Megértem, nekem is vannak nézeteim, amik kevésbé populárisak. Ott 18-ban én is így gondoltam, de mindig oda jutok, hogy csak kellene tenni valamit, akármennyire nem tehetek sokat a jelenlegi helyzet ellen, tenni akarok.Swineherd írta:Én ezt '18-ban elengedtem, reménytelen dolog.nmate írta: Lehet.
Véleményed szerint mit kell tenni, hogy jobb legyen? Vagy legalább az esély meglegyen rá?
Lenne elképzelésem, hogy mit kellene tenni, de azt hiszem, hogy innen a legtöbben felírnának nekem egy muszájkabátot.
Politika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Politika
Es erdekel mások véleménye?Swineherd írta:Én ezt '18-ban elengedtem, reménytelen dolog.nmate írta: Lehet.
Véleményed szerint mit kell tenni, hogy jobb legyen? Vagy legalább az esély meglegyen rá?
Lenne elképzelésem, hogy mit kellene tenni, de azt hiszem, hogy innen a legtöbben felírnának nekem egy muszájkabátot.
Nyugodtan leirhatod, nem baj ha nem ertunk veled egyet.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Én ezt '18-ban elengedtem, reménytelen dolog.nmate írta: Lehet.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- nmate
Lehet.
- Swineherd
De semmivel nem ér többet.nmate írta:Kevesebb energia volt, mint ez a hozzászólásSwineherd írta: Sajnálom azokat, akik energiát fektetnek olyanokba, mint előválasztások stb.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- nmate
Kevesebb energia volt, mint ez a hozzászólásSwineherd írta: Sajnálom azokat, akik energiát fektetnek olyanokba, mint előválasztások stb.
- Swineherd
Az OFFban felröppent a devizahitelek ügye és sok szomorú dolgot felelevenített, amik barátaimmal, rokonaimmal történtek.
Namost, hogy ezt miért hoztam ide? Zsigerből gyűlölöm Ferencet és minden csatolt részét, de ami tény, az tény: Az első Orbán kormány engedélyezte a lakossági devizahitelezést és ezzel ők indították el katasztrófát. (2001. évi XCIII. törvény)
Aztán együtt mosolygott Vágó Pista meg Semjén Zsótika, hogy miként mennek tönkre a magyar családok.
Ez egy brancs.
Sajnálom azokat, akik energiát fektetnek olyanokba, mint előválasztások stb.
Namost, hogy ezt miért hoztam ide? Zsigerből gyűlölöm Ferencet és minden csatolt részét, de ami tény, az tény: Az első Orbán kormány engedélyezte a lakossági devizahitelezést és ezzel ők indították el katasztrófát. (2001. évi XCIII. törvény)
Aztán együtt mosolygott Vágó Pista meg Semjén Zsótika, hogy miként mennek tönkre a magyar családok.
Ez egy brancs.
Sajnálom azokat, akik energiát fektetnek olyanokba, mint előválasztások stb.
Igen, ha MZP nyer, akkor itt olyan karaktergyilkolas fog menni aprilisig, hogy arra nincs felkeszulve senki. Hadhazynal is lehoztak a hireket, hogy "Meghalt Hadhazy aldozata", tehetjuk fel a kerdest, hogy Markinal mi lenne.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha akarnák Semjénről is elhitetnék a szavazóikkal hogy 99% Feri.
Ellenzéknek úgy kell készülni, hogy a fidesz zsebre tesz 2,8-3 millió szavazatot.
Ezt kell űberelni, úgy hogy közben a választókerületet nyered.
Ez a mission impossible, nem Tom Cruise filmje az űrben.
Ellenzéknek úgy kell készülni, hogy a fidesz zsebre tesz 2,8-3 millió szavazatot.
Ezt kell űberelni, úgy hogy közben a választókerületet nyered.
Ez a mission impossible, nem Tom Cruise filmje az űrben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nehéz Gyurcsányozni? Kiállít Karácsony a visszalépési nyilatkozattal, 20 percre rá, mert fent volt az új youtube reklám, hogy mindegy ki van ott a végén úgyis Feri nyer.'shutterisland írta: az is erdekes, hogy ugye hollik anno azt mondta, hogy mzp nem nyerhet az elovalasztason, mert nem gyurcsany embere.
ezzel ergo hozzasegitheti ot a gyozelemhez dobrev ellen, es aztan ugye mar nehez lenne gyurcsanyozni meg ha nyilvan nyomjak is majd.
rendesen veszelybe sodorja a fideszt, legalabb is a ketharmadot tuti, es szerintem neki akkor meszeltek is, bar a tranzit garazsvitat elnezve nem is sajnalom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jaja, aztán max jinx.nmate írta: Szerintem továbbra is sima Klára, nehéz elképzelni MZP győzelmet.
Nem illik.
- nmate
Szerintem továbbra is sima Klára, nehéz elképzelni MZP győzelmet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az is erdekes, hogy ugye hollik anno azt mondta, hogy mzp nem nyerhet az elovalasztason, mert nem gyurcsany embere.
ezzel ergo hozzasegitheti ot a gyozelemhez dobrev ellen, es aztan ugye mar nehez lenne gyurcsanyozni meg ha nyilvan nyomjak is majd.
rendesen veszelybe sodorja a fideszt, legalabb is a ketharmadot tuti, es szerintem neki akkor meszeltek is, bar a tranzit garazsvitat elnezve nem is sajnalom.
A kisemberek partja. Mocskok.kierkegaard írta: A dk a videkizès mellett már budázik is. Kemèny.
-
A dk a videkizès mellett már budázik is. Kemèny.
En nem talalkoztam semmi infoval, de az MSZP tamogatasa, meg a DK aggresszivabb fokozatra valo kapcsolasa nalam azt mutatja, hogy tudjak, hogy szarban vannak.Marky írta:Innen-onnan leakelt infok szerint nagy elonnyel megy MZP.
Én már olyanba futottam bele MZP CIA ügynök, USAban is kiképzésen volt, az egész Momentum meg francia ügynökök hada
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Innen-onnan leakelt infok szerint nagy elonnyel megy MZP.
Mivaaan Klaarikaaa?sebydani írta:Jól érezte a gumiarcú asszony, nem rá voksoltam Budáról