ez nem védekezés, ez nem edzői teljesítmény, így nem lehet. Ez semmi. Jelenleg az x sincs benne a meccsben. Nem volt véletlen a seriff.
Az már szóra sem érdemes, hogy a volt játékos természetesen betalál, de ez nekünk is működött a Mallorca ellen.
Az már szóra sem érdemes, hogy a volt játékos természetesen betalál, de ez nekünk is működött a Mallorca ellen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyira nagy ziccerek azért nem voltak ezek.Halfkey írta:Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.Kerlon írta:
ha elore passzol es valaki uresen all az mar golpassz? vagy mi a golpassz?
Félidőben Carlonak vmit váltani kell mert ez kín.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
OkKerlon írta:Nézem, egyik sem volt komoly helyzet.Halfkey írta:
Nézem, egyik sem volt komoly helyzet.Halfkey írta:Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.Kerlon írta:
ha elore passzol es valaki uresen all az mar golpassz? vagy mi a golpassz?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy elképesztő, hogy Jovic helyett ez a RDT is bőven elég lett volna, a mai góljától függetlenül is.
60 millió.
60 millió.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.Kerlon írta:ha elore passzol es valaki uresen all az mar golpassz? vagy mi a golpassz?Halfkey írta: VAK eddig két gólpassz.
Ez a mai a szezon legszarabb teljesitmenyunk. Magasan.
Ekkora higfost,hat megalszik a tej mindenki szajaba.
Ekkora higfost,hat megalszik a tej mindenki szajaba.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem az egész védelem sara, nem is értem, miért a jh fogta az egyetlen csatárukat.. Mindegy már..Kerlon írta:Szerintem Nacho es Militao is rosszul helyezkedtek/kestekporonty írta:
Igen, általában, ha az egyik szélen van a játék, akkor a védelem (meg az egész csapat) eltolódik abba az irányba. Teljesen normális dolog.
Itt szimplán Alaba meg Lukács elbaszta a saját emberének levédekezését.
Nem szokásom meccs közbe írkálni, mert akk. veszíteni szoktunk , de a Kroos-Modric kettős középen kevés, Cama-Fede hiába energikusak, nem szélsők..
Valamelyik öreg helyett jöhet Rodry a félidőben, aztán a 433.. Egyértelmű Kroos-Modric szuper középpályások, de csak ketten 442-be középen nem elegek már.
Vinyó meg centerben sem találja a kurafi módot
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Csak lenne egy egészséges Carvajalunk és egy egészséges Mendynk, semmi bajunk nem lenne. Idén ezen fognak múlni a dolgok... nem igazi szélső védőink vannak, kényszerposztok vannak, ez okozza a vesztünk...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amiből utan lesz.Kerlon írta:ha elore passzol es valaki uresen all az mar golpassz? vagy mi a golpassz?Halfkey írta: VAK eddig két gólpassz.
Szívesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Elmúlt Carlo varázsa?
Valahogy nem ülnek ezek a felállások mostanában…
Valahogy nem ülnek ezek a felállások mostanában…
- Pad'em
Vazqueznel nagyobb labdatemetőt sztem még nem baszott Ibéria. Katasztrófa előre hátra, oda vissza.
Kroos rozsdás. Camavinga meg Valverde meg már mindenhol megfordulnak, sajna a pálya közepén ahol a leginkább kéne lenniük ritkán járnak.
Nehéz szülés lesz.
Kroos rozsdás. Camavinga meg Valverde meg már mindenhol megfordulnak, sajna a pálya közepén ahol a leginkább kéne lenniük ritkán járnak.
Nehéz szülés lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Militao spurizhatott volna vissza lelkesebben, de Lukács jó pozícióban volt és tempóból simán megelőzték. Nacho itt pl semmiről nem tehet.Szerintem Nacho es Militao is rosszul helyezkedtek/kestek
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
igy értettem az eltolodástKerlon írta:Szerintem Nacho es Militao is rosszul helyezkedtek/kestekporonty írta:
Igen, általában, ha az egyik szélen van a játék, akkor a védelem (meg az egész csapat) eltolódik abba az irányba. Teljesen normális dolog.
- ___Samy___
Nalam ez Militao golja. Nem is ertem miert engedte el.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem Nacho es Militao is rosszul helyezkedtek/kestekporonty írta:Igen, általában, ha az egyik szélen van a játék, akkor a védelem (meg az egész csapat) eltolódik abba az irányba. Teljesen normális dolog.megint el tolodott a védelem is
K
K