OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Mondjuk... Sose mostam meg tojást. Ez nekem új.
Sőt, még csak nem is láttam, hogy valaki megmossa.
Sőt, még csak nem is láttam, hogy valaki megmossa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2021. október 6., szerda 9:26-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Mert ott fel is használják még aznap vagy max másnap itt az összefüggés a tojás mosása és a hosszabb tárolás közötti negatív következményekANDS írta:Érdekes, az összes vendéglátóhelyen kötelező hypós vízben fertőtleníteni.füst írta: A tojást pont hogy nem szabad megmosni tárolás előtt...
Ebben pedig a magam részéről igazat adok füstnek, viszont nyilván dobozban teszem be a hutobe a tojást és nem a paprika paradicsom melle, így minimalizálva a kockázatot
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára El Sie7e 2021. október 6., szerda 9:23-kor.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- h3x0r
Pont nem tudtam szerkeszteni.
Meg nyilvan nem mindegy, hogy 2 naponta messz vasarolni es amikor elfogyik a 6-10 tojas, akkor veszel masikat, vagy megveszel egy 30-as csomaggal es 1 honapig eszitek.
Meg nyilvan nem mindegy, hogy 2 naponta messz vasarolni es amikor elfogyik a 6-10 tojas, akkor veszel masikat, vagy megveszel egy 30-as csomaggal es 1 honapig eszitek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mitől kéne védenie a hűtőben a tojást?
Megtamadja a joghurt?
Javaslat. Ez olyan hogy a húst jól süsd át, ezt is javasolják. Ennek ellenére million gondolják véteknek teljesen atsutni a húst.
Megtamadja a joghurt?
Javaslat. Ez olyan hogy a húst jól süsd át, ezt is javasolják. Ennek ellenére million gondolják véteknek teljesen atsutni a húst.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Nyilvan ha van egy rohadt nagy szar darab a tojason, azt lemosod, majd azt a tojast hasznalod el eloszor. De ANDS arrol irt, hogy az osszes tojast meg kene mosni, mielott berakod a hutobe.Realista24 írta:Az összefüggést értem, de mégsem.h3x0r írta:
Remy irta valamelyik nap, hogy milyen fura volt maszk nekul vasarolni. En is par hete voltam Debrecenben, Tescoba beugrottam par kiflit venni. Altalaban a kocsiban szoktam felvenni a maszkot, reflexbol nyitottam is ki a kesztyutartot, majd a bejaratnal is egy pillanatra megalltam es nyultam volna a zsebembe. Sajtos kifli elott bacsi, a 10 kiflibol 8-at vegig tapogatott, persze egyet se vett meg, majd a tapogatas vegen ha nem is fujta bele a taknyot a kezebe, de azert az orrat belulrol megpiszkalta. (szerencsere 1-2 percen belul hoztak a friss kifliket) Ilyenkor azert eszembe jut, lehet hogy a tejes doboz nem szaros, de hogy mik lehetnek rajta, az jo kerdes.
Az egyik látható dolog adott esetben, mert ott van a szar a tojáson. Ha tud és akar tenni ellene az ember, miért ne tehetne? Értem, hogy száz másik baktérium forrás van ezen kívül, de ha csak egyet ki lehet iktatni könnyedén, miért ne?
Hogy miert ne most meg mindet?
"A tojáshéj egy porózus szerkezetű, szervetlen anyagokat tartalmazó kemény burok, mely külső felületét kutikula borítja, mely védelmet biztosít a fertőzésektől a tojás belsejének. A tojásokat csak közvetlenül a felhasználás előtt javasolt lemosni, mivel ez a kutikulát – amely a héj és ez által a tojás belsejének védelmét szolgálja – károsíthatja."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én tojást nem nagyon veszek boltban, szerencsére vidéken kapok eleget amikor otthon vagyok. Nem mosom meg tárolás előtt, de külön bezacskózom és amikor kiveszem egyből mosom. Teljesen el van szigetelve a többi kajától így, világon semmi baja nem lesz semminek.
Persze, le lehet mosni, főleg ha hamar elhasználod, nincs ezzel semmi baj. Csak előbb megromlik mosatlanul, ennyi a lényeg.
Jó ez a tojás téma
Dezodorhoz is lenne mit mondanom, hétvégén UB-n olyan büdöset osztottak, majd beszartam...
Persze, le lehet mosni, főleg ha hamar elhasználod, nincs ezzel semmi baj. Csak előbb megromlik mosatlanul, ennyi a lényeg.
Jó ez a tojás téma
Dezodorhoz is lenne mit mondanom, hétvégén UB-n olyan büdöset osztottak, majd beszartam...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az összefüggést értem, de mégsem.h3x0r írta:Remy irta valamelyik nap, hogy milyen fura volt maszk nekul vasarolni. En is par hete voltam Debrecenben, Tescoba beugrottam par kiflit venni. Altalaban a kocsiban szoktam felvenni a maszkot, reflexbol nyitottam is ki a kesztyutartot, majd a bejaratnal is egy pillanatra megalltam es nyultam volna a zsebembe. Sajtos kifli elott bacsi, a 10 kiflibol 8-at vegig tapogatott, persze egyet se vett meg, majd a tapogatas vegen ha nem is fujta bele a taknyot a kezebe, de azert az orrat belulrol megpiszkalta. (szerencsere 1-2 percen belul hoztak a friss kifliket) Ilyenkor azert eszembe jut, lehet hogy a tejes doboz nem szaros, de hogy mik lehetnek rajta, az jo kerdes.Realista24 írta:
A tejes dobozon azért kevesebb eséllyel van szar.
Az egyik látható dolog adott esetben, mert ott van a szar a tojáson. Ha tud és akar tenni ellene az ember, miért ne tehetne? Értem, hogy száz másik baktérium forrás van ezen kívül, de ha csak egyet ki lehet iktatni könnyedén, miért ne?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Remy irta valamelyik nap, hogy milyen fura volt maszk nekul vasarolni. En is par hete voltam Debrecenben, Tescoba beugrottam par kiflit venni. Altalaban a kocsiban szoktam felvenni a maszkot, reflexbol nyitottam is ki a kesztyutartot, majd a bejaratnal is egy pillanatra megalltam es nyultam volna a zsebembe. Sajtos kifli elott bacsi, a 10 kiflibol 8-at vegig tapogatott, persze egyet se vett meg, majd a tapogatas vegen ha nem is fujta bele a taknyot a kezebe, de azert az orrat belulrol megpiszkalta. (szerencsere 1-2 percen belul hoztak a friss kifliket) Ilyenkor azert eszembe jut, lehet hogy a tejes doboz nem szaros, de hogy mik lehetnek rajta, az jo kerdes.Realista24 írta:A tejes dobozon azért kevesebb eséllyel van szar.h3x0r írta:
A tojason van egy termeszetes kulso reteg, ami vedi, nehogy valami fertozes bejusson a belsejebe. Ha lemosod, kevesebb ideig all el a tojas. Nekunk vannak tyukjaink, amikor sar van es a labukkal osszejarkaljak, akkor is ugy ahogy van, rakom be a karton tojastartoba, hasznalat elott ugyis mindig megmosom.
ANDS, te a zoldsegeket meg gyumolcsoket is megmosod, mielott a hutobe raknad? Vagy a tejes dobozt, mert hat az is megy a kajak koze
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A tejes dobozon azért kevesebb eséllyel van szar.h3x0r írta:ANDS írta: Vagy mondjuk, hány ember hozza haza a boltból a tojást, és rakja be a hűtőbe, anélkül, hogy előtte legalább lemosná?
A tyúk hátsójából pottyan ki, és megy a hűtőbe a kaják közé...A tojason van egy termeszetes kulso reteg, ami vedi, nehogy valami fertozes bejusson a belsejebe. Ha lemosod, kevesebb ideig all el a tojas. Nekunk vannak tyukjaink, amikor sar van es a labukkal osszejarkaljak, akkor is ugy ahogy van, rakom be a karton tojastartoba, hasznalat elott ugyis mindig megmosom.füst írta: A tojást pont hogy nem szabad megmosni tárolás előtt...
ANDS, te a zoldsegeket meg gyumolcsoket is megmosod, mielott a hutobe raknad? Vagy a tejes dobozt, mert hat az is megy a kajak koze
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
ANDS írta: Vagy mondjuk, hány ember hozza haza a boltból a tojást, és rakja be a hűtőbe, anélkül, hogy előtte legalább lemosná?
A tyúk hátsójából pottyan ki, és megy a hűtőbe a kaják közé...
A tojason van egy termeszetes kulso reteg, ami vedi, nehogy valami fertozes bejusson a belsejebe. Ha lemosod, kevesebb ideig all el a tojas. Nekunk vannak tyukjaink, amikor sar van es a labukkal osszejarkaljak, akkor is ugy ahogy van, rakom be a karton tojastartoba, hasznalat elott ugyis mindig megmosom.füst írta: A tojást pont hogy nem szabad megmosni tárolás előtt...
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Miert tunne el? Maximum legyengul, ahogy egyre tobb ember szerez immunitast.ANDS írta:Egy orvos ismerősöm szerint mar rég eltűnt volna ez a vírus, ha alapvető higiéniás szabályokat betartanának az emberek.Realista24 írta: Maszk zárt térben alap kellene hogy legyen... Én sem értem miért nem kötelező.
De még a kézmosást is tanulják sokan.
Egyebkent az emberek felelossege az egesz. Jon a hideg, oszi idojaras, amikor mindenki kohogve fujja az orrat, na ilyenkor kellene azt mondani, hogy koszi, de kihagyom a mai irodat, edzest, kocsmazast, tokomtudjamit. Ahogy nem megyunk kozossegbe, ha epp 10 percenkent elkap minket a cifrafosas, ugy ilyenkor is hanyagolni kene.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyebkent is ezek azok a dolgok, amiket ha nem igazak, akkor azert, ha meg igazak, akkor azert szeretnek ignoralni.
-
Ő még mindig nem haladta meg a szabadkőműves vonalat.
- ateeemadrid
Iszonyat komolytalan az ember, meg a pártja is, na náluk még a Fideszre is előbb szavaznék.
Ez a videó is, a hatásvadasz zenével és Wikipédia forrásokkal. laposföldhívők... és persze a szabadságjogok élharcosai
Ez a videó is, a hatásvadasz zenével és Wikipédia forrásokkal. laposföldhívők... és persze a szabadságjogok élharcosai
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
igen azt néha túltolja, de amúgy nekem messze ő a legszimpatikusabb politikus jelenleg.csababarca írta: Szegény Toroczkai, valahol sajnálom kicsit.
Van néhány téma amiben egyet értek vele, de ez az állandó erőltetett kihangsúlyozása a pártja "jelentőségének"..."mi hazánk az egyetlen olyan párt" "mi hazánk az első olyan párt"...bármiről beszél, bármilyen videót rak fel, ezek a szófordulatok percenként fordulnak elő.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szegény Toroczkai, valahol sajnálom kicsit.
Van néhány téma amiben egyet értek vele, de ez az állandó erőltetett kihangsúlyozása a pártja "jelentőségének"..."mi hazánk az egyetlen olyan párt" "mi hazánk az első olyan párt"...bármiről beszél, bármilyen videót rak fel, ezek a szófordulatok percenként fordulnak elő.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."