OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
raszabtal, mert visszajott szepen lassan a social media ugyhogy senki nem nezi vegig toroczkait.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már hosszú évek óta ez megy sajnos. Mondjuk volt egy komoly kampány a RockFm rádió szervezte az elég jól fel volt építve (lehet lesz folytatása) de azon kívül a médiában nagyon vérszegény a téma hirdetése.h3x0r írta:Ismerősömet Kolozsváron műtötték nyáron, nem sürgősségivel, hanem 2 vagy 3 hónappal korábban kért időpontot. Neki 5 vagy 6 adag vért kellett osszeszedjen előtte. Az aortájánal gyengék voltak az erek.soadroli írta: Muteromnak lesz egy nagyobb műtétje, és azt mondták neki hogy csak akkor műtik meg ha bevisz 3 embert vért adni. (mármint nem neki kell a vér, csak úgy, mert kevés van országszerte) Úgyhogy ma bementünk hogy lecsapoljanak. Azé' az komoly nem?
Én mondjuk pont az ellenkezője vagyok, teljesen visszaszoktam a maszk nélküli élethez, kurva szar lesz megint hordani. kb már el is felejtettem.
- BlancoMark
Önérzetes ember a magyar, na. Partizánként tud küzdeni amikor úgy érzi hogy az alapvető jogaiba taposnak a maszkhordással, de 30 éve tétlenül nézi hogy kirabolják az országot. #kisemberszindrómagéza írta:Teljesen alapvetonek kene lenni a maszk hordasnak zart teruleten. De a kerdesedre a valasz: olvass barmilyen kommentszekciot egy covidos hir alatt. Ugy latszik a godeny altal edukalt zsenik megszaporodtak az elmult idoszakban.nmate írta: Szintén off az offban, bár kicsit politikához kapcsolódik: Kezd aggasztani, miért nem léptünk már 4. hullám tekintetében.
Pl. amik eszembe jutottak: miért nem kötelező a maszkhasználat már BKV-n, boltokban, ugyanitt miért nincs limitálva a létszám és miért lehet még bemenni kocsmákba oltottsági nélkül?
Nem kéne semminek becsukni, de jelen pillanatban, ennyi oltottal szerintem ez (vagy hasonló) elég lenne ahhoz, hogy megfékezzük ami megint közeleg. Influenza ellen is hatékony lenne.
...de, hát másképp nem lehet lélegeztetőgépeken meg kínai vakcinákon pénzt mosni, tudom én és a választásokra sem mutat jól, ha kötelezővé teszik a védettségit itt-ott
Harmadik oltás már volt téma, de én tuti kérem majd lassan, keresztoltást szeretnék, ugyanaz kevésbé érdekel.
Rai amúgy szóra sem érdemes, az ilyen megérdemli ezt az országot. Csak sajnos sok más ember meg nem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ráadásul FFP2.Remy írta:Fura is volt most hétvégén Győrben, hogy nem kell maszk, pedig már nyúltam érte, mikor mentünk boltba. Annyira megszokta az ember.Realista24 írta: Maszk zárt térben alap kellene hogy legyen... Én sem értem miért nem kötelező.
Itt kint az osztrákoknál kötelező, sőt most szigorítás is volt covid ügyben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Teljesen alapvetonek kene lenni a maszk hordasnak zart teruleten. De a kerdesedre a valasz: olvass barmilyen kommentszekciot egy covidos hir alatt. Ugy latszik a godeny altal edukalt zsenik megszaporodtak az elmult idoszakban.nmate írta: Szintén off az offban, bár kicsit politikához kapcsolódik: Kezd aggasztani, miért nem léptünk már 4. hullám tekintetében.
Pl. amik eszembe jutottak: miért nem kötelező a maszkhasználat már BKV-n, boltokban, ugyanitt miért nincs limitálva a létszám és miért lehet még bemenni kocsmákba oltottsági nélkül?
Nem kéne semminek becsukni, de jelen pillanatban, ennyi oltottal szerintem ez (vagy hasonló) elég lenne ahhoz, hogy megfékezzük ami megint közeleg. Influenza ellen is hatékony lenne.
...de, hát másképp nem lehet lélegeztetőgépeken meg kínai vakcinákon pénzt mosni, tudom én és a választásokra sem mutat jól, ha kötelezővé teszik a védettségit itt-ott
Harmadik oltás már volt téma, de én tuti kérem majd lassan, keresztoltást szeretnék, ugyanaz kevésbé érdekel.
Rai amúgy szóra sem érdemes, az ilyen megérdemli ezt az országot. Csak sajnos sok más ember meg nem.
Ja igen erre én is akartam reagálni, de végül elfelejtettem.kierkegaard írta: Lol? Azert az oneletrajzara erdemes lecsekkolni. O nem a kozogazgatasban verte a brèt mint a politikusok nagyresze.
Elképesztő mennyire vakon van Raisen, pontosan ezért volt évekig a fórumosok céltáblája, tájékozatlan, légből kapott durrogtatások, fogalma sincs a dolgokról de beleokoskodik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fura is volt most hétvégén Győrben, hogy nem kell maszk, pedig már nyúltam érte, mikor mentünk boltba. Annyira megszokta az ember.Realista24 írta: Maszk zárt térben alap kellene hogy legyen... Én sem értem miért nem kötelező.
Itt kint az osztrákoknál kötelező, sőt most szigorítás is volt covid ügyben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Maszk zárt térben alap kellene hogy legyen... Én sem értem miért nem kötelező.
Harmadik oltassal én várok, mert amúgy dúl bennem az antitest.
Harmadik oltassal én várok, mert amúgy dúl bennem az antitest.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
_Bushido_ írta:
Ahogy jópáran leírtátok MZP lenne az egyetlen esély, de ő is még gyerekcipőben jár, már ami a politikai életet illeti.
Lol? Azert az oneletrajzara erdemes lecsekkolni. O nem a kozogazgatasban verte a brèt mint a politikusok nagyresze.
Hát igen, a magadfajta miatt van több mint tíz éve 2/3-ban a fidesz._Bushido_ írta: idegen=migárns?
Részemről igen. akár 2/3al is!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szintén off az offban, bár kicsit politikához kapcsolódik: Kezd aggasztani, miért nem léptünk már 4. hullám tekintetében.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nehez ezt megitelni, de ahogy itt is paran, ugy osszesegeben az mzp tamogatok kozul rengeteg ember csalodott lesz emiatt.kierkegaard írta: Na a sajtotajekoztatoban burkoltan el is mondtak, hogy marky lep vissza.
nem vagyok benne biztos, hogy egy eleg nagy szelet nem e fogja kihagyni a kovi kort, meg akkor is, ha nyilvan majd mzp buzditja oket.
off az offban : rendesen behalt a fb es minden ami ala tartozik.
- h3x0r
Ismerősömet Kolozsváron műtötték nyáron, nem sürgősségivel, hanem 2 vagy 3 hónappal korábban kért időpontot. Neki 5 vagy 6 adag vért kellett osszeszedjen előtte. Az aortájánal gyengék voltak az erek.soadroli írta: Muteromnak lesz egy nagyobb műtétje, és azt mondták neki hogy csak akkor műtik meg ha bevisz 3 embert vért adni. (mármint nem neki kell a vér, csak úgy, mert kevés van országszerte) Úgyhogy ma bementünk hogy lecsapoljanak. Azé' az komoly nem?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Raisen és a politika
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
idegen=migárns?Sierra írta:azért ne már... inkább maradjon ez az uszító, gyülőletkeltő, homofób, idegengyűlőlö rendszer?Faust írta: Akkor mar inkabb maradjon ez a garnitura, ok legalabb nem lokik bele a pc oruletbe is az orszagot.
Részemről igen. akár 2/3al is!
Ahogy jópáran leírtátok MZP lenne az egyetlen esély, de ő is még gyerekcipőben jár, már ami a politikai életet illeti. Teszem azt KariGeri nyerne, eddig csak Pest ügyeiben nem tudott tárgyalni külföldeiekkel, utána már csöppet komolyabb ügyeket kéne intéznie - csakhát Pestet se tudja kormányozni, akkor az országot hogy a fenébe tudná? Egy báb csak az az ember, semmire se jó. Háttér/pártnélküli emberek gyülekezete + a dékás idióta. Szép választási lehetőség...
hehetheoriginal írásaira hatalmas +1
Akkor a fidesz ezt is megnyerte. Nagy kar erte, ezek utan 26-ban nem sok legitimacioja lesz.
-
Na a sajtotajekoztatoban burkoltan el is mondtak, hogy marky lep vissza.
Igen, ez az egyik oka annak, hogy vérhiány van. Minek adjak "ingyen", ha kaphatok is érte pénzt?füst írta: Igen, amúgy ez elég para, jó lenne ha menne kérés nélkül is, de ha nem, akkor valahogy mégiscsak vérhez kell jutni.
Gondolom ha fizetnének érte, többen jelentkeznének, azt is gondolom ha kritikus lesz a hiány akkor majd rátérnek erre az útra. Most valami 500Ft értékű utalványt adnak meg valami üccsit, szóval nem nagy biznisz, nem ezért csinálja az ember.
Bár így belegondolva nem tudom mennyit kéne adniuk hogy legyenek jelentkezők, mert elég felkapott dolog vérplazmát adni, tavaly láttam valami hirdedést, akkor valami 7000 Ft-ot adtak egy alkalomért... nem tudom most mennyit
Ami tök jó, csak abból a vérből külföldön lesz gyógyszer és azzal együtt a profit, az országos vérellátó szolgálat hiányán nem igazán segít, ha inkább amodamennek a jelentkezők.