Aranylabda
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
Viszont már a fél Ligue1 edzői kar (Lille, Rennes, Nice, Angers etc) lenyilatkozta, hogy KAKnak adná. Meg úgy un block az is akinek számít is a szava: a Fenomén.
Innentől kezdve be kell húznia
Innentől kezdve be kell húznia
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pedri Messinek adna, mert sokat segített neki.
Érvek, érvek mindenhol.
Érvek, érvek mindenhol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
TrueBerti írta:Ez az ára, ha a világon az összes Karim fanclubbot követed.Realista24 írta: Lewa, Messi, Kante, Jorginho, Karim a top5.
Top3 már necces, majd a marketing elődönti. De nekem szvsz baromi unalmas hogy twitteren minden második bejegyzés kb. csak a Karim Aranylabdarol szól.
Imádnám, ha megnyerne, sztem meg is érdemli, de már most unalmas ez az egész.
Mikor hirdetik ki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem visszavonulasa utan is ott lesz meg egy-ket evig, biztos ami biztos.
Lewa meg Benzema erdemelne meg iden, tobbi fika, senki nem nyujtott kiemelkedot. Lewa mellett egy Bundesliga meg tobb gol szol, valszeg o fogja kapni. Vicc azert h Messi meg mindig ott lehet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat nem tudom, barcaskent is eyegasm a jateka, de trofea nelkul teljesen eselytelennek latom.
jorginho mellett a trofeak, messi mellett a copa+marketing, lewa mellett a szamok es a kompenzacio a tavalyiert, szerintem ok lesznek a top3, karimnak kicsit jobb eb kellett volna szvsz a dobogohoz.
a bayern hengerelni fog osszel otthon es a bl-ben is, a polakokat kirugja a vb selejtezore, szerintem igy lewa a befuto.
jorginho mellett a trofeak, messi mellett a copa+marketing, lewa mellett a szamok es a kompenzacio a tavalyiert, szerintem ok lesznek a top3, karimnak kicsit jobb eb kellett volna szvsz a dobogohoz.
a bayern hengerelni fog osszel otthon es a bl-ben is, a polakokat kirugja a vb selejtezore, szerintem igy lewa a befuto.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jorginho számomra továbbra is értelmezhetetlen. Semmi de semmi extra nincs a játékában, csak a trófeák. Kapjon egy felszínes 5. helyet de annyi.
Nem illik.
Ez az ára, ha a világon az összes Karim fanclubbot követed.Realista24 írta: Lewa, Messi, Kante, Jorginho, Karim a top5.
Top3 már necces, majd a marketing elődönti. De nekem szvsz baromi unalmas hogy twitteren minden második bejegyzés kb. csak a Karim Aranylabdarol szól.
Mikor hirdetik ki?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lewa, Messi, Kante, Jorginho, Karim a top5.
Mikor hirdetik ki?
Mikor hirdetik ki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tudjuk, nem igy van, de ez egy egyeni dijazas, ahol azert szamitanak a cimek, attol fuggoen, kit akarnak kihozni gyoztesnek. na de viccen kivul, egyenileg Benzema top3-as teljesitmenyt tett le az asztalra.Remy írta: Karim nem lesz top 3.
Lewa, messi, jorginho, kamte, de bruyne fele arcok is elotte lesznek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Karim nem lesz top 3.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
Messinél a top3 is vicc kategória lenne. Az meg egyértelmű szerintem, hogy idén Lewának kellene kapnia a tavalyi után.
Mondjuk ha ilyen Jorginho Kanté féle arcok kapnák is kilennék.
Benz meg remélem a top3-ba odaér, bőven megérdemelné.
Mondjuk ha ilyen Jorginho Kanté féle arcok kapnák is kilennék.
Benz meg remélem a top3-ba odaér, bőven megérdemelné.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jaj na, komolyan? A Copa győzelemre akanák odaadni neki az aranylabdát? Ahol szerzett összesen vagy 2 gólt?
Valamilyen szinten biztos elfogult vagyok, de jelenleg talán még top5-ben sincs a csávó.
Benzema
Lewandowski
Mbappé
CR (ok, vele is nehéz szubjektívnek lenni, de legrosszabb esetben is egyenlőség)
Teljesen egyértelműen Messi előtt vannak. És aztán akárhogy is nem szeretem, de ott van Salah, ő sem lassított egyáltalán, sőt!
A Barcánál szokás szerint jól termelt, de mit nyertek, egy spanyol kupát? Bajnoki 3. helyezés?
A BL-ben szerzett 5 gólt, Haaland 10-et? Jaa, őt ki is felejtettem.
A PSG-nél eddig 5 meccs 1 gól?
Tényleg kumma jó játékos, ezen nincs mit vitatni, de nyert egy raklap aranylabdát, végtelen sok évig volt a csúcson, de most már rengeteg jobb formában levő játékos van, aki megérdemli az aranylasztit. Ne vicceljünk már.
Valamilyen szinten biztos elfogult vagyok, de jelenleg talán még top5-ben sincs a csávó.
Benzema
Lewandowski
Mbappé
CR (ok, vele is nehéz szubjektívnek lenni, de legrosszabb esetben is egyenlőség)
Teljesen egyértelműen Messi előtt vannak. És aztán akárhogy is nem szeretem, de ott van Salah, ő sem lassított egyáltalán, sőt!
A Barcánál szokás szerint jól termelt, de mit nyertek, egy spanyol kupát? Bajnoki 3. helyezés?
A BL-ben szerzett 5 gólt, Haaland 10-et? Jaa, őt ki is felejtettem.
A PSG-nél eddig 5 meccs 1 gól?
Tényleg kumma jó játékos, ezen nincs mit vitatni, de nyert egy raklap aranylabdát, végtelen sok évig volt a csúcson, de most már rengeteg jobb formában levő játékos van, aki megérdemli az aranylasztit. Ne vicceljünk már.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Realista24 írta: People that think Lewandowski and Benzema are better than Messi have no clue about how this sport works. The 7th Ballon d'Or is loading ...
Ez kimondtááá??
Mert akkor mondja el plz. azt is, hogy működik? Leo klubszinten semmit nem ért el tavasszal (ok, spanyolkupa), válogatottal behúzta a kopát. PSG-ben volt 2 jó meccse. Erre fogja megkapni? Ő lesz 2021 év legjobb játékosa?... az csudaszép tényleg..
Komolyan, ez honnan van?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
People that think Lewandowski and Benzema are better than Messi have no clue about how this sport works. The 7th Ballon d'Or is loading ...Tjacks írta:Egy biztos: Lewa és Messi is Benzema elött van a sorban, Lewa talán megérdemelten, Messi meg...M1Ö írta:
Áthozva ide... A fogadóirodáknál Messi a leg esélyesebb... Mondjuk ha így folytatja Párizsba és mégis megkapja, elhányom magam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Egy biztos: Lewa és Messi is Benzema elött van a sorban, Lewa talán megérdemelten, Messi meg...M1Ö írta:Áthozva ide... A fogadóirodáknál Messi a leg esélyesebb... Mondjuk ha így folytatja Párizsba és mégis megkapja, elhányom magam.Tjacks írta:Nah akkor Benzema vs Lewa az aranylabdáért
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Áthozva ide... A fogadóirodáknál Messi a leg esélyesebb... Mondjuk ha így folytatja Párizsba és mégis megkapja, elhányom magam.Tjacks írta:Nah akkor Benzema vs Lewa az aranylabdáért
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
1 kapus
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ruhellem a bayernt, de amit már évek óta csinál kimmich az valami embertelen magas polc. Ehhez képest 0marketing van mögötte. Ezek a buzi listák, meg szavazások javarészt erre épülnek. Mekkora vezér már most az öcskös. Bármikor hoznam hozzank.ziro4vr írta: Teljesen komolytalan hogy ez a pergőforgó bárszánevelés ott van, de mondjuk egy joshua kimmich nincs. Tipikusan 2021 futball-valóság.
Ellenpélda pl dejong. Vagy pedri mester, aki az eb alomcsapataban 0 key passal zárt (ha jol rémlik), ellenben sok perce volt. Xg mutatok biztos pengebbek a la masiaban, mint mashol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Teljesen komolytalan hogy ez a pergőforgó bárszánevelés ott van, de mondjuk egy joshua kimmich nincs. Tipikusan 2021 futball-valóság.
Nem illik.