Miért, a bp-i városházán ki fújja? Van ez a szerencsétlen Karácsony, és körülötte El Quro emberei. Önmagában nonszensz, hogy az őszödi beszéd után 15 évvel ez az ember az ellenzék vezető ereje, mert a dk magasan a legerősebb és legnagyobb támogatottságú ellenzéki párt. Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a jobbik beáll majd Gyurcsány mögé, meg a "lehet más a politika" is ott végzi majd, hogy egy Gyurcsánnyal közös választási listán fog szerepelni.ikelemen5 írta:Ki fújná? A Gyurcsány ? Mert ha így gondolod, akkor a Fidesznek csak igaza van…illgner írta:
Nem Gyurcsány embere, mindössze közös listán indulnak a választásokon, hacsak addig fel nem robbantja az összefogást. Amire látok esélyt, amilyen összeférhetetlen ember. Ami viszont tény, csak a dk szavazataival lehet miniszterelnök, mert még saját pártja sincsen. És akkor tudjuk, hogy ki fújja megint a passzátszelet.
Politika
Re: Politika
Klárika nyert egyet BPn, igaz csak pár szavazattal
29 szavazat, több az érvénytelen ennél
29 szavazat, több az érvénytelen ennél
Partizánon Tölgyessy Péter, érdemes hallgatni, visszahallgatni, elemzi MZPt
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ki fújná? A Gyurcsány ? Mert ha így gondolod, akkor a Fidesznek csak igaza van…illgner írta:Nem Gyurcsány embere, mindössze közös listán indulnak a választásokon, hacsak addig fel nem robbantja az összefogást. Amire látok esélyt, amilyen összeférhetetlen ember. Ami viszont tény, csak a dk szavazataival lehet miniszterelnök, mert még saját pártja sincsen. És akkor tudjuk, hogy ki fújja megint a passzátszelet.'shutterisland írta: ha tenyleg le lehet nyomni az emberek torkan majd azt, hogy gyurcsany felesege ellen gyurcsany embere nyert, akkor tenyleg el kell ezt engedni.
na de ne remyzzuk el, meg akkor ha jol ertem, borzaszto kicsi a feldolgozottsah es csak 10% ugye az elony.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Ezt a terhet sajnos még cipelni kell. De a helyzet lényegesen jobb, mintha Karácsony vagy Dobrev nyert volna, ahogy várták. Akkor még az 1. lépést sem tettük volna meg... Pártja nincs, de a Momentum egyből mellé állt, ahogy kiesett FGYA, meg most ott lesz kb. 370ezer ember is. Érdekesek lesznek a tárgyalások az biztos.illgner írta:Nem Gyurcsány embere, mindössze közös listán indulnak a választásokon, hacsak addig fel nem robbantja az összefogást. Amire látok esélyt, amilyen összeférhetetlen ember. Ami viszont tény, csak a dk szavazataival lehet miniszterelnök, mert még saját pártja sincsen. És akkor tudjuk, hogy ki fújja megint a passzátszelet.'shutterisland írta: ha tenyleg le lehet nyomni az emberek torkan majd azt, hogy gyurcsany felesege ellen gyurcsany embere nyert, akkor tenyleg el kell ezt engedni.
na de ne remyzzuk el, meg akkor ha jol ertem, borzaszto kicsi a feldolgozottsah es csak 10% ugye az elony.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Nem Gyurcsány embere, mindössze közös listán indulnak a választásokon, hacsak addig fel nem robbantja az összefogást. Amire látok esélyt, amilyen összeférhetetlen ember. Ami viszont tény, csak a dk szavazataival lehet miniszterelnök, mert még saját pártja sincsen. És akkor tudjuk, hogy ki fújja megint a passzátszelet.'shutterisland írta: ha tenyleg le lehet nyomni az emberek torkan majd azt, hogy gyurcsany felesege ellen gyurcsany embere nyert, akkor tenyleg el kell ezt engedni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az ez elotti legfrisebb, amit lattam, az 32% feldolgozottsag volt 58-42-vel, remelem marad a gap.Már 40%, az a borzasztó kicsitől már messze van
- Puding
Hazai pályán odatették.
Csongrád-Csanád megyében:
Dobrev Klára: 11 461 szavazat
Márki-Zay Péter: 21 769 szavazat
BP-n még mindig 100%-os.
Sima, nyugi, ez megvan.
Csongrád-Csanád megyében:
Dobrev Klára: 11 461 szavazat
Márki-Zay Péter: 21 769 szavazat
BP-n még mindig 100%-os.
Sima, nyugi, ez megvan.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- flori
Már 40%, az a borzasztó kicsitől már messze van.'shutterisland írta: ha tenyleg le lehet nyomni az emberek torkan majd azt, hogy gyurcsany felesege ellen gyurcsany embere nyert, akkor tenyleg el kell ezt engedni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Itt a vége, össze-vissza veri MZP Dobrevet
Csongrád megye zseniális volt
Gondoltam sima lesz, de nem hogy ennyire
Csongrád megye zseniális volt
Gondoltam sima lesz, de nem hogy ennyire
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
én is. plusz ezekkel szemben meg a hollik mémeketPuding írta: Én a holnapi Gyurcsány-show reklámot várom már. Vajon mit találnak most ki? Vagy kuka? Ezek itt a nagy kérdések.
92:48
- 'shutterisland
ha tenyleg le lehet nyomni az emberek torkan majd azt, hogy gyurcsany felesege ellen gyurcsany embere nyert, akkor tenyleg el kell ezt engedni.
Lesz mas. A fideszhez gyenge soros csicska.Puding írta: Én a holnapi Gyurcsány-show reklámot várom már. Vajon mit találnak most ki? Vagy kuka? Ezek itt a nagy kérdések.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Amúgy engem az érdekelne, hogy miért nem vezették be narancsbolsiék az elnöki rendszert...
Furcsa.
Akkor ennek a bohóckodásnak még lenne is értelme, mert amúgy Magyarországon nem választunk miniszterelnököt.
Furcsa.
Akkor ennek a bohóckodásnak még lenne is értelme, mert amúgy Magyarországon nem választunk miniszterelnököt.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Puding
Én a holnapi Gyurcsány-show reklámot várom már. Vajon mit találnak most ki? Vagy kuka? Ezek itt a nagy kérdések.
Majd jol csurnek meg a valasztasi torvenyen is. Eselytelen a kormanyvaltas, bar azt hittem, hogy a Dobrev bukta is az lesz.'shutterisland írta: remeljuk, nekem vona ota nem volt ennyire szimpatikus politikus ami nagy szo.
az persze mas kerdes, mi lesz 22-ben.
a matek alapjan akkor van egy fix kb 300-400 ezres tabora plusz aki atszavaz azok kozul, akik dobrevre huztak most es ugye a "bizonytalanok", illetve az addigra epp 18-at betoltok.
hany milla voks kellene ?
Klárika vidéken se tud sokat húzni, ott is nagyon jó volt a mozgósítás, nem csak BPn.
De az azért látszik, hogy kellett nagyon az a KariGeri visszalépés. Erős a DK azért.
De az azért látszik, hogy kellett nagyon az a KariGeri visszalépés. Erős a DK azért.
- 'shutterisland
remeljuk, nekem vona ota nem volt ennyire szimpatikus politikus ami nagy szo.
a matek alapjan akkor van egy fix kb 300-400 ezres tabora plusz aki atszavaz azok kozul, akik dobrevre huztak most es ugye a "bizonytalanok", illetve az addigra epp 18-at betoltok.
Újpestet MZP nyerte egy picivel, Komárom-Esztergomban meg 2000 szavazattal nyert Dobrev, mondjuk ez sejthető volt, ahhoz képest teljesen jó az itteni 8000 kapott MZP szavazat, Dobrev meg pont 10.000 alatt maradt.