Politika
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
De én jobban szerettem egy topicban olvasni a politikát, és a tojás kérdést!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Arcod, amikor egyszerre hozod a frászt Dobrevre, Orbánra és egzisztenciális válságba taszítod a komplett óbaloldalt
Redditen az r/hungary aranybánya manapság....
Redditen az r/hungary aranybánya manapság....
- flori
Esélytelen? Ne vicceljünk már. Ha Karácsony elindult volna mellette, akkor én is azt mondtam volna, hogy nagy valószínűséggel harmadik lesz, így viszont komoly kihívója lesz Dobrevnek. A DK kimaxolta a mozgósítást, egyszerűen undorodnak az emberek gyurcsánytól, és nem a fidesz miatt. Egyetlen esélyük, hogy a fidesz meghekkeli a rendszert. MZP-re szerintem leadja a Karácsony szavazók 80%-a, a jobbikos szavazatok majd megoszlanak, de ott is nagyobb a gyurcsány gyűlölet, mint a Dobrev szimpátia.
Szoros lesz, de így 1v1-ben azért nagyon más kávéház.
Szoros lesz, de így 1v1-ben azért nagyon más kávéház.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez is olyan komment lesz, mint Realistae a napokban. Egyaltalan nem eselytelen. Talan akkor, ha elmegy fel millio Fideszes Dobrevre szavazni. Egyebkent meg teljesen kiegyenlitett lesz a verseny.ziro4vr írta:Sajnos +1, a dk tábora nagyon megbízható és stabil, a karigeris fitymahuzogatás és a jobbikos érthetetlen pálfordulás miatt mzp szerintem esélytelen ferencné ellen.Faust írta: Dobrevre nyomtam, mivel nem az a kerdes, hogy kit szeretnek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sajnos +1, a dk tábora nagyon megbízható és stabil, a karigeris fitymahuzogatás és a jobbikos érthetetlen pálfordulás miatt mzp szerintem esélytelen ferencné ellen.Faust írta: Dobrevre nyomtam, mivel nem az a kerdes, hogy kit szeretnek.
Nem illik.
Dobrevre nyomtam, mivel nem az a kerdes, hogy kit szeretnek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez de pihent
nem tudom beadja e oldal lajkolas nelkul is de oriasi.
latom akkor rendesen beindultak a kommentek, kivancsi vagyok, ha nyer, ugyanez lesz e a slager aprilisig vagy elohuznak mast is.
nem tudom beadja e oldal lajkolas nelkul is de oriasi.
latom akkor rendesen beindultak a kommentek, kivancsi vagyok, ha nyer, ugyanez lesz e a slager aprilisig vagy elohuznak mast is.
- flori
Borzalmas ez a kézzel vezérelt kormány, mindenkinek ki van adva az utasítás, ezek meg kommentelnek mindenhova. Gyurcsány is hányinger, de ha neki "showja" van, akkor nem tudom ez minek felel meg. És még a fidesz kampányol marionett bábukkal.ferni írta: Így kezdésnek ezt a képet betenném ide...
Felhívnám a figyelmet MZP nevét ki van adva le se írhatják....
Nagyon szánalmas
Még jó hogy MZP pont ma beszélt erről, hogy direkt nem adott eddig neki felületet a fidesz és nem is akar és kajak
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez egy klassz otlet volt, koszonjuk!
Akit nem erdekel a politika, legalabb konnyebben elkerulheti, akit viszont igen, az itt kielheti magat Hajra MZP!
Akit nem erdekel a politika, legalabb konnyebben elkerulheti, akit viszont igen, az itt kielheti magat Hajra MZP!
Sajnos odaig sullyedtunk, hogy szinte egy orszagnyi emberrol van szo. Eredetileg a politika a vitakrol es az ervekrol kellene szolnia, a fejlodesrol, a tarsadalomrol, nem a gyuloletkeltesrol es a totalis hatalomrol. Ha kormanyvaltasra kerul sor, az elso intezkedesek kozott: Alkotmanyunk (most Alaptorveny) felulvizsgalata, a hatalmi agak tenyleges kulonvalasztasa, es az elszamoltatas.Jó lenne erre megtanítani sok embert
Így kezdésnek ezt a képet betenném ide...
Nagyon szánalmas
Még jó hogy MZP pont ma beszélt erről, hogy direkt nem adott eddig neki felületet a fidesz és nem is akar és kajak
Nagyon szánalmas
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
van egy erzesem, hogy inkabb szimpatiabol fakad ez a 16-1 arany mzp-nek.
orulok a topicnak, mert egyreszt szerintem is valoban olyan a forum osszetetele, hogy inkabb erdemi vitak lesznek, ha lesznek (nem hiszem, hogy CAPS LOCK-os sorosozo nyuggerek rejtozkodnek itt), masreszt pedig valoban osszekuszalta a tema az off topicot.
orulok a topicnak, mert egyreszt szerintem is valoban olyan a forum osszetetele, hogy inkabb erdemi vitak lesznek, ha lesznek (nem hiszem, hogy CAPS LOCK-os sorosozo nyuggerek rejtozkodnek itt), masreszt pedig valoban osszekuszalta a tema az off topicot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megjon raisen és garantált a műsor.Tjacks írta:Már pattog a popcorn, húúú ez fun leszRealista24 írta: Közkívánatra. Próbáljuk meg.
Amilyen gyorsan meg tudtuk nyitni, így mehet is a levesbe.
Kulturáltan. Gracias.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Már pattog a popcorn, húúú ez fun leszRealista24 írta: Közkívánatra. Próbáljuk meg.
Amilyen gyorsan meg tudtuk nyitni, így mehet is a levesbe.
Kulturáltan. Gracias.
Azért még mindig elképesztő ez számomra, hogy 2021-ben Gyurcsány felesége ott lehet az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek listáján.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Tök jó fej vagy, hogy figyelsz a hülye igényekre!
Gracias!
Reméljük nem hal be ezzel az off topic és mindenkit csak a politika érdekel majd.
Az tök pozitív szerintem, hogy elfért mindenkinek a véleménye a másik mellett. Nyilván érezni ki melyik oldal vagy párt felé húz, de a másik véleménye tiszteletbe volt tartva.
Jó lenne erre megtanítani sok embert.
Gracias!
Reméljük nem hal be ezzel az off topic és mindenkit csak a politika érdekel majd.
Az tök pozitív szerintem, hogy elfért mindenkinek a véleménye a másik mellett. Nyilván érezni ki melyik oldal vagy párt felé húz, de a másik véleménye tiszteletbe volt tartva.
Jó lenne erre megtanítani sok embert.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Csak az a kérdés h kinekHalfkey írta: Abban biztos vagyok hogy 5 év múlva fun lesz ezt a topikot visszaolvasni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Abban biztos vagyok hogy 5 év múlva fun lesz ezt a topikot visszaolvasni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Politika
Közkívánatra. Próbáljuk meg.
Amilyen gyorsan meg tudtuk nyitni, úgy mehet is a levesbe.
Kulturáltan. Gracias.
Amilyen gyorsan meg tudtuk nyitni, úgy mehet is a levesbe.
Kulturáltan. Gracias.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema