Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
A gömb is egy forma
melyik formájára gondolsz?hehetheoriginal írta: kötetlenbe, en amugyis leszarom a formaciokat, ugyis a felfogas szamit, amivel kifut a csapat, labdavesztes utan gyors letamadas, becsapdazas, labdaszerzes, feltolt vedelem, minden csapatresz egyutt dolgozik, labdabirtoklas, gyors, rovidpasszos kenyszeritozos cumo sok kapuralovessel.
ancelotti tudja mi ez, csak hazard laba birja.
ha formaban van, mindenhol jo.Hazard is csak a baloldalon jó. Kettő üti egymást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Játszott már valaha jól ott? Vagy miből gondoljuk, hogy simán megoldja bárhol? Eddig pont azt bizonyítja, hogy nem annyira oldja meg. A legtöbbet sztem csak azon a poszton tudnánk kihozni belőle ahol 10 évet lejátszott (ide érkezéséig kurvajól )kiserik írta:Hazard simán meg tudná oldani a jobb oldalt is. A kérdés nála, hogy mennyire akarja. A legjobban az idegesít fel, mikor kivág meccsenként 1 db sprintet (tehát megvan még a tempó), de a meccs 90%-ában meg csak kocog. A másik meg, hogy nem vállal szinte semmit. Szinte csak a tuti.Pad'em írta: Hazard is csak a baloldalon jó. Kettő üti egymást.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ancelottinak amúgy nagy erőssége, hogy felismeri ha valaki más poszton is bevethető. Emlékezünk anno Di Mariara. BL-t ért.
A mostani húzásai is jól sültek el. A Cama-Fede szél is baszó lett volna, ha Kroos és Modric nem teljesít ennyire maguk alatt. Persze egy egészséges csapattal ő sem kavarna ennyire.
Hazard és Asensiot pedig már ZZ is 10esben kellett volna játszatnia.
A mostani húzásai is jól sültek el. A Cama-Fede szél is baszó lett volna, ha Kroos és Modric nem teljesít ennyire maguk alatt. Persze egy egészséges csapattal ő sem kavarna ennyire.
Hazard és Asensiot pedig már ZZ is 10esben kellett volna játszatnia.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Meghát, szerintem is tud(na) ott játszani (ha akarna). Csak a zárójeles dolgokkal van a baj..kiserik írta:Hazard simán meg tudná oldani a jobb oldalt is. A kérdés nála, hogy mennyire akarja. A legjobban az idegesít fel, mikor kivág meccsenként 1 db sprintet (tehát megvan még a tempó), de a meccs 90%-ában meg csak kocog. A másik meg, hogy nem vállal szinte semmit. Szinte csak a tuti.Pad'em írta: Hazard is csak a baloldalon jó. Kettő üti egymást.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Hazard simán meg tudná oldani a jobb oldalt is. A kérdés nála, hogy mennyire akarja. A legjobban az idegesít fel, mikor kivág meccsenként 1 db sprintet (tehát megvan még a tempó), de a meccs 90%-ában meg csak kocog. A másik meg, hogy nem vállal szinte semmit. Szinte csak a tuti.Pad'em írta: Hazard is csak a baloldalon jó. Kettő üti egymást.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kötetlenbe, en amugyis leszarom a formaciokat, ugyis a felfogas szamit, amivel kifut a csapat, labdavesztes utan gyors letamadas, becsapdazas, labdaszerzes, feltolt vedelem, minden csapatresz egyutt dolgozik, labdabirtoklas, gyors, rovidpasszos kenyszeritozos cumo sok kapuralovessel.
ha formaban van, mindenhol jo.Hazard is csak a baloldalon jó. Kettő üti egymást.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Hazard is csak a baloldalon jó. Kettő üti egymást.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
De hova teszed? Vinicius csak a baloldalon "jó", így meg őt fogjuk kiherélni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hazard-t jatszatni kell, ha nem hatraltatja a serules, hogy formaba lenduljon. nyomatnam, ami szet nem szakad, kezdje el ledolgozni az arat.
ha vallalhatatlanul szar, akkor nyilvan pad, de profi focistakent kinezek belole annyit, hogy elobb utabb mivel sajat magaval is elegedetlen, szetbassza majd az ideg es atlendul a holtponton.
nalam benzema-vinyo-eden az elso trio elöl, mögöttuk kell betonra megszervezni es ugy forgatni a kpt, hogy stabil legyen elore es hatra is.
ha vallalhatatlanul szar, akkor nyilvan pad, de profi focistakent kinezek belole annyit, hogy elobb utabb mivel sajat magaval is elegedetlen, szetbassza majd az ideg es atlendul a holtponton.
nalam benzema-vinyo-eden az elso trio elöl, mögöttuk kell betonra megszervezni es ugy forgatni a kpt, hogy stabil legyen elore es hatra is.
köszönöm.Én Haz.-ban látom a kulcsot, embert kell belőle csinálni,
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pad'em írta: Hát gondolom most szóltak neki
Kicsit telleg túltolta az öreg. Hazard közepén nyomatását még értem valahol, mert a kurafinak nagyon dobott a gép, de vissza kell tenni szélre a belgat (vagy pad).
Fede meg Cama szélen viszont teljes pazarlás. Persze, így hogy nincs jobbhatvedunk valahol Valverde kitolasa jobbra szintén érthető.
Télen igazán vehetnénk egy jobbhátvédet.
Én Haz.-ban látom a kulcsot, embert kell belőle csinálni, mert Vinyó csak kurafi módban veszélyes, az alap Vininek a lövés/passz/cselezés hármasból, hogy mind menjen, már komoly feladat.
Azokon a pár perceken, amiket a belga kapott, látszott, hogy focizni nem felejtett el, gondolom a háttérben megy a meló keményen a fizikumán. Amit nagyon remélek, hogy nem azért epizodista csak most, mert teljesen vége van..
Szvsz teljes jobb oldalunk nincs, ígyhogy Béla+Dani kiestek, de ezt tegnap írtam. Spec. én sem bánnám én se, ha leakasztanánk januárban valami bodrinál jobb jh-et.
- Pad'em
Hát gondolom most szóltak nekiKerlon írta:eddig ez nem ugy festettPad'em írta: Real Madrid's sports management has advised Ancelotti to focus on giving each player a regular position, the place where he performs best, and to avoid so much changes: the excess of different roles disorients the players. @tgm46 []
Kicsit telleg túltolta az öreg. Hazard közepén nyomatását még értem valahol, mert a kurafinak nagyon dobott a gép, de vissza kell tenni szélre a belgat (vagy pad).
Fede meg Cama szélen viszont teljes pazarlás. Persze, így hogy nincs jobbhatvedunk valahol Valverde kitolasa jobbra szintén érthető.
Télen igazán vehetnénk egy jobbhátvédet.
eddig ez nem ugy festettPad'em írta: Real Madrid's sports management has advised Ancelotti to focus on giving each player a regular position, the place where he performs best, and to avoid so much changes: the excess of different roles disorients the players. @tgm46 []
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Real Madrid's sports management has advised Ancelotti to focus on giving each player a regular position, the place where he performs best, and to avoid so much changes: the excess of different roles disorients the players. @tgm46 []
- raul 4 ever
Értékeldbe akartam, de végülis mindegy.. Carlo az utolsó 2-3 meccset teljesen elszabta, meg azért kicsit nem is..
A keret hiányosságai ütköznek ki folyamat (meg az, hogy rosszul próbálta megoldani a bajt (de nem fogok pálcát törni egy többszörös bl győztes edző fölött (akit egyébként imádok ))), az első 2 meccsen is ugyanez a védelem ment fel, mint tegnap, de akkor csak a levante ellen lett belőle baj..
Szerintem ott ment félre a dolog, hogy akármennyire is tesco gazdi volt a Carva-Bale jobbszél, az összes többi próbálkozás (leszámítva a 6-1es mallorca meccset) őket pótolni nem jött be..
Amikor Fede ki van véve a középpályáról, gyakorlatilag a csapat motorja kerül ki a helyéről, így az meg összeomlik és fo**a el magát miatta a védekezés meg a támadás is..
4231/424-ben a Case-Modric/ Kroos-Modric/ Ase-Modric, páros sebességben kevés középen.
A Villarreal ellen kezdődött, aztán a sherif meccsen mondjuk csak szerencsénk nem volt, de szerintem elbizonytalanodott és egyszerre próbált meg mindent is kijavítani tegnap ezzel a Cama-Luka-Toni-Fede négyessel és marhán nem jött be (kicsit mint amikor egy új projektben valami nem akar úgy működni, ahogy kéne, hiába gondoltad ki a folyamatokat és megvariálod a mindent is). Itt is, szerintem csak ennyi történt..
Volt:
-1 rossz bár védhető ötlet először (Case-Modric-Ase a sárgák ellen),
-aztán 424:
Cama-Case
Fede-Benz-Haz-Vini a bl-ben -> de ott semmi se akart bemenni, Fede már rossz helyen volt
-aztán ez a tegnapi 4 kkp-s (itt lett aztán összekutyulva minden)
Szóval a baj szerintem nem nagy, az amúgy sem túl veretes jobbos esett ki, azt próbálta Carlo valahogy pótolni, nem jött be sehogy, mert minden egyes perc, amit Fede nem középen játszik, öntökönszúrás..
De ez csak az én véleményem persze..
Most jön a 2-3 hét szünet, aztán a novemberi válogatott meccsekig megint egy bitang erős menet. Én még nem engedtem el a "lesz még Carvajalból játékos" álmot. Ha ő lesz, az sokat fog dobni, jobbra meg nem Fede-t kell használni. Szerintem ennyi.. Egy Dani/Nacho-Rodry/LV/Bale jobbos kb. ami idén meg kell oldja valahogy.. Ha csak olyan takaréklángos, közepes-semmi lesz, mint ami az első pár meccsen volt, az is jobb lesz, mint ami az utolsó hármon volt...
Jövőre meg Bappe.. Remélem ez lesz az esti interjúban.. és akkor all fine
A keret hiányosságai ütköznek ki folyamat (meg az, hogy rosszul próbálta megoldani a bajt (de nem fogok pálcát törni egy többszörös bl győztes edző fölött (akit egyébként imádok ))), az első 2 meccsen is ugyanez a védelem ment fel, mint tegnap, de akkor csak a levante ellen lett belőle baj..
Szerintem ott ment félre a dolog, hogy akármennyire is tesco gazdi volt a Carva-Bale jobbszél, az összes többi próbálkozás (leszámítva a 6-1es mallorca meccset) őket pótolni nem jött be..
Amikor Fede ki van véve a középpályáról, gyakorlatilag a csapat motorja kerül ki a helyéről, így az meg összeomlik és fo**a el magát miatta a védekezés meg a támadás is..
4231/424-ben a Case-Modric/ Kroos-Modric/ Ase-Modric, páros sebességben kevés középen.
A Villarreal ellen kezdődött, aztán a sherif meccsen mondjuk csak szerencsénk nem volt, de szerintem elbizonytalanodott és egyszerre próbált meg mindent is kijavítani tegnap ezzel a Cama-Luka-Toni-Fede négyessel és marhán nem jött be (kicsit mint amikor egy új projektben valami nem akar úgy működni, ahogy kéne, hiába gondoltad ki a folyamatokat és megvariálod a mindent is). Itt is, szerintem csak ennyi történt..
Volt:
-1 rossz bár védhető ötlet először (Case-Modric-Ase a sárgák ellen),
-aztán 424:
Cama-Case
Fede-Benz-Haz-Vini a bl-ben -> de ott semmi se akart bemenni, Fede már rossz helyen volt
-aztán ez a tegnapi 4 kkp-s (itt lett aztán összekutyulva minden)
Szóval a baj szerintem nem nagy, az amúgy sem túl veretes jobbos esett ki, azt próbálta Carlo valahogy pótolni, nem jött be sehogy, mert minden egyes perc, amit Fede nem középen játszik, öntökönszúrás..
De ez csak az én véleményem persze..
Most jön a 2-3 hét szünet, aztán a novemberi válogatott meccsekig megint egy bitang erős menet. Én még nem engedtem el a "lesz még Carvajalból játékos" álmot. Ha ő lesz, az sokat fog dobni, jobbra meg nem Fede-t kell használni. Szerintem ennyi.. Egy Dani/Nacho-Rodry/LV/Bale jobbos kb. ami idén meg kell oldja valahogy.. Ha csak olyan takaréklángos, közepes-semmi lesz, mint ami az első pár meccsen volt, az is jobb lesz, mint ami az utolsó hármon volt...
Jövőre meg Bappe.. Remélem ez lesz az esti interjúban.. és akkor all fine
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg kell oldani a szélső védők helyzetét, de ez most próbálgatós időszak, amint stabilizálódik megint hasítunk majd. Biztos vagyok benne, hogy ez egy átmeneti időszak.
De most mit vártunk amúgy?
Előre semmit nem javultunk.
Hátul hiába Alaba gyengültünk egyértelműen.
Camavinga meg hiába jó igazolás, ha közben Case gatya és Modric meg öregszik.
Tavalyhoz képest visszafelé fejlődtünk sajna, ez van.
Ki kell húzni ezt a szezont és várni a csodát nyáron.
És még így is simán lehetünk bajnokok az a vicces.
Előre semmit nem javultunk.
Hátul hiába Alaba gyengültünk egyértelműen.
Camavinga meg hiába jó igazolás, ha közben Case gatya és Modric meg öregszik.
Tavalyhoz képest visszafelé fejlődtünk sajna, ez van.
Ki kell húzni ezt a szezont és várni a csodát nyáron.
És még így is simán lehetünk bajnokok az a vicces.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez mi volt ez a katasztrofális hét??
Jól elrontották a tegnap délutánomat
Szerencsére nincsen még veszve semmi, nem is azzal van a baj, de eléggé puding csapatoktól sikerült kikapni.
Érthetetlen módon megint sok a sérült, ezért valamilyen szinten kellett improvizáljon Ancelotti, de nagyon nem jött be.
Én nem vagyok edző (nem is leszek), de abban látom a legnagyobb problémát, hogy nem a saját posztjukon játszatja a játékosokat, és erőlteti ezt a Vini - Benz támadó duót, amivel felborul a középpálya is.
El kéne dönteni, hogy Alaba khv vagy bhv, senki sem tud jól teljesíteni ha minden második meccsen más pozicióban van. Nacho szintén zenész. A jobbhátvéd posztunk nem létezik, egy kicseszett nagy lyuk van ott.
Valverde nem szélső védő, és nem is jobb szélső, azokon a posztokon teljesen haszontalan.
Hazardot is hiába dobja be mindenféle hülye pozicióba, ő balszélső és kész.
A Vini magic tartott vagy 3 meccsig, azt kb el is lehet felejteni, nem szabad arra alapozni.
Ameddig egészséges én Hazardot kezdetném a betömörülő csapatok ellen, és Vinit olyankor, amikor több hely van futni, esetleg kontrázni.
A lényeg az lenne, hogy használjunk szélsőket. Ok, Bale sérült (és az is lesz örökké), de pl. Rodrygo egész jól játszott akárhányszor láttam, őt kellene tolni.
Hazard - Benzema -Rodrygo
Modric - Casemiro - Valverde (itt azért legalább vannak variációs lehetőségek)
Lehetőleg Camavingát is a helyén játszassa, ne dobja ki a szélre meg ilyenek.
Jól elrontották a tegnap délutánomat
Szerencsére nincsen még veszve semmi, nem is azzal van a baj, de eléggé puding csapatoktól sikerült kikapni.
Érthetetlen módon megint sok a sérült, ezért valamilyen szinten kellett improvizáljon Ancelotti, de nagyon nem jött be.
Én nem vagyok edző (nem is leszek), de abban látom a legnagyobb problémát, hogy nem a saját posztjukon játszatja a játékosokat, és erőlteti ezt a Vini - Benz támadó duót, amivel felborul a középpálya is.
El kéne dönteni, hogy Alaba khv vagy bhv, senki sem tud jól teljesíteni ha minden második meccsen más pozicióban van. Nacho szintén zenész. A jobbhátvéd posztunk nem létezik, egy kicseszett nagy lyuk van ott.
Valverde nem szélső védő, és nem is jobb szélső, azokon a posztokon teljesen haszontalan.
Hazardot is hiába dobja be mindenféle hülye pozicióba, ő balszélső és kész.
A Vini magic tartott vagy 3 meccsig, azt kb el is lehet felejteni, nem szabad arra alapozni.
Ameddig egészséges én Hazardot kezdetném a betömörülő csapatok ellen, és Vinit olyankor, amikor több hely van futni, esetleg kontrázni.
A lényeg az lenne, hogy használjunk szélsőket. Ok, Bale sérült (és az is lesz örökké), de pl. Rodrygo egész jól játszott akárhányszor láttam, őt kellene tolni.
Hazard - Benzema -Rodrygo
Modric - Casemiro - Valverde (itt azért legalább vannak variációs lehetőségek)
Lehetőleg Camavingát is a helyén játszassa, ne dobja ki a szélre meg ilyenek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Case ma pad, Hazard is.kiserik írta: Az Espanyol ellen simán bele kell férjen a CKM.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az Espanyol ellen simán bele kell férjen a CKM.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???