Politika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Politika
Megvonta a bizalmat Fekete-Győr Andrástól a Momentum küldöttgyűlése – értesült a 24.hu. A híroldal úgy tudja, közel kétharmados arányban szavazta le a Momentum közgyűlés a pártelnököt, bár a bizalmi szavazáson a tagság még kétharmaddal támogatta volna posztján Fekete-Győrt.
A 24.hu értesülése szerint Fekete-Győr András le is mondott a pártelnökségről.
A 24.hu értesülése szerint Fekete-Győr András le is mondott a pártelnökségről.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ahogy mondtam, semmi esélye, minden más gondolat lázálom sajnos.nmate írta: Én is leadtam MZP-re, perpill nem lehet többet tenni.
Nagyon romantikus lelkek vagytok viszont, hogy hisztek is a győzelmében.
Tragikusnak tartom, hogy megint egy orbán vs gyurcsány lesz tulajdonképpen, ennyi sikerült az ellenzék malmaiból.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ugy dontottem, en is behuzom ra az x-et.
habar nem elek mo.-n de legalabb az eselyt kapjak meg a valtozast akarok aprilisra, az meg ugyis az egesz orszagon fog mar mulni, hogyan dontenenek.
habar nem elek mo.-n de legalabb az eselyt kapjak meg a valtozast akarok aprilisra, az meg ugyis az egesz orszagon fog mar mulni, hogyan dontenenek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én is leadtam MZP-re, perpill nem lehet többet tenni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ezt sem megerositeni, sem cafolni nem szeretnem.ferni írta:Ilyen névvel nehéz másra húznodMarky írta: Behuzom az x-et MZP-re es probalom kizarni ezt az oruletet. Komoly valtozashoz nem kormanyvaltas, nem rendszervaltas, hanem kulturalis forradalom kellene, mert vegsosoron az emberek megvalasztjak maguknak ezeket a despotakat.
Marki-Zay=Marky
lehet hogy te vagy az álruhában....
Ilyen névvel nehéz másra húznodMarky írta: Behuzom az x-et MZP-re es probalom kizarni ezt az oruletet. Komoly valtozashoz nem kormanyvaltas, nem rendszervaltas, hanem kulturalis forradalom kellene, mert vegsosoron az emberek megvalasztjak maguknak ezeket a despotakat.
Marki-Zay=Marky
lehet hogy te vagy az álruhában....
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Behuzom az x-et MZP-re es probalom kizarni ezt az oruletet. Komoly valtozashoz nem kormanyvaltas, nem rendszervaltas, hanem kulturalis forradalom kellene, mert vegsosoron az emberek megvalasztjak maguknak ezeket a despotakat.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet a vegen dobrevet legyozni nehezebb lesz, mint orbant.
- flori
Azt nem tudnám egyértelműen kijelenteni, hogy orbán pénzeli őket, de tényleg feltűnő mennyire támadják MZP-t. Gengszterváltás lenne megint, ez a kis pm-s tkny is helyezkedik már, nagyon küszöbértéken van a pm meg az mszp is, csinálja magának a helyet a dkban.
A fbook is borzalom, brutálisan mozgósít a dk a nyugdíjasokban, szinte minden komment az övék. Nem érettünk meg mi semmire, körülöttünk minden országban elindult a változás, egyre nehezebben tűrik a korrupciót, itt meg... bálványozzák az embereket, és kajálják a populista hazugságokat.
A fbook is borzalom, brutálisan mozgósít a dk a nyugdíjasokban, szinte minden komment az övék. Nem érettünk meg mi semmire, körülöttünk minden országban elindult a változás, egyre nehezebben tűrik a korrupciót, itt meg... bálványozzák az embereket, és kajálják a populista hazugságokat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Érdekes ami történik, amióta visszaépett Karácsony.flori írta: Karácsony pártjának a szóvivője meg nyilvánosan leszavaz Dobrevre. lófszt akarnak ezek változást.
Még az ellenzéki média is Márki-Zayba áll bele folyamat, a kormánymédiáról nem is beszélve.
Kezd vicces lenni és egyértelmű, hogy az ellenzéknek igazából jó ez ami van most, csak a pofájuk jár....
Csak jött 1 valaki, akivel eddig nem számoltak, de hát fulladjon bele az ellenzék a saját mocskába, ha ezt akarják, mert lehet itt Márkizni, ha még az állítólagos összefogott ellenzék se akar kormányváltást, mert MZP egyedül aztán tényleg semmire nem megy egy Momentummal a háta mögött
Eddig is gyanús volt, hogy még a Fletós ellenzéket is az Orbán pénzeli, de kb most derül ki, hogy a többit is nagyrészt...
- flori
Karácsony pártjának a szóvivője meg nyilvánosan leszavaz Dobrevre. lófszt akarnak ezek változást.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
A baj csak az hogy aki nem uralja a médiát az a régi pártokat nehezen tudja bedarálni. Elszámoltatás meg nem lesz váltás esetén se szerintem, egyszerűen azért mert mindkét oldalon vannak nagyon csúnya ügyek. Ahhoz egy teljesen új párt/politikai erő kellene viszont azt nehéz elképzelni hogy a közeljövőben kialakul és annyira negtud erősödni hogy ezt végbe vigye (persze úgy hogy a folyamat alatt ne korumpálodjon ő is)...kierkegaard írta: Meg kell probalni. Valahol el kell kezdeni a fidesz/dk/mszp kukázását
-
Meg kell probalni. Valahol el kell kezdeni a fidesz/dk/mszp kukázását
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Engem nem zavar a stílusa, és az ő mondanivalója ríkat meg legkevésbé, szóval ha választanom kellene, őt választanám.
De szerintem az első évében megpuccsolnák a parlamentben. Frakció nélkül el se tudom képzelni a dolgot. Ha legalább most beállt volna mögé a Jobbik, Dobrev ellen... de nem.
Ha nyer, akkor elég borús a jövőképem, Ha MZP lenne a miniszrerelnök, akkor én simán kinézem a DK-ból hogy elkezdi MZP-t gáncsolni. Nem szavaz vele együtt, megkérdőjelezi, odaszólogat, és ki fog jönni, hogy MZP gyenge a parlamentben frakció nélkül. Egy év alatt simán kicsikarnak egy kormányválságot, és ha le kell váltani MZP-t akkor jöhet a következő erős ember, Dobrev. Nem ördögtől való lenne, Medgyessyt is így répázták meg. Egy évet simán rááldoz erre a dk, utána pedig a maradék 3-at a fidesz szétbombázására fogja fordítani, hogy 2026-ban a dk egyedül is neki tudjon futnin a választásnak. De majd meglátjuk.
De szerintem az első évében megpuccsolnák a parlamentben. Frakció nélkül el se tudom képzelni a dolgot. Ha legalább most beállt volna mögé a Jobbik, Dobrev ellen... de nem.
Ha nyer, akkor elég borús a jövőképem, Ha MZP lenne a miniszrerelnök, akkor én simán kinézem a DK-ból hogy elkezdi MZP-t gáncsolni. Nem szavaz vele együtt, megkérdőjelezi, odaszólogat, és ki fog jönni, hogy MZP gyenge a parlamentben frakció nélkül. Egy év alatt simán kicsikarnak egy kormányválságot, és ha le kell váltani MZP-t akkor jöhet a következő erős ember, Dobrev. Nem ördögtől való lenne, Medgyessyt is így répázták meg. Egy évet simán rááldoz erre a dk, utána pedig a maradék 3-at a fidesz szétbombázására fogja fordítani, hogy 2026-ban a dk egyedül is neki tudjon futnin a választásnak. De majd meglátjuk.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nekem is van egy ilyen félelmem, de még mindig inkább benne látom azt, hogy ellent tud állni a DK nyomásgyakorlásának, ahogy ezt eddig is megtette. Végig hiteles maradt, nem ígérget felelőtlenül.füst írta: Nem tudom nem néztem a vitákat se, és MZP-t se követem. Azért így is találkoztam pár kijelentésével amikor nagyot néztem, de nem vészes főleg a többiekhez képest.
Amúgy nem izgat a személye, mert esélytelennek tartom. Nincs mögötte párt, a DK infrastruktúrája meg országos szinten dolgozik.
Kedves dolog Geritől hogy beáll MZP mögé, de ez nem jelenti azt, hogy a szavazói egy az egyben át fognak szavazni. Szerintem a Pestiek nagy része, főleg az öregek Dobrevre fognak átszavazni.
MZP inkább az online teret fogja uralni, kérdés mennyire, de szerintem nem eléggé, és a személyesen leadott szavazásnál Dobrev tarolni fog.
Továbbgondolva ha esetleg mégis megválasztják MZP-t, és esetleg tavasszal kormányra fog kerülni, ugyanezzel a problémával fog szembesülni, ha bármelyik kimondott szavára nem bólint rá a DK, akkor az a szó csak hang lesz a szélben. Párt nélkül nagyon nehéz lesz neki.
Egyedül amit fel lehet hozni ellene az a stílusa, ami első pillantásra kissé arrogánsnak tűnik.
Én hiszek benne, hogy megnyerheti az előválasztást, utána pedig van fél év, hogy a DK-sokkal megszerettessék. Egyébként szerintem csak a tipik DK-sok körében van jelenleg elutasítottsága, nagyszüleim nem tartják ellenszenvesnek. Kérdés mennyire sínylette meg a flowt, amiben van egy ideje ez a Karácsonnyal való civakodás.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azta... lehet ujra olvasni fogom az off topicot?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- füst
Nem tudom nem néztem a vitákat se, és MZP-t se követem. Azért így is találkoztam pár kijelentésével amikor nagyot néztem, de nem vészes főleg a többiekhez képest.
Amúgy nem izgat a személye, mert esélytelennek tartom. Nincs mögötte párt, a DK infrastruktúrája meg országos szinten dolgozik.
Kedves dolog Geritől hogy beáll MZP mögé, de ez nem jelenti azt, hogy a szavazói egy az egyben át fognak szavazni. Szerintem a Pestiek nagy része, főleg az öregek Dobrevre fognak átszavazni.
MZP inkább az online teret fogja uralni, kérdés mennyire, de szerintem nem eléggé, és a személyesen leadott szavazásnál Dobrev tarolni fog.
Továbbgondolva ha esetleg mégis megválasztják MZP-t, és esetleg tavasszal kormányra fog kerülni, ugyanezzel a problémával fog szembesülni, ha bármelyik kimondott szavára nem bólint rá a DK, akkor az a szó csak hang lesz a szélben. Párt nélkül nagyon nehéz lesz neki.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
MZP-ről mi a véleményed?füst írta: Nem jövök.
(Nem gondolod, hogy nem rángatunk bele, mikor csak veled lehet vitázni )
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- füst
Nem jövök.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is, de a nép akarata fontosabbikelemen5 írta: De én jobban szerettem egy topicban olvasni a politikát, és a tojás kérdést!
Bytheway, én azt vettem észre hogy jah, nincs nagy allatkodas itt, mert azok akik OVra és a kétharmadra nyomtak pl., nem írnak semmit.
Füstbe belealltak már politikai nézetei miatt nem politika témában is, szóval én nem vagyok ennyire derulato itt, hogy micsoda magas minőségű viták lesznek
Csak jöjjön meg a másik oldal is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema