Politika
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Politika
Amúgy engem az érdekelne, hogy miért nem vezették be narancsbolsiék az elnöki rendszert...
Furcsa.
Akkor ennek a bohóckodásnak még lenne is értelme, mert amúgy Magyarországon nem választunk miniszterelnököt.
Furcsa.
Akkor ennek a bohóckodásnak még lenne is értelme, mert amúgy Magyarországon nem választunk miniszterelnököt.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Én a holnapi Gyurcsány-show reklámot várom már. Vajon mit találnak most ki? Vagy kuka? Ezek itt a nagy kérdések.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Majd jol csurnek meg a valasztasi torvenyen is. Eselytelen a kormanyvaltas, bar azt hittem, hogy a Dobrev bukta is az lesz.'shutterisland írta: remeljuk, nekem vona ota nem volt ennyire szimpatikus politikus ami nagy szo.
az persze mas kerdes, mi lesz 22-ben.
a matek alapjan akkor van egy fix kb 300-400 ezres tabora plusz aki atszavaz azok kozul, akik dobrevre huztak most es ugye a "bizonytalanok", illetve az addigra epp 18-at betoltok.
hany milla voks kellene ?
Klárika vidéken se tud sokat húzni, ott is nagyon jó volt a mozgósítás, nem csak BPn.
De az azért látszik, hogy kellett nagyon az a KariGeri visszalépés. Erős a DK azért.
De az azért látszik, hogy kellett nagyon az a KariGeri visszalépés. Erős a DK azért.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
remeljuk, nekem vona ota nem volt ennyire szimpatikus politikus ami nagy szo.
a matek alapjan akkor van egy fix kb 300-400 ezres tabora plusz aki atszavaz azok kozul, akik dobrevre huztak most es ugye a "bizonytalanok", illetve az addigra epp 18-at betoltok.
Újpestet MZP nyerte egy picivel, Komárom-Esztergomban meg 2000 szavazattal nyert Dobrev, mondjuk ez sejthető volt, ahhoz képest teljesen jó az itteni 8000 kapott MZP szavazat, Dobrev meg pont 10.000 alatt maradt.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Eddig sima, ahol veszít, ott is szorosan. Még a hazai pályája is hátra van.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt írják, hogy a negyede megvan és MZP kb kétharmaddal vezet.'shutterisland írta: bar nem tudom, milyen a feldolgozottsag, de orulnek neki, ha behuzna, legalabb lenne alternativa.
viszont a 2022-es buli akkor tenyleg ilyen most vagy sohanak tunik, ha most nem sikerul, akkor tobb ellenzeki "osszefogas" nem tudom lesz e es 4 ev alatt eltuntetik mzp-t is.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szorosabb lesz ez a mostani százalékos állásnál, de behúzza MZP. 57-43 lesz tippre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bar nem tudom, milyen a feldolgozottsag, de orulnek neki, ha behuzna, legalabb lenne alternativa.
viszont a 2022-es buli akkor tenyleg ilyen most vagy sohanak tunik, ha most nem sikerul, akkor tobb ellenzeki "osszefogas" nem tudom lesz e es 4 ev alatt eltuntetik mzp-t is.
-
Hát..ha az istenek borzalmasan kegyesek lesznek, akkor remélem nem az lesz a sorsa mint botkának.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Budapest 2-ben tízezer szavazattal nyert Márki-Zay Péter, Heves megye Dobrev Kláráé
Heves megyében a miniszterelnök-jelöltekre leadott szavazatok:
Dobrev Klára: 7647 szavazat
Márki-Zay Péter: 6746 szavazat
Budapest 2-es számú választókerületében a miniszterelnök-jelöltekre leadott szavazatok:
Márki-Zay Péter: 16 391 szavazat
Dobrev Klára: 6135 szavazat
Klárikát nagyon porolják Pesten
Heves megyében a miniszterelnök-jelöltekre leadott szavazatok:
Dobrev Klára: 7647 szavazat
Márki-Zay Péter: 6746 szavazat
Budapest 2-es számú választókerületében a miniszterelnök-jelöltekre leadott szavazatok:
Márki-Zay Péter: 16 391 szavazat
Dobrev Klára: 6135 szavazat
Klárikát nagyon porolják Pesten
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Tök mindegy, egyértelmű tendenciák látszanak már most. Ahol Dobrev nyer, ott is csak pár száz szavazat a különbség, ahol még MZP, ott meg több ezer. Remélem a végére 70+ meglesznmate írta:Persze, de vidék nagy resze jó eséllyel Dobrev.'shutterisland írta: az osszes szavazatszam szamit gondolom, nem az, hogy ki hany korzetet nyer ?
Mondjuk Vas megye az szép.
- ateeemadrid
Én eddig is magabiztos MZP győzelmet vártam, egyelőre jól áll a dolog.
Bocs a dupláért, pontos számok
Nógrád
MZP 1716 + 1237 = 2953
DK 3965 + 497 = 4462
Bp - 1
MZP 16129 + 2672 = 18801
DK 5318 + 547 = 5865
arányok eddig:
MZP: 62,35%
DK: 37,65%
Ez eddig elég komoly.
Nógrád
MZP 1716 + 1237 = 2953
DK 3965 + 497 = 4462
Bp - 1
MZP 16129 + 2672 = 18801
DK 5318 + 547 = 5865
arányok eddig:
MZP: 62,35%
DK: 37,65%
Ez eddig elég komoly.
Mit hozott megint BPn MZP
Nógrád 4400 Dobrev, MZP 2900
BP 1
MZP 18800
Dobrev 5800
Nógrád 4400 Dobrev, MZP 2900
BP 1
MZP 18800
Dobrev 5800
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Semmiképp sem ő. Ebben az összefogósdiban a miniszterelnöki poszt pláne szimbolikus lesz, baromi sokat kell majd lavíroznia. Kiváncsi vagyok hogyan kezelné, a DK csúnyán elgáncsolhatja majd.Marky írta: Ha MZP megnyeri, akkor a tavaszi kampanyt is o vezetheti, vagy a partok diktalnak? Mi a megegyezes ezen a teren? A No Orban nem lesz eleg, szoval a mostanihoz hasonloan ertelmesen kellene kampanyolni, esz ervek menten.
Tökmindegy, a fidesz biztos ami biztos alapon bebetonoz mindenkit. Aztán meg mehet majd az uszítás, nagyon félek ettől az alaptörvény témától, csúnya vége lehet nagyon
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ha MZP megnyeri, akkor a tavaszi kampanyt is o vezetheti, vagy a partok diktalnak? Mi a megegyezes ezen a teren? A No Orban nem lesz eleg, szoval a mostanihoz hasonloan ertelmesen kellene kampanyolni, esz ervek menten.
Igen.'shutterisland írta: az osszes szavazatszam szamit gondolom, nem az, hogy ki hany korzetet nyer ?
Kicsit visszaterne a hitem ezzel a neppel kapcsolatban, ha Klarika ma veszitene. Gondolom egybol jonni fog a dekas uszitas.
Viszont nagyon feljavult vidéken MZP, Dobrev épp hogy megelőzi vagy mint most ugye, meg se előzi.nmate írta:Persze, de vidék nagy resze jó eséllyel Dobrev.'shutterisland írta: az osszes szavazatszam szamit gondolom, nem az, hogy ki hany korzetet nyer ?
Mondjuk Vas megye az szép.