Persze, de vidék nagy resze jó eséllyel Dobrev.'shutterisland írta: az osszes szavazatszam szamit gondolom, nem az, hogy ki hany korzetet nyer ?
Mondjuk Vas megye az szép.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 17., vasárnap 14:57
Persze, de vidék nagy resze jó eséllyel Dobrev.'shutterisland írta: az osszes szavazatszam szamit gondolom, nem az, hogy ki hany korzetet nyer ?
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 14:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 17., vasárnap 14:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 17., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 17., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 17., vasárnap 14:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 17., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 17., vasárnap 13:28
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 17., vasárnap 12:57
Pont az utolso mondatod szol mellette, de az a legerosebb erv mind kozul.davi10 írta:Az is kicsit beszédes, hogy MZP szervezett hivatalos eredményvárót, Dobrev meg nem...'shutterisland írta: elvileg 662 ezer szavazat erkezett, ami kb 30 ezerrel tobb, mint az elso korben.
na most akkor :
a, megindultak az emberek mzp-ert
b, jol mozgositott a dk
c, elment partizezer fideszes is pluszban
nagyon kivancsi leszek.
Én meglepődnék, ha Klárika behúzná, az égvilágon semmi nem szól mellette. Viszont ismerjük az itthoni szavazópolgárokat, úgyhogy sajnos benne van a pakliban.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. október 17., vasárnap 12:20
Az is kicsit beszédes, hogy MZP szervezett hivatalos eredményvárót, Dobrev meg nem...'shutterisland írta: elvileg 662 ezer szavazat erkezett, ami kb 30 ezerrel tobb, mint az elso korben.
na most akkor :
b, jol mozgositott a dk
nagyon kivancsi leszek.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 17., vasárnap 11:53
Pipita írta:Kb 220k új ember ment el, aki az első körben otthon maradt, és kb 190k maradt otthon, aki az első körben elment.'shutterisland írta: elvileg 662 ezer szavazat erkezett, ami kb 30 ezerrel tobb, mint az elso korben.
na most akkor :
b, jol mozgositott a dk
nagyon kivancsi leszek.
Szerintem egyértelmű, aztán majd éjfélkor jön a csicskapofon.
Ugyanabban az időpontban a 444-et is betámadták. Nem tudom ki lehetett, az biztos hogy a kormányfő szerencsére sohasem vetemedne arra, hogy elhallgattassa azokat, akik nem értenek vele egyet.RealAsensio írta: Parommal szavaztunk, jo sokat kellett varni. Hackertamadasrol beszelt ott a szervezo.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 17., vasárnap 11:52
Kb 220k új ember ment el, aki az első körben otthon maradt, és kb 190k maradt otthon, aki az első körben elment.'shutterisland írta: elvileg 662 ezer szavazat erkezett, ami kb 30 ezerrel tobb, mint az elso korben.
na most akkor :
b, jol mozgositott a dk
nagyon kivancsi leszek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 17., vasárnap 10:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. október 16., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. október 16., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 16., szombat 9:33
Megértem, nekem is vannak nézeteim, amik kevésbé populárisak. Ott 18-ban én is így gondoltam, de mindig oda jutok, hogy csak kellene tenni valamit, akármennyire nem tehetek sokat a jelenlegi helyzet ellen, tenni akarok.Swineherd írta:Én ezt '18-ban elengedtem, reménytelen dolog.nmate írta: Lehet.
Véleményed szerint mit kell tenni, hogy jobb legyen? Vagy legalább az esély meglegyen rá?
Lenne elképzelésem, hogy mit kellene tenni, de azt hiszem, hogy innen a legtöbben felírnának nekem egy muszájkabátot.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 16., szombat 2:17
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. október 15., péntek 20:08
Es erdekel mások véleménye?Swineherd írta:Én ezt '18-ban elengedtem, reménytelen dolog.nmate írta: Lehet.
Véleményed szerint mit kell tenni, hogy jobb legyen? Vagy legalább az esély meglegyen rá?
Lenne elképzelésem, hogy mit kellene tenni, de azt hiszem, hogy innen a legtöbben felírnának nekem egy muszájkabátot.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 15., péntek 19:17
Én ezt '18-ban elengedtem, reménytelen dolog.nmate írta: Lehet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 15., péntek 19:06
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem